Schuim Dordrecht 🔥 4 SIMPELE TRUCS

Emma Slaap – Matras Informatie – Reviews en Ervaringen en Kortingscodes

De beste Emma deals, prijzen, afprijzingen en kortingsbonnen

Doorgaans biedt Emma steeds een korting, in dit stuk lees je op welke manier je de hoogste kortingen en beste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Schuim Dordrecht:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren studie naar slapen. Gecreëerd om jouw de ideale nachtrust te bieden. Doeze vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je gewichtloos door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat drievoudige foam- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen lichaamscomfort en extra solide ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt samen met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s aller voordelige matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van verschillende lichaamsvormen. De matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Wanneer je overweegt een Emma aan te schaffen is het essentieel om te weten dat er 4 keuzes zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en is samengesteld uit vijf lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Verder zit nog een verschil in prijs. De kleinere versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste versie (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinste variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grote variant (200 x 200 cm) voor €1.069.

De kleine maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro thuis. De grote formaat (200×200 cm) van de Emma Hybrid kost 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras verschillende maten te koop. De kleine formaat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en de grote formaat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma 02 versus Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma. De orginele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun u dan nog wel aanschaffen op de website? Dit zijn de O2-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan elk van dit matras van een afzonderlijke beoordeling voorzien.

Emma 02

Zowel het Emma O2 matras als Emma Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 cm. Het 02 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit geschikt voor de gemiddeld iets zwaardere slaper. De O2 is samengesteld uit verschillende types schuim. Er is een klein Airgocell schuimlaag aanwezig van het bovenkant van het matras. Gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Daarnaast is dit matras uit een dik laag HRX-schuim dat ze blijkbaar op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is beschikbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Schuim Dordrecht

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan O2 matras. Het enige dat wat anders is dan het 02 is de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze maakt het het een hybrid matras. Hierbij wordt namelijk schuim gecombineerd met pocketvering samengebracht. een pocketvering matras is een iets oudere techniek van het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting toe beweegt. De overige schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. De kleinste maat is beschikbaar voor €899,00. Als we kijken naar het 02 matras lijkt ons dat een betere koop aangezien de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van het Emma Hybrid matras. Het matras heeft dikte van 25 centimeter en is samengesteld uit zeven lagen: airgocell-schuim, pocketvering, traagschuim en koud schuim. De Premium matras heeft meer pocketveren in vergelijking met de standaard Emma Hybrid matras, waardoor het meer steun en stabiliteit levert. Bovendien heeft het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes welke soepeler aanvoelt dan de hoes van het Hybrid matras. U koopt dit in de het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De nieuwste Emma Sleep matras is de Emma Easy matras. Dit is een budget matras dat verkrijgbaar is voor €229,00 in de kleinste formaat en moet concurreren met de matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld uit Airgocell schuim en HRX schuim. Met dit ontvang je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Schuim Dordrecht: Aanbieding op EmmaMatrassen en andere producten

Na die verhoging biedt Emma standaard kortingen tussen 10 tot zelfs 45. Een korting van 20% is dus een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe kan het mogelijk om tot 45% korting aan te bieden terwijl ze nog steeds een succesvol bedrijf te zijn?

Emma matrashoes

De hoes van de Emma matrassen heeft een grijze zij bekleding en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien van vier handvatten en kan bij 60°C gewassen gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat het textiel gecontroleerd werd op niet-schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep biedt behalve haar matrassenreeks en accessoires ook bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame is het ‘simpelste’ bed uit de bedvarianten van Emma, vanwege zijn minimalistische uitstraling. Het bedframe biedt een goede ondergrond bieden , en omdat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen van €289 tot €379 euro. Het bedframe is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij je interieur passen.

het Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavische levensstijl, het Emma Original bed een minimalistisch ontwerp dat maakt dat het bed past in bijna ieder slaapkamer past. Er zijn verschillende elementen beschikbaar die toe kunnen worden toegevoegd bij het bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het is opvallend dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, hoewel er veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen tussen €569 tot €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt je het moeilijk om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal wanneer je alles in 1 wilt kopen. Hierbij krijg t namelijk het bedstel en het matras samen, met de mogelijkheid om een matrastopper toe te voegen. Uit alle Emma bedden, is is dit het variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Emma Original bed heeft qua de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (op een hardheidsschaal waarbij 1= hard en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed geschikt is voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Echter, voor personen met specifieke voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De kosten voor het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599.

