Molton Voor Topper ✔️ 10 OPZIENBARENDE FEITEN

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Ervaringen en Deals

De beste Emma promoties, prijzen, kortingen en kortingsbonnen

Standaard geeft Emma altijd een korting, in dit tekst lees je hoe je de hoogste afprijzingen en beste aanbiedingen kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Molton Voor Topper:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren onderzoek naar slapen. Gemaakt om jou de beste slaap te bieden. Slaap sneller en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je gewichtloos door geleidelijke ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveringstechnologie combineert voor een onovertroffen lichaamscomfort en aanvullende solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt samen met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtstroom om een ideaal slaapomgeving te creëren.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s meest betaalbare matras. Met triple foamtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van verschillende lichaamsvormen. Het matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De variaties tussen de Emma madrastypes Indien je denkt een Emma aan te schaffen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er 4 keuzes zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koelschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Verder zit nog een verschil in prijs. De kleinste versie van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grote variant (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinste variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grootste variant (200 x 200 cm) voor €1.069.

De kleinere maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 thuis. De grote maat (200×200 cm) van de Hybrid kost 2.039 euro. Er zijn voor elk matras tal van formaten beschikbaar. Het kleine formaat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is €999 en de grootste maat (180×210 cm) is €2.149.

Emma 02 vs. Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma. Het orginele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kan u dan nog wel kopen bij hun eigen website? Hieronder vallen het O2-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. We zullen elk van deze matras van een afzonderlijke beoordeling voorzien.

Emma 02

Zowel Emma 02 matras als het Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. De O2 heeft een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaarder slapers. De samenstelling van de O2 is samengesteld uit verschillende soorten schuimen. Er bevindt zich een kleine laag Airgocell schuim aanwezig van het bovenkant van het matras. Daarna door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast bestaat dit matras uit een dik plak HRX schuim dat zij blijkbaar op een innovatieve manier hebben gesneden. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Molton Voor Topper

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan 02 matras. Het enige wat anders is dan het O2 betreft de pocketvering laag die toegevoegd is. Deze laag maakt het het een hybrid matras. Hierbij wordt immers schuimlaag met pocketveren gecombineerd. een matras met pocketvering is een wat oudere techniek van het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma Sleep hierna beweegt. De andere lagen schuim in dit matras zijn: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €899,00. Kijkend naar het 02 matras schijnt het voor ons dat de betere aankoop omdat deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van Emma Hybrid matras. Het matras heeft hoogte van 25 cm en bestaat uit een totaal van 7 lagen: airgocell-schuim, pocketveren, traagschuim en koud schuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveringen in vergelijking met het standaard Hybrid matras, waardoor het matras extra steun en vastheid biedt. Bovendien heeft de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes die soepeler is dan de hoes van van het Hybrid matras. Je koopt dit matras in de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De nieuwste Emma Sleep matras is de Emma Easy matras. Dit is een budget matras dat beschikbaar is vanaf €229,00 in de kleinste formaat en is bedoeld om te concurreren met concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell-schuim en HRX schuim. Bij dit ontvang je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Molton Voor Topper: Prijsverlaging op Emma-Matrassen en andere producten

Na deze prijsverhoging biedt Emma standaard kortingspercentages variërend van 10 tot maar liefst 45. Een 20% korting is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden terwijl ze nog steeds een succesvol bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes van de Emma matrassen heeft een grijze zij bekleding en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met 4 handige grepen en op 60°C gewassen gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat het textiel getest is op niet-schadelijke materialen.

