Op Welke Laag Vind Je Diamond 🔥 10 VERBIJSTERENDE TIPS

Emma Sleep – Matras Informatie – Beoordelingen en Recensies en Kortingscodes

De beste Emma deals, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Normaliter geeft Emma steeds een korting, in dit artikel ontdek je op welke manier je de beste afprijzingen en beste promoties kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Op Welke Laag Vind Je Diamond:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang studie naar slapen. Gecreëerd om jou de beste slaap te geven. Val in slaap vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je lichter door geleidelijke ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat drievoudige foam- en pocketveringstechnologie combineert voor een ongeëvenaard comfort en extra stevige ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een perfect slaapklimaat te vormen.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s aller betaalbare matras. Met triple schuimtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van verschillende lichaamstypen. De matras met de beste kwaliteit-prijs ratio.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Wanneer je overweegt een Emma aan te kopen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er vier mogelijkheden zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en is samengesteld uit vijf lagen, waaronder koelschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Bovendien zit wel een verschil in prijs. De kleine versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor €229. De grootste variant (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinste variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grote versie (200×200 cm) voor €1.069.

De kleinste formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro thuis. Het grootste formaat (200×200 cm) van de Emma Hybrid kost 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras verschillende maten beschikbaar. De kleine formaat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is €999 en het grootste maat (180×210 cm) kost €2.149.

Emma O2 vs. Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma. De orginele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kun u dan nog wel kopen op hun eigen website? Dit zijn de 02-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen elk van dit matras van een eigen review bespreken.

Emma O2

Zowel Emma 02 matras als Hybrid matras hebben een dikte van 25 cm. De O2 bezit een medium tot stevig karakter. Dit maakt het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaardere slaper. De O2 bestaat uit diverse soorten schuim. Er is een kleine Airgocell schuimlaag aanwezig aan het bovenkant van het matras. Gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Verder bestaat het matras uit een dik laag HRX-schuim dat zij blijkbaar op innovatieve wijze gesneden hebben. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Op Welke Laag Vind Je Diamond

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het O2 matras. Het enige wat anders is dan de O2 betreft de laag pocketveren die is toegevoegd. Deze laag maakt het het een hybrid matras. Er wordt immers schuim gecombineerd met pocketveren gecombineerd. een pocketvering matras is een iets oudere techniek van matrassen maken. Interessant is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting beweegt. De overige schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €899,00. Als we kijken naar de 02 matras schijnt het voor ons dat een betere aankoop omdat deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van het Hybrid matras. Het heeft hoogte van 25 centimeter en is samengesteld uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketvering, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveren in vergelijking met de reguliere Emma Hybrid matras, waardoor het extra ondersteuning en stabiliteit biedt. Daarnaast bezit het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die soepeler aanvoelt dan de hoes het Emma Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit matras in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma matras is de Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat al beschikbaar is vanaf €229,00 in de kleinste formaat en moet wedijveren met de concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras bestaande van Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit ontvang u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Op Welke Laag Vind Je Diamond: Kortingen op EmmaMatrassen en andere producten

Na die prijsverhoging geeft Emma standaard kortingen tussen 10 en maar liefst 45. Een 20% korting is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Maar hoe kan het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen te geven terwijl ze toch een winstgevend bedrijf te zijn?

Emma matrashoes

De matrashoes voor de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van 4 handige grepen en bij 60 graden gewassen gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd werd op niet-schadelijke materialen.

