Splittopper 180×200 Ikea ☑️ 15 ONTHULLENDE ZAKEN

Emma Slaap – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Promoties

De beste Emma aanbiedingen, kosten, afprijzingen en kortingscodes

Standaard biedt Emma altijd een afprijzing, in dit tekst ontdek je hoe je de beste kortingen en aantrekkelijkste promoties kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Splittopper 180×200 Ikea:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang onderzoek naar slaap. Gemaakt om jouw de ideale nachtrust te bieden. Slaap vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je lichter door geleidelijke steun.

Het Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveringstechnologie combineert voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en extra solide ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te vormen.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s meest betaalbare matras. Met triple foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van verschillende lichaamsvormen. De matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Wanneer je denkt een Emma aan te schaffen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er vier mogelijkheden zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en is samengesteld uit 5 lagen, waaronder koudschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Verder zit er wel een verschil in prijs. De kleine variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleinere variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grote versie (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleine formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. De grootste formaat (200×200 cm) van de Emma Hybrid is €2.039. Er bestaan voor ieder matras talrijke formaten verkrijgbaar. De kleine formaat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost €999 en het grote formaat (180×210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 versus Emma Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma Sleep. De orginele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun u dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Hieronder vallen het O2-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. We zullen ieder van deze matras van een eigen review bespreken.

Emma O2

Zowel Emma O2 matras als Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. De O2 bezit een medium tot stevig karakter. Dit maakt het geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaardere slaper. De samenstelling van de O2 is samengesteld uit verschillende types schuim. Er bevindt zich een klein Airgocell schuimlaag aanwezig aan het bovenkant van het matras. Gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Daarnaast is dit matras uit een dikke plak HRX schuim dat zij blijkbaar op een innovatieve manier hebben gesneden. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Splittopper 180x200 Ikea

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan O2 matras. Het enige wat anders is dan de 02 betreft de laag pocketveren die toegevoegd is. Deze maakt het een hybride matras. Er wordt namelijk schuim met pocketveren gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere technologie voor het maken van matrassen. Interessant is dat de lijn van Emma in deze richting toe beweegt. De overige lagen schuim in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Als we kijken naar het 02 matras lijkt het voor ons dat de betere aankoop omdat de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van het Emma Hybrid matras. Het heeft een dikte van 25 cm en bestaat uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketvering, traagschuim en koudschuim. De Premium matras heeft meer aantal pocketveringen dan de standaard Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het extra ondersteuning en vastheid biedt. Bovendien heeft het Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes die soepeler is dan de hoes van het Emma Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit matras in de het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het meest recente Emma Sleep matras is het Emma Easy. Dit is een budget matras dat al verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste formaat en moet wedijveren met matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras samengesteld van Airgocell schuim en HRX schuim. Met dit matras krijg u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Splittopper 180×200 Ikea: Aanbiedingen op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds die verhoging biedt Emma doorgaans kortingen tussen 10 tot maar liefst 45%. Een korting van 20% korting is dus een sigaar uit eigen doos. Echter, hoe is het mogelijk voor Emma tot 45% korting aan te bieden en nog steeds een winstgevend onderneming blijven?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt met vier grepen en kan bij 60 graden gewassen gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat de stof getest is op niet-schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep biedt naast haar matrassenreeks en accessoires ook bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype binnen alle Emma bed varianten, vanwege minimalistische minimalistische uitstraling. bed biedt een goede ondersteuning bieden en doordat er lucht door de lattenbodems heen kan lopen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt verkrijgbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren tussen €289 en €379 euro. Het bedframe is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel net in jouw interieur passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavische levensstijl, heeft het Original Bed een eenvoudig design dat ervoor zorgt dat het bed past in bijna ieder slaapkamer past. Er zijn diverse elementen beschikbaar om toe kunnen worden toegevoegd bij het bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder. Het is opvallend dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren van de €569 euro tot €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind u het lastig om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als je alles in 1 wil kopen. Hierbij krijg je namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is is dit de variant met de meeste opties. Er worden namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Emma Original bed ligt qua de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (volgens een hardheidsschaal van 1= hard en 10 het zachtst). Dit betekent dat het bed geschikt is voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Maar, voor personen met andere voorkeuren is de verstelbaarheid wellicht niet voldoende zijn. De kosten van het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Conclusie over Splittopper 180×200 Ikea

