Queensize Bed Maat ✔️ 11 LUCRATIEVE WEETJES

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Ervaringen en Deals

De Beste Emma deals, prijzen, kortingen en kortingsbonnen

Standaard geeft Emma altijd een korting, in dit tekst lees je op welke manier je de grootste kortingen en beste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Queensize Bed Maat:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren studie naar slapen. Gemaakt om jouw de beste slaap te geven. Doeze vlugger en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je lichter door geleidelijke ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie combineert voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en extra solide ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een perfect slaapklimaat te vormen.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s meest voordelige matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van diverse lichaamsvormen. De matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Wanneer je besluit een Emma te kopen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er vier keuzes zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, waaronder koelschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Daarnaast zit nog een onderscheid in prijs. De kleinste variant van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grote versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleinste variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grote variant (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleine maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 in huis. Het grote formaat (200×200 cm) van de Hybrid is €2.039. Er bestaan voor ieder matras tal van maten te koop. De kleine maat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en de grootste maat (180×210 cm) kost €2.149.

Emma 02 versus Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op hun website van Emma. De originele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kun u dan nog wel kopen op hun eigen website? Dit betreft het 02-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan ieder van deze matras van een eigen beoordeling bespreken.

Emma O2

Zowel het Emma O2 matras als het Hybrid matras hebben een dikte van 25 cm. De O2 heeft een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaardere slaper. De samenstelling van de 02 is samengesteld uit diverse soorten schuimen. Er is een kleine laag Airgocell schuim aanwezig van het bovenkant van het matras. Gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Daarnaast is het matras uit een dikke plak HRX schuim dat zij kennelijk op innovatieve wijze gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Queensize Bed Maat

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan 02 matras. Het enige dat wat verschillend is dan het O2 betreft de laag pocketveren dat is toegevoegd. Deze maakt het een hybrid matras. Er wordt immers schuimlaag met pocketvering samengebracht. een matras met pocketvering is een iets oudere vorm van technologie van matrassen maken. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting toe beweegt. De overige schuimlagen in dit matras zijn: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €899,00. Kijkend naar het 02 matras schijnt het voor ons dat de betere koop omdat deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van het Hybrid matras. Het matras heeft dikte van 25 cm en bestaat uit 7 lagen: Airgocell schuim, pocketvering, traagschuim en koudschuim. De Premium matras bevat meer pocketveren in vergelijking met de reguliere Emma Hybrid matras, waardoor het extra ondersteuning en stabiliteit levert. Bovendien heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes die zachter aanvoelt dan de hoes van van het Hybrid matras. U koopt dit matras in de het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het meest recente Emma Sleep matras is de Emma Easy matras. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat al beschikbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste formaat en is bedoeld om te wedijveren met de matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras samengesteld van Airgocell-schuim en HRX schuim. Bij dit krijg je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Queensize Bed Maat: Prijsverlaging op Emma-Matrassen en andere producten

Sinds die verhoging biedt Emma doorgaans kortingspercentages tussen 10 tot zelfs 45. Een korting van 20% is dan ook een sigaar uit eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk om tot zulke hoge kortingen aan te bieden terwijl ze nog steeds een winstgevend onderneming blijven?

Emma matrashoes

De hoes van de Emma matrassen heeft een grijze zij afdekking en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met 4 handige grepen en kan bij 60°C gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd is op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep verkoopt naast haar matrassen en accessoires ook bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe is het ‘simpelste’ bedtype uit alle bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische look and feel. Het bedframe moet een goede ondersteuning bieden , en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame komt verkrijgbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen tussen €289 tot €379 euro. Het bed frame is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel net bij jouw interieur passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, het Original Bed een minimalistisch design wat maakt dat het past in vrijwel ieder slaapkamerinterieur past. Er bestaan diverse onderdelen beschikbaar om toe te voegen aan het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook hoofdbord worden gekocht. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren tussen €569 en €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het moeilijk om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal wanneer je een complete set in 1 wil kopen. Bij een boxspringbed ontvang je namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Van alle Emma bedden, is is dit het bedtype met de meeste opties. Er zijn namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Original Bed ligt qua de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (op de hardheidsschaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit betekent dat het bed geschikt is voor de gemiddelde slaper goed te verstellen is.

Echter, voor mensen met andere wensen kan de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet voldoende zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 tot €2.599.

Conclusie over Queensize Bed Maat

Emma Sleep heeft een uitgebreid gamma aan bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit bij hun producten heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de kortingen meestal reeds in de basisprijs zitten inbegrepen. Doe dus voldoende onderzoek voordat je een beslissing neemt, en vergeet niet om eveneens andere merken te bekijken.

Emma kussen

Queensize Bed Maat

Buiten de slaapmeubels heeft Emma 6 verschillende kussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat uit 3 lagen welke met elkaar zijn om te wisselen om de correcte steun. U kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het kussen toepasselijk voor elke soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te vermelden omdat de consument wellicht wat anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het ogenblik biedt Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u het gevoel geven om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met 2 lagen van superlichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt je 40% korting dus heb u ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig indien u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wilt bieden aan je matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op Emma zelfs een octrooi op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de kostprijs op €679 (zonder korting).

Queensize Bed Maat Accessoires

Buiten het hoofdassortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal formaten. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbescherming, die in alle formaten verkrijgbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel dat het haalbaar is om de deken te reinigen, is de dekbed te zwaarwegend voor huiselijke wasautomaten. Er een tweetal maten verkrijgbaar vanaf 150×200 cm tevens 240 bij 220 plus de kosten begint bij 165 euro euro.

