Pijnlijke Schouders Tijdens Slapen ✔️ 8 OPMERKELIJKE ZAKEN

Emma Sleep – Matras Informatie – Beoordelingen en Ervaringen en Deals

De beste Emma deals, prijzen, kortingen en kortingscodes

Doorgaans geeft Emma steeds een afprijzing, in dit tekst ontdek je hoe je de hoogste kortingen en voordeligste deals kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Pijnlijke Schouders Tijdens Slapen:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang studie naar slaap. Gecreëerd om jouw de ideale slaap te geven. Doeze sneller en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je gewichtloos door progressieve ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen lichaamscomfort en aanvullende stevige steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te vormen.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons aller economische matras. Met triple schuimtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor ideale steun van diverse lichaamstypen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Als je besluit een Emma aan te schaffen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er vier keuzes zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en is samengesteld uit vijf lagen, waaronder koelschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Verder zit er wel een verschil in kosten. De kleinere versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote variant (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinste variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grote versie (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleinste maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 in huis. Het grootste maat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid is 2.039 euro. Er zijn voor elk matras tal van formaten verkrijgbaar. De kleine maat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en de grote maat (180×210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 versus Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. De originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kan je dan nog wel kopen op hun eigen website? Dit zijn het 02-matras, het hybrid-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. We gaan ieder van dit matras van een afzonderlijke review voorzien.

Emma 02

Zowel het Emma 02 matras als Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 cm. Het 02 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaarder slaper. De samenstelling van de 02 bestaat uit diverse types schuim. Er bevindt zich een kleine Airgocell schuimlaag aan de bovenkant aan de matras. Gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Verder bestaat dit matras uit een dik laag HRX-schuim dat ze blijkbaar op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Pijnlijke Schouders Tijdens Slapen

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan 02 matras. Het enige dat wat anders is dan de O2 is de pocketvering laag dat is toegevoegd. Deze maakt het een hybride matras. Hierbij wordt namelijk schuimlaag gecombineerd met pocketveren samengebracht. een pocketvering matras is een wat oudere vorm van technologie van matrassen maken. Opmerkelijk is dat de koers van Emma Sleep hierna toe beweegt. De andere schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de O2 matras schijnt ons dat de betere koop omdat deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van Emma Hybrid matras. Het matras heeft hoogte van 25 centimeter en is samengesteld uit een totaal van zeven lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer pocketveren dan het reguliere Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het extra ondersteuning en vastheid biedt. Daarnaast heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes welke soepeler is in vergelijking met de hoes het Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in de de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De meest recente Emma Sleep matras is het Emma Easy. Dit matras is een budget matras dat verkrijgbaar is voor €229,00 voor de kleinste formaat en is bedoeld om te concurreren met matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras bestaande van Airgocell-schuim en HRX schuim. Met dit krijg je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Pijnlijke Schouders Tijdens Slapen: Aanbiedingen op EmmaMatrassen en andere producten

Sinds deze prijsverhoging biedt Emma standaard kortingspercentages tussen 10% tot zelfs 45. Een 20% korting is dus een sigaar van eigen doos. Echter, hoe is het mogelijk om tot 45% korting te geven en nog steeds een succesvol onderneming te zijn?

Emma matrashoes

De matrashoes van de Emma-matrassen heeft een grijze zij- afdekking en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met 4 handige handvatten en op 60°C gewassen gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat de stof gecontroleerd is op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep verkoopt naast haar matrassenreeks en accessoires ook bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame is het ‘simpelste’ bedtype uit alle Emma bed varianten, vanwege zijn minimalistische uitstraling. Het platform moet een stevige ondersteuning bieden en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame komt verkrijgbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen van €289 euro tot €379 euro. Het bed frame is echter echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel net in jouw slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavische levensstijl, heeft het Emma Original bed een minimalistisch ontwerp wat maakt dat het bed in vrijwel ieder slaapkamer past. Er zijn diverse elementen beschikbaar om toe kunnen worden toegevoegd aan het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het is opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, terwijl er veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en is geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen van de €569 euro tot €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect wanneer u een complete set in 1 wil kopen. Bij een boxspringbed krijg je namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een topper erbij te kopen. Uit alle Emma bedden, is dit het variant met de meeste opties. Er worden namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Original Bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens de schaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het geschikt is voor de gemiddelde persoon goed te verstellen is.

