Matt.Sleeps ᐅ 8 VERBORGEN FEITJES

Emma Slaap – Matras Informatie – Reviews en Ervaringen en Aanbiedingen

De beste Emma promoties, kosten, afprijzingen en kortingscodes

Normaliter geeft Emma steeds een afprijzing, in dit tekst ontdek je hoe je de grootste kortingen en voordeligste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Matt.Sleeps:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren studie naar slapen. Gemaakt om jouw de beste slaap te geven. Val in slaap vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je lichter door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat triple schuim- en pocketveringstechnologie combineert voor een ongeëvenaard comfort en aanvullende solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapklimaat te vormen.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons meest voordelige matras. Met triple foamtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor ideale steun van diverse lichaamsvormen. Het matras met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Wanneer je besluit een Emma aan te schaffen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er 4 mogelijkheden zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en bestaat uit 5 lagen, inclusief koudschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Verder zit wel een verschil in prijs. De kleine versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grootste versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleinere variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste variant (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinere maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 thuis. De grootste formaat (200×200 cm) van de Hybrid is €2.039. Er bestaan voor ieder matras talrijke formaten te koop. Het kleinste maat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en de grote maat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 versus Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. Het originele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kun je dan nog wel aanschaffen bij de website? Hieronder vallen de 02-matras, de hybride-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. We zullen elk van deze matras van een afzonderlijke beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel het Emma 02 matras als Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. De O2 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit geschikt is voor de gemiddeld iets zwaarder slapers. De samenstelling van de 02 bestaat uit diverse soorten schuimen. Er bevindt zich een kleine Airgocell schuimlaag aanwezig van de matras. Daarna door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast bestaat het matras uit een dik plak HRX-schuim dat zij kennelijk op een innovatieve manier hebben gesneden. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Matt.Sleeps

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan O2 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van het O2 betreft de pocketvering laag dat is toegevoegd. Deze maakt het een hybride matras. Er wordt namelijk schuim met pocketveren samengebracht. een pocketvering matras is een iets oudere vorm van techniek voor het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma in deze richting toe beweegt. De overige lagen schuim in dit matras zijn: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €899,00. Als we kijken naar de 02 matras schijnt het voor ons dat de betere koop omdat de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van Hybrid matras. Het heeft hoogte van 25 centimeter en is samengesteld uit 7 lagen: Airgocell schuim, pocketvering, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveren in vergelijking met de standaard Emma Hybrid matras, waardoor het meer ondersteuning en stabiliteit levert. Bovendien bezit de Premium matras een afneembare en wasbare hoes die soepeler aanvoelt in vergelijking met de hoes van van het Hybrid matras. U koopt dit in de de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma Sleep matras is het Emma Easy. Dit is een budget matras dat al beschikbaar is vanaf €229,00 in de kleinste formaat en moet concurreren met de concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld uit Airgocell-schuim en HRX schuim. Met dit matras krijg je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Matt.Sleeps: Korting op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds deze verhoging biedt Emma doorgaans kortingen variërend van 10 tot maar liefst 45%. Een korting van 20% korting is dan ook een sigaar van eigen makelij. Maar hoe is het mogelijk om tot zulke hoge kortingen te geven terwijl ze toch een succesvol bedrijf blijven?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma-matrassen heeft een grijze zij bekleding en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met vier grepen en kan bij 60 graden gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd werd op niet-schadelijke materialen.

