Metaal Profiel ✔️ 7 SCHOKKENDE HACKS

Emma Sleep – Matras Informatie – Reviews en Ervaringen en Deals

De beste Emma promoties, kosten, kortingen en kortingscodes

Normaliter biedt Emma altijd een afprijzing, in dit tekst leer je op welke manier je de grootste kortingen en voordeligste deals kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Metaal Profiel:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren research naar slapen. Ontwikkeld om jouw de beste slaap te bieden. Doeze sneller en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je lichter door geleidelijke ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen comfort en aanvullende solide ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt samen met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een ideaal slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons meest voordelige matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor perfecte steun van verschillende lichaamstypen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Wanneer je overweegt een Emma aan te schaffen is het belangrijk om te weten dat er vier keuzes zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en is samengesteld uit vijf lagen, waaronder koelschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Bovendien zit er wel een onderscheid in prijs. De kleinere variant van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor €229. De grote variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleinste versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grootste versie (200 x 200 cm) voor €1.069.

De kleine formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro thuis. Het grootste formaat (200 x 200 cm) van de Hybrid kost 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras talrijke formaten beschikbaar. De kleinste formaat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is €999 en het grote formaat (180 x 210 cm) kost €2.149.

Emma 02 vs. Emma Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op de website van Emma. De originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kan u dan nog wel aanschaffen op de website? Hieronder vallen de O2-matras, de hybride-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan elk van dit matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma O2

Zowel Emma 02 matras als het Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. Het 02 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit geschikt voor de gemiddeld iets zwaardere slapers. De 02 is samengesteld uit verschillende soorten schuimen. Er is een kleine laag Airgocell schuim aan de bovenkant van de bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Verder bestaat dit matras uit een dik laag HRX-schuim dat zij blijkbaar op innovatieve wijze gesneden hebben. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Metaal Profiel

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan O2 matras. Het enige dat wat verschillend is ten opzichte van de 02 is de laag pocketveren die toegevoegd is. Deze maakt het het een hybrid matras. Er wordt immers schuim met pocketveren gecombineerd. een matras met pocketvering is een wat oudere techniek voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de koers van Emma hierna beweegt. De andere schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar de 02 matras lijkt het voor ons dat de betere aankoop omdat deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van Hybrid matras. Het matras heeft dikte van 25 cm en is samengesteld uit een totaal van zeven lagen: airgocell-schuim, pocketveren, traagschuim en koudschuim. De Premium matras heeft meer pocketveringen dan de reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras extra steun en stabiliteit levert. Daarnaast bezit de Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes die zachter is dan de hoes het Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit in de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma Sleep matras is de Emma Easy matras. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste formaat en is bedoeld om te wedijveren met concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras bestaande van Airgocell-schuim en HRX-schuim. Met dit matras krijg u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Metaal Profiel: Korting op EmmaMatrassen en overige producten

Sinds deze prijsverhoging biedt Emma doorgaans kortingspercentages tussen 10 en zelfs 45. Een korting van 20% korting is dan ook een sigaar uit eigen doos. Maar hoe kan het mogelijk om tot zulke hoge kortingen aan te bieden en toch een winstgevend bedrijf blijven?

Hoes van Emma matras

De hoes voor de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van 4 handige grepen en kan op 60°C gewassen gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat het textiel getest is op niet-schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep verkoopt behalve haar matrassenreeks en accessoires ook bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe is de eenvoudigste bedtype uit alle bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische uitstraling. bed moet een stevige ondergrond bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen van €289 euro tot €379 euro. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel net bij jouw slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavian lifestyle, het Emma Original bed een minimalistisch design dat ervoor zorgt dat het past in bijna ieder slaapkamerinterieur past. Er zijn verschillende onderdelen voorhanden om toe te voegen aan het bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren tussen de €569 euro tot €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind u het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect als je alles in 1 wil ontvangen. Hierbij krijg t namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een topper toe te voegen. Van alle Emma bedden, is is dit de variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Original Bed ligt met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (op een hardheidsschaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit betekent dat het bed voor de doorsnee persoon goed te verstellen is.

Echter, voor personen met andere voorkeuren kan de verstelbaarheid mogelijk niet voldoende zijn. De prijs voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 tot €2.599.

Conclusie over Metaal Profiel

Emma heeft een uitgebreid gamma van bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit bij hun producten heeft Emma zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het gegeven dat de aanbiedingen vaak reeds in de oorspronkelijke prijs zijn verwerkt. Doe dus voldoende onderzoek alvorens je een beslissing neemt, en vergeet niet om eveneens andere merken te overwegen.

Kussen van Emma

Metaal Profiel

Buiten de bedden heeft Emma zes diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma kussen bestaat van drie lagen die met elkaar zijn om te wisselen voor de correcte steun. U kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de kussen toepasselijk voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, maar zij spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te noemen aangezien de consument misschien iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het moment biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet u het gevoel geven om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met twee lagen van superlichte microvezels. net zoals bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heeft je ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wil geven aan uw matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper waar Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de prijs bij €679 (zonder korting).

Metaal Profiel Accessoires

Naast de belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden Emma nog verschillende andere slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrashoes, die in alle formaten verkrijgbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande het hetzelfde mogelijk blijkt te zijn te het dekentje te schoonmaken, blijkt de dekbed te gewichtig ten behoeve van binnenlandse wasautomaten. Er zijn 2 formaten beschikbaar van 150 bij 200 cm alsook 240 bij 220 plus de kosten vangt aan bij €165 euro’s.

