Shleep Amsterdam ᐅ 12 VERBORGEN HACKS

Emma Sleep – Matras Informatie – Beoordelingen en Recensies en Promoties

De Beste Emma deals, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Standaard geeft Emma altijd een afprijzing, in dit stuk leer je op welke manier je de beste kortingen en aantrekkelijkste deals kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Shleep Amsterdam:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren research naar slaap. Ontwikkeld om jouw de ideale slaap te geven. Slaap sneller en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je lichter door progressieve ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard comfort en aanvullende solide ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een ideaal slaapklimaat te creëren.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s aller economische matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van diverse lichaamsvormen. De matras met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Wanneer je denkt een Emma aan te kopen is het essentieel om te weten dat er 4 opties zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en is samengesteld uit 5 lagen, waaronder koelschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Bovendien zit er nog een verschil in kosten. De kleinere versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote versie (180×200 cm) voor €459. De kleinere variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grootste versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleine maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro thuis. Het grootste formaat (200 x 200 cm) van de Hybrid kost €2.039. Er zijn voor ieder matras tal van formaten beschikbaar. Het kleine formaat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en de grote maat (180×210 cm) is €2.149.

Emma 02 vs. Hybrid

De Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op de website van Emma. Het orginele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun u dan nog wel kopen op hun eigen website? Hieronder vallen de O2-matras, de hybride-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen elk van deze matras van een afzonderlijke review bespreken.

Emma O2

Zowel het Emma 02 matras als het Emma Hybrid matras hebben een dikte van 25 cm. Het 02 heeft een middelstevig karakter. Dit maakt het geschikt voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit matras geschikt voor de gemiddeld iets zwaardere slaper. De samenstelling van de O2 bestaat uit diverse soorten schuimen. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aanwezig aan het bovenkant van het matras. Gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Verder is dit matras uit een dikke plak HRX-schuim dat zij kennelijk op een innovatieve manier hebben gesneden. De kleinste maat is beschikbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Shleep Amsterdam

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan het 02 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van het 02 is de pocketvering laag dat toegevoegd is. Deze maakt het een hybrid matras. Hierbij wordt namelijk schuim gecombineerd met pocketveren gecombineerd. een matras met pocketvering is een iets oudere technologie van het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de koers van Emma hierna beweegt. De andere schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar het O2 matras lijkt het voor ons dat een betere aankoop omdat deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van Emma Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 centimeter en is samengesteld uit een totaal van zeven lagen: Airgocell schuim, pocketvering, traagschuim en koudschuim. De Premium matras bevat meer pocketveren in vergelijking met de standaard Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer ondersteuning en vastheid biedt. Daarnaast heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes die zachter aanvoelt dan de hoes van het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het meest recente Emma Sleep matras is de Emma Easy. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat al beschikbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en moet concurreren met de concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras samengesteld van Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit ontvang u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Shleep Amsterdam: Aanbieding op EmmaMatrassen en andere producten

Sinds die verhoging biedt Emma standaard kortingspercentages tussen 10 tot maar liefst 45%. Een korting van 20% is dan ook een sigaar van eigen makelij. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot 45% korting aan te bieden en toch een succesvol onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma-matrassen heeft een grijze zij bekleding en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van 4 handige grepen en bij 60°C gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat de stof gecontroleerd werd op niet schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep biedt behalve haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame is de eenvoudigste bed binnen de Emma bed varianten, vanwege zijn minimalistische uitstraling. bed moet een goede ondersteuning bieden , en doordat er lucht door de lattenbodems heen mag lopen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen van €289 euro en €379. Het bed frame is echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij jouw interieur passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavian lifestyle, het Emma Original bed een eenvoudig design wat maakt dat het in vrijwel ieder slaapkamerinterieur past. Er zijn verschillende onderdelen voorhanden om toe kunnen worden toegevoegd aan het bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder zonder. Het is te merken dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, hoewel er veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en is niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen variëren van €569 tot €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als je alles in 1 wilt ontvangen. Bij een boxspringbed krijg t namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Uit alle Emma bedden, is dit het variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Original Bed heeft met de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (op een schaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit betekent dat het geschikt is voor de doorsnee persoon goed te verstellen is.

Echter, voor mensen met specifieke voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet voldoende zijn. De kosten van het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 tot €2.599.

Conclusie over Shleep Amsterdam

Emma Sleep biedt een uitgebreid gamma van bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit van hun producten heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en het feit dat de aanbiedingen vaak reeds in de basisprijs zitten inbegrepen. Voer dus goed research alvorens u een aankoop doet, en vergeet niet om ook andere merken te overwegen.

Kussen van Emma

Shleep Amsterdam

Naast de slaapmeubels heeft Emma 6 diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat uit 3 lagen welke met elkaar zijn om te wisselen om de correcte ondersteuning. U kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de kussen geschikt voor elke type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, echter Emma spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te vermelden omdat de consument wellicht wat anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het moment geeft Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet u de ervaring geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen van ultralichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan je wens. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijg je 40% korting dus heeft je het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wilt geven aan je matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Shleep Amsterdam Accessoires

Buiten de hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog diverse extra slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar afmetingen. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbescherming, die in alle formaten beschikbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande het hetzelfde haalbaar blijkt te zijn om het deken om te wassen, blijkt de dekbed te erg zwaar gedurende binnenlandse wasserettes. Er twee maten verkrijgbaar vanaf 150 bij 200 centimeter tevens 240×220 en ook het kosten begint bij 165 euro’s.

