Matt Sleeps Eigenaar 🔥 6 VERBORGEN FEITJES

Emma Sleep – Matras Info – Beoordelingen en Ervaringen en Aanbiedingen

De beste Emma promoties, prijzen, kortingen en kortingsbonnen

Doorgaans biedt Emma steeds een korting, in dit tekst ontdek je op welke manier je de beste afprijzingen en aantrekkelijkste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Matt Sleeps Eigenaar:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren research naar slaap. Ontwikkeld om jou de beste slaap te geven. Slaap sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je lichter door geleidelijke steun.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat drievoudige foam- en pocketveringstechnologie combineert voor een onovertroffen comfort en aanvullende solide ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een ideaal slaapklimaat te vormen.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons aller economische matras. Met triple foamtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor optimale steun van diverse lichaamsvormen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit verhouding.

De verschillen tussen de Emma matrassen Indien je denkt een Emma aan te kopen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er vier mogelijkheden zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en is samengesteld uit vijf lagen, inclusief koelschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Daarnaast zit wel een onderscheid in prijs. De kleinste versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor €229. De grootste versie (180×200 cm) voor €459. De kleinere versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grote variant (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinere formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro in huis. De grootste maat (200×200 cm) van de Emma Hybrid is €2.039. Er zijn voor elk matras talrijke maten beschikbaar. De kleinste maat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en het grootste formaat (180×210 cm) kost €2.149.

Emma O2 versus Emma Hybrid

De Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma. De originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun u dan nog wel aanschaffen op de website? Dit betreft de 02-matras, de hybride-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. We zullen ieder van deze matras van een afzonderlijke review voorzien.

Emma O2

Zowel het Emma O2 matras als Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. De O2 bezit een medium tot stevig karakter. Dit maakt het matras geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit geschikt voor de gemiddeld iets zwaardere slaper. De 02 is samengesteld uit verschillende types schuimen. Er is een klein laag Airgocell schuim aanwezig aan het matras. Daarna gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Verder bestaat het matras uit een dik laag HRX schuim dat ze blijkbaar op innovatieve wijze hebben gesneden. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Matt Sleeps Eigenaar

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan O2 matras. Het enige dat wat anders is ten opzichte van het 02 betreft de pocketvering laag dat toegevoegd is. Deze maakt het een hybride matras. Er wordt namelijk schuim met pocketveren samengebracht. een pocketvering matras is een wat oudere vorm van techniek van matrassen maken. Interessant is dat de koers van Emma in deze richting beweegt. De overige schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de 02 matras lijkt het voor ons dat een betere aankoop aangezien de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 centimeter en is samengesteld uit een totaal van 7 lagen: airgocell-schuim, pocketveren, traagschuim en koudschuim. Het Premium matras bevat meer pocketveren in vergelijking met het standaard Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer steun en stabiliteit biedt. Bovendien bezit het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes welke soepeler aanvoelt dan de hoes het Hybrid matras. Je koopt dit matras in de het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De nieuwste Emma Sleep matras is de Emma Easy matras. Dit is een budget matras dat al beschikbaar is voor €229,00 voor de kleinste maat en moet wedijveren met concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld uit Airgocell-schuim en HRX schuim. Met dit krijg u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Matt Sleeps Eigenaar: Korting op Emma-Matrassen en andere producten

Sinds die prijsverhoging geeft Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10% en zelfs 45%. Een korting van 20% is dan ook een sigaar uit eigen doos. Maar hoe kan het mogelijk voor Emma tot 45% korting te geven en nog steeds een winstgevend onderneming te zijn?

Emma matrashoes

De hoes voor de Emma-matrassen heeft een grijze zij- afdekking en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van vier handvatten en kan op 60 graden gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat de stof getest is op niet schadelijke materialen.

