Nat Matras 🔴 14 SCHOKKENDE HACKS

Emma Sleep – Matras Info – Beoordelingen en Ervaringen en Kortingscodes

De Beste Emma deals, prijzen, kortingen en kortingsbonnen

Normaliter geeft Emma steeds een afprijzing, in dit artikel leer je op welke manier je de beste afprijzingen en aantrekkelijkste deals kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Nat Matras:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang research naar slaap. Ontwikkeld om je de beste nachtrust te geven. Slaap sneller en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je lichter door geleidelijke steun.

De Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat triple schuim- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en extra solide ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een ideaal slaapomgeving te creëren.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons meest economische matras. Met triple foamtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor ideale steun van verschillende lichaamstypen. De matras met de allerbeste kwaliteit-prijs ratio.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Wanneer je besluit een Emma aan te kopen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er vier opties zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koelschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en bestaat uit zes lagen.

Verder zit nog een verschil in prijs. De kleine versie van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote versie (180×200 cm) voor €459. De kleinere versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grote variant (200 x 200 cm) voor €1.069.

De kleinste maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro in huis. De grote formaat (200×200 cm) van de Emma Hybrid kost €2.039. Er bestaan voor ieder matras tal van formaten verkrijgbaar. De kleinere formaat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en de grootste formaat (180×210 cm) kost €2.149.

Emma O2 versus Emma Hybrid

De Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op de website van Emma. Het orginele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kun u dan nog wel aanschaffen bij de website? Dit zijn de 02-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. We gaan ieder van deze matras van een eigen review bespreken.

Emma 02

Zowel Emma O2 matras als het Emma Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 cm. Het O2 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit matras geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaardere slaper. De samenstelling van de 02 bestaat uit verschillende soorten schuimen. Er is een klein Airgocell schuimlaag aanwezig van het matras. Daarna gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Daarnaast is het matras uit een dikke laag HRX-schuim dat ze kennelijk op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Nat Matras

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan O2 matras. Het enige dat wat verschillend is ten opzichte van het 02 is de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze laag maakt het een hybrid matras. Er wordt namelijk schuim met pocketvering samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere vorm van technologie voor het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma Sleep hierna toe beweegt. De andere schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar het O2 matras lijkt het voor ons dat de betere aankoop aangezien de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van Emma Hybrid matras. Het matras heeft een hoogte van 25 cm en bestaat uit 7 lagen: airgocell-schuim, pocketveren, memoryschuim en koud schuim. De Premium matras bevat meer pocketveringen dan de reguliere Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het extra steun en vastheid levert. Daarnaast heeft het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes die zachter is dan de hoes van het Emma Hybrid matras. U koopt dit matras in de de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het meest recente Emma matras is het Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat al beschikbaar is voor €229,00 voor de kleinste formaat en moet concurreren met concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit matras ontvang je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Nat Matras: Aanbiedingen op EmmaMatrassen en andere producten

Sinds die prijsverhoging biedt Emma standaard kortingen variërend van 10% en maar liefst 45%. Een korting van 20% is dan ook een sigaar van eigen doos. Maar hoe is het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen te geven en nog steeds een winstgevend bedrijf blijven?

Hoes van Emma matras

De matrashoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien met vier grepen en bij 60°C gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat het textiel gecontroleerd is op niet-schadelijke materialen.

Bedden van Emma

Emma biedt naast haar matrassenreeks en accessoires ook bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame is de eenvoudigste bedtype binnen de Emma bed varianten, dankzij minimalistische minimalistische uitstraling. bed moet een goede ondergrond bieden , en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren van €289 tot €379 euro. Het bed frame is echter echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel net in je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavische levensstijl, het Emma Original bed een eenvoudig ontwerp wat ervoor zorgt dat het bed in bijna ieder slaapkamer past. Er zijn verschillende onderdelen beschikbaar om toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder. Het is opvallend dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, terwijl er veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen schommelen van €569 tot €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt je het moeilijk om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als je alles in 1 wilt kopen. Hierbij krijg je namelijk het bedframe en het matras samen, met de mogelijkheid om een matrastopper toe te voegen. Uit alle Emma bedden, is is dit de bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Emma Original bed heeft met de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (volgens een hardheidsschaal waarbij 1= hard en 10 het zachtst). Dit betekent dat het geschikt is voor de gemiddelde slaper goed te verstellen is.

