Matrasvernieuwer 160×200 🔥 15 VERRASSENDE FEITEN

Emma Sleep – Matras Informatie – Beoordelingen en Recensies en Deals

De beste Emma deals, prijzen, kortingen en kortingscodes

Standaard geeft Emma altijd een korting, in dit artikel lees je op welke manier je de beste afprijzingen en beste deals kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Matrasvernieuwer 160×200:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang research naar slapen. Ontwikkeld om jouw de beste nachtrust te bieden. Doeze vlugger en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je gewichtloos door progressieve ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en aanvullende solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een ideaal slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons aller betaalbare matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor perfecte steun van diverse lichaamstypen. Het matras met de allerbeste kwaliteit-prijs ratio.

De variaties tussen de Emma madrastypes Als je overweegt een Emma te kopen is het essentieel om te weten dat er 4 mogelijkheden zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en bestaat uit 5 lagen, waaronder koelschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Verder zit er nog een verschil in prijs. De kleinste variant van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grote variant (180×200 cm) voor €459. De kleinere variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grote versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleine formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 thuis. De grote formaat (200×200 cm) van de Hybrid is 2.039 euro. Er bestaan voor ieder matras tal van maten beschikbaar. De kleinere formaat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en het grote maat (180 x 210 cm) kost €2.149.

Emma O2 versus Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma. Het originele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kun u dan nog wel aanschaffen bij de website? Dit zijn de 02-matras, de hybrid-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen elk van deze matras van een eigen review bespreken.

Emma O2

Zowel het Emma O2 matras als Emma Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 cm. Het O2 bezit een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit matras geschikt voor de gemiddeld iets zwaarder slaper. De samenstelling van de O2 bestaat uit diverse types schuim. Er bevindt zich een kleine Airgocell schuimlaag aan de bovenkant aan het bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Verder bestaat het matras uit een dikke laag HRX-schuim dat ze blijkbaar op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Matrasvernieuwer 160x200

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan het 02 matras. Het enige dat wat verschillend is dan de 02 betreft de pocketvering laag die toegevoegd is. Deze maakt het een hybride matras. Er wordt immers schuim gecombineerd met pocketvering samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere technologie van het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de koers van Emma in deze richting beweegt. De overige schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Kijkend naar het O2 matras lijkt het voor ons dat de betere aankoop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van Emma Hybrid matras. Het matras heeft een hoogte van 25 centimeter en is samengesteld uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koud schuim. De Premium matras bevat meer pocketveren dan het standaard Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het extra steun en stabiliteit biedt. Daarnaast bezit het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes die zachter is in vergelijking met de hoes van het Hybrid matras. Je koopt dit in de de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het nieuwste Emma matras is de Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is voor €229,00 in de kleinste maat en moet wedijveren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld van Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit matras ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Matrasvernieuwer 160×200: Aanbieding op Emma-Matrassen en andere producten

Na deze verhoging geeft Emma standaard kortingspercentages tussen 10 en maar liefst 45. Een korting van 20% korting is dus een sigaar van eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot 45% korting te geven en nog steeds een succesvol bedrijf te zijn?

Emma matrashoes

De matrashoes van de Emma matrassen heeft een grijze zij bekleding en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van 4 handige handvatten en bij 60°C gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat de stof gecontroleerd werd op niet-schadelijke materialen.

Bedden van Emma-

Emma Sleep verkoopt behalve haar matrassenreeks en accessoires ook bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bed binnen de Emma bed varianten, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. Het platform moet een goede ondersteuning bieden , en doordat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe is beschikbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen van €289 euro tot €379. Het bed frame is echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel precies bij jouw interieur passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, heeft het Emma Original bed een eenvoudig ontwerp dat maakt dat het bed past in vrijwel elke slaapkamer past. Er zijn verschillende elementen beschikbaar om toe te voegen bij het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het is te merken dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, hoewel er veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en is niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen van de €569 euro en €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind u het moeilijk om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als u een complete set in 1 wilt kopen. Hierbij ontvang je namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een topper erbij te kopen. Uit alle Emma bedden, is is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Original Bed heeft qua de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (volgens de schaal waarbij 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit betekent dat het bed geschikt is voor de gemiddelde persoon goed te verstellen is.

