Mline Matras 🔴 6 OPZIENBARENDE WEETJES

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Ervaringen en Promoties

De beste Emma deals, prijzen, kortingen en kortingsbonnen

Standaard biedt Emma altijd een afprijzing, in dit stuk ontdek je op welke manier je de beste kortingen en voordeligste aanbiedingen kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Mline Matras:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren research naar slaap. Gecreëerd om jou de perfecte slaap te geven. Doeze vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je gewichtloos door progressieve ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat triple schuim- en pocketveringstechnologie combineert voor een onovertroffen comfort en extra stevige steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt samen met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtstroom om een ideaal slaapomgeving te vormen.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons aller betaalbare matras. Met triple foamtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor optimale steun van diverse lichaamsvormen. De matras met de beste kwaliteit-prijs ratio.

De verschillen tussen de Emma matrassen Indien je besluit een Emma te kopen is het essentieel om te weten dat er vier keuzes zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en bestaat uit vijf lagen, waaronder koudschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Bovendien zit wel een verschil in kosten. De kleinste variant van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grote versie (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinere versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grote versie (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleine formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro in huis. Het grote formaat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid kost €2.039. Er bestaan voor ieder matras talrijke maten te koop. De kleine maat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en de grootste formaat (180×210 cm) kost €2.149.

Emma 02 versus Emma Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op de website van Emma. De originele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kan je dan nog wel kopen op de website? Dit zijn de O2-matras, de hybride-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan ieder van deze matras van een afzonderlijke review bespreken.

Emma 02

Zowel het Emma O2 matras als Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. De 02 bezit een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit geschikt voor de gemiddeld iets zwaarder slapers. De 02 bestaat uit verschillende soorten schuim. Er is een kleine laag Airgocell schuim aanwezig van de matras. Gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Verder is dit matras uit een dik laag HRX schuim dat zij kennelijk op een innovatieve manier hebben gesneden. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Mline Matras

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan 02 matras. Het enige dat wat verschillend is ten opzichte van de 02 betreft de pocketvering laag dat toegevoegd is. Deze laag maakt het het een hybrid matras. Er wordt immers schuimlaag gecombineerd met pocketvering gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere technologie van matrassen maken. Interessant is dat de lijn van Emma in deze richting toe beweegt. De overige lagen schuim in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €899,00. Kijkend naar het O2 matras lijkt ons dat een betere aankoop omdat de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van het Emma Hybrid matras. Het matras heeft een hoogte van 25 cm en bestaat uit 7 lagen: airgocell-schuim, pocketveren, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveringen in vergelijking met de reguliere Emma Hybrid matras, waardoor het meer steun en stabiliteit levert. Bovendien bezit de Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes die zachter is dan de hoes van het Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit matras in de het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het meest recente Emma Sleep matras is de Emma Easy matras. Dit matras is een budget matras dat beschikbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en moet wedijveren met concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell-schuim en HRX-schuim. Met dit matras ontvang u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Mline Matras: Korting op EmmaMatrassen en overige producten

Na die verhoging geeft Emma standaard kortingen tussen 10% tot maar liefst 45. Een 20% korting is dus een sigaar uit eigen makelij. Maar hoe is het mogelijk om tot 45% korting aan te bieden en nog steeds een winstgevend bedrijf te zijn?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma matrassen heeft een grijze zij- afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van vier handvatten en op 60°C gewassen gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel gecontroleerd is op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma biedt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als de eenvoudigste bed uit alle bedvarianten van Emma, dankzij minimalistische minimalistische look and feel. Het platform moet een goede ondersteuning bieden en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe is verkrijgbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen tussen €289 tot €379. Het bedframe is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies in jouw slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavian lifestyle, het Emma Original bed een eenvoudig ontwerp dat ervoor zorgt dat het past in vrijwel elke slaapkamerinterieur past. Er bestaan verschillende onderdelen beschikbaar om toe te voegen aan het bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen €569 tot €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt je het moeilijk om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als u een complete set in 1 wil kopen. Bij een boxspringbed ontvang t namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een matrastopper erbij te kopen. Van alle bedden van Emma, is is dit het variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Emma Original bed ligt met de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (op de hardheidsschaal van 1= hard en 10 = zacht). Dit betekent dat het geschikt is voor de gemiddelde slaper goed te verstellen is.

