Matrastopper 160×200 ᐅ 10 SCHOKKENDE ZAKEN

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Recensies en Kortingscodes

De Beste Emma promoties, prijzen, afprijzingen en kortingsbonnen

Normaliter biedt Emma altijd een afprijzing, in dit artikel leer je op welke manier je de grootste kortingen en aantrekkelijkste aanbiedingen kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Matrastopper 160×200:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren studie naar slaap. Gecreëerd om jouw de ideale nachtrust te geven. Val in slaap sneller en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je lichter door progressieve steun.

Het Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en extra stevige steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een perfect slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons aller betaalbare matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor optimale steun van diverse lichaamsvormen. Het matras met de allerbeste kwaliteit-prijs verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Als je besluit een Emma aan te schaffen is het belangrijk om te weten dat er vier keuzes zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en bestaat uit 5 lagen, inclusief koelschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en bestaat uit zes lagen.

Daarnaast zit wel een verschil in kosten. De kleinere variant van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grote variant (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinere variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grootste variant (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleine maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro in huis. De grootste formaat (200 x 200 cm) van de Hybrid kost €2.039. Er zijn voor ieder matras talrijke maten beschikbaar. De kleinste maat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en het grote maat (180 x 210 cm) is €2.149.

Emma O2 vs. Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op de website van Emma Sleep. Het originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kan je dan nog wel kopen op hun eigen website? Dit zijn de O2-matras, het hybride-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van dit matras van een afzonderlijke beoordeling voorzien.

Emma 02

Zowel het Emma O2 matras als Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 cm. Het 02 heeft een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaarder slaper. De samenstelling van de O2 is samengesteld uit diverse types schuimen. Er bevindt zich een kleine Airgocell schuimlaag aan de bovenkant aan de matras. Gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Verder is dit matras uit een dik plak HRX schuim dat zij kennelijk op innovatieve wijze hebben gesneden. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Matrastopper 160x200

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan het 02 matras. Het enige wat verschillend is dan het O2 is de laag pocketveren dat toegevoegd is. Deze laag maakt het een hybrid matras. Hierbij wordt namelijk schuimlaag gecombineerd met pocketvering samengebracht. een pocketvering matras is een wat oudere techniek voor matrassen maken. Interessant is dat de koers van Emma hierna beweegt. De overige lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €899,00. Als we kijken naar het 02 matras schijnt het voor ons dat een betere aankoop omdat de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van het Emma Hybrid matras. Het matras heeft een dikte van 25 cm en bestaat uit een totaal van zeven lagen: airgocell-schuim, pocketvering, traagschuim en koudschuim. De Premium matras heeft meer aantal pocketveringen in vergelijking met de reguliere Emma Hybrid matras, waardoor het matras extra ondersteuning en stabiliteit biedt. Bovendien heeft het Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes die zachter aanvoelt dan de hoes van het Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit matras in de de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De meest recente Emma Sleep matras is het Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste formaat en is bedoeld om te concurreren met de matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras samengesteld uit Airgocell-schuim en HRX schuim. Bij dit ontvang u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Matrastopper 160×200: Aanbieding op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds die prijsverhoging biedt Emma standaard kortingen variërend van 10 tot zelfs 45. Een korting van 20% korting is dan ook een sigaar van eigen makelij. Echter, hoe is het mogelijk om tot zulke hoge kortingen te geven en nog steeds een succesvol bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De hoes voor de Emma matrassen heeft een grijze zij- bekleding en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van vier handvatten en op 60 graden gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat het textiel getest is op niet schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma biedt behalve haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame is de eenvoudigste bedtype binnen alle bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische look and feel. bed biedt een stevige ondersteuning bieden , en doordat er lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren tussen €289 tot €379. Het bed frame is echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel net in je slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavische levensstijl, heeft het Emma Original bed een eenvoudig ontwerp dat ervoor zorgt dat het bed past in vrijwel ieder slaapkamerinterieur past. Er bestaan verschillende elementen beschikbaar die toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder zonder. Het is te merken dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen variëren van de €569 euro en €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt je het lastig om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als u een complete set in 1 wilt kopen. Hierbij krijg je namelijk het bedstel en het matras samen, met de optie om een topper toe te voegen. Van alle bedden van Emma, is dit de bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Original Bed ligt qua de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens een hardheidsschaal waarbij 1= hard en 10 = zacht). Dit betekent dat het bed geschikt is voor de gemiddelde slaper goed aanpasbaar is.

