Sale Boxspring ➡️ 9 ONGEBRUIKELIJKE TIPS

Emma Slaap – Matras Info – Reviews en Recensies en Promoties

De Beste Emma aanbiedingen, prijzen, afprijzingen en kortingscodes

Doorgaans geeft Emma steeds een korting, in dit stuk leer je op welke manier je de hoogste afprijzingen en aantrekkelijkste aanbiedingen kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Sale Boxspring:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang onderzoek naar slaap. Gemaakt om jou de ideale nachtrust te geven. Slaap sneller en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je gewichtloos door geleidelijke ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat drievoudige foam- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en extra solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtcirculatie om een ideaal slaapomgeving te vormen.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s aller voordelige matras. Met triple foamtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor perfecte steun van verschillende lichaamsvormen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit verhouding.

De variaties tussen de Emma matrassen Als je denkt een Emma aan te schaffen is het essentieel om te weten dat er 4 mogelijkheden zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koelschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Bovendien zit er nog een verschil in kosten. De kleinste variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor €229. De grote variant (180×200 cm) voor €459. De kleine variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grootste variant (200×200 cm) voor €1.069.

De kleine formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 thuis. De grote maat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid is €2.039. Er zijn voor ieder matras tal van maten te koop. De kleine maat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en de grootste formaat (180 x 210 cm) kost 2.149 euro.

Emma O2 vs. Hybrid

De Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op hun website van Emma. Het orginele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun u dan nog wel kopen bij de website? Dit zijn het O2-matras, het hybrid-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. We gaan elk van deze matras van een eigen beoordeling voorzien.

Emma 02

Zowel het Emma O2 matras als Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. Het O2 bezit een medium tot stevig karakter. Dit maakt het matras geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit geschikt is voor de gemiddeld iets zwaarder slapers. De samenstelling van de 02 bestaat uit verschillende types schuimen. Er bevindt zich een kleine laag Airgocell schuim aanwezig van het matras. Gevolgd gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder is het matras uit een dik laag HRX schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Sale Boxspring

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan het O2 matras. Het enige dat wat verschillend is ten opzichte van de O2 is de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze laag maakt het een hybrid matras. Er wordt immers schuimlaag met pocketvering gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere technologie voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting toe beweegt. De andere schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar het 02 matras schijnt ons dat de betere aankoop aangezien deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van het Hybrid matras. Het matras heeft een hoogte van 25 cm en bestaat uit zeven lagen: airgocell-schuim, pocketveren, traagschuim en koud schuim. De Premium matras bevat meer pocketveringen dan de reguliere Emma Hybrid matras, waardoor het matras extra ondersteuning en vastheid levert. Daarnaast bezit het Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes die soepeler aanvoelt in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma Sleep matras is de Emma Easy matras. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat al verkrijgbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste formaat en is bedoeld om te concurreren met matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras bestaande van Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit krijg u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Sale Boxspring: Prijsverlaging op EmmaMatrassen en overige producten

Na deze verhoging biedt Emma doorgaans kortingen tussen 10% tot zelfs 45%. Een korting van 20% is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Maar hoe kan het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden terwijl ze nog steeds een succesvol bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes voor de Emma matrassen heeft een grijze zij bekleding en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van vier grepen en kan op 60°C gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat de stof getest is op niet-schadelijke stoffen.

Bedden van Emma

Emma Sleep verkoopt behalve haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype uit alle Emma bed varianten, dankzij minimalistische minimalistische look and feel. bed moet een stevige ondergrond bieden , en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag lopen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe is verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren van €289 euro tot €379. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel net bij jouw slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavian lifestyle, het Emma Original bed een eenvoudig ontwerp dat ervoor zorgt dat het in bijna ieder slaapkamer past. Er zijn diverse onderdelen beschikbaar die toe te voegen aan het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook hoofdbord worden gekocht. Het is opvallend dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en is geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen schommelen tussen €569 en €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind u het moeilijk om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als je een complete set in 1 wilt kopen. Hierbij ontvang t namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een matrastopper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is dit het variant met de meeste opties. Er worden namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Original Bed heeft qua de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (op de hardheidsschaal waarbij 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit betekent dat het bed geschikt is voor de doorsnee persoon goed te verstellen is.

Maar, voor mensen met andere wensen kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet voldoende zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Samenvatting over Sale Boxspring

Emma biedt een uitgebreid assortiment aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit van hun producten heeft Emma zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het gegeven dat de aanbiedingen vaak reeds in de basisprijs zitten inbegrepen. Doe dus voldoende research voordat je een beslissing doet, en vergeet niet om ook andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

Sale Boxspring

Naast de slaapmeubels biedt Emma zes diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat van drie lagen welke met elkaar zijn om te wisselen om de juiste steun. U kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de kussen geschikt voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, maar Emma spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te noemen aangezien de consument misschien iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het moment biedt Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet je de gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met 2 lagen aan ultralichte microvezels. net als bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt je 40% korting dus heeft je het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wilt geven aan je matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar zij zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, start de kostprijs op €679 (zonder korting).

Sale Boxspring Accessoires

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden zij nog diverse extra slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbescherming, die in alle maten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel het het mogelijk schijnt te zijn te het deken om te wassen, blijkt de deken te zwaarwegend gedurende huishoudelijke wasserettes. Er twee afmetingen beschikbaar vanaf 150×200 centimeter alsook 240 bij 220 en de kosten vangt aan op 165 EUR.