Maar, voor personen met specifieke voorkeuren kan de verstelbaarheid mogelijk niet voldoende zijn. De prijs van het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Conclusie over Mline Matras

Emma Sleep biedt een breed gamma aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit van hun artikelen heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en de gegeven dat de kortingen meestal al in de basisprijs zitten inbegrepen. Voer dus voldoende onderzoek voordat u een beslissing doet, en denk niet om eveneens andere bedrijven te bekijken.

Emma kussen

Mline Matras

Naast de bedden biedt Emma zes diverse hoofdkussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat van 3 lagen welke met elkaar zijn om te wisselen om de correcte steun. Je kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de hoofdkussen toepasselijk voor elke soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, maar zij spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter handig om te noemen aangezien de consument misschien iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet u het ervaring geven om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met twee lagen van superlichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijg u 40% korting dus heb u ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig indien u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil geven aan uw matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper waar zij zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de kostprijs op €679 (zonder korting).

Mline Matras Accessoires

Naast het belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden Emma nog verschillende extra slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbeschermer, welke in alle maten verkrijgbaar is, vinden we aan de dure kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks het feit dat het haalbaar blijkt te zijn te het dekentje om te wassen, is het deken te zwaar ten behoeve van huiselijke wasmachines. Er 2 formaten beschikbaar voor aankoop van 150 bij 200 cm tevens 240 bij 220 plus de prijs vangt aan op €165 EUR.

Temp pad

Met het temperatuurpad gereedschap mag de warmtegraad vanaf het bed wezen geregeld. De toestel moet naast de de slaapplek te wezen opgesteld en mogen met een afstandsbedieningstoestel worden aangepast. Daarvan zijn het batterijen niet echt standaardmatig inbegrepen. Het kostprijs vanaf de temp pad bedraagt €259 EUR.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma beschikt over 4 diverse matrassen. Wij concentreren in op het een tweetal populairste materassen: Emma O2 en ook de Emma merk Hybrid. Allebei bedden kennen ’n dikte vanaf 25. Het O2 heeft ’n middelmatig naar stevig karakter, hetgeen uitstekend geschikt is voor kant en tevens achterkant slapers.

Het gemengde schijnt juist een beetje steviger. Het grootste verschil tussenin de een tweetal materassen is het bij het hybrid één pocketveringssysteem laagje blijkt toegevoegd.
De minste maat van het Het Emma O2 matras kost €439 en tevens het grootst formaat 1069 euro. de Emma Hybrid materas beginnen het prijzen van €899 tot 2039 euro. Zoals u kunt aanschouwen, gaan het prijzen krachtig verschillend.

Wordt er prijsverlaging gegeven op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, stunten met normale kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang geeft Emma waarborg en welke aspecten wordt er gedekt?

Emma geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het foam ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emmamatras?

Beiden matrassen, de O2 en de Hybrid, bezitten het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Mline Matras

Buiten de matrassen, zijn er meer slaap gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat samengesteld uit de box, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk interieurstijl wel iets geschikts tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee toppers.

Andere slaapbenodigdheden zijn de kussentjes, matrasbescherming, deken en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je honderd dagen om het in huis zelf uit te ervaren. Mocht het toch geen aangenaam zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je opgehaald en krijg je het koopbedrag teruggestort.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een correcte positie van je ruggengraat. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische problemen teweegbrengt. Allemaal onze topsellers zijn niet enkel diepgaand getest door onafhankelijke consumentenorganisaties in geheel Europa, maar hebben er ook awards van gewonnen en dat komt door dit ontwerp.