Bedden van Emma-

Emma biedt naast haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype uit alle bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische uitstraling. Het bedframe moet een stevige ondersteuning bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame komt verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren van €289 tot €379 euro. Het bed frame is echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel precies bij jouw interieur passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavische levensstijl, heeft het Emma Original bed een minimalistisch design dat ervoor zorgt dat het past in bijna elke slaapkamer past. Er bestaan verschillende elementen voorhanden die toe te voegen bij het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook hoofdbord worden gekocht. Het is opvallend dat de bed bekleding 100% polyester is, terwijl er veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen schommelen tussen de €569 euro tot €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het moeilijk om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als je een complete set in 1 wilt ontvangen. Hierbij krijg t namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een topper erbij te kopen. Uit alle Emma bedden, is dit het variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Emma Original bed heeft met de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (volgens een hardheidsschaal waarbij 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit betekent dat het bed geschikt is voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Maar, voor mensen met specifieke voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De prijs voor het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Samenvatting over Op Welke Laag Vind Je Diamond

Emma Sleep heeft een uitgebreid gamma aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun producten heeft Emma zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en het feit dat de aanbiedingen meestal reeds in de oorspronkelijke prijs zitten verwerkt. Doe dus voldoende research voordat je een beslissing neemt, en vergeet niet om ook andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

Op Welke Laag Vind Je Diamond

Buiten de bedden biedt Emma zes diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma kussen bestaat van 3 lagen die met elkaar zijn om te veranderen voor de juiste ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het kussen toepasselijk voor iedere type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Toch handig om te vermelden aangezien de consument wellicht wat anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het moment biedt Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet u de gevoel geven om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen van ultralichte microvezels. net zoals bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heb u ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wilt geven aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper waar zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de prijs bij €679 (zonder korting).

Op Welke Laag Vind Je Diamond Extra’s

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma bieden zij nog verschillende extra slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrashoes, die in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks het het denkbaar blijkt te zijn te de deken om te reinigen, blijkt het deken te gewichtig voor huishoudelijke wasserettes. Er bestaan een tweetal formaten verkrijgbaar van 150 bij 200 cm tevens 240×220 en de prijs vangt aan bij €165 euro’s.

Temp pad

Met behulp van het tempereerpad instrument kunnen de warmtegraad vanuit de bedje wezen geregeld. De machine dient naast de de bedden om te worden neergezet en ook mag door middel van 1 afstandsbediening wezen versteld. Hiervan bevinden het accu’s geen standaardmatig inbegrepen. Het kosten vanaf de temp pad ligt op €259 euro.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk bezit vier diverse materassen. We zoomen in op de 2 favoriete bedden: Het Emma O2 en de Emma bedrijf Hybrid. Beiden matrassen kennen ’n diktegraad vanaf 25 centimeter. Het O2 bezit één medium naar ferm eigenschap, dat goed past bij zijde en ook rugzijde slapers.

De hybrid blijkt juist een beetje steviger. De grootste afwijking tussenin het twee materassen blijkt het feit dat bij het gemengde één pocketvering laag is geïntegreerd.
Het kleinste formaat vanaf het Het Emma O2 matras bedraagt €439 en ook de grote maat 1069 euro. de Emma bedrijf Hybrid materas vangen aan de tarieven vanaf €899 tot en met €2.039. Net als je mag bekijken, bewegen de tarieven sterk uiteenlopend.

Wordt er korting toegekend op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emma voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, stunten met reguliere kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd biedt Emma waarborg en welke aspecten wordt er vergoed?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het schuim ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emmamatras?

Zowel matrassen, de O2 en de Hybrid, bezitten het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Op Welke Laag Vind Je Diamond

Buiten de matrassen, zijn er verschillende nachtrust geassocieerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaande uit de doos, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk interieur wel iets geschikts tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Verdere slaapbenodigdheden zijn de kussens, matrasbeschermer, deken en het verzwaring deken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het bij je thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet echt aangenaam zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je afgehaald en krijg je het aankoopbedrag terug.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma-matras?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een juiste ligging van je rug. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische problemen teweegbrengt. Al onze topsellers zijn niet alleen grondig getest door autonome consumentenverenigingen in hele Europa, maar hebben er ook awards van behaald en dat is te wijten door dit ontwerp.