Conclusie over Schuim Dordrecht

Emma Sleep biedt een breed assortiment aan bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit van hun artikelen heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en het gegeven dat de kortingen vaak al in de basisprijs zitten inbegrepen. Voer dus voldoende research alvorens je een beslissing neemt, en denk niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Kussen van Emma

Schuim Dordrecht

Buiten de slaapmeubels heeft Emma zes verschillende hoofdkussens aan.

Het kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat uit drie lagen welke met elkaar zijn om te veranderen voor de correcte steun. Je kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de hoofdkussen geschikt voor iedere soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te vermelden aangezien de consument misschien wat anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet u het gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met 2 lagen van superlichte microvezels. net zoals bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijgt u 40% korting dus heeft u het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig indien u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wilt bieden aan je matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper waar Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, begint de kostprijs op €679 (zonder korting).

Schuim Dordrecht Extra’s

Buiten het hoofdassortiment van Emma Sleep bieden Emma nog verschillende extra slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, die in alle maten beschikbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande dat hetzelfde mogelijk schijnt te zijn om het dekbed te schoonmaken, is de deken te erg gewichtig voor binnenlandse wasautomaten. Er twee maten verkrijgbaar vanaf 150×200 centimeter tevens 240×220 en de prijs start bij €165 euro’s.

Temp pad

Dankzij het temperatuurpad instrument kan de temperatuur vanaf het bedden worden beheerd. Het apparaat dient vlakbij de slaapplek te wezen opgesteld en mogen door middel van 1 afstandsbedieningstoestel wezen bijgesteld. Van dit zijn het batterijen niet standaard bijgevoegd. De kosten van de tempereerpad is €259 euro.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma bezit vier diverse materassen. We concentreren in het twee meest populaire materassen: Het Emma merk O2 en tevens de Emma bedrijf Hybrid. Beiden bedden hebben een diktegraad vanaf 25 centimeter. Het O2 heeft een middelmatig tot ferm karakter, wat uitstekend geschikt is bij zijde en tevens rugslapers.

De hybrid is net een beetje steviger. De grootste onderscheid tussendoor de een tweetal matrassen blijkt het feit dat op het hybrid ’n pocketveer laagje blijkt toegepast.
Het kleinste maat van het Het Emma O2 matras bedraagt €439 en de grootst formaat €1.069. Bij Emma merk Hybrid matras vangen aan de prijzen vanaf €899 tot 2039 euro. Gelijkend op jij kunt bekijken, lopen het kosten aanzienlijk verschillend.

Worden er korting toegekend op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emma voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, promoten ze met normale kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur geeft Emma waarborg en welke aspecten wordt er onder de garantie vallen?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het materiaal ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emma-matras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybride, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Schuim Dordrecht

Naast de matrassen, zijn er meer slaap verbonden producten in Emma’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat samengesteld uit de boxspring, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk inrichting wel iets passends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook 2 toppers.

Andere slaapaccessoires zijn de kussentjes, matrasbeschermer, beddengoed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het bij je thuis zelf uit te testen. Mocht het toch geen bevallen zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je teruggehaald en krijg je het koopbedrag teruggestort.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma-matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een correcte ondersteuning van je wervelkolom. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Al onze topsellers zijn niet enkel diepgaand getest door autonome consumentenverenigingen in geheel Europa, maar hebben er ook prijzen van behaald en dat is te danken door dit vormgeving.

Gedurende de uitvoeringen door is er gewerkt aan meer en meer comfort, steun en warmtebeheersing door het gebruiken van meer vooruitstrevende materialen. Bovendien zijn elk onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen dempen, zeer gemakkelijk rein te maken zijn door de verwijderbare hoezen en ze zijn gemaakt van stoffen die goedgekeurd zijn als veilig, zelfs voor zuigelingen.

