Satijn Beddengoed 🔥 12 SIMPELE HACKS

Emma Sleep – Matras Informatie – Reviews en Ervaringen en Promoties

De beste Emma aanbiedingen, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Doorgaans biedt Emma altijd een afprijzing, in dit stuk leer je op welke manier je de beste kortingen en beste promoties kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Satijn Beddengoed:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang onderzoek naar slaap. Gemaakt om je de ideale slaap te bieden. Doeze vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je lichter door progressieve steun.

Het Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een ideaal slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest betaalbare matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van verschillende lichaamstypen. Het matras met de beste kwaliteit-prijs ratio.

De variaties tussen de Emma matrassen Wanneer je denkt een Emma te kopen is het essentieel om te weten dat er 4 opties zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koelschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en bestaat uit zes lagen.

Bovendien zit er nog een verschil in kosten. De kleinste versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor €229. De grote variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleinste versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grote versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinere maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro thuis. Het grootste formaat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid is 2.039 euro. Er zijn voor elk matras talrijke formaten beschikbaar. De kleinste formaat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en de grootste formaat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 versus Emma Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. Het orginele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kan u dan nog wel aanschaffen bij de website? Dit zijn het O2-matras, het hybride-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van deze matras van een eigen beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel het Emma 02 matras als het Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 cm. Het O2 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit matras geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaarder slaper. De O2 bestaat uit verschillende soorten schuimen. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant aan het bovenkant van het matras. Gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Verder is het matras uit een dik laag HRX-schuim dat zij kennelijk op innovatieve wijze gesneden hebben. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Satijn Beddengoed

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan het O2 matras. Het enige dat wat verschillend is ten opzichte van de 02 is de pocketvering laag dat is toegevoegd. Deze maakt het een hybrid matras. Er wordt immers schuim gecombineerd met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een iets oudere techniek van matrassen maken. Interessant is dat de koers van Emma Sleep hierna beweegt. De andere lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar de 02 matras lijkt ons dat de betere koop omdat deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van het Emma Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 centimeter en is samengesteld uit 7 lagen: airgocell-schuim, pocketveren, traagschuim en koudschuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveren in vergelijking met de standaard Emma Hybrid matras, waardoor het matras extra steun en vastheid biedt. Bovendien bezit het Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes welke zachter is dan de hoes het Emma Hybrid matras. U koopt dit in de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het nieuwste Emma Sleep matras is het Emma Easy. Dit is een budget matras dat al verkrijgbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en moet wedijveren met concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX-schuim. Bij dit ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Satijn Beddengoed: Korting op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds die verhoging biedt Emma standaard kortingspercentages variërend van 10% en maar liefst 45. Een 20% korting is dan ook een sigaar van eigen doos. Maar hoe is het mogelijk voor Emma tot 45% korting te geven en toch een succesvol onderneming blijven?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma-matrassen heeft een grijze zij- bekleding en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt van 4 handige handvatten en bij 60°C gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel getest werd op niet schadelijke materialen.

Bedden van Emma

Emma verkoopt naast haar matrassenreeks en accessoires ook bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als de eenvoudigste bed binnen alle bedvarianten van Emma, dankzij minimalistische minimalistische look and feel. Het bedframe biedt een goede ondergrond bieden , en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag lopen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen van €289 euro en €379 euro. Het bed frame is echter echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel net in je interieur passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, het Original Bed een minimalistisch ontwerp wat ervoor zorgt dat het bed past in vrijwel ieder slaapkamerinterieur past. Er bestaan verschillende elementen beschikbaar om toe te voegen aan het bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel Emma veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren van €569 en €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt je het moeilijk om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal wanneer je een complete set in 1 wilt kopen. Bij een boxspringbed ontvang je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een topper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is is dit de bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk 6 formaten aangeboden. Het Original Bed heeft met de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (op een schaal waarbij 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Echter, voor personen met andere voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet voldoende zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599.

Conclusie over Satijn Beddengoed

Emma biedt een breed assortiment van matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit bij hun producten heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en het feit dat de aanbiedingen meestal reeds in de basisprijs zitten inbegrepen. Doe dus goed onderzoek alvorens je een aankoop neemt, en denk niet om eveneens andere merken te overwegen.

Kussen van Emma

Satijn Beddengoed

Naast de slaapmeubels heeft Emma 6 verschillende kussens aan.

Het kussen De standaard Emma kussen bestaat van 3 lagen die met elkaar zijn om te veranderen om de correcte steun. U kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het kussen toepasselijk voor elke soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, echter zij spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te vermelden aangezien de consument misschien wat anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het moment geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet je de gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen van superlichte microvezels. net zoals bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijg u 40% korting dus heb je ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch als je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wilt bieden aan je matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper waar zij zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs bij €679 (zonder korting).

Satijn Beddengoed Accessoires

Naast de belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden zij nog verschillende extra slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbescherming, die in alle formaten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel dat het haalbaar is om het dekbed te reinigen, blijkt de dekentje te zwaarwegend voor huishoudelijke wasautomaten. Er bestaan twee afmetingen beschikbaar voor aankoop vanaf 150×200 centimeter alsook 240 bij 220 en ook de kosten begint bij €165 euro’s.

Temp pad

Met behulp van de temperatuurpad tool kunnen de warmte vanaf het bedden wezen beheerd. De machine hoort vlakbij de bedden om te worden geplaatst plus mag via één afstandsbediening worden aangepast. Daarvan bevinden het accu’s niet standaard bijgevoegd. De kostprijs van het tempereerpad bedraagt €259 euro.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma heeft vier uiteenlopende materassen. We zoomen in het 2 populairste matrassen: Het Emma merk O2 en de Emma merk Hybrid. Beide bedden kennen ’n dikte van 25 centimeter. De O2 heeft een medium naar vast eigenschap, dat prima aansluit voor kant en rugzijde slapers.

