Paypal Consumentenbond ✔️ 4 BEWEZEN HACKS

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Recensies en Kortingen

De beste Emma deals, kosten, afprijzingen en kortingscodes

Standaard geeft Emma steeds een afprijzing, in dit tekst ontdek je op welke manier je de beste afprijzingen en beste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Paypal Consumentenbond:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang onderzoek naar slaap. Gemaakt om je de perfecte slaap te bieden. Val in slaap vlugger en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je lichter door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple foam- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een onovertroffen lichaamscomfort en aanvullende stevige ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt samen met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een ideaal slaapklimaat te creëren.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons aller economische matras. Met triple foamtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van verschillende lichaamstypen. De matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De verschillen tussen de Emma matrassen Indien je overweegt een Emma te kopen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er 4 keuzes zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en bestaat uit 5 lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Daarnaast zit wel een onderscheid in kosten. De kleine variant van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote variant (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinere variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste variant (200×200 cm) voor €1.069.

De kleine maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 in huis. De grote formaat (200×200 cm) van de Emma Hybrid kost €2.039. Er zijn voor elk matras talrijke maten verkrijgbaar. De kleinere formaat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en het grootste maat (180×210 cm) is 2.149 euro.

Emma 02 versus Emma Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma Sleep. De orginele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kun je dan nog wel aanschaffen op de website? Hieronder vallen de 02-matras, de hybride-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. We gaan ieder van deze matras van een afzonderlijke beoordeling voorzien.

Emma 02

Zowel Emma O2 matras als Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 cm. Het 02 heeft een medium tot stevig karakter. Dit maakt het matras geschikt voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaarder slaper. De samenstelling van de O2 is samengesteld uit diverse types schuimen. Er is een kleine Airgocell schuimlaag aanwezig aan de bovenkant van het matras. Daarna door een dune plak visco-elastisch schuim. Verder bestaat dit matras uit een dikke plak HRX schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier hebben gesneden. De kleinste maat is beschikbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Paypal Consumentenbond

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan 02 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van het 02 is de pocketvering laag die toegevoegd is. Deze maakt het het een hybride matras. Er wordt namelijk schuim met pocketvering samengebracht. een pocketvering matras is een iets oudere technologie van het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting beweegt. De andere schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar het 02 matras lijkt ons dat de betere koop omdat deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Hybrid matras. Het heeft hoogte van 25 cm en bestaat uit een totaal van zeven lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koudschuim. Het Premium matras heeft meer pocketveringen in vergelijking met de standaard Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer steun en stabiliteit biedt. Daarnaast heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes die zachter is dan de hoes van het Hybrid matras. Je koopt dit in de het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma matras is het Emma Easy. Dit is een budget matras dat verkrijgbaar is voor €229,00 voor de kleinste formaat en is bedoeld om te wedijveren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit matras krijg je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Paypal Consumentenbond: Aanbiedingen op Emma-Matrassen en andere producten

Na deze prijsverhoging geeft Emma doorgaans kortingen tussen 10% tot maar liefst 45%. Een 20% korting is dan ook een sigaar van eigen doos. Maar hoe is het mogelijk om tot zulke hoge kortingen te geven en nog steeds een winstgevend onderneming blijven?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt met 4 handige handvatten en bij 60 graden gewassen gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat de stof gecontroleerd is op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma verkoopt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als de eenvoudigste bed binnen de Emma bed varianten, dankzij minimalistische minimalistische uitstraling. bed biedt een stevige ondersteuning bieden , en doordat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt verkrijgbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren van €289 euro en €379 euro. Het bed frame is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij jouw interieur passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavian lifestyle, het Original Bed een eenvoudig ontwerp dat maakt dat het bed in vrijwel elke slaapkamerinterieur past. Er bestaan verschillende onderdelen voorhanden om toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder zonder. Het is te merken dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen van €569 en €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vind je het lastig om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect als u alles in 1 wil kopen. Bij een boxspringbed krijg je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een matrastopper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is is dit het variant met de meeste opties. Er zijn namelijk 6 formaten aangeboden. Het Original Bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (op een hardheidsschaal waarbij 1= hard en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het geschikt is voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Echter, voor personen met andere voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet voldoende zijn. De prijs voor het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Conclusie over Paypal Consumentenbond

Emma heeft een breed gamma van bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de gegeven dat de aanbiedingen vaak al in de basisprijs zitten verwerkt. Doe dus goed onderzoek voordat je een beslissing doet, en vergeet niet om eveneens andere merken te overwegen.

Emma kussen

Paypal Consumentenbond

Naast de slaapmeubels biedt Emma zes diverse hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat van drie lagen die met elkaar zijn om te wisselen voor de correcte steun. U kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het kussen toepasselijk voor iedere type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, maar zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden omdat de consument misschien iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet je het ervaring bieden om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met 2 lagen aan ultralichte microvezels. net als bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan je wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijg je 40% korting dus heb je het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wil bieden aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Paypal Consumentenbond Accessoires

Naast de hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog verschillende extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal formaten. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrashoes, die in alle formaten verkrijgbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel dat hetzelfde denkbaar schijnt te zijn om het dekentje te reinigen, is de dekbed te zwaar ten behoeve van huishoudelijke wasserettes. Er bestaan 2 formaten verkrijgbaar vanaf 150×200 centimeter tevens 240×220 en ook de kosten start op €165 EUR.