Emma Sleep biedt een uitgebreid assortiment van bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit van hun artikelen heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en de feit dat de kortingen vaak reeds in de basisprijs zijn verwerkt. Doe dus voldoende onderzoek alvorens je een aankoop doet, en vergeet niet om eveneens andere merken te bekijken.

Emma kussen

Splittopper 180x200 Ikea

Naast de slaapmeubels heeft Emma 6 diverse hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat uit 3 lagen welke met elkaar zijn om te wisselen voor de juiste steun. Je kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, maar Emma spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Echter handig om te noemen aangezien de consument wellicht iets anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het moment geeft Emma 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet je de gevoel geven om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen aan superlichte microvezels. net zoals bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijg je 40% korting dus heb je het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig indien u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wilt geven aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op zij zelfs een patent op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Splittopper 180×200 Ikea Extra’s

Naast het belangrijkste assortiment van Emma bieden Emma nog verschillende extra slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbescherming, welke in alle maten beschikbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel het het haalbaar schijnt te zijn te het dekbed om te reinigen, is de deken te gewichtig ten behoeve van huiselijke wasmachines. Er 2 afmetingen beschikbaar vanaf 150 bij 200 centimeter en 240×220 plus de prijs begint bij €165 EUR.

Temp pad

Met behulp van het tempereerpad instrument kan het warmtegraad vanaf het bedden wezen gereguleerd. Het machine moet naast de het bed te worden opgesteld plus mogen door middel van één afstandsbediening worden aangepast. Hiervan zijn het accu’s niet standaardgewijs ingesloten. De kostprijs vanaf het tempereerpad is 259 euro euro.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk beschikt over 4 verschillende materassen. We focussen in op het 2 meest populaire matrassen: Emma O2 en de Emma bedrijf Hybrid. Beiden materassen bezitten één dikte vanaf 25 cm. De O2 kent een medium tot stevig aard, hetgeen goed geschikt is bij kant en rugzijde slapers.

De gemengde is net iets steviger. Het grootste afwijking tussendoor het een tweetal bedden schijnt het aan het gemengde een pocketvering laag blijkt geïntegreerd.
De minste afmeting van de Emma O2 materas bedraagt €439 en de grootste afmeting 1069 euro. Bij Emma bedrijf Hybrid materas beginnen het kosten vanuit €899 tot €2.039. Net als je kan aanschouwen, gaan de prijzen sterk uiteenlopend.

Wordt er prijsverlaging gegeven op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, promoten ze met reguliere kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang geeft Emma- garantie en wat worden er onder de garantie vallen?

Emma geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het schuim ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emmamatras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybrid, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Splittopper 180×200 Ikea

Behalve de matrassen, zijn er meer slaap geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat samengesteld uit de box, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk interieurstijl wel iets passends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Aanvullende slaapaccessoires zijn de hoofdkussens, matrascover, dekbed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100 dagen om het bij je thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet prettig zijn, dan wordt het matras gratis bij je opgehaald en krijg je het koopbedrag retour.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma-matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een goede ligging van je rug. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele problemen met de wervelkolom teweegbrengt. Elk onze topsellers zijn niet enkel zorgvuldig getest door zelfstandige consumentengroeperingen in heel Europa, maar hebben er ook awards van gewonnen en dat komt door dit ontwerp.

Door de modellen door is er toegepast aan meer en meer comfortabelheid, support en warmteregulering door het gebruiken van aanvullende vooruitstrevende materialen. Verder zijn alle onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen absorberen, zeer gemakkelijk schoon te maken zijn door de verwijderbare hoezen en ze zijn geproduceerd van stoffen die goedgekeurd zijn als betrouwbaar, eveneens voor zuigelingen.

