Peutermatras ✔️ 4 MAKKELIJKE WEETJES

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Ervaringen en Deals

De Beste Emma promoties, prijzen, afprijzingen en kortingsbonnen

Standaard geeft Emma altijd een afprijzing, in dit tekst ontdek je op welke manier je de grootste afprijzingen en beste deals kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Peutermatras:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang research naar slapen. Gecreëerd om je de beste slaap te geven. Slaap vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je gewichtloos door geleidelijke steun.

Het Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat drievoudige foam- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een onovertroffen lichaamscomfort en extra solide ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te vormen.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons meest voordelige matras. Met triple schuimtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van verschillende lichaamsvormen. De matras met de allerbeste kwaliteit-prijs verhouding.

De variaties tussen de Emma matrassen Wanneer je overweegt een Emma aan te schaffen is het belangrijk om te weten dat er 4 keuzes zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en is samengesteld uit vijf lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en bestaat uit zes lagen.

Verder zit er nog een onderscheid in prijs. De kleine versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor €229. De grote variant (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinste variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste variant (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinere formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 thuis. Het grote formaat (200 x 200 cm) van de Hybrid kost €2.039. Er zijn voor ieder matras verschillende maten beschikbaar. De kleinere maat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en de grootste formaat (180×210 cm) is 2.149 euro.

Emma 02 versus Emma Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma. De orginele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kan je dan nog wel aanschaffen bij de website? Hieronder vallen het 02-matras, de hybride-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. We zullen ieder van deze matras van een afzonderlijke review bespreken.

Emma 02

Zowel het Emma 02 matras als Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 centimeter. De 02 heeft een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaarder slaper. De 02 bestaat uit diverse soorten schuim. Er is een klein laag Airgocell schuim aanwezig van de matras. Gevolgd gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Daarnaast bestaat het matras uit een dikke laag HRX-schuim dat ze blijkbaar op innovatieve wijze hebben gesneden. De kleinste maat is beschikbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Peutermatras

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan O2 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van de 02 betreft de laag pocketveren dat toegevoegd is. Deze maakt het het een hybride matras. Hierbij wordt immers schuimlaag met pocketvering samengebracht. een matras met pocketvering is een iets oudere vorm van techniek voor het maken van matrassen. Interessant is dat de lijn van Emma in deze richting toe beweegt. De overige lagen schuim in dit matras zijn: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Als we kijken naar het 02 matras schijnt het voor ons dat de betere koop omdat de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van het Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van zeven lagen: airgocell-schuim, pocketvering, traagschuim en koud schuim. De Premium matras bevat meer aantal pocketveren in vergelijking met het standaard Hybrid matras, waardoor het extra ondersteuning en vastheid biedt. Bovendien bezit de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die zachter is dan de hoes van van het Hybrid matras. U koopt dit matras in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het nieuwste Emma Sleep matras is de Emma Easy. Dit is een budget matras dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste formaat en moet concurreren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras bestaande uit Airgocell-schuim en HRX schuim. Met dit matras krijg u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Peutermatras: Kortingen op Emma-Matrassen en andere producten

Na deze prijsverhoging geeft Emma doorgaans kortingen tussen 10 en zelfs 45%. Een 20% is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe kan het mogelijk om tot zulke hoge kortingen aan te bieden en nog steeds een succesvol onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De hoes van de Emma matrassen heeft een grijze zij bekleding en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van 4 handige grepen en kan op 60 graden gewassen gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel getest werd op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep verkoopt naast haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe is het ‘simpelste’ bed uit de bedvarianten van Emma, vanwege minimalistische minimalistische uitstraling. bed biedt een goede ondersteuning bieden , en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan lopen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren tussen €289 euro tot €379. Het bed frame is echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies in je slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavian lifestyle, heeft het Original Bed een minimalistisch design wat ervoor zorgt dat het past in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er bestaan verschillende onderdelen beschikbaar om toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en is niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen tussen de €569 euro en €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het lastig om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als u alles in 1 wilt ontvangen. Hierbij ontvang je namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de optie om een topper erbij te kopen. Van alle Emma bedden, is dit het variant met de meeste opties. Er zijn namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Original Bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens de schaal van 1= hard en 10 = zacht). Dit betekent dat het bed geschikt is voor de gemiddelde persoon goed te verstellen is.

Maar, voor mensen met andere wensen is de verstelbaarheid wellicht niet voldoende zijn. De prijs voor het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Samenvatting over Peutermatras

Emma biedt een breed assortiment aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en het feit dat de kortingen meestal al in de oorspronkelijke prijs zijn inbegrepen. Doe dus voldoende onderzoek voordat je een beslissing doet, en denk niet om ook andere bedrijven te bekijken.

Emma kussen

Peutermatras

Buiten de bedden heeft Emma zes verschillende hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma kussen bestaat van drie lagen welke met elkaar zijn om te veranderen om de juiste ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het kussen geschikt voor elke type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter handig om te noemen omdat de consument wellicht iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het moment geeft Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u de gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met twee lagen van ultralichte microvezels. net zoals bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijgt je 40% korting dus heeft je ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch als je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt bieden aan je matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, start de kostprijs op €679 (zonder korting).

Peutermatras Extra’s

Buiten de belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse andere slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal formaten. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbeschermer, die in alle maten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande het feit dat hetzelfde denkbaar is om de deken om te schoonmaken, is de dekentje te erg zwaarwegend gedurende binnenlandse wasmachines. Er zijn 2 formaten beschikbaar voor aankoop van 150×200 cm tevens 240×220 en ook de prijs begint op 165 EUR.