Het gemengde schijnt juist iets steviger. De grootste afwijking tussenin de 2 bedden schijnt het aan het hybrid een pocketveringssysteem niveau schijnt toegepast.
De kleinste maat vanaf de Het Emma O2 matras kostprijs 439 euro en het grootst maat €1.069. de Emma bedrijf Hybrid bed vangen aan de kosten van 899 euro tot 2039 euro. Zoals u mag aanschouwen, lopen de kosten sterk uiteen.

Wordt er kortingen toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, komen ze met met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd geeft Emma waarborg en welke aspecten wordt er vergoed?

Emma geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het materiaal ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emmamatras?

Beiden matrassen, de O2 en de Hybrid, beschikken over het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Satijn Beddengoed

Buiten de matrassen, zijn er andere slapen gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat samengesteld uit de doos, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk inrichting wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook 2 toppers.

Verdere accessoires voor slapen zijn de hoofdkussens, matrasbeschermer, deken en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100-dagen om het in huis zelf uit te testen. Mocht het toch geen prettig zijn, dan wordt het matras gratis bij je teruggehaald en krijg je het aankoopsom retour.

Wat zijn de kern kenmerken van een matras van Emma?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een goede positie van je wervelkolom. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische problemen veroorzaakt. Al onze bestverkochte producten zijn niet uitsluitend grondig getest door autonome consumentenorganisaties in hele Europa, maar hebben er ook awards van behaald en dat is te danken door dit ontwerp.

Gedurende de varianten door is er gebruikt aan meer en meer comfort, support en warmtebeheersing door het toevoegen van meer vooruitstrevende materialen. Daarnaast zijn elk onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen dempen, heel eenvoudig schoon te maken zijn door de verwijderbare hoezen en ze zijn gemaakt van grondstoffen die goedgekeurd zijn als veilig, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor mensen met pijn in de rug of pijnproblemen?

Dit is afhankelijk af van je lichaamstype, je slaappositie en het soort pijn dat je hebt.

We kunnen spijtig genoeg niet situaties verhelpen, maar we kunnen je echter wat adviezen voorschotelen.

Wie ongemak heeft door drukzones (meestal als een stuk van je lijf wordt belast of afgesloten als het overmatig belasting ondersteunt) heeft er doorgaans voordeel van om te wisselen naar een zachter matras.

Zijslapers die op erg vaste matrassen rusten, knellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lijf en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij bijstaan. Hoewel ze minder stevig zijn, worden dergelijke matrassen nog altijd gezien als ‘medium stevig’. Ze zijn getest op een juiste alignering van de wervelkolom, indien je beducht bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Degenen die rugklachten lijdt door een slechte positionering van de rug (meestal als een matras te zacht is en start door te verzakken bij de heupgebied), nood doorgaans meer aan een matras dat extra support biedt. Het beste is daarna een van onze hybride matrassen met veren. Het probleem komt vaker voor bij mensen die een beetje zwaarlijviger of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of individuen die simpelweg te lange tijd op heel verouderde, vervormde matrassen hebben gerust. Zulke personen hebben heel veel profijt bij iedere van onze Hybrid pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybride Premium enigszins extra kwaliteit heeft met een dikkere comfort laag en kleine veren, om de voorgaand besproken drukpunten issues te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussenin een pocketveer en schuim?

Zoals zoals elk materialen hebben ook schuim en binnenveren ieder unique sterk punten. Vulling opereert drukverlagend. Indien je een zijdelingse slaper bent en aker het sensatie beleeft dat je vingers slaperig zijn, is een matras van schuim waarschijnlijk een betere alternatief voor.

Binnenveringen zijn meestal wat harder en leveren hierdoor wat meer support. Het grootste voordeel van de binnenveringskern is dat hij beter lucht doorlaat. Als je veel zweet of in een erg dampig milieu leeft, is de verenkern zeker het overwegen waard.

De genoemde product assortimenten in het algemeen:

De O2 wordt in het over het algemeen beschouwd als een medium hard bed dat het meeste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te overmatig doorzakt).

De Originele Hybride wordt aangemerkt als een gemiddeld stevig matras dat het evenwicht behoudt (hieraan geven de meeste mensen de keuze).

De Hybrid Premium is qua gevoel tijdens het liggen het meest gelijk met de Originele Hybride, in welk geval de boven laag is aangepast te een enigszins knusser wolkengevoel en dus als softer (desalniettemin nog steeds steviger dan de Originele) wordt aangemerkt.

Is het waar het feit dat mijn bed een intense stank mag bezitten?

Inderdaad, als je verse Emma-matras een geur ervaart, is dat erg gebruikelijk. Het stank ligt onschadelijk en indien je het matras twee en zeventig uurtjes laat toe ventileren, vervaagt die lucht. Onze eigen artikelen zijn OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 gecertificeerd als en ook goedgekeurd voor het doel baby’s op het te rusten. Dus maakt jij niet zorgen aangaande deze geur uit je recente Emma-matras

Hoe werkt de testperiode van honderd nachten?

De zorgeloze proefperiode is een pluspunt dat alleen voor Emma-consumenten is. Op de dag dat je bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet ideaal voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Buiten het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een geweldige prijs bieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen wat steviger dankzij hun constructie. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te kiezen of de topper volledig te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten inbegrepen. De topper is apart verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer luxe assortiment valt.

Top 10 artikelen over Satijn Beddengoed

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️