Opberg Bed ➡️ 13 VREEMDE TRUCS

Emma Slaap – Matras Info – Reviews en Recensies en Kortingen

De beste Emma promoties, prijzen, afprijzingen en kortingscodes

Standaard biedt Emma altijd een afprijzing, in dit stuk lees je op welke manier je de grootste afprijzingen en beste deals kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Opberg Bed:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang onderzoek naar slaap. Gemaakt om jouw de ideale slaap te bieden. Doeze sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je gewichtloos door geleidelijke steun.

Het Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple schuim- en pocketveringstechnologie combineert voor een onovertroffen comfort en extra stevige steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een perfect slaapklimaat te vormen.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons aller economische matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor perfecte steun van diverse lichaamstypen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Indien je denkt een Emma aan te kopen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er 4 mogelijkheden zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en bestaat uit 5 lagen, inclusief koudschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Bovendien zit er nog een onderscheid in kosten. De kleinste versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grote versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleinste variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste variant (200×200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinere maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro in huis. Het grootste maat (200×200 cm) van de Hybrid kost 2.039 euro. Er zijn voor elk matras verschillende maten te koop. De kleinere maat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is €999 en de grootste maat (180 x 210 cm) kost €2.149.

Emma O2 versus Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op hun website van Emma. De orginele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun u dan nog wel kopen bij hun eigen website? Dit zijn de O2-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen elk van dit matras van een afzonderlijke beoordeling voorzien.

Emma 02

Zowel het Emma O2 matras als Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 cm. De 02 heeft een medium tot stevig karakter. Dit maakt het matras geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit geschikt voor de gemiddeld iets zwaarder slapers. De samenstelling van de O2 is samengesteld uit diverse soorten schuimen. Er bevindt zich een kleine laag Airgocell schuim aanwezig van de matras. Daarna door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder is het matras uit een dik laag HRX schuim dat ze blijkbaar op innovatieve wijze gesneden hebben. De kleinste maat is beschikbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Opberg Bed

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan het 02 matras. Het enige dat wat verschillend is ten opzichte van het 02 is de laag pocketveren die toegevoegd is. Deze maakt het een hybride matras. Er wordt namelijk schuim gecombineerd met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere techniek voor matrassen maken. Interessant is dat de lijn van Emma in deze richting toe beweegt. De andere schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €899,00. Kijkend naar het O2 matras lijkt het voor ons dat een betere aankoop aangezien deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van het Hybrid matras. Het matras heeft dikte van 25 cm en is samengesteld uit een totaal van 7 lagen: airgocell-schuim, pocketveren, memoryschuim en koud schuim. De Premium matras bevat meer aantal pocketveringen in vergelijking met het reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer ondersteuning en stabiliteit levert. Bovendien bezit de Premium matras een afneembare en wasbare hoes die zachter is dan de hoes van het Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit matras in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het nieuwste Emma matras is de Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat al beschikbaar is voor €229,00 voor de kleinste formaat en is bedoeld om te concurreren met de matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld van Airgocell schuim en HRX-schuim. Bij dit matras krijg je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Opberg Bed: Aanbiedingen op Emma-Matrassen en overige producten

Na deze verhoging biedt Emma standaard kortingspercentages variërend van 10 en zelfs 45. Een korting van 20% korting is dus een sigaar van eigen makelij. Maar hoe kan het mogelijk om tot 45% korting aan te bieden terwijl ze nog steeds een winstgevend onderneming blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes voor de Emma matrassen beschikt over een grijze zij bekleding en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien van vier grepen en kan op 60°C gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel gecontroleerd is op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma biedt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe is het ‘simpelste’ bed uit de Emma bed varianten, dankzij minimalistische minimalistische uitstraling. bed biedt een stevige ondersteuning bieden , en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan lopen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen tussen €289 tot €379 euro. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel precies in je interieur passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavian lifestyle, heeft het Original Bed een minimalistisch design wat ervoor zorgt dat het bed in vrijwel elke slaapkamerinterieur past. Er bestaan diverse elementen beschikbaar om toe te voegen aan het bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt te merken dat de bed bekleding van 100% polyester is, terwijl Emma veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en is geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen variëren van de €569 euro tot €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind u het lastig om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als u een complete set in 1 wilt ontvangen. Bij een boxspringbed ontvang t namelijk het bedstel en het matras samen, met de mogelijkheid om een topper erbij te kopen. Uit alle bedden van Emma, is is dit het variant met de meeste opties. Er worden namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (op de schaal van 1= hard en 10 het zachtst). Dit betekent dat het voor de gemiddelde persoon goed aanpasbaar is.