Maar, voor mensen met andere wensen is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet voldoende zijn. De kosten voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Samenvatting over Matrasvernieuwer 160×200

Emma biedt een breed assortiment aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit bij hun producten heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het feit dat de kortingen vaak reeds in de basisprijs zitten verwerkt. Voer dus voldoende research alvorens u een aankoop doet, en denk niet om eveneens andere bedrijven te bekijken.

Emma kussen

Matrasvernieuwer 160x200

Buiten de bedden biedt Emma zes diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma kussen bestaat uit 3 lagen welke met elkaar zijn om te wisselen voor de correcte steun. Je kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor elke type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, maar Emma spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te noemen aangezien de klant misschien wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik biedt Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet je het ervaring geven om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met 2 lagen van superlichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan je wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heb u ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig als je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wil bieden aan je matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper op Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de kostprijs op €679 (zonder korting).

Matrasvernieuwer 160×200 Accessoires

Naast de hoofdassortiment van Emma Sleep bieden Emma nog verschillende andere slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, welke in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande het hetzelfde mogelijk schijnt te zijn om het deken om te wassen, is het dekentje te gewichtig voor huiselijke wasserettes. Er een tweetal afmetingen beschikbaar voor aankoop van 150×200 centimeter en 240 bij 220 en ook het kostprijs vangt aan bij €165 euro.

Temp pad

Met behulp van de temperatuurpad tool kunnen de warmtegraad vanaf het bedden wezen beheerd. De toestel moet naast de bed te wezen opgesteld plus kan door middel van een afstandbediening wezen aangepast. Van dit zijn het batterijen niet standaardmatig inbegrepen. Het kostprijs vanaf het tempereerpad is 259 euro EUR.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma heeft 4 diverse matrassen. We focussen in op het 2 meest populaire matrassen: Het Emma merk O2 en ook de Emma merk Hybrid. Allebei bedden kennen één omvang van 25 cm. Het O2 kent één medium tot stevig eigenschap, dat uitstekend geschikt is bij zijde en ook rugzijde slapers.

De hybrid blijkt precies een beetje steviger. Het grote onderscheid tussendoor het twee materassen blijkt het bij de gemengde een pocketvering niveau is toegevoegd.
De minste maat van het Emma O2 bed kostprijs 439 en de grootst maat 1.069 euro. Bij Emma bedrijf Hybrid matras starten het prijzen van 899 euro tot 2039 euro. Zoals u mag zien, bewegen de prijzen sterk uiteenlopend.

Worden er korting toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, promoten ze met normale kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang biedt Emma waarborg en wat worden er gedekt?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het schuim ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emma-matras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybrid, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Matrasvernieuwer 160×200

Behalve de matrassen, zijn er andere slaap gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat samengesteld uit de doos, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk interieurstijl wel iets geschikts tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook 2 toppers.

Verdere slaapaccessoires zijn de kussentjes, matrasbescherming, deken en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet echt aangenaam zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je opgehaald en krijg je het aankoopsom terug.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma matras?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een juiste positie van je rug. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen enkele problemen met de wervelkolom teweegbrengt. Elk onze bestsellers zijn niet enkel zorgvuldig getest door autonome consumentenverenigingen in hele Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat komt door dit ontwerp.

Door de varianten door is er toegepast aan steeds meer comfortabelheid, ondersteuning en temperatuurregulering door het gebruiken van aanvullende innovatieve materialen. Bovendien zijn elk onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen dempen, heel eenvoudig schoon te maken zijn door de afneembare overtrekken en ze zijn geproduceerd van stoffen die erkend zijn als onberispelijk, eveneens voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor individuen met pijn in de rug of pijnklachten?