Temp pad

Met de tempereerpad tool kunnen het warmte vanuit het bedden worden geregeld. Het apparaat hoort naast de bed om te wezen geplaatst en ook mogen via 1 afstandbediening zijn aangepast. Daarvan bestaan het accu’s niet echt standaardmatig ingesloten. De kosten vanaf het temp pad is 259 euro EUR.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma beschikt over een viertal uiteenlopende matrassen. We concentreren in op het een tweetal populairste matrassen: Het Emma O2 en ook de Emma Hybrid. Allebei bedden bezitten een diktegraad van 25 cm. Het O2 bezit één medium tot vast aard, wat uitstekend past voor kant en tevens rugslapers.

De gemengde is precies enigszins steviger. De grote verschil tussendoor de twee bedden blijkt het aan het hybride ’n pocketveringssysteem niveau is toegepast.
Het minste maat van het Het Emma O2 bed bedraagt 439 en tevens de grote maat 1069 euro. Bij het Emma Hybrid materas vangen aan de tarieven van 899 tot 2039 euro. Zoals je kan aanschouwen, lopen het kosten sterk uiteenlopend.

Worden er kortingen toegekend op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, stunten met normale kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd biedt Emma- waarborg en welke onderdelen worden er onder de garantie vallen?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het foam ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emmamatras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybride, bezitten het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Paypal Consumentenbond

Naast de matrassen, zijn er andere slaap gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaande uit de boxspring, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk interieurstijl wel iets geschikts tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee toppers.

Andere slaapbenodigdheden zijn de kussens, matrascover, dekbed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het bij je thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet aangenaam zijn, dan wordt het matras gratis bij je afgehaald en krijg je het aankoopbedrag terug.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een matras van Emma?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een juiste ligging van je wervelkolom. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische klachten tot gevolg heeft. Allemaal onze bestverkochte producten zijn niet enkel grondig getest door onafhankelijke consumentenorganisaties in hele Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat is te wijten door dit design.

Door de modellen door is er gewerkt aan toenemend comfortabelheid, steun en warmteregulering door het invoegen van meer vernieuwende materialen. Bovendien zijn elk onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen doven, heel eenvoudig schoon te maken zijn door de losse hoezen en ze zijn vervaardigd van materialen die gecertificeerd zijn als veilig, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor individuen met rugpijn of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamsvorm, je slaappositie en het type ongemak dat je ervaart.

We kunnen spijtig genoeg geen gevallen verhelpen, maar we kunnen je wel wat adviezen geven.

Wie last voelt door drukpunten (meestal indien een gedeelte van je lijf wordt belast of gekneld als het overmatig massa draagt) heeft er doorgaans nut van om te wisselen naar een soepeler matras.

Zijdelingse slapers die op erg harde matrassen slapen, klemmen vaak hun armen en schouders ertussen hun lichaam en het matras. Eentje van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zouden hierbij helpen. Alhoewel ze zachter zijn, worden zulke matrassen nog steeds gezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn onderzocht op een correcte alignering van de rug, als je bang bent dat het matras te zacht zal zijn.

Mensen die pijn in de rug heeft door een verkeerde alignering van de wervelkolom (meestal als een matras niet stevig genoeg is en start door te verzakken bij de heupzone), verlangt doorgaans meer aan een matras dat meer ondersteuning biedt. Het meest passend is dan één van onze hybride matrassen met pocketveren. Het probleem komt vaker voor bij personen die een beetje zwaarlijviger of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of mensen die simpelweg te lange tijd op heel versleten, vervormde matrassen hebben gerust. Zulke mensen hebben enorm profijt bij elk van onze Hybrid pocketveringmatrassen, hoewel de Combinatie Premium iets extra kwaliteit heeft met een dikkere comfortlaag en micro-veren, om de eerder besproken problemen met drukpunten te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussenin een pocket veer en vulling?

Zoals gelijk alle materialen hebben ook schuim en binnen veren elk eigen krachtige aspecten. Vulling werkt drukverlagend. Als je een zijdelingse slaper bent en regelmatig het besef krijgt dat je hand slaperig zijn, is een schuim matras vermoedelijk een superieure optie voor.

Binnenveringen zijn gewoonlijk wat steviger en bieden daardoor wat meer support. Het voornaamste voordeel van de kern met binnenveren is dat hij beter ventileert. Wanneer je heel veel zweet of in een zeer nat weer woont, is de kern met veren vast en zeker het bekijken waard.

Deze product assortimenten in het in het algemeen:

De O2 wordt gezien als in het algemeen beschouwd als een gemiddeld hard bed dat het grootste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te overmatig inzakt).

De Originele Hybride wordt beschouwd als een medium stevig bed dat het evenwicht houdt (hieraan voorkeur geven aan de grootste deel van de mensen de voorkeur).

De Combinatie Premium is op het gebied van liggevoel het meest vergelijkbaar met de Original Hybrid, terwijl de boven laag is aangepast voor een beetje warmer wolkachtig gevoel en dientengevolge als meer zacht (maar nog steviger dan de Original) is beschouwd.

Is het juist dat mijn bed een sterke geur kun hebben?

Klopt, als jouw verse Emma-bed een stank bezit, is datgene zeer gewoon. Het geur staat onbedreigend en als jij het slaapoppervlak tweeënzeventig uren toelaat doorluchten, vervaagt dat lucht. Ons items zijn OEKO-TEX 100, klasse 1 gecertificeerd en ook erkend met het doel baby op toestaan rusten. Dus maak jij geen bezorgdheden over het stank van je recente Emma-matras

Hoe werkt de testperiode van 100 nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een pluspunt dat exclusief voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat uw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet ideaal voor je is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Behalve het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een uitstekende prijs leveren.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen iets krachtiger dankzij hun opbouw. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te gebruiken of de topper helemaal te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten meegerekend. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer hoogwaardige assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Paypal Consumentenbond

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️