Slaapweetjes 🔥 6 VERBORGEN WEETJES

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Ervaringen en Promoties

De Beste Emma promoties, kosten, afprijzingen en kortingscodes

Doorgaans biedt Emma altijd een korting, in dit stuk ontdek je op welke manier je de hoogste afprijzingen en voordeligste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Slaapweetjes:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang studie naar slapen. Gemaakt om jouw de perfecte nachtrust te bieden. Doeze vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je lichter door geleidelijke ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple foam- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en extra solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te vormen.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons aller betaalbare matras. Met triple schuimtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van verschillende lichaamstypen. Het matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Als je overweegt een Emma te kopen is het cruciaal om te weten dat er 4 opties zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, waaronder koelschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Daarnaast zit er nog een verschil in prijs. De kleinere versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grootste versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleine versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste variant (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleine maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 thuis. De grote formaat (200×200 cm) van de Emma Hybrid is €2.039. Er zijn voor elk matras verschillende formaten verkrijgbaar. Het kleinere formaat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en het grote maat (180×210 cm) is €2.149.

Emma 02 versus Emma Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op de website van Emma. De originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kun u dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Dit zijn de 02-matras, de hybride-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. We zullen ieder van dit matras van een eigen review voorzien.

Emma 02

Zowel het Emma 02 matras als Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. De O2 bezit een medium tot stevig karakter. Dit maakt het geschikt voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaardere slapers. De samenstelling van de 02 is samengesteld uit verschillende types schuimen. Er bevindt zich een kleine Airgocell schuimlaag aan de bovenkant aan de matras. Daarna gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Verder is dit matras uit een dikke plak HRX schuim dat ze kennelijk op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Slaapweetjes

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan O2 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van de O2 is de laag pocketveren dat toegevoegd is. Deze laag maakt het een hybride matras. Er wordt immers schuim met pocketvering samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere techniek van matrassen maken. Opmerkelijk is dat de koers van Emma hierna toe beweegt. De andere schuimlagen in het matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Als we kijken naar de 02 matras schijnt ons dat een betere koop omdat de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van Emma Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 cm en is samengesteld uit 7 lagen: airgocell-schuim, pocketveren, traagschuim en koud schuim. De Premium matras bevat meer aantal pocketveringen dan het standaard Emma Hybrid matras, waardoor het matras extra steun en stabiliteit levert. Bovendien heeft het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes welke soepeler aanvoelt in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. Je koopt dit matras in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het meest recente Emma matras is het Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en is bedoeld om te concurreren met concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell-schuim en HRX schuim. Bij dit matras krijg je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Slaapweetjes: Kortingen op EmmaMatrassen en overige producten

Na die prijsverhoging biedt Emma doorgaans kortingen tussen 10 en maar liefst 45. Een 20% is dus een sigaar van eigen makelij. Echter, hoe is het mogelijk om tot zulke hoge kortingen aan te bieden terwijl ze nog steeds een winstgevend bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes voor de Emma-matrassen heeft een grijze zij bekleding en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien met vier handvatten en kan op 60°C gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat het textiel getest is op niet-schadelijke stoffen.

Bedden van Emma-

Emma biedt naast haar matrassenreeks en accessoires ook bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bed binnen alle Emma bed varianten, dankzij minimalistische minimalistische uitstraling. bed biedt een stevige ondergrond bieden en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen van €289 en €379. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel net in je interieur passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavian lifestyle, heeft het Emma Original bed een eenvoudig ontwerp wat maakt dat het past in bijna elke slaapkamer past. Er zijn diverse elementen beschikbaar die toe te voegen aan het bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester is, terwijl er veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren van de €569 euro en €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect wanneer je een complete set in 1 wil ontvangen. Hierbij ontvang je namelijk het bedstel en het matras samen, met de optie om een topper erbij te kopen. Uit alle Emma bedden, is is dit de bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk 6 formaten aangeboden. Het Emma Original bed ligt qua de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (op een schaal waarbij 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit betekent dat het geschikt is voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Echter, voor personen met andere voorkeuren kan de verstelbaarheid mogelijk niet voldoende zijn. De prijs voor het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 en €2.599.

Conclusie over Slaapweetjes

Emma Sleep biedt een uitgebreid assortiment van matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit van hun producten heeft Emma zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en de gegeven dat de kortingen vaak al in de oorspronkelijke prijs zitten verwerkt. Voer dus voldoende onderzoek voordat je een beslissing neemt, en denk niet om eveneens andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

Slaapweetjes

Naast de slaapmeubels biedt Emma 6 verschillende hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van 3 lagen die met elkaar zijn om te veranderen om de correcte steun. U kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het kussen toepasselijk voor iedere type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te vermelden omdat de consument misschien wat anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het ogenblik biedt Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je het ervaring geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen van ultralichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan je wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt je 40% korting dus heeft je ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch als je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wilt geven aan uw matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper op Emma zelfs een patent op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de prijs op €679 (zonder korting).

Slaapweetjes Accessoires

Naast de hoofdassortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse extra slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbescherming, welke in alle formaten beschikbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande het hetzelfde haalbaar is te het dekbed te wassen, is de deken te erg zwaarwegend gedurende huiselijke wasautomaten. Er 2 maten beschikbaar van 150 bij 200 centimeter tevens 240×220 en ook de prijs start op 165 euro EUR.

Temp pad

Dankzij de tempereerpad gereedschap kan het temperatuur van de bed zijn gereguleerd. De apparaat dient naast het bedden te zijn opgesteld en kan via een afstandbediening worden versteld. Daarvan bestaan de batterijen geen standaardgewijs ingesloten. Het prijs van het temperatuurpad ligt op 259 euro euro.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma beschikt over 4 verschillende materassen. Wij concentreren in op het 2 meest populaire materassen: Het Emma O2 en ook het Emma merk Hybrid. Beiden bedden bezitten ’n diktegraad vanaf 25 cm. Het O2 heeft één middelmatig tot vast aard, wat uitstekend geschikt is bij zij en rugzijde slapers.

