Matt Sleeps Hypersupport 🔥 15 SNELLE GEHEIMEN

Emma Sleep – Matras Info – Beoordelingen en Recensies en Promoties

De beste Emma deals, kosten, afprijzingen en kortingscodes

Doorgaans biedt Emma altijd een korting, in dit artikel ontdek je hoe je de hoogste afprijzingen en voordeligste deals kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Matt Sleeps Hypersupport:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang onderzoek naar slaap. Gecreëerd om je de perfecte slaap te geven. Doeze vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je gewichtloos door progressieve steun.

Het Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende stevige ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een perfect slaapomgeving te creëren.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s aller economische matras. Met triple foamtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor optimale steun van verschillende lichaamstypen. De matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Als je denkt een Emma aan te schaffen is het belangrijk om te weten dat er vier mogelijkheden zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en bestaat uit 5 lagen, waaronder koelschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Bovendien zit wel een onderscheid in prijs. De kleinste versie van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleinere variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grote versie (200×200 cm) voor €1.069.

De kleinere maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 in huis. Het grote formaat (200×200 cm) van de Emma Hybrid kost 2.039 euro. Er zijn voor ieder matras tal van formaten te koop. Het kleine formaat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost €999 en de grote formaat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 versus Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op de website van Emma. Het originele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kun je dan nog wel aanschaffen op hun eigen website? Dit zijn de 02-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van dit matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma 02

Zowel Emma O2 matras als het Emma Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 cm. De 02 bezit een medium tot stevig karakter. Dit maakt het matras geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaarder slapers. De samenstelling van de 02 is samengesteld uit verschillende soorten schuimen. Er bevindt zich een kleine laag Airgocell schuim aanwezig van de bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Verder is dit matras uit een dikke laag HRX schuim dat zij kennelijk op een innovatieve manier hebben gesneden. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Matt Sleeps Hypersupport

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan het O2 matras. Het enige dat wat verschillend is ten opzichte van het O2 is de pocketvering laag die toegevoegd is. Deze laag maakt het een hybrid matras. Hierbij wordt namelijk schuim met pocketvering gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere technologie van matrassen maken. Interessant is dat de lijn van Emma in deze richting toe beweegt. De andere schuimlagen in het matras zijn: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar het O2 matras lijkt ons dat een betere aankoop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Emma Hybrid matras. Het matras heeft een hoogte van 25 cm en is samengesteld uit zeven lagen: airgocell-schuim, pocketveren, traagschuim en koudschuim. De Premium matras bevat meer pocketveringen dan het standaard Hybrid matras, waardoor het extra ondersteuning en vastheid levert. Daarnaast bezit de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die zachter is in vergelijking met de hoes het Hybrid matras. Je koopt dit matras in het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma matras is het Emma Easy. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat al beschikbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en moet wedijveren met de matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras samengesteld uit Airgocell-schuim en HRX-schuim. Bij dit matras krijg je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Matt Sleeps Hypersupport: Korting op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds die verhoging biedt Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10 tot zelfs 45%. Een 20% is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe is het mogelijk om tot zulke hoge kortingen aan te bieden terwijl ze nog steeds een succesvol onderneming blijven?

Hoes van Emma matras

De matrashoes van de Emma-matrassen heeft een grijze zij afdekking en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien met 4 handige grepen en kan op 60 graden gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat de stof getest is op niet schadelijke materialen.

Bedden van Emma-

Emma biedt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype uit de Emma bed varianten, dankzij zijn minimalistische look and feel. Het platform biedt een stevige ondergrond bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren tussen €289 euro en €379 euro. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies in jouw interieur passen.

het Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavische levensstijl, heeft het Emma Original bed een minimalistisch ontwerp dat maakt dat het bed past in bijna elke slaapkamer past. Er bestaan verschillende onderdelen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd aan het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder. Het is te merken dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen variëren van €569 tot €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het moeilijk om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als u alles in 1 wilt kopen. Hierbij ontvang t namelijk het bedframe en het matras samen, met de mogelijkheid om een topper toe te voegen. Van alle bedden van Emma, is dit de variant met de meeste opties. Er zijn namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Original Bed ligt qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (volgens een schaal waarbij 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het voor de gemiddelde persoon goed aanpasbaar is.

