Spierspanning Rug Verminderen 🔴 8 SNELLE FEITJES

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Ervaringen en Kortingscodes

De Beste Emma promoties, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Doorgaans geeft Emma altijd een korting, in dit tekst ontdek je hoe je de hoogste kortingen en aantrekkelijkste promoties kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Spierspanning Rug Verminderen:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren onderzoek naar slaap. Gemaakt om jouw de beste nachtrust te bieden. Val in slaap sneller en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je lichter door geleidelijke steun.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en aanvullende stevige ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt samen met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een ideaal slaapomgeving te creëren.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s aller voordelige matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor perfecte steun van diverse lichaamsvormen. Het matras met de allerbeste prijs-kwaliteit verhouding.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Wanneer je denkt een Emma te kopen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er vier keuzes zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en is samengesteld uit vijf lagen, inclusief koelschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Verder zit wel een onderscheid in kosten. De kleine versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste variant (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinste versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grootste variant (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinere maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 in huis. Het grootste formaat (200×200 cm) van de Hybrid is 2.039 euro. Er bestaan voor ieder matras verschillende maten beschikbaar. De kleinste maat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en de grootste maat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 vs. Emma Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op de website van Emma. De originele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kun u dan nog wel aanschaffen bij de website? Dit betreft de 02-matras, het hybride-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan ieder van dit matras van een afzonderlijke review voorzien.

Emma O2

Zowel het Emma 02 matras als het Emma Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 cm. Het O2 bezit een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit matras geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaardere slaper. De O2 bestaat uit diverse soorten schuim. Er is een klein laag Airgocell schuim aanwezig van het bovenkant van het matras. Gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Daarnaast is dit matras uit een dik laag HRX-schuim dat ze blijkbaar op innovatieve wijze hebben gesneden. De kleinste maat is beschikbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Spierspanning Rug Verminderen

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan 02 matras. Het enige wat anders is dan het 02 is de pocketvering laag die toegevoegd is. Deze laag maakt het een hybrid matras. Er wordt namelijk schuimlaag gecombineerd met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere vorm van techniek voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma hierna toe beweegt. De overige lagen schuim in dit matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Kijkend naar het 02 matras schijnt het voor ons dat de betere koop aangezien de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van Emma Hybrid matras. Het matras heeft dikte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van zeven lagen: airgocell-schuim, pocketveren, traagschuim en koudschuim. De Premium matras bevat meer pocketveringen in vergelijking met de reguliere Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer steun en vastheid biedt. Bovendien heeft het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die zachter aanvoelt in vergelijking met de hoes van van het Emma Hybrid matras. U koopt dit matras in de de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma matras is het Emma Easy matras. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat al verkrijgbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en moet concurreren met de matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX schuim. Met dit krijg u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Spierspanning Rug Verminderen: Aanbieding op Emma-Matrassen en andere producten

Na deze prijsverhoging geeft Emma doorgaans kortingspercentages tussen 10 en zelfs 45%. Een 20% is dan ook een sigaar uit eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden terwijl ze nog steeds een winstgevend onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma-matrassen heeft een grijze zij afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met vier grepen en bij 60 graden gewassen gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat de stof getest is op niet-schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep biedt naast haar matrassen en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame is het ‘simpelste’ bed binnen de Emma bed varianten, dankzij minimalistische minimalistische uitstraling. Het platform biedt een stevige ondersteuning bieden en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren van €289 tot €379 euro. Het bed frame is echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel net bij jouw interieur passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavian lifestyle, het Original Bed een eenvoudig design dat ervoor zorgt dat het in bijna elke slaapkamer past. Er bestaan verschillende onderdelen beschikbaar die toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder zonder. Het is opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester is, hoewel er veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en is niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen variëren tussen €569 tot €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind je het lastig om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect wanneer je alles in 1 wilt ontvangen. Bij een boxspringbed ontvang t namelijk het bedstel en het matras samen, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Van alle bedden van Emma, is is dit de variant met de meeste opties. Er worden namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (op de schaal van 1= hard en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Echter, voor personen met andere wensen is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De kosten voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 en €2.599.