Temp pad

Met het temperatuurpad instrument kunnen de warmtegraad vanaf de bedje wezen gereguleerd. Het machine dient naast het bed te wezen geplaatst en mogen via één afstandsbedieningstoestel wezen versteld. Hiervan bestaan het energiecellen geen standaardmatig bijgevoegd. De kostprijs van het temperatuurpad ligt op 259 euro EUR.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk heeft vier uiteenlopende bedden. Wij zoomen in de 2 favoriete bedden: Het Emma merk O2 en ook de Emma merk Hybrid. Allebei bedden hebben één diktegraad van 25 cm. De O2 bezit ’n gemiddeld naar vast eigenschap, dat uitstekend aansluit bij kant en ook rugzijde slapers.

Het gemengde is juist enigszins steviger. De grote verschil tussendoor de 2 matrassen schijnt het feit dat bij het gemengde een pocketveer niveau blijkt toegevoegd.
De kleinere afmeting van de Het Emma O2 materas kostprijs 439 en tevens de grootste formaat 1.069 euro. Bij Emma Hybrid materas vangen aan de kosten van 899 euro tot €2.039. Net als je kunt bekijken, lopen de kosten krachtig verschillend.

Wordt er prijsverlaging gegeven op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emma voor het eerst introductie met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, komen ze met met reguliere kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur geeft Emma- waarborg en welke onderdelen wordt er onder de garantie vallen?

Emma geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het foam ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emmamatras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybrid, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Shleep Amsterdam

Behalve de matrassen, zijn er andere nachtrust geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat samengesteld uit de box, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk interieurstijl wel iets geschikts tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Aanvullende accessoires voor slapen zijn de kussens, matrasbeschermer, dekbed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het in huis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet bevallen zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je teruggehaald en krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een juiste ondersteuning van je rug. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische problemen teweegbrengt. Al onze bestverkochte producten zijn niet alleen grondig getest door zelfstandige consumentengroeperingen in hele Europa, maar hebben er ook prijzen van behaald en dat komt door dit vormgeving.

Tussen de varianten door is er gewerkt aan meer en meer comfortabelheid, support en temperatuurregulering door het invoegen van aanvullende vooruitstrevende materialen. Bovendien zijn elk onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen absorberen, supermakkelijk schoon te maken zijn door de verwijderbare hoezen en ze zijn geproduceerd van grondstoffen die goedgekeurd zijn als betrouwbaar, zelfs voor zuigelingen.

Welk matras is passend voor mensen met rugpijn of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het vorm last dat je voelt.

We kunnen helaas niet alle omstandigheden aanpakken, maar we kunnen je echter wat richtlijnen geven.

Wie ongemak heeft door drukpunten (doorgaans indien een gedeelte van je lijf wordt beladen of gekneld als het teveel gewicht verdraagt) heeft er gewoonlijk voordeel van om te veranderen naar een zachter matras.

Zijdelingse slapers die op heel vaste matrassen slapen, knellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lijf en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij kunnen. Alhoewel ze minder stevig zijn, worden dergelijke matrassen nog altijd aangezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn getest op een goede uitlijning van de wervelkolom, als je beducht bent dat het matras te soepel zal zijn.

Wie rugklachten lijdt door een onjuiste alignering van de wervelkolom (gewoonlijk als een matras te soepel is en begint door te verzakken bij de heupgebied), nood doorgaans meer aan een matras dat extra ondersteuning verleent. Het meest passend is dan eentje van onze hybride matrassen met veren. Het vraagstuk treedt vaker voor bij mensen die enigszins zwaarlijviger of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of individuen die simpelweg te veel tijd op heel verouderde, verwrongen matrassen hebben gesluimerd. Zulke personen hebben enorm baat bij elk van onze Combinatie pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybride Premium een beetje toegevoegde kwaliteit heeft met een dikker comfortabele laag en microveren, om de eerder vermelde drukpunten issues te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het onderscheid tussenin een pocketvering en foam?

Gelijk als alle stoffen hebben ook vulling en binnen veren hun eigen sterke kanten. Schuim opereert druk verminderend. Als je een zijslaper bent en regelmatig het sensatie beleeft dat je handen slaperig zijn, is een schuim matras vermoedelijk een betere alternatief voor.

Binnen veren zijn meestal wat vaster en bieden zodoende wat toegevoegde steun. Het grootste pluspunt van de binnenvering kern is dat hij optimaler ventileert. Als je overvloedig zweet of in een erg dampig weer woont, is de veerkern vast en zeker het overwegen waard.

Deze productlijnen in het in het algemeen:

De O2 wordt door het over het algemeen gezien als een gemiddeld hard bed dat het meeste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te extreem wegzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt aangemerkt als een medium stevig slaapoppervlak dat het evenwicht hanteert (hieraan kiezen de meesten de voorkeur).

De Hybrid Premium is qua ervaring tijdens het liggen het hoogst gelijkwaardig met de Original Hybrid, waarbij de boven opperste laag is aangepast voor te een wat gezelliger wolkachtig gevoel en dus als zachter (echter toch vaster dan de Originele) wordt gezien.

Is het juist dat mijn bed een intense stank kun hebben?

Inderdaad, indien je nieuwe Emma-matras een lucht ervaart, is het feit dat erg normaal. De geur ligt onschadelijk en als je de slaapoppervlak tweeënzeventig uurtjes laat ventileren, verdampt die lucht. Onze producten zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 met certificaat en tevens erkend met het doel zuigelingen op de om rusten. Daarom maak je geen enkele bekommeringen aangaande deze lucht van uw recente Emma bed

Hoe functioneert de testperiode van honderd nachten?

De zorgeloze proefperiode is een voordeel dat exclusief voor Emma-consumenten is. Op de dag dat uw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet perfect voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Buiten het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een fantastische prijs leveren.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met traditionele slaapsystemen iets krachtiger vanwege hun opbouw. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te selecteren of de topper helemaal te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten bijgevoegd. De topper is apart verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra hoogwaardige assortiment valt.

Top 10 artikelen over Shleep Amsterdam

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️