Bedden van Emma-

Emma verkoopt naast haar matrassen en accessoires eveneens bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame is het ‘simpelste’ bedtype uit alle bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische uitstraling. bed moet een goede ondersteuning bieden , en doordat er lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe is beschikbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen van €289 euro tot €379 euro. Het bedframe is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel precies bij jouw slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavian lifestyle, heeft het Emma Original bed een eenvoudig ontwerp dat maakt dat het bed in bijna ieder slaapkamerinterieur past. Er bestaan diverse onderdelen beschikbaar om toe kunnen worden toegevoegd aan het bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester is, terwijl er veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en is niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen variëren van de €569 euro en €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als u een complete set in 1 wil kopen. Hierbij ontvang je namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een topper toe te voegen. Van alle Emma bedden, is is dit de bedtype met de meeste opties. Er zijn namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Original Bed ligt met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens een hardheidsschaal waarbij 1= hard en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het geschikt is voor de gemiddelde persoon goed aanpasbaar is.

Echter, voor personen met andere voorkeuren kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Samenvatting over Matt Sleeps Eigenaar

Emma Sleep biedt een uitgebreid assortiment van bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en de feit dat de aanbiedingen vaak al in de basisprijs zitten verwerkt. Voer dus goed onderzoek alvorens u een beslissing neemt, en vergeet niet om ook andere bedrijven te overwegen.

Emma kussen

Matt Sleeps Eigenaar

Naast de bedden biedt Emma 6 verschillende kussens aan.

Het kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat van 3 lagen welke met elkaar zijn om te veranderen voor de correcte ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor elke type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te noemen aangezien de consument wellicht iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het moment geeft Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet je het gevoel geven om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met twee lagen van superlichte microvezels. net zoals bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijg u 40% korting dus heb je ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig als je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil bieden aan je matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper waar zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Matt Sleeps Eigenaar Extra’s

Naast het hoofdassortiment van Emma bieden zij nog verschillende extra slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbescherming, die in alle formaten verkrijgbaar is, vinden we aan de dure kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel dat het mogelijk is te het dekbed om te schoonmaken, is de deken te gewichtig gedurende binnenlandse wasmachines. Er 2 maten beschikbaar vanaf 150 bij 200 centimeter tevens 240×220 en de kostprijs start bij €165 euro’s.

Temp pad

Met het tempereerpad gereedschap kunnen de temperatuur vanuit het bedden wezen gereguleerd. De toestel hoort vlakbij het bedden te wezen neergezet en kan met één afstandsbediening wezen versteld. Daarvan bevinden het energiecellen niet echt standaardgewijs inbegrepen. Het kosten van het temp pad is €259 euro.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk heeft vier verschillende bedden. Wij concentreren in op het twee populairste matrassen: Emma O2 en tevens de Emma bedrijf Hybrid. Allebei bedden hebben één diktegraad van 25. De O2 kent een medium naar ferm eigenschap, wat uitstekend aansluit voor kant en ook achterkant slapers.

De hybrid blijkt net iets steviger. De belangrijkste afwijking tussenin het twee bedden schijnt het feit dat bij de hybride één pocketveringssysteem laagje blijkt toegevoegd.
De minste maat vanaf het Het Emma O2 bed kost €439 en ook de grootste afmeting €1.069. de Emma merk Hybrid matras starten het prijzen van €899 tot en met €2.039. Gelijkend op je mag zien, lopen de tarieven aanzienlijk uiteen.

Wordt er kortingen gegeven op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emma voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, komen ze met met normale kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur biedt Emma garantieperiode en wat wordt er vergoed?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het foam ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emma-matras?

Beiden matrassen, de O2 en de Hybrid, beschikken over het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Matt Sleeps Eigenaar

Buiten de matrassen, zijn er andere slaap geassocieerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaat uit de box, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk inrichting wel iets passends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee toppers.

Aanvullende slaapaccessoires zijn de hoofdkussens, matrascover, deken en het verzwaring deken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet echt bevallen zijn, dan wordt het matras gratis bij je opgehaald en krijg je het koopbedrag retour.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma-matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een correcte ligging van je wervelkolom. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele problemen met de wervelkolom teweegbrengt. Elk onze topsellers zijn niet alleen grondig getest door onafhankelijke consumentenverenigingen in heel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat komt door dit vormgeving.