Bedden van Emma-

Emma verkoopt naast haar matrassen en accessoires ook bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame is het ‘simpelste’ bed uit de Emma bed varianten, dankzij zijn minimalistische uitstraling. bed moet een stevige ondersteuning bieden , en doordat er lucht door de lattenbodems heen kan lopen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe is verkrijgbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren van €289 euro en €379. Het bed frame is echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel net in jouw slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavian lifestyle, heeft het Original Bed een minimalistisch design dat maakt dat het bed past in vrijwel elke slaapkamer past. Er bestaan diverse onderdelen voorhanden om toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook hoofdbord worden gekocht. Het is opvallend dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel er veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en is niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen variëren van €569 en €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vind je het moeilijk om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect wanneer je alles in 1 wilt kopen. Hierbij ontvang t namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een matrastopper toe te voegen. Van alle Emma bedden, is dit de variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Original Bed heeft qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (op een schaal waarbij 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het voor de gemiddelde persoon goed aanpasbaar is.

Echter, voor personen met specifieke voorkeuren kan de verstelbaarheid mogelijk niet voldoende zijn. De kosten voor het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over Molton Voor Topper

Emma heeft een breed gamma aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun producten heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het gegeven dat de aanbiedingen vaak al in de basisprijs zijn verwerkt. Doe dus goed onderzoek alvorens u een aankoop doet, en denk niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Emma kussen

Molton Voor Topper

Naast de slaapmeubels heeft Emma zes verschillende hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma kussen bestaat uit 3 lagen welke met elkaar zijn om te wisselen om de correcte ondersteuning. U kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het kussen geschikt voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, maar Emma spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te vermelden omdat de klant wellicht wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het moment geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet u het gevoel geven om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen aan superlichte microvezels. net zoals bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijg je 40% korting dus heeft je het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil bieden aan uw matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar zij zelfs een patent op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Molton Voor Topper Extra’s

Buiten de hoofdassortiment van Emma Sleep bieden zij nog verschillende extra slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrashoes, welke in alle maten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande dat het haalbaar is te de dekbed te wassen, is de dekentje te zwaar voor huiselijke wasserettes. Er 2 maten verkrijgbaar vanaf 150 bij 200 cm en 240×220 en ook de kosten begint op 165 EUR.

Temp pad

Dankzij de tempereerpad tool mag het warmte vanaf de bedden wezen geregeld. De apparaat moet vlakbij het bed te worden geplaatst en ook mogen door middel van 1 afstandsbedieningstoestel wezen aangepast. Hiervan bevinden de energiecellen geen standaard ingesloten. De prijs van de temperatuurpad is €259 euro.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk beschikt over vier verschillende materassen. Wij zoomen in de twee meest populaire matrassen: Emma O2 en ook de Emma merk Hybrid. Beide bedden hebben ’n diktegraad van 25. De O2 heeft ’n middelmatig tot ferm karakter, dat uitstekend geschikt is voor zijde en ook achterkant slapers.

Het gemengde is juist een beetje steviger. Het grootste onderscheid tussendoor de een tweetal matrassen schijnt het bij de gemengde ’n pocketveringssysteem niveau schijnt toegevoegd.
Het kleinste formaat van de Het Emma merk O2 matras kostprijs €439 en tevens de grootste formaat 1069 euro. Bij het Emma Hybrid materas starten het kosten van 899 euro tot en met €2.039. Net als je mag aanschouwen, lopen het prijzen aanzienlijk uiteenlopend.

Worden er korting toegekend op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, stunten met reguliere kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur biedt Emma garantieperiode en wat wordt er vergoed?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het schuim ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emma-matras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybride, hebben het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Molton Voor Topper

Behalve de matrassen, zijn er andere slaap gerelateerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspring wat samengesteld uit de boxspring, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk interieurstijl wel iets passends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook 2 topmatrassen.

Verdere accessoires voor slapen zijn de hoofdkussens, matrasbeschermer, dekbed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100-dagen om het bij je thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch geen aangenaam zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je opgehaald en krijg je het aankoopsom terug.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een juiste positie van je rug. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische problemen tot gevolg heeft. Elk onze bestverkochte producten zijn niet enkel grondig getest door autonome consumentenverenigingen in geheel Europa, maar hebben er ook awards van ontvangen en dat komt door dit vormgeving.