Welk matras is geschikt voor individuen met pijn in de rug of pijn?

Dit ligt af van je lichaamsvorm, je slaappositie en het type pijn dat je voelt.

We kunnen spijtig genoeg niet gevallen oplossen, maar we kunnen je wel wat adviezen voorschotelen.

Personen die pijn voelt door drukplekken (gewoonlijk als een deel van je lichaam wordt beladen of afgekneld als het te veel massa ondersteunt) heeft er gewoonlijk nut van om te veranderen naar een minder stevig matras.

Mensen die op hun zij slapen die op zeer harde matrassen slapen, klemmen vaak hun armen en schouders tussenin hun lijf en het matras. Een van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zou hierbij bijstaan. Ondanks dat ze zachter zijn, worden zulke matrassen nog steeds gezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn onderzocht op een goede uitlijning van de rug, indien je beducht bent dat het matras te zacht zal zijn.

Mensen die rugpijn ervaart door een verkeerde positionering van de rug (meestal als een matras niet stevig genoeg is en begint door te zakken bij de heupgebied), nood doorgaans meer aan een matras dat meer support geeft. Het beste is dan eentje van onze hybride matrassen met pocketveren. Het vraagstuk treedt regelmatig voor bij personen die enigszins zwaarlijviger of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of mensen die gewoon te lang op zeer verouderde, vervormde matrassen hebben gesluimerd. Zij hebben heel veel profijt bij iedere van onze Hybride pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybride Premium enigszins toegevoegde waarde heeft met een dikkere comfortlaag en micro-veren, om de voorgaand genoemde drukpuntproblemen te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussen een pocketveer en schuim?

Gelijk gelijk elk grondstoffen hebben ook schuim en binnen veren elk eigen krachtige aspecten. Schuim opereert druk verminderend. Wanneer je een zijslaper bent en vaker het sensatie beleeft dat je vingers tintelen, is een schuimmatras vermoedelijk een superieure optie voor.

Binnenveringen zijn doorgaans wat steviger en bieden zodoende wat meer steun. Het belangrijkste voordeel van de kern met binnenveren is dat hij efficiënter luchtcirculatie toestaat. Wanneer je overvloedig zweet produceert of in een erg vochtig milieu woont, is de verenkern vast en zeker het aandacht geven waard.

Deze product assortimenten in het over het algemeen:

De O2 wordt door het in het algemeen aangemerkt als een medium hard bed dat het meeste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te extreem inzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie is gezien als een gemiddeld stevig bed dat het evenwicht houdt (hieraan geven de meeste mensen de voorkeur).

De Combinatie Premium is qua liggevoel het meeste vergelijkbaar met de Original Hybrid, waarbij de bovenste opperste laag is aangepast om te een enigszins knusser wolkachtig gevoel en dientengevolge als zachter (echter nog steeds vaster dan de Original) wordt beschouwd.

Is het juist het feit dat mijn bed een intense geur kan bezitten?

Inderdaad, wanneer je verse Emma-slaapoppervlak een stank ervaart, staat datgene erg gewoon. Die geur staat ongevaarlijk en wanneer je hetzij matras 72 uren toelaat doorluchten, vervaagt dat lucht. Onze eigen items zijn wel OEKO-TEX 100, klasse 1 gecertificeerd als en eveneens toegestaan met het doel baby op de toestaan slapen. Daarom maakt u niet zorgen betreffende deze stank van uw nieuwe Emma-matras

Hoe functioneert de proefperiode van 100 nachten?

De risico-vrije proefperiode is een pluspunt dat alleen voor Emma-klanten is. Op de dag dat jouw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet perfect voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Behalve het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen wat krachtiger vanwege hun opbouw. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te selecteren of de topper volledig te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de top matrassen en de steunen meegerekend. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra premium assortiment valt.

Top 10 artikelen over Schuim Dordrecht

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️