De gemengde is precies enigszins steviger. De grootste onderscheid tussenin de twee materassen blijkt het op de hybride ’n pocketvering niveau is toegepast.
Het kleinere afmeting van het Emma O2 bed kost €439 en het grootst maat €1.069. de Emma bedrijf Hybrid materas starten de kosten vanuit 899 tot €2.039. Gelijkend op jij mag bekijken, gaan de tarieven krachtig uiteenlopend.

Worden er korting gegeven op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, promoten ze met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur verstrekt Emma garantie en wat worden er vergoed?

Emma geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het schuim ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emma-matras?

Beiden matrassen, de O2 en de Hybride, beschikken over het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Slaapweetjes

Naast de matrassen, zijn er verschillende nachtrust verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat samengesteld uit de doos, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk interieur wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Verdere accessoires voor slapen zijn de kussens, matrasbeschermer, beddengoed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100-dagen om het bij je thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet bevallen zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je afgehaald en krijg je het koopbedrag terug.

Wat zijn de kern kenmerken van een matras van Emma?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een goede positie van je ruggengraat. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische klachten teweegbrengt. Elk onze topsellers zijn niet uitsluitend grondig getest door zelfstandige consumentenorganisaties in hele Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat komt door dit design.

Gedurende de modellen door is er toegepast aan meer en meer gemak, steun en warmteregulering door het gebruiken van extra vernieuwende materialen. Daarnaast zijn elk onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen absorberen, zeer gemakkelijk schoon te maken zijn door de afneembare covers en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die gecertificeerd zijn als onberispelijk, zelfs voor baby’s.

Welk matras is passend voor mensen met rugklachten of pijnproblemen?

Dit hangt af van je lichaamsvorm, je slaaphouding en het vorm ongemak dat je voelt.

We kunnen helaas geen omstandigheden oplossen, maar we kunnen je wel wat aanwijzingen aanbieden.

Wie ongemak heeft door drukplekken (gewoonlijk als een deel van je lijf wordt belast of afgesloten als het te veel massa draagt) heeft er meestal nut van om over te stappen naar een minder stevig matras.

Mensen die op hun zij slapen die op zeer harde matrassen liggen, beknellen vaak hun armen en schouders ertussen hun fysiek en het matras. Eentje van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen kunnen hierbij bijstaan. Alhoewel ze zachter zijn, worden dergelijke matrassen toch gezien als ‘medium stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een goede positionering van de rug, indien je bezorgd bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Mensen die pijn in de rug ervaart door een verkeerde uitlijning van de rug (gewoonlijk als een matras te soepel is en begint door te zakken bij de heupen), heeft vaak meer aan een matras dat meer support verleent. Het meest passend is daarna eentje van onze hybride matrassen met veren. Het issue komt aker voor bij mensen die een beetje zwaardere of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of personen die simpelweg te lange tijd op erg verouderde, verwrongen matrassen hebben gesluimerd. Zulke mensen hebben heel veel voordeel bij elk van onze Hybrid pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybrid Premium iets meer belang heeft met een meer omvangrijke comfort laag en microveren, om de voorgaand genoemde problemen met drukpunten te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het onderscheid tussen een pocketvering en schuim?

Gelijk zoals ieder grondstoffen hebben ook schuim en binnen veren ieder eigen sterke kanten. Schuim functioneert drukverlagend. Als je een zijslaper bent en aker het gevoel beleeft dat je vingers slapen, is een schuimmatras wellicht een betere alternatief voor.

Binnenveringen zijn gewoonlijk wat vaster en bieden daardoor wat meer support. Het belangrijkste voordeel van de kern met binnenveren is dat hij beter lucht doorlaat. Indien je heel veel zweet produceert of in een zeer vochtig weer verblijft, is de verenkern zeker het overwegen waard.

Deze productlijnen in het in het algemeen:

De O2 wordt gezien als in het algemeen gezien als een medium-hard bed dat het hoogste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te veel inzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als aangemerkt als een gemiddeld stevig matras dat het evenwicht houdt (hieraan kiezen de grootste deel van de mensen de keuze).

De Hybrid Premium is qua ervaring tijdens het liggen het hoogst gelijkwaardig met de Oorspronkelijke Combinatie, waarbij de bovenste laag is aangepast voor te een enigszins warmer wolkengevoel en dientengevolge als zachter (maar nog steeds vaster dan de Original) is beschouwd.

Is het juist het feit dat mijn eigen matras een krachtige stank kan bezitten?

Klopt, wanneer uw nieuwe Emma-slaapoppervlak een geur bezit, ligt het feit dat zeer normaal. Het stank staat onbedreigend en indien je de slaapoppervlak twee en zeventig uren laat toe luchten, verdampt deze stank. Onze artikelen zijn wel OEKO-TEX 100, klasse 1 gecertificeerd als en ook toegestaan voor het doel baby’s op te dutten. Derhalve maak je jij geen zorgen aangaande de geur afkomstig van uw nieuwe Emma-matras

Hoe werkt de testperiode van honderd nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een pluspunt dat uitsluitend voor Emma-klanten is. Op de dag dat je bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet geschikt voor u is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Naast het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een geweldige prijs aanbieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen enigszins krachtiger dankzij hun constructie. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te gebruiken of de topper volledig te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de top matrassen en de poten meegerekend. De topper is apart verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra hoogwaardige assortiment valt.

Top 10 artikelen over Slaapweetjes

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️