Premium. 🔴 8 VERRASSENDE GEHEIMEN

Emma Sleep – Matras Informatie – Beoordelingen en Recensies en Aanbiedingen

De beste Emma aanbiedingen, prijzen, kortingen en kortingsbonnen

Standaard geeft Emma steeds een afprijzing, in dit stuk leer je op welke manier je de hoogste kortingen en aantrekkelijkste deals kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Premium.:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren onderzoek naar slapen. Gemaakt om jouw de ideale nachtrust te geven. Doeze sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je lichter door progressieve ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen lichaamscomfort en aanvullende stevige steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een perfect slaapomgeving te creëren.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s meest voordelige matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van diverse lichaamstypen. De matras met de allerbeste kwaliteit-prijs verhouding.

De variaties tussen de Emma matrassen Wanneer je overweegt een Emma te kopen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er vier opties zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koudschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Verder zit er nog een verschil in kosten. De kleine variant van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleinste versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grote versie (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleinere maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro in huis. De grote maat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid kost €2.039. Er zijn voor ieder matras verschillende formaten te koop. Het kleinere maat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en het grootste formaat (180×210 cm) is €2.149.

Emma O2 versus Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma. De originele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun u dan nog wel kopen bij de website? Hieronder vallen het O2-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. We gaan elk van deze matras van een afzonderlijke beoordeling voorzien.

Emma 02

Zowel Emma O2 matras als het Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. Het 02 bezit een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaardere slapers. De samenstelling van de O2 bestaat uit diverse types schuimen. Er is een kleine Airgocell schuimlaag aanwezig aan het matras. Daarna door een dune plak visco-elastisch schuim. Daarnaast is dit matras uit een dikke laag HRX-schuim dat zij blijkbaar op innovatieve wijze gesneden hebben. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Premium.

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan O2 matras. Het enige dat wat verschillend is dan de O2 betreft de laag pocketveren die is toegevoegd. Deze laag maakt het het een hybride matras. Hierbij wordt namelijk schuim gecombineerd met pocketvering samengebracht. een pocketvering matras is een iets oudere technologie van matrassen maken. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting toe beweegt. De andere lagen schuim in dit matras zijn: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar het 02 matras schijnt ons dat de betere koop omdat de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van het Emma Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van zeven lagen: Airgocell schuim, pocketvering, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer pocketveren dan de standaard Hybrid matras, waardoor het meer ondersteuning en vastheid biedt. Daarnaast bezit het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes welke soepeler aanvoelt in vergelijking met de hoes van van het Hybrid matras. U koopt dit matras in de de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het meest recente Emma Sleep matras is de Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en moet wedijveren met de matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld van Airgocell schuim en HRX schuim. Met dit matras krijg u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Premium.: Aanbieding op EmmaMatrassen en andere producten

Sinds deze verhoging geeft Emma standaard kortingspercentages tussen 10 tot zelfs 45. Een 20% korting is dus een sigaar uit eigen makelij. Maar hoe is het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen te geven en toch een winstgevend bedrijf te zijn?

Emma matrashoes

De hoes voor de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van 4 handige grepen en kan bij 60 graden gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat de stof getest is op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma

Emma biedt behalve haar matrassen en accessoires ook bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als de eenvoudigste bed binnen de Emma bed varianten, vanwege zijn minimalistische uitstraling. Het bedframe biedt een stevige ondersteuning bieden en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe komt verkrijgbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren van €289 euro tot €379 euro. Het bedframe is echter echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies bij jouw slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavische levensstijl, het Original Bed een eenvoudig design wat maakt dat het in bijna elke slaapkamer past. Er bestaan verschillende elementen voorhanden om toe te voegen bij het bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen schommelen van de €569 euro tot €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het moeilijk om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als u alles in 1 wilt kopen. Bij een boxspringbed ontvang je namelijk het bedstel en het matras samen, met de optie om een topper erbij te kopen. Uit alle Emma bedden, is is dit het variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Original Bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens een hardheidsschaal waarbij 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het voor de gemiddelde slaper goed aanpasbaar is.

Maar, voor personen met specifieke wensen kan de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet voldoende zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Samenvatting over Premium.

Emma heeft een uitgebreid gamma aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun producten heeft Emma zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de gegeven dat de aanbiedingen meestal al in de basisprijs zitten verwerkt. Doe dus voldoende onderzoek voordat je een beslissing doet, en vergeet niet om ook andere bedrijven te bekijken.

Kussen van Emma

Premium.

Buiten de bedden heeft Emma zes verschillende hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat uit 3 lagen welke met elkaar zijn om te wisselen voor de correcte steun. U kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de kussen geschikt voor elke soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden aangezien de klant misschien wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet u de gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen aan superlichte microvezels. net als bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijg u 40% korting dus heb je ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wilt geven aan je matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, start de prijs bij €679 (zonder korting).

Premium. Accessoires

Naast de hoofdassortiment van Emma bieden zij nog diverse extra slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar afmetingen. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrashoes, welke in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks het feit dat het mogelijk schijnt te zijn te het dekbed te schoonmaken, blijkt het dekentje te zwaar voor huishoudelijke wasserettes. Er zijn 2 formaten beschikbaar van 150×200 cm en 240 bij 220 en ook het kosten start bij 165 euro euro.