Dit ligt af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het vorm last dat je voelt.

We kunnen jammer genoeg niet omstandigheden oplossen, maar we kunnen je toch wat adviezen voorschotelen.

Degenen die ongemak voelt door drukplekken (gewoonlijk wanneer een gedeelte van je lijf wordt beladen of afgekneld als het te veel gewicht draagt) heeft er doorgaans voordeel van om te wisselen naar een minder stevig matras.

Mensen die op hun zij slapen die op heel vaste matrassen rusten, klemmen vaak hun armen en schouders ertussen hun lijf en het matras. Een van onze dikker 25 cm. matrassen zouden hierbij bijstaan. Alhoewel ze zachter zijn, worden deze matrassen toch beschouwd als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een juiste alignering van de ruggengraat, als je bang bent dat het matras te zacht zal zijn.

Mensen die pijn in de rug ervaart door een slechte uitlijning van de wervelkolom (gewoonlijk als een matras te soepel is en aanvangt door te zakken bij de heupen), heeft meestal meer aan een matras dat extra steun verleent. Het beste is daarna eentje van onze hybride matrassen met springveren. Het probleem treedt aker voor bij mensen die enigszins zwaardere of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of individuen die gewoon te lang op zeer verouderde, verwrongen matrassen hebben geslapen. Zulke mensen hebben veel baat bij ieder van onze Hybrid pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybride Premium een beetje toegevoegde belang heeft met een dikker comfort laag en microveren, om de hiervoor vermelde drukpuntproblemen te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil ertussen een pocket veer en vulling?

Gelijk zoals ieder stoffen hebben ook schuim en binnenveren hun eigen sterke kanten. Vulling werkt druk verminderend. Wanneer je een zijslaper bent en vaker het gevoel beleeft dat je hand slaperig zijn, is een schuimmatras wellicht een betere alternatief in jouw geval.

Binnen veren zijn meestal wat vaster en geven daardoor wat meer ondersteuning. Het grootste pluspunt van de binnenveringskern is dat hij optimaler ventileert. Als je overvloedig zweet produceert of in een heel dampig milieu woont, is de verenkern vast en zeker het overwegen waard.

Deze product assortimenten in het over het algemeen:

De O2 wordt door het algemeen gezien als een gemiddeld hard bed dat het grootste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te overmatig inzakt).

De Original Hybrid is aangemerkt als een medium-stevig slaapoppervlak dat het evenwicht behoudt (hieraan voorkeur geven aan de meesten de keuze).

De Hybride Premium is wat betreft liggevoel het meeste gelijk met de Original Hybrid, in welk geval de bovenste opperste laag is aangepast voor een wat knusser gevoel van wolken en dientengevolge als meer zacht (desalniettemin nog steeds steviger dan de Original) is aangemerkt.

Klopt dat mijn bed een krachtige stank kun ervaren?

Klopt, indien je nieuwe Emma-slaapoppervlak een stank heeft, staat het feit dat heel gebruikelijk. Het lucht ligt onbedreigend en indien jij hetzij matras tweeënzeventig uren laat ventileren, verdampt die stank. Ons producten zijn ook OEKO-TEX 100, klas 1 gecertificeerd als en eveneens toegestaan voor het doel zuigelingen op de te slapen. Derhalve maak u niet bezorgdheden aangaande het stank uit jouw verse Emma bed

Hoe werkt de testperiode van honderd nachten?

De zorgeloze proefperiode is een voordeel dat alleen voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat jouw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet perfect voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Buiten het grote ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met traditionele slaapsystemen wat steviger dankzij hun constructie. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te kiezen of de topper helemaal te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de poten bijgevoegd. De topper is apart verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra luxe assortiment past.

Top 10 artikelen over Matrasvernieuwer 160×200

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️