Echter, voor personen met andere voorkeuren kan de verstelbaarheid mogelijk niet voldoende zijn. De prijs voor het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 tot €2.599 euro.

Conclusie over Opberg Bed

Emma biedt een breed gamma van matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit van hun artikelen heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de gegeven dat de kortingen vaak al in de basisprijs zitten verwerkt. Voer dus goed research alvorens u een beslissing neemt, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Kussen van Emma

Opberg Bed

Buiten de slaapmeubels biedt Emma 6 diverse hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van 3 lagen die met elkaar zijn om te wisselen voor de correcte ondersteuning. U kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor elke soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te noemen aangezien de consument misschien iets anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het ogenblik biedt Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u de gevoel bieden om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net als bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijg u 40% korting dus heb je het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wil bieden aan je matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper op Emma zelfs een octrooi op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, start de prijs op €679 (zonder korting).

Opberg Bed Accessoires

Buiten de hoofdassortiment van Emma Sleep bieden zij nog verschillende andere slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbescherming, die in alle maten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks het feit dat het denkbaar schijnt te zijn om de deken te schoonmaken, blijkt het deken te erg gewichtig gedurende huishoudelijke wasautomaten. Er zijn 2 formaten beschikbaar van 150×200 centimeter alsook 240 bij 220 en ook de kostprijs start op €165 euro.

Temp pad

Met behulp van het tempereerpad tool kan het warmtegraad vanaf de bedden worden geregeld. De machine moet naast de bedden te worden neergezet plus kan met 1 afstandsbediening worden versteld. Hiervan bestaan het batterijen niet standaard inbegrepen. Het prijs van het tempereerpad is €259 euro’s.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma beschikt over een viertal uiteenlopende matrassen. Wij focussen in op het twee meest populaire bedden: Emma O2 en ook het Emma bedrijf Hybrid. Beide matrassen hebben ’n diktegraad van 25 cm. De O2 kent één middelmatig naar vast karakter, wat prima geschikt is voor zij en ook rugzijde slapers.

De hybride is net een beetje harder. Het grote afwijking tussen de een tweetal materassen schijnt het feit dat bij de gemengde één pocketvering laagje schijnt toegevoegd.
Het kleinere formaat vanaf het Emma O2 matras bedraagt 439 euro en tevens de grote formaat 1069 euro. de Emma Hybrid matras beginnen de kosten van €899 tot 2039 euro. Net als jij kan aanschouwen, lopen het tarieven krachtig uiteen.

Wordt er prijsverlaging toegekend op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, stunten met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd geeft Emma- waarborg en welke onderdelen worden er gedekt?

Emma geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het materiaal ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emma-matras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybrid, beschikken over het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Opberg Bed

Naast de matrassen, zijn er meer slapen verbonden producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspring wat samengesteld uit de box, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk inrichting wel iets geschikts tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook 2 matrastoppers.

Verdere slaapaccessoires zijn de kussentjes, matrasbescherming, deken en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100 dagen om het thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet bevallen zijn, dan wordt het matras gratis bij je teruggehaald en krijg je het koopbedrag retour.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een juiste ondersteuning van je rug. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische problemen teweegbrengt. Al onze bestverkochte producten zijn niet enkel zorgvuldig getest door autonome consumentenverenigingen in geheel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van gewonnen en dat is te danken door dit vormgeving.