Temp pad

Met behulp van de tempereerpad tool mag de warmtegraad vanuit de bed wezen beheerd. De apparaat hoort naast de de bed te zijn neergezet en mag met 1 afstandsbediening worden bijgesteld. Hiervan zijn de energiecellen niet standaardmatig bijgevoegd. Het kostprijs van de temperatuurpad is €259 euro.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma bezit een viertal uiteenlopende matrassen. We concentreren in op het 2 populairste bedden: Het Emma merk O2 en tevens de Emma Hybrid. Allebei bedden bezitten één omvang vanaf 25 centimeter. Het O2 kent een gemiddeld tot ferm aard, wat goed geschikt is bij kant en ook rugslapers.

De hybride blijkt net een beetje steviger. De grote verschil tussenin de twee materassen is het feit dat bij de hybride ’n pocketveer niveau schijnt toegevoegd.
De minste afmeting van het Emma O2 matras bedraagt 439 en ook de grootste maat 1.069 euro. Bij het Emma bedrijf Hybrid bed vangen aan de prijzen van 899 euro tot en met 2039 euro. Zoals je kunt aanschouwen, gaan de tarieven sterk uiteenlopend.

Wordt er prijsverlaging aangeboden op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, promoten ze met reguliere kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang biedt Emma waarborg en wat wordt er gedekt?

Emma geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het materiaal ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emma-matras?

Beide matrassen, de O2 en de Hybride, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Premium.

Behalve de matrassen, zijn er meer slaap gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaande uit de box, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk interieur wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook 2 topmatrassen.

Andere slaapbenodigdheden zijn de kussens, matrascover, deken en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet bevallen zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je teruggehaald en krijg je het aankoopbedrag retour.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een goede ondersteuning van je ruggengraat. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom teweegbrengt. Elk onze bestverkochte producten zijn niet alleen grondig getest door zelfstandige consumentenorganisaties in heel Europa, maar hebben er ook awards van ontvangen en dat is te danken door dit vormgeving.

Gedurende de modellen door is er gebruikt aan steeds meer gemak, support en warmtebeheersing door het gebruiken van extra vooruitstrevende materialen. Bovendien zijn alle onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen doven, supermakkelijk proper te maken zijn door de afneembare overtrekken en ze zijn geproduceerd van materialen die goedgekeurd zijn als veilig, eveneens voor baby’s.

Welk matras is passend voor mensen met pijn in de rug of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamstype, je manier van slapen en het soort ongemak dat je voelt.

We kunnen jammer genoeg niet alle omstandigheden verhelpen, maar we kunnen je wel wat adviezen voorschotelen.

Personen die last heeft door drukpunten (gewoonlijk als een deel van je fysiek wordt overbelast of afgekneld als het te veel belasting draagt) heeft er meestal voordeel van om te veranderen naar een minder stevig matras.

Zijdelingse slapers die op zeer vaste matrassen liggen, beknellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lichaam en het matras. Een van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij kunnen. Ondanks dat ze zachter zijn, worden dergelijke matrassen toch beschouwd als ‘medium stevig’. Ze zijn onderzocht op een correcte positionering van de wervelkolom, mocht je bang bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Mensen die rugpijn lijdt door een verkeerde uitlijning van de ruggengraat (gewoonlijk als een matras te soepel is en begint door te zakken bij de heupzone), verlangt vaak meer aan een matras dat meer support geeft. Het meest passend is dan één van onze hybride matrassen met springveren. Het issue komt aker voor bij personen die enigszins zwaardere of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of mensen die simpelweg te veel tijd op heel versleten, vervormde matrassen hebben gerust. Zij hebben heel veel voordeel bij iedere van onze Hybride pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybride Premium een beetje extra waarde heeft met een dikkere comfortabele laag en kleine veren, om de hiervoor genoemde drukpuntproblemen te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussen een pocketvering en schuim?

Zoals gelijk alle grondstoffen hebben ook foam en binnen veren elk unique sterk kanten. Schuim opereert drukverlagend. Wanneer je een zijslaper bent en aker het sensatie ervaart dat je hand slapen, is een schuimmatras waarschijnlijk een betere optie voor.

Binnen veren zijn meestal wat vaster en bieden hierdoor wat toegevoegde support. Het belangrijkste voordeel van de binnenveringskern is dat hij optimaler ventileert. Als je overvloedig zweet produceert of in een heel dampig weer leeft, is de verenkern absoluut het bekijken waard.

De product assortimenten in het over het algemeen:

De O2 wordt in het algemeen gezien als een medium-hard slaapoppervlak dat het grootste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te veel inzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als aangemerkt als een medium-stevig bed dat het midden hanteert (hieraan kiezen de meesten de voorkeur).

De Combinatie Premium is op het gebied van ervaring tijdens het liggen het meest gelijkwaardig met de Originele Hybride, waarbij de boven laag aan de bovenkant is aangepast om een enigszins knusser wolkengevoel en dus als meer zacht (echter toch harder dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als beschouwd.

Klopt dat mijn eigen slaapoppervlak een krachtige geur mag hebben?

Inderdaad, wanneer uw verse Emma-matras een lucht bezit, staat dat zeer gewoon. De geur ligt ongevaarlijk en als u hetzij slaapoppervlak tweeënzeventig uurtjes laat toe ventileren, vervaagt deze lucht. Onze items zijn OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 gecertificeerd en ook goedgekeurd voor het doel baby’s op het te slapen. Derhalve maakt u geen enkele zorgen aangaande het geur uit je verse Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de testperiode van honderd nachten?

De zorgeloze proefperiode is een pluspunt dat uitsluitend voor Emma-consumenten is. Op de dag dat je bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet geschikt voor u is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Buiten het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een uitstekende prijs leveren.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen wat steviger vanwege hun opbouw. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te selecteren of de topper volledig te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de top matrassen en de poten bijgevoegd. De matrastopper is apart verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra premium assortiment past.

Top 10 artikelen over Premium.

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️