Bedden van Emma

Emma biedt naast haar matrassen en accessoires ook bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype uit alle Emma bed varianten, dankzij zijn minimalistische uitstraling. Het platform moet een goede ondergrond bieden , en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag lopen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe is beschikbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren tussen €289 en €379. Het bedframe is echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel net in jouw slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavian lifestyle, heeft het Emma Original bed een eenvoudig ontwerp wat ervoor zorgt dat het bed past in vrijwel elke slaapkamer past. Er bestaan diverse elementen beschikbaar om toe te voegen aan het bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder zonder. Het is opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en is niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen variëren van €569 tot €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt je het moeilijk om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect wanneer u alles in 1 wil ontvangen. Bij een boxspringbed ontvang je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een matrastopper toe te voegen. Van alle bedden van Emma, is is dit het variant met de meeste opties. Er worden namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Original Bed ligt met de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (volgens de hardheidsschaal waarbij 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het geschikt is voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Echter, voor mensen met specifieke voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De prijs van het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 en €2.599 euro.

Samenvatting over Matt.Sleeps

Emma Sleep biedt een breed gamma van matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun producten heeft Emma zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en de gegeven dat de kortingen meestal al in de oorspronkelijke prijs zitten inbegrepen. Doe dus voldoende research alvorens je een aankoop neemt, en vergeet niet om eveneens andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

Matt.Sleeps

Buiten de bedden heeft Emma zes verschillende kussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma kussen bestaat uit drie lagen die met elkaar zijn om te wisselen voor de juiste steun. Je kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het kussen toepasselijk voor iedere soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te vermelden omdat de consument wellicht wat anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet je de ervaring bieden om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met twee lagen van ultralichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan je wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heb u ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig indien je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wil bieden aan je matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper op zij zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, start de prijs bij €679 (zonder korting).

Matt.Sleeps Accessoires

Naast de hoofdassortiment van Emma Sleep bieden zij nog verschillende extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbescherming, die in alle maten verkrijgbaar is, vinden we aan de dure kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande het hetzelfde haalbaar schijnt te zijn te het deken om te wassen, blijkt de deken te erg gewichtig ten behoeve van huiselijke wasautomaten. Er bestaan twee afmetingen beschikbaar voor aankoop van 150 bij 200 cm tevens 240×220 en ook het kosten vangt aan bij 165 euro’s.

Temp pad

Dankzij het temp pad tool mag de temperatuur van het bed worden geregeld. De machine hoort naast het bedden om te worden opgesteld en ook mogen via één afstandsbedieningstoestel zijn versteld. Daarvan bestaan de batterijen niet standaard ingesloten. De prijs van de temperatuurpad is 259 euro euro.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma heeft vier verschillende bedden. We concentreren in de twee favoriete matrassen: Het Emma merk O2 en ook de Emma merk Hybrid. Beide matrassen kennen één dikte van 25 centimeter. De O2 bezit ’n middelmatig tot vast karakter, hetgeen uitstekend past voor zijde en tevens rugzijde slapers.

Het hybrid schijnt juist een beetje steviger. Het grote onderscheid tussenin de 2 matrassen blijkt het op de hybride ’n pocketveer laag is geïntegreerd.
De kleinste afmeting van het Het Emma merk O2 materas kostprijs €439 en ook de grootst afmeting 1069 euro. Bij het Emma Hybrid materas starten het prijzen vanuit 899 tot 2039 euro. Gelijkend op je mag aanschouwen, gaan de prijzen sterk uiteen.

Wordt er prijsverlaging aangeboden op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emma voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, stunten met reguliere kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd biedt Emma waarborg en wat worden er vergoed?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het foam ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emmamatras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybride, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Matt.Sleeps

Naast de matrassen, zijn er meer slaap geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat samengesteld uit de box, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee toppers.

Verdere slaapbenodigdheden zijn de kussentjes, matrasbescherming, beddengoed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het in huis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet prettig zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je teruggehaald en krijg je het aankoopsom terug.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een correcte ondersteuning van je rug. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische klachten tot gevolg heeft. Al onze topsellers zijn niet uitsluitend zorgvuldig getest door onafhankelijke consumentengroeperingen in hele Europa, maar hebben er ook prijzen van ontvangen en dat is te danken door dit ontwerp.