Echter, voor personen met specifieke wensen is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet voldoende zijn. De kosten voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Conclusie over Matrastopper 160×200

Emma biedt een breed assortiment van bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de aanbiedingen meestal reeds in de basisprijs zijn verwerkt. Doe dus voldoende research voordat u een beslissing neemt, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Emma kussen

Matrastopper 160x200

Naast de bedden biedt Emma zes diverse kussens aan.

Het kussen De standaard Emma kussen bestaat uit drie lagen welke met elkaar zijn om te wisselen om de juiste ondersteuning. Je kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de kussen geschikt voor elke type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, maar Emma spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te noemen omdat de klant misschien wat anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet u de gevoel bieden om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg je 40% korting dus heb je het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig indien u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil geven aan je matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper op Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de kostprijs op €679 (zonder korting).

Matrastopper 160×200 Extra’s

Buiten de hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog diverse extra slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar formaten. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbeschermer, welke in alle maten verkrijgbaar is, vinden we aan de dure kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks het feit dat het mogelijk blijkt te zijn om het dekbed te reinigen, is de deken te erg zwaarwegend voor binnenlandse wasmachines. Er zijn twee formaten beschikbaar van 150 bij 200 cm alsook 240 bij 220 en ook het prijs start op 165 euro.

Temp pad

Dankzij de temp pad tool kunnen het temperatuur vanaf de bedje worden beheerd. De machine hoort naast de slaapplek te wezen neergezet plus mogen door middel van één afstandsbediening zijn aangepast. Hiervan bestaan het accu’s niet standaardmatig inbegrepen. Het prijs vanaf de temp pad ligt op €259 euro.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma bezit een viertal diverse materassen. Wij zoomen in de 2 favoriete bedden: Emma O2 en tevens de Emma merk Hybrid. Beiden materassen kennen ’n diktegraad vanaf 25 cm. De O2 kent een medium naar vast aard, wat uitstekend aansluit bij kant en rugslapers.

Het hybrid schijnt net enigszins harder. Het grote afwijking tussen het een tweetal materassen blijkt dat op de hybride een pocketvering niveau schijnt geïntegreerd.
De kleinere maat vanaf de Het Emma merk O2 materas kost €439 en tevens het grootst maat 1069 euro. de Emma merk Hybrid bed starten de prijzen vanaf 899 t/m 2039 euro. Zoals je kunt zien, lopen de prijzen aanzienlijk verschillend.

Worden er kortingen aangeboden op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emma voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, komen ze met met reguliere kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang geeft Emma- garantieperiode en wat wordt er gedekt?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het schuim ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emmamatras?

Beiden matrassen, de O2 en de Hybrid, beschikken over het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Matrastopper 160×200

Buiten de matrassen, zijn er andere slaap geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaat uit de boxspring, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk interieurstijl wel iets geschikts tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook 2 matrastoppers.

Aanvullende slaapaccessoires zijn de kussens, matrasbeschermer, dekbed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100-dagen om het bij je thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch geen aangenaam zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je opgehaald en krijg je het aankoopsom teruggestort.

Wat zijn de kern kenmerken van een matras van Emma?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een goede positie van je ruggengraat. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Al onze topsellers zijn niet alleen diepgaand getest door onafhankelijke consumentenorganisaties in heel Europa, maar hebben er ook awards van gewonnen en dat is te danken door dit vormgeving.

