Moderne Boxspring Bedden ᐅ 4 MAKKELIJKE FEITJES

Emma Sleep – Matras Informatie – Reviews en Ervaringen en Aanbiedingen

De Beste Emma aanbiedingen, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Doorgaans biedt Emma altijd een afprijzing, in dit stuk leer je hoe je de grootste afprijzingen en beste aanbiedingen kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Moderne Boxspring Bedden:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren studie naar slapen. Gemaakt om jouw de beste slaap te geven. Slaap sneller en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je gewichtloos door geleidelijke ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat triple schuim- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen comfort en aanvullende stevige steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt samen met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te vormen.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons meest economische matras. Met triple schuimtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van diverse lichaamstypen. De matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Als je denkt een Emma aan te schaffen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er vier keuzes zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en bestaat uit vijf lagen, waaronder koelschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Bovendien zit er nog een verschil in prijs. De kleinere variant van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grote versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleinste variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grote variant (200×200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinste formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 thuis. Het grote formaat (200×200 cm) van de Emma Hybrid is 2.039 euro. Er zijn voor ieder matras tal van formaten te koop. Het kleinere formaat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is €999 en de grote formaat (180×210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 versus Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op de website van Emma Sleep. De originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kan u dan nog wel kopen op de website? Dit betreft het 02-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van deze matras van een eigen review voorzien.

Emma O2

Zowel Emma O2 matras als Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. Het O2 heeft een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit matras geschikt voor de gemiddeld iets zwaarder slapers. De samenstelling van de O2 bestaat uit diverse soorten schuim. Er bevindt zich een kleine laag Airgocell schuim aan de bovenkant aan de matras. Gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Daarnaast bestaat dit matras uit een dik plak HRX-schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Moderne Boxspring Bedden

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan het 02 matras. Het enige wat verschillend is dan het 02 is de laag pocketveren die toegevoegd is. Deze laag maakt het een hybrid matras. Er wordt immers schuim met pocketveren gecombineerd. een matras met pocketvering is een wat oudere techniek voor matrassen maken. Interessant is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting toe beweegt. De andere lagen schuim in dit matras zijn: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de O2 matras lijkt het voor ons dat een betere koop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van het Emma Hybrid matras. Het heeft dikte van 25 cm en is samengesteld uit 7 lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koudschuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveringen in vergelijking met het reguliere Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer ondersteuning en stabiliteit levert. Bovendien heeft het Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes welke zachter aanvoelt in vergelijking met de hoes van van het Hybrid matras. U koopt dit in het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het meest recente Emma Sleep matras is de Emma Easy. Dit is een budget matras dat al beschikbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste formaat en is bedoeld om te wedijveren met concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras bestaande uit Airgocell-schuim en HRX schuim. Bij dit ontvang je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Moderne Boxspring Bedden: Aanbieding op EmmaMatrassen en andere producten

Na die prijsverhoging geeft Emma standaard kortingspercentages tussen 10 tot maar liefst 45%. Een korting van 20% is dan ook een sigaar van eigen makelij. Echter, hoe kan het mogelijk om tot 45% korting aan te bieden en nog steeds een winstgevend bedrijf te zijn?

Emma matrashoes

De matrashoes van de Emma-matrassen heeft een grijze zij- afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van vier handvatten en op 60°C gewassen gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat de stof gecontroleerd werd op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma

Emma verkoopt naast haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bed binnen de bedvarianten van Emma, vanwege minimalistische minimalistische uitstraling. Het bedframe biedt een goede ondersteuning bieden , en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag lopen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe komt beschikbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen tussen €289 euro tot €379. Het bed frame is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel precies bij jouw slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavian lifestyle, het Original Bed een minimalistisch ontwerp dat ervoor zorgt dat het bed in vrijwel elke slaapkamer past. Er bestaan diverse elementen voorhanden die toe te voegen aan het bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren van €569 tot €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt je het lastig om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als je alles in 1 wil ontvangen. Hierbij ontvang t namelijk het bedstel en het matras samen, met de optie om een topper erbij te kopen. Van alle Emma bedden, is dit de variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Emma Original bed ligt met de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (volgens een schaal van 1= hard en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed geschikt is voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Maar, voor mensen met specifieke wensen kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De prijs van het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 en €2.599.

