Splittopper 180×210 🔥 10 VERRASSENDE TIPS

Emma Sleep – Matras Info – Beoordelingen en Recensies en Aanbiedingen

De Beste Emma deals, kosten, afprijzingen en kortingscodes

Doorgaans biedt Emma altijd een korting, in dit stuk leer je op welke manier je de grootste afprijzingen en voordeligste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Splittopper 180×210:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang studie naar slaap. Gecreëerd om jouw de beste slaap te bieden. Doeze vlugger en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je lichter door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat drievoudige foam- en pocketveertechnologie combineert voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en extra solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtstroom om een ideaal slaapomgeving te vormen.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest voordelige matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor optimale steun van verschillende lichaamsvormen. De matras met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

De variaties tussen de Emma matrassen Als je besluit een Emma aan te kopen is het belangrijk om te weten dat er vier mogelijkheden zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en is samengesteld uit 5 lagen, waaronder koelschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Daarnaast zit er nog een onderscheid in kosten. De kleine variant van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote versie (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinere variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grootste variant (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleinere maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 thuis. Het grote formaat (200×200 cm) van de Hybrid kost 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras talrijke maten te koop. De kleinere maat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en het grootste formaat (180 x 210 cm) kost €2.149.

Emma O2 versus Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma. De originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kan u dan nog wel kopen op de website? Hieronder vallen de 02-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen elk van deze matras van een eigen review voorzien.

Emma 02

Zowel Emma 02 matras als het Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. De 02 bezit een medium tot stevig karakter. Dit maakt het geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaarder slapers. De 02 bestaat uit verschillende types schuim. Er is een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant aan de bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Daarnaast is dit matras uit een dik plak HRX-schuim dat zij kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Splittopper 180x210

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan het O2 matras. Het enige dat wat verschillend is ten opzichte van de O2 is de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze maakt het een hybride matras. Hierbij wordt immers schuimlaag met pocketvering gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere vorm van technologie voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting toe beweegt. De overige schuimlagen in dit matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €899,00. Als we kijken naar het O2 matras schijnt het voor ons dat een betere aankoop omdat deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van het Hybrid matras. Het matras heeft hoogte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van zeven lagen: airgocell-schuim, pocketveren, traagschuim en koudschuim. Het Premium matras bevat meer pocketveringen dan de reguliere Emma Hybrid matras, waardoor het matras meer steun en vastheid levert. Daarnaast bezit het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes die zachter aanvoelt dan de hoes van het Emma Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit matras in de de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De meest recente Emma Sleep matras is het Emma Easy. Dit is een budget matras dat al verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras bestaande van Airgocell schuim en HRX-schuim. Bij dit matras krijg je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Splittopper 180×210: Prijsverlaging op EmmaMatrassen en andere producten

Na die prijsverhoging geeft Emma standaard kortingspercentages tussen 10% en zelfs 45. Een korting van 20% is dus een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe kan het mogelijk om tot 45% korting aan te bieden en nog steeds een winstgevend bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De hoes voor de Emma-matrassen heeft een grijze zij- bekleding en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van vier handvatten en kan op 60 graden gewassen gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd werd op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma

Emma biedt naast haar matrassen en accessoires ook bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame is het ‘simpelste’ bed uit alle bedvarianten van Emma, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. Het platform biedt een goede ondergrond bieden , en omdat er lucht door de lattenbodems heen mag lopen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame is beschikbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren tussen €289 euro tot €379 euro. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel net in je slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavian lifestyle, het Emma Original bed een minimalistisch ontwerp dat maakt dat het bed in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er zijn verschillende elementen voorhanden die toe te voegen aan het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook hoofdbord worden gekocht. Het is opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen van €569 tot €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt je het moeilijk om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal wanneer u alles in 1 wilt ontvangen. Hierbij ontvang t namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is dit het bedtype met de meeste opties. Er zijn namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Original Bed heeft qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (volgens een hardheidsschaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het bed voor de gemiddelde slaper goed te verstellen is.

Maar, voor mensen met specifieke voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De kosten van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over Splittopper 180×210

Emma heeft een breed assortiment aan matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en het gegeven dat de kortingen meestal reeds in de basisprijs zitten inbegrepen. Doe dus goed onderzoek voordat je een beslissing doet, en vergeet niet om eveneens andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

Splittopper 180x210

Buiten de slaapmeubels heeft Emma zes verschillende hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat van drie lagen die met elkaar zijn om te veranderen voor de juiste steun. Je kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het kussen geschikt voor iedere type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter handig om te noemen omdat de klant misschien iets anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het ogenblik biedt Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet je de ervaring bieden om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen van ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg je 40% korting dus heb je het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch als u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt geven aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op Emma zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de kostprijs op €679 (zonder korting).

Splittopper 180×210 Extra’s

Buiten de belangrijkste assortiment van Emma bieden zij nog verschillende extra slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbeschermer, die in alle formaten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande het het mogelijk schijnt te zijn te het dekbed om te reinigen, is de deken te erg gewichtig gedurende binnenlandse wasautomaten. Er twee formaten beschikbaar voor aankoop van 150 bij 200 centimeter alsook 240×220 plus de kosten start bij €165 euro’s.

Temp pad

Met het temp pad gereedschap kunnen het warmte vanaf het bedje wezen geregeld. Het machine dient naast de het slaapplek te worden geplaatst plus kan door middel van één afstandbediening worden versteld. Van dit bestaan de batterijen niet echt standaardgewijs ingesloten. Het prijs van het temp pad bedraagt €259 EUR.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk bezit een viertal uiteenlopende materassen. We concentreren in het 2 populairste bedden: Emma O2 en ook de Emma bedrijf Hybrid. Allebei matrassen bezitten ’n diktegraad van 25. De O2 kent ’n middelmatig tot stevig eigenschap, hetgeen prima past voor kant en rugzijde slapers.