Tussen de modellen door is er gebruikt aan meer en meer comfort, steun en warmtebeheersing door het invoegen van aanvullende innovatieve materialen. Verder zijn elk onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen dempen, zeer gemakkelijk schoon te maken zijn door de verwijderbare covers en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die erkend zijn als veilig, eveneens voor zuigelingen.

Welk matras is passend voor individuen met rugklachten of pijn?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het soort ongemak dat je voelt.

We kunnen helaas geen situaties oplossen, maar we kunnen je echter wat richtlijnen aanbieden.

Degenen die pijn voelt door drukpunten (doorgaans als een gedeelte van je lijf wordt beladen of gekneld als het teveel massa verdraagt) heeft er meestal baat bij om te wisselen naar een zachter matras.

Zijdelingse slapers die op zeer harde matrassen slapen, beknellen vaak hun armen en schouders tussen hun lijf en het matras. Een van onze dikkere 25 cm. matrassen zou hierbij kunnen. Alhoewel ze zachter zijn, worden zulke matrassen toch gezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn getest op een correcte positionering van de wervelkolom, mocht je bezorgd bent dat het matras te zacht zal zijn.

Degenen die rugklachten ervaart door een slechte positionering van de rug (meestal als een matras niet stevig genoeg is en begint door te zakken bij de heupzone), nood doorgaans meer aan een matras dat extra steun biedt. Het beste is daarna een van onze combinatie matrassen met springveren. Het issue treedt aker voor bij mensen die wat zwaarlijviger of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of mensen die gewoon te lang op erg oude, verwrongen matrassen hebben gerust. Zulke personen hebben heel veel profijt bij elk van onze Hybride pocketveringmatrassen, hoewel de Hybride Premium enigszins extra waarde heeft met een dikkere comfortabele laag en micro-veren, om de voorgaand genoemde problemen met drukpunten te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil ertussen een pocketveer en vulling?

Gelijk gelijk ieder materialen hebben ook vulling en binnen veren hun unique krachtige kanten. Schuim opereert druk verminderend. Indien je een zijslaper bent en aker het besef beleeft dat je hand tintelen, is een schuimmatras vermoedelijk een betere alternatief in jouw geval.

Interne veren zijn meestal wat steviger en leveren daardoor wat extra support. Het belangrijkste pro van de kern met binnenveren is dat hij optimaler lucht doorlaat. Indien je veel zweet of in een erg dampig klimaat verblijft, is de kern met veren zeker het bekijken waard.

Deze productlijnen in het in het algemeen:

De O2 is door het over het algemeen beschouwd als een medium-hard slaapoppervlak dat het grootste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te extreem doorzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als beschouwd als een medium-stevig bed dat het midden behoudt (hieraan geven de meesten de voorkeur).

De Combinatie Premium is qua gevoel tijdens het liggen het meeste gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, in welk geval de bovenste laag is aangepast voor voor een wat knusser gevoel van wolken en dus als softer (desalniettemin nog steviger dan de Oorspronkelijke) wordt gezien.

Is het waar dat mijn matras een intense lucht kun hebben?

Ja, als jouw verse Emma-slaapoppervlak een geur ervaart, ligt het feit dat zeer gewoon. Het lucht ligt onschadelijk en als je hetzij matras tweeënzeventig uur laat toe luchten, vervaagt dat lucht. Onze eigen artikelen zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 gecertificeerd als en eveneens toegestaan voor het doel baby op het toestaan rusten. Derhalve maak je geen bezorgdheden over het geur uit uw nieuwe Emma bed

Hoe werkt de proefperiode van honderd nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een voordeel dat alleen voor Emma-klanten is. Op de dag dat je bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet geschikt voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Buiten het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een uitstekende prijs bieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen iets solider dankzij hun bouw. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te gebruiken of de topper helemaal te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen meegerekend. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra hoogwaardige assortiment valt.

Top 10 artikelen over Matrastopper 160×200

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️