Conclusie over Moderne Boxspring Bedden

Emma Sleep biedt een breed gamma van matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge kosten en het feit dat de aanbiedingen vaak al in de oorspronkelijke prijs zitten inbegrepen. Doe dus voldoende onderzoek voordat je een beslissing doet, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Kussen van Emma

Moderne Boxspring Bedden

Naast de bedden biedt Emma 6 diverse kussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat uit drie lagen die met elkaar zijn om te veranderen voor de correcte ondersteuning. Je kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de kussen geschikt voor iedere soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, maar zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch handig om te vermelden omdat de klant wellicht iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, echter op het moment geeft Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet je het gevoel geven om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen van superlichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heeft je ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch als je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wil bieden aan je matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar Emma zelfs een patent op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Moderne Boxspring Bedden Extra’s

Naast het hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog verschillende extra slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, die in alle formaten verkrijgbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel dat hetzelfde denkbaar is te het dekentje te schoonmaken, blijkt de dekbed te gewichtig gedurende binnenlandse wasmachines. Er een tweetal formaten beschikbaar vanaf 150×200 centimeter tevens 240×220 en de prijs start op 165 euro EUR.

Temp pad

Met de temp pad instrument kunnen de temperatuur vanaf de bed wezen geregeld. De machine dient vlakbij het slaapplek om te zijn geplaatst en mogen door middel van 1 afstandsbedieningstoestel worden aangepast. Van dit zijn de accu’s niet standaardgewijs inbegrepen. Het prijs van het tempereerpad bedraagt 259 euro EUR.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma heeft vier diverse bedden. Wij focussen in het 2 populairste materassen: Het Emma merk O2 en tevens het Emma merk Hybrid. Allebei matrassen kennen een omvang van 25 cm. Het O2 bezit een medium naar stevig aard, hetgeen goed aansluit voor kant en rugzijde slapers.

De hybride is net enigszins steviger. De grote afwijking tussen het een tweetal bedden blijkt het op de hybrid één pocketveringssysteem niveau blijkt geïntegreerd.
Het minste maat van het Emma O2 bed kostprijs 439 en tevens de grootste afmeting 1069 euro. Bij Emma merk Hybrid bed starten het kosten van €899 t/m €2.039. Gelijkend op je kunt zien, gaan het kosten sterk verschillend.

Worden er korting aangeboden op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, promoten ze met standaard kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang geeft Emma waarborg en welke aspecten worden er vergoed?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het foam ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emmamatras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybride, hebben het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Moderne Boxspring Bedden

Buiten de matrassen, zijn er verschillende slaap gerelateerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaat uit de boxspring, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk inrichting wel iets geschikts tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook 2 toppers.

Verdere accessoires voor slapen zijn de kussentjes, matrascover, deken en het verzwaring deken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100 dagen om het in huis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet prettig zijn, dan wordt het matras gratis bij je opgehaald en krijg je het aankoopsom retour.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een matras van Emma?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een correcte ondersteuning van je rug. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische problemen veroorzaakt. Elk onze bestverkochte producten zijn niet alleen diepgaand getest door zelfstandige consumentengroeperingen in heel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van gewonnen en dat komt door dit design.

Gedurende de modellen door is er gebruikt aan steeds meer comfort, steun en warmteregulering door het invoegen van meer vernieuwende materialen. Verder zijn elk onze matrassen zo ontworpen dat ze verplaatsingen absorberen, heel eenvoudig schoon te maken zijn door de afneembare covers en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die goedgekeurd zijn als betrouwbaar, zelfs voor baby’s.