Conclusie over Spierspanning Rug Verminderen

Emma biedt een uitgebreid gamma van bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit van hun producten heeft Emma zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en het feit dat de kortingen vaak al in de oorspronkelijke prijs zijn inbegrepen. Doe dus voldoende onderzoek voordat u een aankoop doet, en denk niet om eveneens andere bedrijven te bekijken.

Kussen van Emma

Spierspanning Rug Verminderen

Naast de slaapmeubels biedt Emma 6 diverse kussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat uit drie lagen die met elkaar zijn om te veranderen om de correcte ondersteuning. Je kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de kussen geschikt voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, maar Emma spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te noemen aangezien de consument misschien wat anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, echter op het moment geeft Emma 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u de gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met twee lagen van ultralichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijgt u 40% korting dus heeft u het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch als je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wilt geven aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Spierspanning Rug Verminderen Accessoires

Buiten het hoofdassortiment van Emma bieden zij nog diverse andere slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrashoes, welke in alle maten beschikbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks dat hetzelfde haalbaar blijkt te zijn te het dekentje te wassen, is het dekbed te erg gewichtig gedurende huishoudelijke wasserettes. Er zijn 2 maten beschikbaar vanaf 150×200 centimeter alsook 240×220 en ook de kosten vangt aan bij 165 euro’s.

Temp pad

Met de temp pad tool kan het warmtegraad vanuit de bedje zijn beheerd. De apparaat dient naast het bed te wezen neergezet en ook mag door middel van één afstandsbedieningstoestel worden bijgesteld. Hiervan bevinden de accu’s niet echt standaardmatig inbegrepen. De kosten vanaf het temperatuurpad ligt op 259 euro euro’s.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma heeft vier verschillende bedden. We zoomen in het 2 populairste materassen: Emma O2 en tevens het Emma Hybrid. Beide bedden hebben een dikte van 25 centimeter. Het O2 kent ’n middelmatig tot vast aard, hetgeen goed aansluit bij zijde en rugslapers.

Het gemengde schijnt precies een beetje steviger. De grootste onderscheid tussenin de een tweetal materassen schijnt het feit dat bij het gemengde ’n pocketvering laag schijnt geïntegreerd.
De minste afmeting vanaf het Het Emma O2 bed kostprijs 439 euro en tevens het grootst formaat 1.069 euro. Bij het Emma bedrijf Hybrid materas beginnen de tarieven van 899 euro tot 2.039 euro. Zoals jij kan aanschouwen, bewegen het prijzen sterk verschillend.

Wordt er prijsverlaging toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, promoten ze met normale kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur geeft Emma garantieperiode en wat wordt er vergoed?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het materiaal ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emma-matras?

Zowel matrassen, de O2 en de Hybrid, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Spierspanning Rug Verminderen

Behalve de matrassen, zijn er verschillende slapen gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat samengesteld uit de boxspring, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk inrichting wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Andere slaapbenodigdheden zijn de hoofdkussens, matrasbeschermer, deken en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100 dagen om het thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet echt bevallen zijn, dan wordt het matras gratis bij je teruggehaald en krijg je het koopbedrag retour.

Wat zijn de kern kenmerken van een matras van Emma?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een correcte positie van je ruggengraat. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele problemen met de wervelkolom teweegbrengt. Allemaal onze bestsellers zijn niet uitsluitend grondig getest door onafhankelijke consumentenverenigingen in hele Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van gewonnen en dat is te danken door dit design.

Gedurende de varianten door is er gebruikt aan meer en meer comfort, support en warmtebeheersing door het toevoegen van meer vernieuwende materialen. Verder zijn alle onze matrassen zo ontworpen dat ze verplaatsingen doven, heel eenvoudig rein te maken zijn door de losse covers en ze zijn geproduceerd van grondstoffen die goedgekeurd zijn als betrouwbaar, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor mensen met pijn in de rug of pijnproblemen?