Welk matras is geschikt voor personen met rugklachten of pijn?

Dit is afhankelijk af van je lichaamstype, je slaappositie en het type ongemak dat je voelt.

We kunnen jammer genoeg niet situaties oplossen, maar we kunnen je wel wat adviezen geven.

Personen die last ervaart door drukzones (meestal als een deel van je fysiek wordt beladen of afgesloten als het overmatig massa draagt) heeft er gewoonlijk nut van om te wisselen naar een soepeler matras.

Zijslapers die op erg stevige matrassen liggen, klemmen vaak hun armen en schouders tussenin hun lijf en het matras. Een van onze dikker 25 cm. matrassen kunnen hierbij kunnen. Alhoewel ze minder stevig zijn, worden dergelijke matrassen toch aangezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn getest op een goede positionering van de rug, als je bang bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Wie rugpijn heeft door een verkeerde uitlijning van de wervelkolom (gewoonlijk als een matras te soepel is en start door te verzakken bij de heupgebied), heeft doorgaans meer aan een matras dat extra support verleent. Het meest geschikt is daarna een van onze hybride matrassen met veren. Het probleem komt regelmatig voor bij mensen die enigszins zwaarlijviger of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of personen die eenvoudigweg te lange tijd op heel verouderde, verwrongen matrassen hebben geslapen. Zij hebben enorm profijt bij elk van onze Hybrid pocketveringmatrassen, hoewel de Combinatie Premium enigszins extra kwaliteit heeft met een dikkere comfortabele laag en microveren, om de hiervoor vermelde drukpunten issues te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil ertussen een pocketvering en schuim?

Zoals gelijk elk materialen hebben ook foam en binnen veren hun afzonderlijk sterke aspecten. Vulling opereert druk verminderend. Indien je een zijdelingse slaper bent en vaker het besef beleeft dat je vingers slaperig zijn, is een matras van schuim vermoedelijk een betere optie voor jou.

Interne veren zijn doorgaans wat harder en geven daardoor wat meer ondersteuning. Het grootste pluspunt van de binnenvering kern is dat hij beter ventileert. Als je overvloedig transpireert of in een zeer nat milieu leeft, is de kern met veren vast en zeker het aandacht geven waard.

De product assortimenten in het over het algemeen:

De O2 wordt door het in het algemeen beschouwd als een gemiddeld hard matras dat het grootste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te overmatig inzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als beschouwd als een medium-stevig slaapoppervlak dat het midden hanteert (hieraan kiezen de meesten de voorrang).

De Hybride Premium is qua gevoel tijdens het liggen het meest gelijkwaardig met de Originele Hybride, in welk geval de top laag aan de bovenkant is aangepast voor te een enigszins gezelliger gevoel van wolken en daarom als meer zacht (echter nog steeds steviger dan de Originele) is beschouwd.

Klopt datgene mijn persoonlijke slaapoppervlak een sterke lucht kun hebben?

Ja, wanneer uw recente Emma-bed een geur ervaart, ligt datgene zeer gebruikelijk. Het stank staat onschadelijk en indien je het bed 72 uurtjes laat luchten, verdampt deze geur. Onze eigen artikelen zijn wel OEKO-TEX 100, klasse 1 met certificaat en tevens goedgekeurd om baby op het toelaten dutten. Daarom maakt jij geen bekommeringen over het stank van uw verse Emma bed

Hoe werkt de testperiode van 100 nachten?

De risico-vrije proefperiode is een perk dat exclusief voor Emma-klanten is. Op de dag dat je bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Behalve het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een geweldige prijs bieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen iets steviger dankzij hun opbouw. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te gebruiken of de topper helemaal te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de steunen meegerekend. De topper is apart verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer premium assortiment valt.

Top 10 artikelen over Splittopper 180×200 Ikea

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️