Gedurende de modellen door is er gewerkt aan meer en meer comfort, ondersteuning en temperatuurregulering door het gebruiken van meer innovatieve materialen. Daarnaast zijn elk onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen dempen, heel eenvoudig schoon te maken zijn door de afneembare hoezen en ze zijn geproduceerd van materialen die goedgekeurd zijn als betrouwbaar, zelfs voor zuigelingen.

Welk matras is geschikt voor personen met rugpijn of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamstype, je slaaphouding en het vorm last dat je voelt.

We kunnen jammer genoeg niet alle gevallen oplossen, maar we kunnen je echter wat richtlijnen geven.

Wie ongemak heeft door drukpunten (doorgaans wanneer een gedeelte van je fysiek wordt overbelast of afgekneld als het teveel belasting ondersteunt) heeft er gewoonlijk voordeel van om te veranderen naar een minder stevig matras.

Zijdelingse slapers die op zeer harde matrassen rusten, beknellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lichaam en het matras. Eentje van onze dikker 25 cm. matrassen kunnen hierbij kunnen. Ondanks dat ze soepeler zijn, worden zulke matrassen nog steeds gezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn getest op een juiste positionering van de rug, als je bezorgd bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Wie rugpijn heeft door een onjuiste alignering van de wervelkolom (gewoonlijk als een matras niet stevig genoeg is en aanvangt door te slinken bij de heupgebied), verlangt meestal meer aan een matras dat meer steun geeft. Het beste is vervolgens eentje van onze combinatie matrassen met veren. Het issue komt regelmatig voor bij mensen die een beetje zwaarder of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of mensen die gewoon te lang op heel verouderde, verwrongen matrassen hebben geslapen. Zulke personen hebben heel veel baat bij ieder van onze Hybride pocketveringmatrassen, alhoewel de Combinatie Premium iets toegevoegde waarde heeft met een meer omvangrijke comfortabele laag en micro-veren, om de hiervoor vermelde drukpunten issues te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussenin een pocket veer en schuim?

Net zoals ieder materialen hebben ook foam en binnen veren elk unique sterk punten. Foam werkt druk verminderend. Als je een zijslaper bent en aker het besef beleeft dat je handen slapen, is een schuimmatras vermoedelijk een verbeterde alternatief voor jou.

Binnen veren zijn meestal wat vaster en leveren hierdoor wat toegevoegde ondersteuning. Het grootste voordeel van de binnenvering kern is dat hij beter luchtcirculatie toestaat. Als je veel transpireert of in een erg nat weer verblijft, is de verenkern zeker het bekijken waard.

Deze product assortimenten in het in het algemeen:

De O2 wordt gezien als over het in het algemeen gezien als een gemiddeld hard matras dat het hoogste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te extreem inzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie is beschouwd als een medium stevig slaapoppervlak dat het evenwicht houdt (hieraan voorkeur geven aan de grootste deel van de mensen de voorrang).

De Hybrid Premium is wat betreft gevoel tijdens het liggen het meest gelijk met de Originele Hybride, terwijl de boven opperste laag is aangepast voor te een wat knusser wolkengevoel en daarom als meer zacht (echter nog harder dan de Originele) wordt beschouwd.

Is het juist dat mijn slaapoppervlak een krachtige stank mag hebben?

Klopt, wanneer uw nieuwe Emma-slaapoppervlak een stank heeft, staat datgene zeer normaal. De lucht staat onschadelijk en wanneer jij het bed 72 uurtjes toelaat luchten, verdwijnt die stank. Onze producten zijn OEKO-TEX 100, categorie 1 met certificaat en eveneens toegestaan om baby’s op de om rusten. Daarom maakt jij geen enkele bezorgdheden betreffende de lucht van jouw recente Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de proefperiode van 100 nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een voordeel dat uitsluitend voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat je bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet ideaal voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Behalve het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een uitstekende prijs bieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen wat steviger vanwege hun bouw. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te kiezen of de topper volledig te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de poten meegerekend. De matrastopper is apart verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra premium assortiment past.

Top 10 artikelen over Opberg Bed

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️