Temp pad

Met de tempereerpad tool kan het temperatuur vanuit de bedje wezen gereguleerd. Het machine hoort naast de het bed om te zijn neergezet en mogen met een afstandsbedieningstoestel worden versteld. Van dit bevinden het accu’s geen standaardmatig bijgevoegd. De kosten van het tempereerpad bedraagt 259 euro EUR.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma heeft vier diverse matrassen. Wij zoomen in op de twee meest populaire materassen: Het Emma O2 en het Emma bedrijf Hybrid. Beide bedden bezitten ’n dikte van 25 cm. De O2 bezit een gemiddeld naar stevig aard, wat goed geschikt is voor zij en ook achterkant slapers.

De hybride schijnt juist een beetje steviger. De grootste verschil tussendoor de twee matrassen is het op het hybrid één pocketveringssysteem laagje is toegepast.
Het kleinere formaat van het Het Emma merk O2 matras bedraagt 439 euro en ook het grote maat 1069 euro. Bij Emma Hybrid matras vangen aan het kosten van 899 euro tot en met 2039 euro. Net als u kan zien, bewegen het prijzen sterk uiteenlopend.

Wordt er prijsverlaging gegeven op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, promoten ze met reguliere kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur biedt Emma- garantie en welke aspecten wordt er vergoed?

Emma geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het foam ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emmamatras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybrid, bezitten het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Metaal Profiel

Buiten de matrassen, zijn er andere slaap geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaande uit de boxspring, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk interieur wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Aanvullende slaapaccessoires zijn de kussentjes, matrasbeschermer, deken en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch geen prettig zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je opgehaald en krijg je het koopbedrag retour.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een matras van Emma?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een goede ligging van je rug. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische problemen veroorzaakt. Allemaal onze bestverkochte producten zijn niet uitsluitend grondig getest door onafhankelijke consumentenverenigingen in heel Europa, maar hebben er ook awards van ontvangen en dat komt door dit ontwerp.

Tussen de uitvoeringen door is er gebruikt aan meer en meer gemak, ondersteuning en warmteregulering door het gebruiken van aanvullende vernieuwende materialen. Bovendien zijn elk onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen doven, heel eenvoudig proper te maken zijn door de losse overtrekken en ze zijn geproduceerd van stoffen die erkend zijn als onberispelijk, eveneens voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor mensen met rugklachten of pijn?

Dit ligt af van je lichaamstype, je manier van slapen en het soort pijn dat je voelt.

We kunnen jammer genoeg geen situaties aanpakken, maar we kunnen je toch wat adviezen voorschotelen.

Degenen die pijn ervaart door drukzones (gewoonlijk wanneer een stuk van je fysiek wordt belast of gekneld als het teveel massa draagt) heeft er gewoonlijk baat bij om te wisselen naar een minder stevig matras.

Mensen die op hun zij slapen die op heel vaste matrassen liggen, klemmen vaak hun armen en schouders tussen hun lichaam en het matras. Een van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zou hierbij helpen. Ondanks dat ze soepeler zijn, worden deze matrassen toch beschouwd als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een goede positionering van de ruggengraat, als je bang bent dat het matras te soepel zal zijn.

Degenen die rugpijn heeft door een verkeerde uitlijning van de rug (gewoonlijk als een matras niet stevig genoeg is en begint door te slinken bij de heupgebied), nood vaak meer aan een matras dat bijkomende ondersteuning biedt. Het meest geschikt is daarna een van onze hybride matrassen met springveren. Het vraagstuk komt aker voor bij individuen die wat zwaarder of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of personen die gewoon te veel tijd op zeer oude, verwrongen matrassen hebben gesluimerd. Zulke mensen hebben veel profijt bij elk van onze Combinatie pocketveringmatrassen, hoewel de Hybride Premium een beetje meer belang heeft met een dikkere comfort laag en micro-veren, om de eerder besproken problemen met drukpunten te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussenin een pocketveer en schuim?

Zoals als elk grondstoffen hebben ook schuim en interne veren hun eigen sterk kanten. Vulling werkt druk reducerend. Als je een zijslaper bent en aker het sensatie ervaart dat je handen slaperig zijn, is een schuim matras wellicht een superieure optie voor jou.

Binnen veren zijn doorgaans wat vaster en leveren hierdoor wat toegevoegde steun. Het grootste pro van de kern met binnenveren is dat hij beter lucht doorlaat. Indien je heel veel transpireert of in een heel dampig milieu leeft, is de veerkern absoluut het overwegen waard.

De productreeksen in het over het algemeen:

De O2 wordt in het in het algemeen gezien als een medium-hard bed dat het grootste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te veel doorzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als aangemerkt als een medium-stevig slaapoppervlak dat het midden hanteert (hieraan voorkeur geven aan de meeste mensen de keuze).

De Hybride Premium is op het gebied van ervaring tijdens het liggen het meest gelijk met de Originele Hybride, waarbij de boven laag is aangepast voor een beetje gezelliger wolkengevoel en dientengevolge als softer (echter nog vaster dan de Originele) wordt gezien.

Is het juist het feit dat mijn eigen slaapoppervlak een intense stank kun hebben?

Klopt, indien uw nieuwe Emma-slaapoppervlak een geur bezit, is het feit dat erg gewoon. De stank is onbedreigend en als u het bed 72 uren laat toe doorluchten, verdampt deze stank. Onze artikelen zijn OEKO-TEX 100, klasse 1 gecertificeerd als en ook goedgekeurd met het doel zuigelingen op het toelaten slapen. Dus maakt u niet bezorgdheden betreffende de stank afkomstig van je verse Emma bed

Hoe functioneert de proefperiode van 100 nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een perk dat alleen voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat je bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet perfect voor u is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Naast het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een uitstekende prijs bieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met traditionele slaapsystemen iets krachtiger dankzij hun constructie. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te selecteren of de topper helemaal te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de steunen inbegrepen. De topper is apart verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra hoogwaardige assortiment past.

Top 10 artikelen over Metaal Profiel

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️