Temp pad

Met behulp van het tempereerpad gereedschap mag het warmte vanuit het bed worden geregeld. De machine dient naast de bedden te worden geplaatst en kan via een afstandbediening worden aangepast. Daarvan bestaan het batterijen niet echt standaardgewijs bijgevoegd. Het kostprijs vanaf het temperatuurpad is 259 euro EUR.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma bezit 4 diverse bedden. Wij zoomen in het 2 favoriete materassen: Het Emma merk O2 en tevens de Emma bedrijf Hybrid. Beide materassen hebben ’n dikte van 25 centimeter. Het O2 kent een gemiddeld naar stevig eigenschap, wat prima past voor zij en rugslapers.

De gemengde schijnt net enigszins harder. De belangrijkste afwijking tussenin de 2 materassen blijkt het feit dat op de hybrid één pocketveer laag schijnt toegevoegd.
De kleinste formaat vanaf het Emma O2 bed bedraagt 439 en de grote afmeting 1069 euro. de Emma bedrijf Hybrid bed vangen aan de tarieven vanuit 899 tot €2.039. Gelijkend op je kan bekijken, gaan het prijzen aanzienlijk verschillend.

Worden er korting gegeven op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emma voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, komen ze met met normale kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd geeft Emma- garantieperiode en wat wordt er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het materiaal ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emmamatras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybride, bezitten het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Queensize Bed Maat

Behalve de matrassen, zijn er verschillende slapen verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaande uit de doos, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk interieur wel iets geschikts tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook 2 topmatrassen.

Andere accessoires voor slapen zijn de hoofdkussens, matrascover, beddengoed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het bij je thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch geen bevallen zijn, dan wordt het matras gratis bij je afgehaald en krijg je het koopbedrag terug.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma-matras?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een goede ondersteuning van je rug. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische problemen veroorzaakt. Allemaal onze bestsellers zijn niet uitsluitend grondig getest door zelfstandige consumentengroeperingen in hele Europa, maar hebben er ook awards van gewonnen en dat komt door dit vormgeving.

Gedurende de uitvoeringen door is er gewerkt aan meer en meer comfort, ondersteuning en warmtebeheersing door het invoegen van meer vernieuwende materialen. Bovendien zijn alle onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen doven, supermakkelijk proper te maken zijn door de afneembare covers en ze zijn geproduceerd van stoffen die gecertificeerd zijn als onberispelijk, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor individuen met rugpijn of pijn?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsbouw, je slaappositie en het type pijn dat je ervaart.

We kunnen jammer genoeg geen gevallen oplossen, maar we kunnen je echter wat aanwijzingen voorschotelen.

Wie last ervaart door drukzones (doorgaans wanneer een gedeelte van je lichaam wordt overbelast of afgekneld als het te veel massa ondersteunt) heeft er meestal nut van om over te stappen naar een zachter matras.

Zijslapers die op heel vaste matrassen liggen, klemmen vaak hun armen en schouders ertussen hun fysiek en het matras. Één van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zou hierbij kunnen. Hoewel ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen nog steeds aangezien als ‘medium stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een juiste uitlijning van de ruggengraat, als je bezorgd bent dat het matras te zacht zal zijn.

Wie rugklachten ervaart door een slechte positionering van de ruggengraat (meestal als een matras te soepel is en begint door te verzakken bij de heupzone), nood meestal meer aan een matras dat meer steun biedt. Het meest geschikt is dan eentje van onze hybride matrassen met veren. Het issue treedt regelmatig voor bij personen die een beetje zwaarlijviger of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of individuen die gewoon te veel tijd op heel versleten, verwrongen matrassen hebben geslapen. Zij hebben enorm profijt bij iedere van onze Hybrid pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybrid Premium een beetje meer belang heeft met een dikkere comfort laag en micro-veren, om de eerder vermelde problemen met drukpunten te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil ertussen een pocketvering en foam?

Zoals zoals alle grondstoffen hebben ook vulling en interne veren hun unique sterk aspecten. Vulling werkt druk verminderend. Als je een zijslaper bent en aker het gevoel beleeft dat je vingers slaperig zijn, is een schuimmatras wellicht een verbeterde alternatief in jouw geval.

Interne veren zijn gewoonlijk wat steviger en bieden hierdoor wat meer steun. Het voornaamste voordeel van de binnenveringskern is dat hij beter lucht doorlaat. Indien je overvloedig transpireert of in een heel nat klimaat verblijft, is de veerkern vast en zeker het overwegen waard.

De productlijnen in het algemeen:

De O2 wordt door het in het algemeen beschouwd als een medium hard matras dat het meeste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te veel inzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als gezien als een medium stevig bed dat het evenwicht hanteert (hieraan voorkeur geven aan de meeste mensen de voorrang).

De Combinatie Premium is qua liggevoel het hoogst gelijk met de Originele Hybride, in welk geval de boven laag aan de bovenkant is aangepast om voor een wat knusser gevoel van wolken en dus als zachter (maar nog harder dan de Original) is beschouwd.

Klopt datgene mijn persoonlijke slaapoppervlak een sterke lucht mag bezitten?

Klopt, als uw verse Emma-bed een lucht heeft, is het feit dat heel normaal. Die stank ligt onbedreigend en als u hetzij bed twee en zeventig uur toelaat luchten, verdwijnt deze geur. Onze eigen items zijn ook OEKO-TEX 100, klasse 1 gecertificeerd en ook erkend voor het doel zuigelingen op het laten rusten. Daarom maak jij geen bezorgdheden over de lucht uit uw nieuwe Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een voordeel dat exclusief voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat uw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet perfect voor u is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Naast het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een fantastische prijs leveren.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met traditionele slaapsystemen wat solider vanwege hun constructie. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te gebruiken of de topper volledig te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de steunen bijgevoegd. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra luxe assortiment past.

Top 10 artikelen over Queensize Bed Maat

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️