De gemengde schijnt net iets steviger. Het grootste onderscheid tussendoor het 2 matrassen is het op de hybride een pocketveer laagje is geïntegreerd.
Het minste afmeting van het Emma O2 matras kost 439 euro en het grootst formaat 1069 euro. de Emma bedrijf Hybrid materas vangen aan het prijzen vanaf €899 tot en met €2.039. Gelijkend op u kunt zien, lopen het kosten aanzienlijk uiteenlopend.

Wordt er kortingen toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emma voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, promoten ze met normale kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang biedt Emma garantie en wat wordt er onder de garantie vallen?

Emma geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het schuim ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emmamatras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybride, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Splittopper 180×210

Buiten de matrassen, zijn er meer nachtrust verbonden producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaat uit de boxspring, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk interieur wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee toppers.

Andere accessoires voor slapen zijn de kussentjes, matrasbeschermer, beddengoed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het in huis zelf uit te ervaren. Mocht het toch geen aangenaam zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je afgehaald en krijg je het koopbedrag teruggestort.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma-matras?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een goede ondersteuning van je rug. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische problemen veroorzaakt. Allemaal onze bestverkochte producten zijn niet alleen zorgvuldig getest door zelfstandige consumentenorganisaties in geheel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van behaald en dat komt door dit vormgeving.

Gedurende de uitvoeringen door is er toegepast aan toenemend comfortabelheid, steun en warmtebeheersing door het gebruiken van aanvullende vernieuwende materialen. Bovendien zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen absorberen, supermakkelijk schoon te maken zijn door de afneembare overtrekken en ze zijn vervaardigd van materialen die erkend zijn als betrouwbaar, zelfs voor baby’s.

Welk matras is passend voor individuen met rugpijn of pijnproblemen?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsvorm, je slaappositie en het vorm ongemak dat je voelt.

We kunnen helaas geen situaties verhelpen, maar we kunnen je echter wat aanwijzingen aanbieden.

Degenen die last voelt door drukzones (doorgaans indien een gedeelte van je fysiek wordt overbelast of afgesloten als het overmatig massa draagt) heeft er doorgaans nut van om te wisselen naar een soepeler matras.

Mensen die op hun zij slapen die op erg harde matrassen rusten, klemmen vaak hun armen en schouders tussenin hun lichaam en het matras. Een van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zouden hierbij helpen. Alhoewel ze soepeler zijn, worden deze matrassen nog altijd aangezien als ‘medium stevig’. Ze zijn getest op een juiste uitlijning van de ruggengraat, indien je bezorgd bent dat het matras te soepel zal zijn.

Mensen die pijn in de rug lijdt door een verkeerde alignering van de ruggengraat (gewoonlijk als een matras niet stevig genoeg is en aanvangt door te verzakken bij de heupzone), verlangt doorgaans meer aan een matras dat bijkomende steun geeft. Het beste is daarna eentje van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het issue doet zich vaker voor bij mensen die een beetje zwaarlijviger of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of individuen die eenvoudigweg te veel tijd op erg oude, verwrongen matrassen hebben gerust. Zulke personen hebben enorm profijt bij ieder van onze Hybrid pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybride Premium een beetje meer waarde heeft met een dikkere comfortabele laag en kleine veren, om de hiervoor genoemde problemen met drukpunten te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil ertussen een pocket veer en foam?

Zoals zoals ieder grondstoffen hebben ook schuim en interne veren elk unique sterke aspecten. Foam functioneert drukverlagend. Indien je een zijslaper bent en regelmatig het sensatie beleeft dat je vingers tintelen, is een schuim matras waarschijnlijk een verbeterde optie in jouw geval.

Interne veren zijn meestal wat vaster en geven daardoor wat meer support. Het voornaamste voordeel van de kern met binnenveren is dat hij beter lucht doorlaat. Indien je heel veel zweet produceert of in een erg nat weer woont, is de veerkern zeker het aandacht geven waard.

De productreeksen in het in het algemeen:

De O2 wordt gezien als over het over het algemeen aangemerkt als een gemiddeld hard bed dat het hoogste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te overmatig doorzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt aangemerkt als een medium-stevig bed dat het midden behoudt (hieraan kiezen de grootste deel van de mensen de keuze).

De Combinatie Premium is wat betreft liggevoel het meest vergelijkbaar met de Original Hybrid, terwijl de boven laag is aangepast om te een enigszins knusser wolkachtig gevoel en daarom als meer zacht (desalniettemin nog steviger dan de Original) wordt aangemerkt.

Is het juist datgene mijn persoonlijke slaapoppervlak een krachtige geur kun ervaren?

Klopt, als uw verse Emma-bed een geur heeft, is het feit dat zeer gewoon. De geur ligt onschadelijk en als jij hetzij slaapoppervlak twee en zeventig uur laat toe ventileren, verdwijnt dat stank. Onze artikelen zijn OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 met certificaat en ook erkend met het doel zuigelingen op de te rusten. Derhalve maak je jij niet zorgen over het lucht uit jouw recente Emma bed

Hoe werkt de testperiode van 100 nachten?

De risico-vrije proefperiode is een pluspunt dat exclusief voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat je bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet geschikt voor u is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Naast het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een fantastische prijs leveren.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen wat steviger vanwege hun constructie. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te kiezen of de topper helemaal te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen inbegrepen. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra luxe assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Splittopper 180×210

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️