Maar, voor mensen met specifieke wensen kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet voldoende zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over Pijnlijke Schouders Tijdens Slapen

Emma Sleep heeft een breed assortiment van bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma Sleep zich gevestigd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het gegeven dat de kortingen meestal reeds in de oorspronkelijke prijs zitten inbegrepen. Doe dus goed onderzoek alvorens u een beslissing neemt, en vergeet niet om eveneens andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

Pijnlijke Schouders Tijdens Slapen

Naast de bedden biedt Emma zes verschillende kussens aan.

Het kussen De standaard Emma kussen bestaat van drie lagen welke met elkaar zijn om te wisselen voor de correcte ondersteuning. U kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor elke type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, maar zij spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te noemen omdat de klant misschien iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet je het gevoel bieden om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met twee lagen van superlichte microvezels. net als bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijgt je 40% korting dus heeft je ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wilt bieden aan je matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper waar Emma zelfs een octrooi op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs bij €679 (zonder korting).

Pijnlijke Schouders Tijdens Slapen Extra’s

Buiten de belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden zij nog verschillende extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbescherming, welke in alle maten verkrijgbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks het feit dat het mogelijk schijnt te zijn te het dekentje te reinigen, blijkt het deken te gewichtig voor huishoudelijke wasmachines. Er een tweetal maten beschikbaar vanaf 150 bij 200 cm alsook 240×220 en ook de kosten vangt aan bij €165 EUR.

Temp pad

Met het temperatuurpad instrument mag de temperatuur van het bedden worden geregeld. Het toestel hoort naast de de bed om te worden neergezet en kan met één afstandsbedieningstoestel wezen aangepast. Hiervan bevinden de accu’s geen standaard inbegrepen. De kostprijs vanaf het temp pad is 259 euro euro’s.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma heeft 4 diverse bedden. We concentreren in op de een tweetal meest populaire matrassen: Het Emma O2 en ook het Emma bedrijf Hybrid. Beide materassen hebben ’n dikte vanaf 25. De O2 kent één gemiddeld tot vast aard, wat goed past bij zij en ook rugzijde slapers.

De hybrid is net een beetje steviger. De grote verschil tussen het een tweetal bedden is het feit dat op het gemengde ’n pocketveer laag schijnt geïntegreerd.
De minste formaat van het Het Emma O2 matras bedraagt 439 en ook de grootst afmeting 1069 euro. Bij het Emma Hybrid bed vangen aan de tarieven vanuit €899 t/m 2039 euro. Gelijkend op u kan zien, bewegen de kosten aanzienlijk uiteenlopend.

Worden er prijsverlaging gegeven op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emma matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, promoten ze met standaard kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur geeft Emma waarborg en welke onderdelen worden er gedekt?

Emma geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het materiaal ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emma-matras?

Zowel matrassen, de O2 en de Hybrid, bezitten het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Pijnlijke Schouders Tijdens Slapen

Buiten de matrassen, zijn er andere nachtrust geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaande uit de doos, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk interieurstijl wel iets passends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee toppers.

Verdere accessoires voor slapen zijn de kussens, matrascover, beddengoed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het bij je thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet aangenaam zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je afgehaald en krijg je het koopbedrag teruggestort.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma-matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een goede ligging van je wervelkolom. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische klachten tot gevolg heeft. Elk onze bestverkochte producten zijn niet enkel grondig getest door zelfstandige consumentenverenigingen in geheel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van gewonnen en dat is te danken door dit design.