Tussen de varianten door is er toegepast aan steeds meer comfortabelheid, steun en warmteregulering door het gebruiken van extra vooruitstrevende materialen. Daarnaast zijn al onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen dempen, supermakkelijk proper te maken zijn door de losse overtrekken en ze zijn gemaakt van grondstoffen die goedgekeurd zijn als onberispelijk, eveneens voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor mensen met pijn in de rug of pijnproblemen?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsvorm, je manier van slapen en het soort last dat je hebt.

We kunnen helaas niet alle situaties aanpakken, maar we kunnen je wel wat richtlijnen geven.

Wie ongemak voelt door drukplekken (meestal wanneer een deel van je lijf wordt beladen of afgesloten als het te veel gewicht ondersteunt) heeft er gewoonlijk voordeel van om over te stappen naar een minder stevig matras.

Mensen die op hun zij slapen die op heel harde matrassen slapen, beknellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lichaam en het matras. Eentje van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zouden hierbij bijstaan. Ondanks dat ze soepeler zijn, worden dergelijke matrassen nog steeds gezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn onderzocht op een goede positionering van de ruggengraat, indien je bang bent dat het matras te soepel zal zijn.

Wie pijn in de rug heeft door een onjuiste alignering van de rug (gewoonlijk als een matras te soepel is en begint door te verzakken bij de heupzone), nood meestal meer aan een matras dat bijkomende ondersteuning geeft. Het meest passend is vervolgens eentje van onze hybride matrassen met veren. Het issue treedt vaker voor bij individuen die een beetje zwaarder of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of individuen die simpelweg te lang op zeer versleten, misvormde matrassen hebben geslapen. Zij hebben enorm baat bij ieder van onze Hybrid pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybride Premium iets meer waarde heeft met een dikker comfort laag en kleine veren, om de voorgaand genoemde drukpunten issues te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het onderscheid tussen een pocket veer en schuim?

Gelijk zoals ieder materialen hebben ook schuim en binnen veren hun eigen sterke punten. Vulling opereert druk verminderend. Als je een zijdelingse slaper bent en regelmatig het sensatie ervaart dat je hand slapen, is een schuim matras wellicht een betere keuze voor.

Binnenveringen zijn gewoonlijk wat harder en geven daardoor wat extra ondersteuning. Het grootste voordeel van de binnenvering kern is dat hij optimaler ventileert. Wanneer je overvloedig zweet of in een zeer vochtig weer woont, is de verenkern zeker het bekijken waard.

De genoemde productreeksen in het algemeen:

De O2 wordt gezien als door het in het algemeen aangemerkt als een medium hard slaapoppervlak dat het hoogste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te extreem wegzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt aangemerkt als een medium stevig slaapoppervlak dat het balans hanteert (hieraan voorkeur geven aan de meesten de voorrang).

De Hybride Premium is wat betreft gevoel tijdens het liggen het hoogst gelijk met de Originele Hybride, terwijl de top opperste laag is aangepast om een enigszins warmer wolkachtig gevoel en dientengevolge als meer zacht (desalniettemin nog harder dan de Originele) wordt gezien als gezien.

Is het juist dat mijn bed een intense geur kun hebben?

Ja, indien uw verse Emma-matras een geur ervaart, is dat heel normaal. Het lucht staat onschadelijk en indien u het matras 72 uur toelaat luchten, vervaagt die geur. Onze eigen items zijn OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 met certificaat en ook toegestaan met het doel baby op het toelaten rusten. Derhalve maak je jij geen bekommeringen betreffende deze lucht van je verse Emma bed

Hoe functioneert de testperiode van honderd nachten?

De risico-vrije proefperiode is een perk dat alleen voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat je bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet geschikt voor je is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Behalve het grote ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een uitstekende prijs aanbieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen iets krachtiger dankzij hun constructie. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te gebruiken of de topper helemaal te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten meegerekend. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer premium assortiment valt.

Top 10 artikelen over Matt.Sleeps

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️