Tussen de modellen door is er gewerkt aan steeds meer gemak, ondersteuning en warmteregulering door het invoegen van meer innovatieve materialen. Verder zijn elk onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen dempen, heel eenvoudig schoon te maken zijn door de losse hoezen en ze zijn vervaardigd van materialen die gecertificeerd zijn als betrouwbaar, ook voor zuigelingen.

Welk matras is geschikte voor mensen met pijn in de rug of pijn?

Dit ligt af van je lichaamstype, je manier van slapen en het soort ongemak dat je ervaart.

We kunnen helaas niet alle situaties aanpakken, maar we kunnen je toch wat aanwijzingen voorschotelen.

Degenen die pijn voelt door drukpunten (gewoonlijk als een deel van je lijf wordt belast of afgesloten als het overmatig massa verdraagt) heeft er meestal baat bij om te veranderen naar een zachter matras.

Zijslapers die op erg harde matrassen liggen, beknellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lijf en het matras. Eentje van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij bijstaan. Hoewel ze minder stevig zijn, worden deze matrassen toch gezien als ‘medium stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een goede alignering van de wervelkolom, mocht je beducht bent dat het matras te zacht zal zijn.

Degenen die pijn in de rug heeft door een onjuiste alignering van de wervelkolom (gewoonlijk als een matras te zacht is en begint door te verzakken bij de heupzone), nood doorgaans meer aan een matras dat bijkomende ondersteuning geeft. Het beste is daarna een van onze hybride matrassen met pocketveren. Het vraagstuk doet zich vaker voor bij individuen die een beetje zwaardere of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of personen die eenvoudigweg te lang op heel verouderde, verwrongen matrassen hebben gerust. Zij hebben veel baat bij ieder van onze Hybride pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybride Premium een beetje meer belang heeft met een meer omvangrijke comfortlaag en microveren, om de eerder besproken drukpunten issues te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het onderscheid tussen een pocketveer en schuim?

Net als elk materialen hebben ook vulling en binnen veren elk afzonderlijk sterk kanten. Schuim functioneert druk verminderend. Indien je een zijdelingse slaper bent en aker het gevoel krijgt dat je vingers tintelen, is een schuimmatras waarschijnlijk een verbeterde alternatief voor jou.

Binnen veren zijn doorgaans wat vaster en geven zodoende wat meer support. Het voornaamste pro van de binnenvering kern is dat hij efficiënter ventileert. Als je heel veel zweet of in een heel vochtig weer woont, is de kern met veren absoluut het overwegen waard.

De productreeksen in het in het algemeen:

De O2 wordt gezien als door het algemeen gezien als een medium hard bed dat het meeste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te extreem inzakt).

De Original Hybrid is aangemerkt als een medium stevig bed dat het evenwicht behoudt (hieraan voorkeur geven aan de meeste mensen de voorkeur).

De Hybrid Premium is op het gebied van liggevoel het hoogst vergelijkbaar met de Original Hybrid, terwijl de top laag is aangepast om voor een beetje gezelliger wolkengevoel en dientengevolge als zachter (desalniettemin toch steviger dan de Original) wordt aangemerkt.

Is het waar het feit dat mijn persoonlijke slaapoppervlak een krachtige geur mag bezitten?

Inderdaad, indien je verse Emma-matras een geur bezit, staat dat heel gewoon. Die geur staat onschadelijk en als je het bed 72 uurtjes laat ventileren, verdwijnt die stank. Ons items zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 gecertificeerd als en eveneens erkend om baby op de te slapen. Daarom maak u geen bezorgdheden over het stank uit je verse Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de testperiode van honderd nachten?

De zorgeloze proefperiode is een pluspunt dat alleen voor Emma-klanten is. Op de dag dat jouw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet geschikt voor u is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Behalve het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen iets steviger dankzij hun bouw. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te selecteren of de topper helemaal te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de top matrassen en de poten bijgevoegd. De topper is apart verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra luxe assortiment past.

Top 10 artikelen over Matt Sleeps Eigenaar

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️