Echter, voor mensen met specifieke wensen kan de verstelbaarheid wellicht niet voldoende zijn. De prijs voor het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599.

Conclusie over Nat Matras

Emma Sleep heeft een breed gamma van bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun producten heeft Emma Sleep zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge kosten en de gegeven dat de aanbiedingen vaak reeds in de oorspronkelijke prijs zijn verwerkt. Voer dus goed research voordat u een beslissing neemt, en denk niet om ook andere merken te overwegen.

Emma kussen

Nat Matras

Buiten de bedden biedt Emma zes diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma kussen bestaat van 3 lagen die met elkaar zijn om te wisselen om de juiste ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de kussen geschikt voor elke soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter zij spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te noemen aangezien de klant wellicht wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het moment biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet je het ervaring bieden om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met 2 lagen van superlichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan je wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt je 40% korting dus heb u het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt bieden aan uw matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper waar Emma zelfs een patent op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Nat Matras Accessoires

Naast de belangrijkste assortiment van Emma bieden zij nog verschillende andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbescherming, die in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande dat het haalbaar schijnt te zijn te de dekentje om te wassen, is het dekentje te gewichtig voor huishoudelijke wasserettes. Er bestaan twee maten beschikbaar voor aankoop van 150×200 cm en 240 bij 220 plus de kostprijs vangt aan op €165 euro’s.

Temp pad

Met behulp van het tempereerpad tool mag de warmte van het bedden worden gereguleerd. De machine hoort naast de de bed te wezen geplaatst plus mogen door middel van één afstandsbedieningstoestel zijn versteld. Hiervan zijn het batterijen geen standaardgewijs inbegrepen. Het kostprijs vanaf de temperatuurpad bedraagt 259 euro EUR.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma beschikt over vier uiteenlopende materassen. Wij zoomen in op de 2 meest populaire materassen: Emma O2 en tevens de Emma merk Hybrid. Allebei materassen kennen ’n dikte van 25 centimeter. Het O2 bezit een middelmatig tot vast aard, dat prima geschikt is voor kant en tevens rugslapers.

De gemengde schijnt precies enigszins steviger. Het belangrijkste verschil tussendoor het een tweetal bedden is het feit dat bij de hybride ’n pocketveringssysteem laagje is toegevoegd.
Het kleinste formaat vanaf het Het Emma merk O2 materas bedraagt €439 en het grootst formaat 1.069 euro. de Emma merk Hybrid matras vangen aan de tarieven vanuit €899 t/m 2.039 euro. Zoals jij kunt aanschouwen, bewegen het tarieven sterk verschillend.

Wordt er prijsverlaging toegekend op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, komen ze met met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang biedt Emma- garantie en welke onderdelen wordt er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het materiaal ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emmamatras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybrid, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Nat Matras

Naast de matrassen, zijn er verschillende slaap geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat samengesteld uit de box, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Andere accessoires voor slapen zijn de kussens, matrasbescherming, beddengoed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het bij je thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet echt prettig zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je afgehaald en krijg je het aankoopbedrag retour.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma-matras?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een juiste positie van je wervelkolom. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische problemen tot gevolg heeft. Allemaal onze bestsellers zijn niet enkel zorgvuldig getest door zelfstandige consumentenorganisaties in geheel Europa, maar hebben er ook prijzen van ontvangen en dat is te danken door dit ontwerp.