Dit is afhankelijk af van je lichaamstype, je slaaphouding en het vorm last dat je ervaart.

We kunnen spijtig genoeg geen situaties aanpakken, maar we kunnen je toch wat adviezen voorschotelen.

Degenen die last ervaart door drukpunten (meestal wanneer een deel van je lijf wordt beladen of afgesloten als het teveel gewicht ondersteunt) heeft er gewoonlijk nut van om te wisselen naar een minder stevig matras.

Zijslapers die op heel harde matrassen rusten, klemmen vaak hun armen en schouders tussen hun lichaam en het matras. Eentje van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zou hierbij kunnen. Alhoewel ze zachter zijn, worden deze matrassen toch gezien als ‘medium stevig’. Ze zijn getest op een correcte alignering van de ruggengraat, als je bezorgd bent dat het matras te zacht zal zijn.

Wie pijn in de rug heeft door een onjuiste positionering van de ruggengraat (doorgaans als een matras niet stevig genoeg is en aanvangt door te slinken bij de heupzone), verlangt doorgaans meer aan een matras dat meer support geeft. Het meest geschikt is vervolgens een van onze hybride matrassen met springveren. Het issue doet zich aker voor bij personen die wat zwaardere of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of individuen die eenvoudigweg te lange tijd op heel versleten, vervormde matrassen hebben geslapen. Zulke mensen hebben heel veel voordeel bij ieder van onze Hybrid pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybrid Premium een beetje meer waarde heeft met een dikkere comfort laag en microveren, om de hiervoor besproken problemen met drukpunten te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussen een pocket veer en foam?

Gelijk gelijk alle stoffen hebben ook foam en interne veren ieder afzonderlijk krachtige aspecten. Foam werkt druk verminderend. Wanneer je een zijslaper bent en regelmatig het gevoel beleeft dat je hand tintelen, is een matras van schuim vermoedelijk een betere keuze voor jou.

Binnenveringen zijn doorgaans wat steviger en leveren hierdoor wat meer steun. Het grootste pro van de binnenvering kern is dat hij optimaler luchtcirculatie toestaat. Wanneer je heel veel transpireert of in een zeer dampig weer woont, is de veerkern absoluut het aandacht geven waard.

De productlijnen in het over het algemeen:

De O2 wordt gezien als over het algemeen gezien als een gemiddeld hard bed dat het meeste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te overmatig inzakt).

De Original Hybrid wordt beschouwd als een medium-stevig matras dat het balans behoudt (hieraan voorkeur geven aan de meesten de voorrang).

De Combinatie Premium is qua gevoel tijdens het liggen het meest gelijkwaardig met de Originele Hybride, waarbij de top laag is aangepast te een wat gezelliger gevoel van wolken en daarom als softer (maar nog steeds vaster dan de Originele) wordt gezien als beschouwd.

Is het juist het feit dat mijn matras een intense stank kun ervaren?

Inderdaad, als uw verse Emma-slaapoppervlak een geur heeft, staat datgene zeer gebruikelijk. Het lucht is ongevaarlijk en als jij het slaapoppervlak tweeënzeventig uur laat toe luchten, vervaagt dat geur. Ons artikelen zijn OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 met certificaat en eveneens goedgekeurd met het doel baby’s op de te rusten. Dus maakt jij niet bekommeringen betreffende de stank uit jouw nieuwe Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de testperiode van honderd nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een pluspunt dat alleen voor Emma-consumenten is. Op de dag dat jouw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet ideaal voor u is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Buiten het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een geweldige prijs leveren.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen iets solider vanwege hun bouw. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te kiezen of de topper volledig te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de steunen bijgevoegd. De topper is apart verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra premium assortiment valt.

Top 10 artikelen over Spierspanning Rug Verminderen

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️