Echter, voor personen met specifieke wensen is de verstelbaarheid mogelijk niet toereikend zijn. De kosten van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599.

Conclusie over Matt Sleeps Hypersupport

Emma Sleep heeft een breed assortiment van matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit van hun producten heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het gegeven dat de aanbiedingen vaak reeds in de basisprijs zitten verwerkt. Doe dus voldoende onderzoek alvorens je een aankoop neemt, en vergeet niet om eveneens andere merken te bekijken.

Emma kussen

Matt Sleeps Hypersupport

Naast de slaapmeubels heeft Emma 6 diverse hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat van drie lagen die met elkaar zijn om te veranderen voor de juiste steun. U kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het kussen geschikt voor iedere type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch handig om te noemen aangezien de consument wellicht iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, echter op het moment geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u de ervaring bieden om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met twee lagen aan ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heb u het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig als je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wil bieden aan je matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper waar Emma zelfs een patent op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Matt Sleeps Hypersupport Extra’s

Buiten de hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog verschillende andere slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrashoes, die in alle formaten verkrijgbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks het feit dat hetzelfde denkbaar blijkt te zijn om de dekentje om te reinigen, blijkt het dekbed te gewichtig gedurende huiselijke wasautomaten. Er twee maten verkrijgbaar vanaf 150 bij 200 centimeter tevens 240×220 plus de prijs start op 165 euro’s.

Temp pad

Met het temp pad instrument mag het warmtegraad vanuit het bedden zijn geregeld. De toestel dient vlakbij het bed om te zijn neergezet plus mag met één afstandsbedieningstoestel worden bijgesteld. Van dit zijn de accu’s niet echt standaardmatig inbegrepen. Het kosten vanaf het temp pad is €259 euro’s.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk heeft een viertal uiteenlopende matrassen. We concentreren in het twee meest populaire matrassen: Het Emma merk O2 en tevens de Emma merk Hybrid. Beide matrassen hebben een diktegraad van 25 cm. De O2 kent een medium tot ferm aard, dat prima past bij zij en tevens rugzijde slapers.

Het gemengde blijkt juist enigszins steviger. De grote afwijking tussendoor het een tweetal materassen blijkt het op de gemengde één pocketveer laagje schijnt toegevoegd.
Het minste maat van het Emma O2 materas kost 439 euro en ook de grootst formaat 1069 euro. Bij het Emma bedrijf Hybrid materas beginnen het kosten van 899 euro tot 2.039 euro. Gelijkend op je mag aanschouwen, bewegen het tarieven sterk verschillend.

Wordt er prijsverlaging aangeboden op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emma voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, stunten met standaard kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang verstrekt Emma- garantieperiode en wat worden er gedekt?

Emma geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het materiaal ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emmamatras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybrid, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Matt Sleeps Hypersupport

Buiten de matrassen, zijn er meer slaap verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat samengesteld uit de boxspring, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk interieurstijl wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook 2 topmatrassen.

Verdere slaapaccessoires zijn de kussens, matrasbeschermer, dekbed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100-dagen om het thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet prettig zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je opgehaald en krijg je het aankoopsom teruggestort.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een matras van Emma?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een goede ligging van je wervelkolom. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische problemen teweegbrengt. Elk onze bestsellers zijn niet alleen diepgaand getest door zelfstandige consumentenverenigingen in heel Europa, maar hebben er ook awards van gewonnen en dat is te danken door dit ontwerp.

Gedurende de modellen door is er gebruikt aan meer en meer gemak, support en warmtebeheersing door het toevoegen van extra vernieuwende materialen. Verder zijn al onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen doven, supermakkelijk rein te maken zijn door de losse hoezen en ze zijn geproduceerd van grondstoffen die goedgekeurd zijn als betrouwbaar, zelfs voor zuigelingen.