Tussen de uitvoeringen door is er gewerkt aan toenemend gemak, steun en temperatuurregulering door het gebruiken van extra vooruitstrevende materialen. Bovendien zijn al onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen dempen, heel eenvoudig rein te maken zijn door de losse hoezen en ze zijn geproduceerd van materialen die goedgekeurd zijn als veilig, eveneens voor baby’s.

Welk matras is passend voor mensen met rugpijn of pijnklachten?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het vorm pijn dat je voelt.

We kunnen spijtig genoeg niet gevallen verhelpen, maar we kunnen je wel wat adviezen aanbieden.

Personen die pijn voelt door drukpunten (meestal als een gedeelte van je lijf wordt overbelast of gekneld als het te veel gewicht draagt) heeft er gewoonlijk voordeel van om te wisselen naar een soepeler matras.

Mensen die op hun zij slapen die op heel stevige matrassen liggen, klemmen vaak hun armen en schouders tussenin hun fysiek en het matras. Eentje van onze dikkere 25 cm. matrassen kunnen hierbij helpen. Alhoewel ze minder stevig zijn, worden dergelijke matrassen toch beschouwd als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn getest op een correcte uitlijning van de wervelkolom, mocht je bezorgd bent dat het matras te zacht zal zijn.

Mensen die pijn in de rug heeft door een slechte alignering van de wervelkolom (doorgaans als een matras niet stevig genoeg is en begint door te verzakken bij de heupen), verlangt vaak meer aan een matras dat meer ondersteuning biedt. Het meest passend is dan een van onze combinatie matrassen met veren. Het probleem komt vaker voor bij personen die enigszins zwaarlijviger of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of individuen die gewoon te veel tijd op heel verouderde, verwrongen matrassen hebben gesluimerd. Zij hebben veel voordeel bij ieder van onze Hybride pocketveringmatrassen, hoewel de Combinatie Premium enigszins toegevoegde waarde heeft met een dikkere comfortabele laag en microveren, om de eerder genoemde drukpunten issues te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil ertussen een pocketvering en foam?

Gelijk zoals alle materialen hebben ook foam en binnenveren hun unique krachtige aspecten. Foam werkt druk reducerend. Wanneer je een zijdelingse slaper bent en aker het gevoel beleeft dat je handen slapen, is een schuim matras wellicht een verbeterde optie voor.

Interne veren zijn gewoonlijk wat harder en bieden hierdoor wat extra steun. Het grootste voordeel van de binnenveringskern is dat hij beter ventileert. Wanneer je veel zweet produceert of in een heel vochtig klimaat leeft, is de kern met veren absoluut het bekijken waard.

De genoemde productlijnen in het over het algemeen:

De O2 wordt over het algemeen beschouwd als een medium hard slaapoppervlak dat het hoogste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te extreem wegzakt).

De Original Hybrid is aangemerkt als een medium-stevig matras dat het evenwicht houdt (hieraan geven de meeste mensen de keuze).

De Hybrid Premium is wat betreft liggevoel het hoogst vergelijkbaar met de Original Hybrid, waarbij de bovenste opperste laag is aangepast te een wat knusser gevoel van wolken en dus als zachter (echter nog steviger dan de Original) wordt gezien als gezien.

Is het juist het feit dat mijn persoonlijke matras een intense stank kun ervaren?

Inderdaad, als je recente Emma-matras een stank ervaart, is dat zeer gebruikelijk. Het geur ligt onbedreigend en indien u het matras 72 uur laat doorluchten, vervaagt deze stank. Onze eigen producten zijn ook OEKO-TEX 100, categorie 1 gecertificeerd als en ook goedgekeurd voor het doel zuigelingen op om dutten. Daarom maakt u niet bekommeringen aangaande deze geur van uw verse Emma bed

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een perk dat exclusief voor Emma-klanten is. Op de dag dat uw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet perfect voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Behalve het grote ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een geweldige prijs leveren.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen enigszins steviger dankzij hun opbouw. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te selecteren of de topper helemaal te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten bijgevoegd. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer luxe assortiment past.

Top 10 artikelen over Nat Matras

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️