Gedurende de varianten door is er toegepast aan meer en meer gemak, ondersteuning en warmteregulering door het invoegen van aanvullende vernieuwende materialen. Verder zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen doven, supermakkelijk proper te maken zijn door de verwijderbare overtrekken en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die gecertificeerd zijn als betrouwbaar, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor personen met rugklachten of pijnproblemen?

Dit hangt af van je lichaamstype, je slaaphouding en het type ongemak dat je hebt.

We kunnen spijtig genoeg geen situaties verhelpen, maar we kunnen je echter wat richtlijnen geven.

Wie pijn ervaart door drukpunten (gewoonlijk wanneer een deel van je lichaam wordt beladen of afgesloten als het te veel gewicht verdraagt) heeft er meestal voordeel van om over te stappen naar een soepeler matras.

Zijslapers die op heel vaste matrassen liggen, klemmen vaak hun armen en schouders ertussen hun lichaam en het matras. Eentje van onze dikkere 25 cm. matrassen zou hierbij helpen. Alhoewel ze minder stevig zijn, worden dergelijke matrassen toch gezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een correcte positionering van de wervelkolom, indien je bezorgd bent dat het matras te zacht zal zijn.

Wie pijn in de rug lijdt door een onjuiste uitlijning van de ruggengraat (doorgaans als een matras te zacht is en aanvangt door te zakken bij de heupzone), heeft meestal meer aan een matras dat extra support verleent. Het meest geschikt is daarna één van onze hybride matrassen met veren. Het vraagstuk doet zich regelmatig voor bij individuen die wat zwaarlijviger of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of personen die simpelweg te lang op heel oude, verwrongen matrassen hebben gerust. Zij hebben enorm voordeel bij elk van onze Hybride pocketveringmatrassen, hoewel de Hybrid Premium enigszins meer belang heeft met een dikkere comfortabele laag en microveren, om de eerder besproken problemen met drukpunten te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussenin een pocket veer en foam?

Net gelijk alle stoffen hebben ook foam en binnen veren hun afzonderlijk sterk aspecten. Foam functioneert drukverlagend. Als je een zijslaper bent en regelmatig het sensatie ervaart dat je vingers tintelen, is een schuim matras waarschijnlijk een betere keuze voor jou.

Interne veren zijn doorgaans wat harder en bieden daardoor wat extra steun. Het voornaamste pluspunt van de binnenveringskern is dat hij optimaler luchtcirculatie toestaat. Wanneer je overvloedig zweet of in een heel vochtig weer woont, is de veerkern zeker het overwegen waard.

De genoemde productreeksen in het in het algemeen:

De O2 wordt in het in het algemeen beschouwd als een medium hard matras dat het grootste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te extreem doorzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie is aangemerkt als een medium-stevig bed dat het evenwicht behoudt (hieraan voorkeur geven aan de grootste deel van de mensen de voorrang).

De Hybride Premium is qua gevoel tijdens het liggen het meest gelijkwaardig met de Original Hybrid, waarbij de bovenste opperste laag is aangepast voor voor een wat warmer wolkengevoel en daarom als zachter (echter nog steviger dan de Oorspronkelijke) wordt gezien.

Is het waar het feit dat mijn persoonlijke slaapoppervlak een sterke stank mag bezitten?

Ja, indien je verse Emma-slaapoppervlak een lucht ervaart, ligt dat zeer normaal. Die geur is ongevaarlijk en wanneer jij de matras tweeënzeventig uur laat doorluchten, vervaagt die lucht. Onze eigen items zijn wel OEKO-TEX 100, klas 1 gecertificeerd en ook erkend voor het doel zuigelingen op toelaten slapen. Dus maak jij geen enkele zorgen over het stank uit uw verse Emma-matras

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachten?

De risico-vrije proefperiode is een voordeel dat uitsluitend voor Emma-consumenten is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet ideaal voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Buiten het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een uitstekende prijs aanbieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen iets steviger dankzij hun opbouw. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te kiezen of de topper volledig te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de top matrassen en de poten inbegrepen. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer luxe assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Op Welke Laag Vind Je Diamond

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️