Welk matras is passend voor mensen met rugpijn of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamstype, je slaappositie en het vorm ongemak dat je ervaart.

We kunnen jammer genoeg geen omstandigheden verhelpen, maar we kunnen je echter wat aanwijzingen voorschotelen.

Personen die ongemak heeft door drukplekken (meestal indien een deel van je lichaam wordt belast of afgekneld als het te veel gewicht draagt) heeft er gewoonlijk nut van om te veranderen naar een minder stevig matras.

Zijslapers die op erg vaste matrassen slapen, klemmen vaak hun armen en schouders tussenin hun lichaam en het matras. Één van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zou hierbij kunnen. Hoewel ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen nog steeds beschouwd als ‘medium stevig’. Ze zijn onderzocht op een correcte positionering van de wervelkolom, als je beducht bent dat het matras te soepel zal zijn.

Degenen die rugpijn ervaart door een verkeerde uitlijning van de rug (meestal als een matras niet stevig genoeg is en start door te zakken bij de heupgebied), heeft vaak meer aan een matras dat extra ondersteuning verleent. Het beste is vervolgens een van onze hybride matrassen met springveren. Het issue doet zich regelmatig voor bij personen die een beetje zwaarder of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of mensen die eenvoudigweg te veel tijd op heel oude, verwrongen matrassen hebben gerust. Zulke personen hebben enorm voordeel bij iedere van onze Hybrid pocketveringmatrassen, hoewel de Hybrid Premium een beetje extra kwaliteit heeft met een meer omvangrijke comfortlaag en microveren, om de eerder vermelde problemen met drukpunten te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussenin een pocketvering en schuim?

Net als alle stoffen hebben ook schuim en interne veren elk afzonderlijk krachtige punten. Vulling opereert druk reducerend. Indien je een persoon die op zijn zij slaapt bent en vaker het gevoel beleeft dat je hand slapen, is een schuimmatras vermoedelijk een verbeterde keuze voor jou.

Binnenveringen zijn meestal wat steviger en geven daardoor wat meer ondersteuning. Het voornaamste pro van de kern met binnenveren is dat hij beter ventileert. Als je overvloedig transpireert of in een heel vochtig klimaat verblijft, is de veerkern zeker het bekijken waard.

De genoemde productlijnen in het in het algemeen:

De O2 wordt gezien als in het in het algemeen gezien als een medium hard slaapoppervlak dat het hoogste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te overmatig wegzakt).

De Originele Hybride is beschouwd als een medium-stevig slaapoppervlak dat het balans behoudt (hieraan voorkeur geven aan de meeste mensen de keuze).

De Hybride Premium is wat betreft ervaring tijdens het liggen het meest vergelijkbaar met de Originele Hybride, terwijl de boven laag aan de bovenkant is aangepast om te een enigszins knusser gevoel van wolken en daarom als softer (echter nog steeds steviger dan de Oorspronkelijke) wordt beschouwd.

Is het juist het feit dat mijn eigen slaapoppervlak een krachtige stank mag bezitten?

Ja, als uw recente Emma-slaapoppervlak een lucht heeft, staat dat erg normaal. De geur is ongevaarlijk en indien je het bed twee en zeventig uren laat ventileren, vervaagt deze stank. Onze producten zijn ook OEKO-TEX 100, klas 1 met certificaat en ook toegestaan met het doel baby’s op de laten rusten. Derhalve maak u geen enkele bekommeringen aangaande het geur uit je verse Emma-matras

Hoe werkt de testperiode van 100 nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een perk dat uitsluitend voor Emma-consumenten is. Op de dag dat uw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Buiten het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een fantastische prijs aanbieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met traditionele slaapsystemen wat solider vanwege hun opbouw. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te selecteren of de topper volledig te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen inbegrepen. De topper is apart verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra luxe assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Moderne Boxspring Bedden

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️