Tussen de uitvoeringen door is er gebruikt aan toenemend comfortabelheid, steun en warmtebeheersing door het invoegen van extra innovatieve materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen absorberen, zeer gemakkelijk proper te maken zijn door de afneembare hoezen en ze zijn gemaakt van materialen die erkend zijn als betrouwbaar, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor personen met rugklachten of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamsbouw, je slaaphouding en het vorm ongemak dat je ervaart.

We kunnen helaas niet gevallen oplossen, maar we kunnen je wel wat adviezen voorschotelen.

Wie last voelt door drukpunten (gewoonlijk wanneer een stuk van je lichaam wordt overbelast of afgekneld als het overmatig gewicht ondersteunt) heeft er doorgaans voordeel van om te wisselen naar een soepeler matras.

Zijdelingse slapers die op heel vaste matrassen rusten, beknellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lichaam en het matras. Een van onze dikker 25 cm. matrassen zouden hierbij helpen. Ondanks dat ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen nog altijd aangezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn onderzocht op een correcte positionering van de rug, mocht je beducht bent dat het matras te zacht zal zijn.

Wie pijn in de rug lijdt door een onjuiste alignering van de rug (gewoonlijk als een matras niet stevig genoeg is en aanvangt door te verzakken bij de heupzone), heeft vaak meer aan een matras dat meer ondersteuning verleent. Het beste is dan één van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het vraagstuk komt vaker voor bij individuen die wat zwaarlijviger of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of personen die simpelweg te veel tijd op heel verouderde, misvormde matrassen hebben gerust. Zij hebben enorm voordeel bij iedere van onze Hybrid pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybrid Premium een beetje extra waarde heeft met een meer omvangrijke comfortlaag en micro-veren, om de eerder besproken problemen met drukpunten te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussenin een pocket veer en vulling?

Net zoals ieder stoffen hebben ook schuim en binnenveren ieder eigen krachtige aspecten. Foam werkt druk reducerend. Indien je een zijdelingse slaper bent en regelmatig het besef ervaart dat je vingers tintelen, is een schuim matras vermoedelijk een verbeterde alternatief voor jou.

Binnen veren zijn doorgaans wat vaster en geven daardoor wat extra steun. Het grootste pro van de binnenvering kern is dat hij beter luchtcirculatie toestaat. Indien je veel transpireert of in een zeer vochtig milieu verblijft, is de veerkern absoluut het aandacht geven waard.

Deze product assortimenten in het in het algemeen:

De O2 wordt in het algemeen beschouwd als een medium hard bed dat het hoogste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te extreem wegzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als aangemerkt als een medium-stevig matras dat het midden houdt (hieraan voorkeur geven aan de meeste mensen de voorrang).

De Hybride Premium is qua ervaring tijdens het liggen het meeste vergelijkbaar met de Oorspronkelijke Combinatie, waarbij de boven laag is aangepast voor een enigszins knusser gevoel van wolken en daarom als zachter (maar nog steeds harder dan de Original) wordt gezien als beschouwd.

Is het waar dat mijn eigen matras een intense lucht kan bezitten?

Klopt, indien uw nieuwe Emma-bed een lucht heeft, ligt datgene heel gewoon. De stank ligt onschadelijk en indien je hetzij bed tweeënzeventig uurtjes toelaat ventileren, verdwijnt die stank. Ons artikelen zijn OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 met certificaat en eveneens goedgekeurd om baby’s op het toelaten dutten. Daarom maak je je niet bekommeringen aangaande de stank afkomstig van jouw recente Emma-matras

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een voordeel dat uitsluitend voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat je bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet perfect voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Buiten het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een uitstekende prijs leveren.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen iets steviger dankzij hun bouw. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te selecteren of de topper helemaal te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de poten meegerekend. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer premium assortiment valt.

Top 10 artikelen over Mline Matras

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️