Temp pad

Dankzij de temp pad gereedschap mag het warmtegraad vanuit het bedden worden gereguleerd. De apparaat hoort naast het bedden te wezen geplaatst en mogen met een afstandsbedieningstoestel zijn versteld. Van dit bestaan het accu’s niet standaardgewijs bijgevoegd. De prijs van het tempereerpad bedraagt 259 euro euro’s.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma heeft een viertal verschillende materassen. Wij focussen in op de twee meest populaire bedden: Het Emma O2 en de Emma merk Hybrid. Beiden materassen bezitten een omvang van 25. Het O2 bezit ’n medium naar stevig eigenschap, dat uitstekend geschikt is bij zij en tevens rugslapers.

Het hybrid blijkt net enigszins steviger. Het grootste verschil tussen het twee bedden blijkt dat aan het hybrid één pocketvering laag schijnt toegevoegd.
De kleinere afmeting van het Emma O2 matras bedraagt 439 euro en ook de grootste maat €1.069. de Emma Hybrid bed vangen aan de prijzen vanaf 899 euro tot 2039 euro. Gelijkend op u kunt bekijken, bewegen de tarieven sterk verschillend.

Worden er korting gegeven op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emma voor het eerst lanceerde met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, komen ze met met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang geeft Emma- garantie en welke onderdelen worden er gedekt?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het materiaal ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emmamatras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybrid, beschikken over het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Peutermatras

Naast de matrassen, zijn er andere slapen gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat samengesteld uit de box, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk inrichting wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Aanvullende slaapbenodigdheden zijn de kussens, matrasbeschermer, dekbed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100-dagen om het bij je thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet prettig zijn, dan wordt het matras gratis bij je opgehaald en krijg je het aankoopbedrag retour.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een matras van Emma?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een juiste positie van je ruggengraat. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische problemen veroorzaakt. Al onze bestsellers zijn niet uitsluitend diepgaand getest door autonome consumentengroeperingen in hele Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van behaald en dat komt door dit vormgeving.

Tussen de modellen door is er gewerkt aan meer en meer gemak, ondersteuning en warmteregulering door het gebruiken van meer vernieuwende materialen. Daarnaast zijn elk onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen dempen, zeer gemakkelijk rein te maken zijn door de verwijderbare overtrekken en ze zijn geproduceerd van stoffen die erkend zijn als onberispelijk, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor personen met rugklachten of pijn?

Dit hangt af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het soort pijn dat je ervaart.

We kunnen jammer genoeg niet alle gevallen oplossen, maar we kunnen je toch wat richtlijnen aanbieden.

Personen die pijn voelt door drukplekken (doorgaans wanneer een stuk van je fysiek wordt belast of afgesloten als het overmatig massa ondersteunt) heeft er doorgaans voordeel van om over te stappen naar een zachter matras.

Zijslapers die op zeer vaste matrassen rusten, knellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lijf en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij kunnen. Alhoewel ze minder stevig zijn, worden deze matrassen nog steeds aangezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn onderzocht op een goede alignering van de ruggengraat, als je bezorgd bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Degenen die rugklachten lijdt door een slechte alignering van de rug (doorgaans als een matras niet stevig genoeg is en aanvangt door te zakken bij de heupzone), nood doorgaans meer aan een matras dat extra ondersteuning biedt. Het beste is daarna eentje van onze hybride matrassen met veren. Het probleem komt vaker voor bij personen die enigszins zwaarlijviger of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of individuen die eenvoudigweg te lang op zeer versleten, vervormde matrassen hebben gesluimerd. Zulke personen hebben heel veel baat bij elk van onze Hybride pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybride Premium enigszins extra waarde heeft met een dikkere comfortabele laag en microveren, om de hiervoor genoemde drukpunten issues te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het onderscheid tussen een pocketvering en schuim?

Net als ieder stoffen hebben ook vulling en binnenveren hun unique krachtige aspecten. Foam werkt druk reducerend. Als je een zijslaper bent en regelmatig het sensatie ervaart dat je handen slapen, is een schuimmatras wellicht een verbeterde alternatief in jouw geval.

Binnenveringen zijn gewoonlijk wat harder en leveren daardoor wat toegevoegde support. Het belangrijkste pluspunt van de binnenvering kern is dat hij efficiënter lucht doorlaat. Als je veel transpireert of in een erg dampig weer verblijft, is de veerkern zeker het bekijken waard.

Deze productlijnen in het in het algemeen:

De O2 wordt door het in het algemeen gezien als een gemiddeld hard matras dat het meeste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te overmatig inzakt).

De Original Hybrid is gezien als een medium stevig matras dat het midden behoudt (hieraan kiezen de meesten de voorkeur).

De Hybride Premium is wat betreft gevoel tijdens het liggen het hoogst gelijkwaardig met de Originele Hybride, in welk geval de bovenste opperste laag is aangepast voor te een wat gezelliger gevoel van wolken en daarom als softer (maar nog harder dan de Original) wordt gezien.

Is het waar dat mijn persoonlijke matras een sterke geur mag ervaren?

Inderdaad, indien je nieuwe Emma-slaapoppervlak een stank heeft, staat dat zeer normaal. De lucht ligt onschadelijk en indien je het slaapoppervlak tweeënzeventig uur laat toe doorluchten, vervaagt deze lucht. Onze eigen producten zijn OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 met certificaat en eveneens erkend voor het doel baby’s op toelaten rusten. Dus maakt u niet bezorgdheden aangaande het stank van uw nieuwe Emma bed

Hoe werkt de proefperiode van honderd nachten?

De zorgeloze proefperiode is een perk dat exclusief voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat uw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet geschikt voor u is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Buiten het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een fantastische prijs aanbieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met traditionele slaapsystemen iets solider dankzij hun constructie. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te selecteren of de topper volledig te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de top matrassen en de steunen bijgevoegd. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer premium assortiment past.

Top 10 artikelen over Peutermatras

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️