Gedurende de modellen door is er toegepast aan steeds meer gemak, steun en warmtebeheersing door het invoegen van meer innovatieve materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen absorberen, heel eenvoudig schoon te maken zijn door de losse covers en ze zijn vervaardigd van stoffen die goedgekeurd zijn als betrouwbaar, eveneens voor zuigelingen.

Welk matras is geschikte voor personen met rugpijn of pijnklachten?

Dit is afhankelijk af van je lichaamstype, je slaaphouding en het vorm ongemak dat je ervaart.

We kunnen spijtig genoeg niet alle omstandigheden aanpakken, maar we kunnen je toch wat aanwijzingen aanbieden.

Personen die last ervaart door drukplekken (meestal als een stuk van je fysiek wordt beladen of gekneld als het overmatig belasting ondersteunt) heeft er doorgaans voordeel van om over te stappen naar een zachter matras.

Mensen die op hun zij slapen die op heel harde matrassen slapen, beknellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lijf en het matras. Één van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zouden hierbij bijstaan. Alhoewel ze soepeler zijn, worden dergelijke matrassen nog altijd gezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een goede positionering van de wervelkolom, indien je bezorgd bent dat het matras te zacht zal zijn.

Degenen die pijn in de rug lijdt door een onjuiste positionering van de wervelkolom (meestal als een matras te soepel is en start door te slinken bij de heupzone), verlangt doorgaans meer aan een matras dat meer support verleent. Het meest geschikt is vervolgens een van onze hybride matrassen met pocketveren. Het vraagstuk doet zich aker voor bij mensen die wat zwaardere of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of mensen die gewoon te veel tijd op erg oude, misvormde matrassen hebben gesluimerd. Zij hebben veel profijt bij elk van onze Hybride pocketveringmatrassen, hoewel de Hybride Premium een beetje toegevoegde belang heeft met een meer omvangrijke comfortlaag en kleine veren, om de voorgaand vermelde drukpunten issues te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het onderscheid tussenin een pocket veer en schuim?

Zoals gelijk elk grondstoffen hebben ook foam en interne veren elk unique sterk aspecten. Vulling werkt druk reducerend. Wanneer je een zijdelingse slaper bent en regelmatig het sensatie ervaart dat je hand tintelen, is een matras van schuim waarschijnlijk een betere keuze voor.

Binnen veren zijn meestal wat steviger en leveren hierdoor wat extra support. Het voornaamste pro van de binnenveringskern is dat hij efficiënter ventileert. Wanneer je overvloedig zweet produceert of in een zeer dampig weer leeft, is de kern met veren zeker het overwegen waard.

De productlijnen in het over het algemeen:

De O2 is door het over het algemeen beschouwd als een medium hard slaapoppervlak dat het meeste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te veel doorzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als een medium-stevig matras dat het evenwicht houdt (hieraan voorkeur geven aan de meeste mensen de voorkeur).

De Combinatie Premium is qua gevoel tijdens het liggen het hoogst gelijkwaardig met de Original Hybrid, terwijl de boven opperste laag is aangepast voor voor een beetje gezelliger wolkengevoel en dientengevolge als zachter (maar nog steeds harder dan de Original) wordt aangemerkt.

Is het juist datgene mijn bed een sterke geur kun hebben?

Klopt, indien uw verse Emma-matras een stank bezit, is dat heel normaal. De lucht ligt onbedreigend en als u hetzij matras 72 uren toelaat ventileren, verdwijnt die lucht. Onze items zijn wel OEKO-TEX 100, klas 1 gecertificeerd en tevens toegestaan om baby op het laten rusten. Daarom maak je je geen bekommeringen betreffende het lucht van je nieuwe Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachten?

De zorgeloze proefperiode is een pluspunt dat uitsluitend voor Emma-klanten is. Op de dag dat je bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet geschikt voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Naast het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een geweldige prijs bieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen wat steviger vanwege hun opbouw. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te selecteren of de topper helemaal te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen bijgevoegd. De topper is apart verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer premium assortiment valt.

Top 10 artikelen over Molton Voor Topper

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️