Tussen de modellen door is er toegepast aan toenemend comfortabelheid, support en warmteregulering door het gebruiken van aanvullende vernieuwende materialen. Verder zijn alle onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen doven, zeer gemakkelijk proper te maken zijn door de losse hoezen en ze zijn geproduceerd van materialen die gecertificeerd zijn als betrouwbaar, eveneens voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor mensen met rugpijn of pijnproblemen?

Dit ligt af van je lichaamstype, je manier van slapen en het type pijn dat je voelt.

We kunnen jammer genoeg geen situaties oplossen, maar we kunnen je echter wat adviezen aanbieden.

Degenen die last heeft door drukplekken (meestal wanneer een deel van je lijf wordt beladen of afgekneld als het overmatig gewicht verdraagt) heeft er gewoonlijk nut van om te veranderen naar een zachter matras.

Mensen die op hun zij slapen die op zeer vaste matrassen liggen, knellen vaak hun armen en schouders tussen hun fysiek en het matras. Één van onze dikkere 25 cm. matrassen zouden hierbij bijstaan. Alhoewel ze zachter zijn, worden deze matrassen toch gezien als ‘medium stevig’. Ze zijn getest op een juiste alignering van de wervelkolom, als je bang bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Mensen die rugklachten ervaart door een verkeerde alignering van de ruggengraat (gewoonlijk als een matras niet stevig genoeg is en start door te zakken bij de heupgebied), nood doorgaans meer aan een matras dat extra steun biedt. Het beste is daarna eentje van onze hybride matrassen met springveren. Het issue doet zich aker voor bij personen die enigszins zwaarder of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of personen die simpelweg te lange tijd op heel oude, misvormde matrassen hebben gerust. Zij hebben veel profijt bij elk van onze Hybride pocketveringmatrassen, hoewel de Hybrid Premium een beetje toegevoegde belang heeft met een dikkere comfort laag en kleine veren, om de hiervoor besproken drukpuntproblemen te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil ertussen een pocketveer en vulling?

Zoals als alle grondstoffen hebben ook vulling en binnen veren ieder afzonderlijk sterke aspecten. Vulling functioneert druk verminderend. Wanneer je een zijdelingse slaper bent en vaker het sensatie beleeft dat je hand slapen, is een schuimmatras wellicht een verbeterde optie voor.

Binnenveringen zijn gewoonlijk wat steviger en bieden daardoor wat toegevoegde ondersteuning. Het belangrijkste pluspunt van de binnenveringskern is dat hij beter lucht doorlaat. Wanneer je veel zweet of in een heel nat weer woont, is de kern met veren vast en zeker het bekijken waard.

De genoemde productlijnen in het in het algemeen:

De O2 wordt gezien als over het over het algemeen gezien als een medium-hard matras dat het hoogste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te overmatig doorzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als aangemerkt als een medium-stevig slaapoppervlak dat het evenwicht houdt (hieraan kiezen de meesten de voorrang).

De Hybrid Premium is op het gebied van gevoel tijdens het liggen het hoogst gelijkwaardig met de Oorspronkelijke Combinatie, waarbij de bovenste laag is aangepast te een enigszins gezelliger wolkengevoel en dus als meer zacht (echter nog steeds steviger dan de Original) is beschouwd.

Klopt het feit dat mijn slaapoppervlak een sterke lucht mag hebben?

Inderdaad, indien je recente Emma-matras een lucht heeft, ligt datgene erg gebruikelijk. Het geur staat onbedreigend en wanneer u het bed tweeënzeventig uurtjes laat toe luchten, vervaagt die lucht. Ons items zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 met certificaat en eveneens erkend om baby op de toestaan slapen. Derhalve maakt u geen zorgen betreffende deze lucht uit je verse Emma bed

Hoe werkt de proefperiode van honderd nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een voordeel dat alleen voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat uw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet perfect voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Behalve het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een uitstekende prijs aanbieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met traditionele slaapsystemen enigszins steviger dankzij hun constructie. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te gebruiken of de topper helemaal te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen bijgevoegd. De matrastopper is apart verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra hoogwaardige assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Pijnlijke Schouders Tijdens Slapen

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️