Welk matras is geschikte voor individuen met rugpijn of pijnproblemen?

Dit ligt af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het vorm ongemak dat je hebt.

We kunnen spijtig genoeg geen situaties aanpakken, maar we kunnen je wel wat adviezen aanbieden.

Degenen die ongemak ervaart door drukplekken (meestal indien een gedeelte van je fysiek wordt beladen of afgesloten als het overmatig belasting verdraagt) heeft er meestal voordeel van om te wisselen naar een zachter matras.

Mensen die op hun zij slapen die op erg stevige matrassen slapen, knellen vaak hun armen en schouders ertussen hun fysiek en het matras. Een van onze dikkere 25 cm. matrassen zou hierbij kunnen. Ondanks dat ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen nog altijd beschouwd als ‘medium stevig’. Ze zijn onderzocht op een juiste alignering van de rug, indien je bang bent dat het matras te soepel zal zijn.

Mensen die rugpijn ervaart door een slechte uitlijning van de ruggengraat (gewoonlijk als een matras niet stevig genoeg is en begint door te verzakken bij de heupgebied), verlangt vaak meer aan een matras dat bijkomende ondersteuning geeft. Het meest passend is daarna een van onze combinatie matrassen met veren. Het vraagstuk komt vaker voor bij individuen die enigszins zwaarlijviger of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of individuen die simpelweg te lange tijd op zeer verouderde, misvormde matrassen hebben gesluimerd. Zulke personen hebben heel veel baat bij elk van onze Hybrid pocketveringmatrassen, hoewel de Hybride Premium een beetje extra belang heeft met een dikkere comfort laag en kleine veren, om de hiervoor genoemde drukpunten issues te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussenin een pocketvering en schuim?

Zoals als alle grondstoffen hebben ook foam en binnen veren ieder afzonderlijk krachtige punten. Foam opereert druk verminderend. Indien je een zijslaper bent en regelmatig het gevoel beleeft dat je hand slapen, is een matras van schuim vermoedelijk een verbeterde optie voor jou.

Binnenveringen zijn gewoonlijk wat vaster en leveren daardoor wat extra ondersteuning. Het belangrijkste voordeel van de kern met binnenveren is dat hij beter lucht doorlaat. Als je heel veel zweet of in een erg nat weer verblijft, is de veerkern vast en zeker het aandacht geven waard.

Deze product assortimenten in het in het algemeen:

De O2 wordt gezien als in het in het algemeen aangemerkt als een medium hard slaapoppervlak dat het hoogste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te extreem inzakt).

De Original Hybrid is gezien als een gemiddeld stevig bed dat het evenwicht houdt (hieraan kiezen de meeste mensen de keuze).

De Hybrid Premium is op het gebied van ervaring tijdens het liggen het hoogst gelijk met de Original Hybrid, in welk geval de boven opperste laag is aangepast om een beetje knusser wolkachtig gevoel en dus als meer zacht (echter nog steeds vaster dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als gezien.

Is het juist dat mijn persoonlijke bed een sterke geur kan bezitten?

Klopt, als uw verse Emma-matras een stank ervaart, ligt datgene erg normaal. Het stank staat ongevaarlijk en als jij hetzij bed 72 uurtjes laat toe doorluchten, verdampt die stank. Onze artikelen zijn wel OEKO-TEX 100, categorie 1 gecertificeerd als en eveneens goedgekeurd met het doel baby’s op laten dutten. Dus maak je jij geen bezorgdheden betreffende het lucht afkomstig van je verse Emma bed

Hoe werkt de testperiode van honderd nachten?

De risico-vrije proefperiode is een pluspunt dat alleen voor Emma-consumenten is. Op de dag dat je bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Behalve het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een geweldige prijs leveren.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen wat steviger dankzij hun bouw. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te kiezen of de topper volledig te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de poten inbegrepen. De matrastopper is apart verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer luxe assortiment valt.

Top 10 artikelen over Matt Sleeps Hypersupport

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️