Temp pad

Dankzij de temp pad tool mag de temperatuur van de bed worden beheerd. Het apparaat hoort naast de de bedden te zijn neergezet en ook mogen door middel van 1 afstandsbediening worden aangepast. Van dit zijn het accu’s geen standaardmatig inbegrepen. Het kostprijs van het temperatuurpad is €259 euro.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma beschikt over vier diverse materassen. Wij zoomen in op de een tweetal meest populaire bedden: Het Emma merk O2 en tevens de Emma Hybrid. Beide matrassen kennen een diktegraad van 25 centimeter. De O2 heeft ’n gemiddeld naar ferm eigenschap, dat goed aansluit voor zijde en tevens achterkant slapers.

Het gemengde blijkt net iets steviger. De grootste onderscheid tussendoor het een tweetal bedden blijkt het bij de hybride een pocketveer laagje schijnt toegepast.
Het minste formaat van de Emma O2 matras kostprijs €439 en het grootst afmeting 1.069 euro. Bij het Emma bedrijf Hybrid materas vangen aan de kosten vanaf 899 tot 2039 euro. Gelijkend op jij mag aanschouwen, bewegen de tarieven sterk uiteenlopend.

Wordt er prijsverlaging gegeven op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, promoten ze met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang geeft Emma- garantie en welke onderdelen wordt er vergoed?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het schuim ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emmamatras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybride, beschikken over het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Sale Boxspring

Buiten de matrassen, zijn er verschillende nachtrust verbonden producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaat uit de box, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk interieurstijl wel iets geschikts tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook 2 topmatrassen.

Verdere slaapbenodigdheden zijn de kussentjes, matrasbeschermer, dekbed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het in huis zelf uit te testen. Mocht het toch geen prettig zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je afgehaald en krijg je het koopbedrag teruggestort.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een correcte ondersteuning van je wervelkolom. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische problemen teweegbrengt. Elk onze bestverkochte producten zijn niet alleen grondig getest door zelfstandige consumentenorganisaties in geheel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van gewonnen en dat is te danken door dit design.

Gedurende de modellen door is er gewerkt aan toenemend gemak, steun en temperatuurregulering door het invoegen van extra vernieuwende materialen. Daarnaast zijn elk onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen dempen, heel eenvoudig rein te maken zijn door de losse covers en ze zijn gemaakt van stoffen die erkend zijn als betrouwbaar, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor personen met rugpijn of pijn?

Dit ligt af van je lichaamsvorm, je manier van slapen en het soort ongemak dat je hebt.

We kunnen jammer genoeg niet alle omstandigheden aanpakken, maar we kunnen je toch wat aanwijzingen voorschotelen.

Personen die last heeft door drukzones (meestal als een deel van je lichaam wordt belast of gekneld als het te veel massa draagt) heeft er meestal nut van om te veranderen naar een zachter matras.

Zijslapers die op heel harde matrassen slapen, klemmen vaak hun armen en schouders tussen hun lijf en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij helpen. Hoewel ze soepeler zijn, worden zulke matrassen toch beschouwd als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een goede alignering van de ruggengraat, indien je bang bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Mensen die pijn in de rug ervaart door een slechte alignering van de wervelkolom (doorgaans als een matras niet stevig genoeg is en start door te verzakken bij de heupen), verlangt meestal meer aan een matras dat bijkomende steun verleent. Het beste is vervolgens één van onze hybride matrassen met veren. Het issue doet zich aker voor bij personen die enigszins zwaarder of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of individuen die simpelweg te veel tijd op zeer versleten, vervormde matrassen hebben gesluimerd. Zij hebben veel voordeel bij ieder van onze Hybride pocketveringmatrassen, alhoewel de Combinatie Premium iets extra waarde heeft met een dikkere comfort laag en microveren, om de hiervoor besproken drukpunten issues te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussen een pocket veer en vulling?

Zoals zoals elk materialen hebben ook foam en binnen veren hun unique sterk punten. Schuim opereert druk reducerend. Indien je een persoon die op zijn zij slaapt bent en vaker het besef beleeft dat je handen slaperig zijn, is een schuimmatras wellicht een betere optie voor jou.

Binnen veren zijn doorgaans wat vaster en geven daardoor wat toegevoegde support. Het belangrijkste voordeel van de binnenveringskern is dat hij optimaler ventileert. Als je heel veel zweet of in een erg vochtig klimaat leeft, is de verenkern vast en zeker het aandacht geven waard.

De genoemde productreeksen in het in het algemeen:

De O2 is door het algemeen beschouwd als een gemiddeld hard slaapoppervlak dat het grootste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te overmatig inzakt).

De Originele Hybride is beschouwd als een medium-stevig slaapoppervlak dat het balans houdt (hieraan voorkeur geven aan de meesten de keuze).

De Combinatie Premium is wat betreft liggevoel het meest gelijkwaardig met de Original Hybrid, terwijl de boven laag aan de bovenkant is aangepast voor om een wat warmer wolkachtig gevoel en daarom als softer (maar nog harder dan de Oorspronkelijke) is beschouwd.

Is het waar dat mijn persoonlijke slaapoppervlak een intense stank kun ervaren?

Ja, wanneer uw recente Emma-matras een geur bezit, staat dat zeer gewoon. Het lucht ligt ongevaarlijk en als je de matras twee en zeventig uurtjes toelaat ventileren, verdwijnt deze geur. Ons artikelen zijn wel OEKO-TEX 100, klasse 1 gecertificeerd als en ook toegestaan om baby op het toestaan rusten. Derhalve maak je jij geen enkele bezorgdheden over het geur uit jouw recente Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de testperiode van honderd nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een perk dat uitsluitend voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat jouw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Buiten het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een fantastische prijs leveren.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen enigszins solider vanwege hun bouw. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te gebruiken of de topper volledig te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen meegerekend. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer hoogwaardige assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Sale Boxspring

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️