Standaard Maat 1 Persoons Matras 🔴 11 BEWEZEN GEHEIMEN

Emma Sleep – Matras Informatie – Beoordelingen en Ervaringen en Deals

De beste Emma promoties, prijzen, kortingen en kortingscodes

Doorgaans geeft Emma altijd een afprijzing, in dit artikel leer je op welke manier je de grootste kortingen en voordeligste promoties kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Standaard Maat 1 Persoons Matras:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren studie naar slapen. Gecreëerd om jouw de perfecte nachtrust te geven. Val in slaap sneller en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je lichter door progressieve steun.

Het Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveringstechnologie combineert voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende stevige steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te vormen.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons meest voordelige matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van diverse lichaamsvormen. De matras met de allerbeste kwaliteit-prijs ratio.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Wanneer je overweegt een Emma aan te schaffen is het belangrijk om te weten dat er 4 keuzes zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koelschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Bovendien zit nog een onderscheid in prijs. De kleine variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grootste versie (180×200 cm) voor 459 euro. De kleine variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grootste variant (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleine maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. De grootste formaat (200×200 cm) van de Hybrid is 2.039 euro. Er zijn voor ieder matras talrijke formaten te koop. Het kleinste maat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en de grootste formaat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 versus Emma Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op de website van Emma. Het orginele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kun u dan nog wel aanschaffen op de website? Dit betreft de O2-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen elk van deze matras van een eigen beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel het Emma O2 matras als het Hybrid matras hebben een dikte van 25 centimeter. De O2 bezit een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaardere slaper. De O2 bestaat uit diverse types schuimen. Er bevindt zich een klein Airgocell schuimlaag aan de bovenkant aan het bovenkant van het matras. Daarna door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast bestaat het matras uit een dikke plak HRX schuim dat zij kennelijk op innovatieve wijze hebben gesneden. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Standaard Maat 1 Persoons Matras

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het 02 matras. Het enige dat wat anders is ten opzichte van de O2 betreft de laag pocketveren dat toegevoegd is. Deze maakt het het een hybrid matras. Er wordt immers schuimlaag gecombineerd met pocketveren gecombineerd. een matras met pocketvering is een wat oudere vorm van technologie voor matrassen maken. Interessant is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting toe beweegt. De overige schuimlagen in dit matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €899,00. Kijkend naar het O2 matras schijnt het voor ons dat een betere aankoop aangezien deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van het Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 cm en is samengesteld uit 7 lagen: airgocell-schuim, pocketveren, traagschuim en koud schuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveren dan de standaard Emma Hybrid matras, waardoor het matras meer ondersteuning en vastheid levert. Daarnaast heeft het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes welke soepeler is dan de hoes van het Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in de het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het meest recente Emma matras is de Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is voor €229,00 in de kleinste formaat en is bedoeld om te wedijveren met concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras bestaande van Airgocell-schuim en HRX schuim. Bij dit ontvang je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Standaard Maat 1 Persoons Matras: Prijsverlaging op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds deze prijsverhoging geeft Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10% en maar liefst 45. Een 20% is dus een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe is het mogelijk om tot zulke hoge kortingen aan te bieden terwijl ze toch een winstgevend onderneming te zijn?

Emma matrashoes

De matrashoes voor de Emma matrassen beschikt over een grijze zij bekleding en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt met vier handvatten en kan bij 60 graden gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel getest werd op niet-schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep verkoopt behalve haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe is de eenvoudigste bedtype binnen alle bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische look and feel. bed moet een goede ondersteuning bieden , en doordat er lucht door de lattenbodems heen mag stromen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe is verkrijgbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren van €289 euro tot €379. Het bed frame is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel net bij jouw interieur passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavian lifestyle, heeft het Emma Original bed een minimalistisch design dat ervoor zorgt dat het bed in vrijwel elke slaapkamer past. Er bestaan diverse onderdelen beschikbaar die toe kunnen worden toegevoegd aan het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder. Het valt te merken dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, terwijl er veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen variëren tussen €569 tot €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt je het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als je alles in 1 wil ontvangen. Hierbij ontvang je namelijk het bedframe en het matras samen, met de mogelijkheid om een matrastopper toe te voegen. Van alle Emma bedden, is is dit het variant met de meeste opties. Er worden namelijk 6 formaten aangeboden. Het Emma Original bed ligt qua de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (volgens een hardheidsschaal van 1= hard en 10 = zacht). Dit betekent dat het geschikt is voor de gemiddelde slaper goed aanpasbaar is.

Maar, voor personen met specifieke voorkeuren kan de verstelbaarheid mogelijk niet voldoende zijn. De kosten van het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over Standaard Maat 1 Persoons Matras

Emma Sleep biedt een uitgebreid gamma van bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit van hun artikelen heeft Emma Sleep zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en het feit dat de aanbiedingen vaak reeds in de oorspronkelijke prijs zijn inbegrepen. Doe dus voldoende research alvorens u een aankoop neemt, en vergeet niet om ook andere bedrijven te overwegen.

Kussen van Emma

Standaard Maat 1 Persoons Matras

Naast de slaapmeubels heeft Emma 6 diverse kussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat uit drie lagen die met elkaar zijn om te veranderen voor de juiste ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de kussen geschikt voor elke soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, echter Emma spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te vermelden aangezien de consument misschien iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het moment biedt Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u de ervaring geven om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met 2 lagen van superlichte microvezels. net als bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijg u 40% korting dus heb je ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch als u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wil geven aan je matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper op zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs bij €679 (zonder korting).

Standaard Maat 1 Persoons Matras Extra’s

Buiten het hoofdassortiment van Emma bieden zij nog diverse andere slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrashoes, die in alle formaten verkrijgbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel het hetzelfde denkbaar schijnt te zijn om het dekentje te schoonmaken, blijkt de deken te erg gewichtig ten behoeve van huishoudelijke wasautomaten. Er twee afmetingen beschikbaar voor aankoop vanaf 150×200 centimeter alsook 240×220 plus de kostprijs vangt aan op 165 euro’s.

Temp pad

Met de temp pad gereedschap mag de temperatuur vanuit het bedje worden gereguleerd. De apparaat moet vlakbij de bedden te worden geplaatst en ook mogen met een afstandsbediening worden bijgesteld. Van dit zijn het batterijen geen standaardgewijs bijgevoegd. De kostprijs vanaf het temperatuurpad is 259 euro EUR.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma heeft 4 uiteenlopende materassen. We focussen in op de 2 populairste materassen: Het Emma O2 en de Emma bedrijf Hybrid. Allebei matrassen bezitten één omvang van 25 centimeter. De O2 bezit één middelmatig naar stevig eigenschap, dat goed aansluit bij zij en ook achterkant slapers.

De hybride schijnt precies een beetje steviger. De grootste onderscheid tussen de 2 materassen blijkt het aan het hybrid één pocketveringssysteem laag is toegevoegd.
Het kleinere maat van de Emma O2 bed bedraagt 439 en tevens het grootst afmeting 1.069 euro. Bij Emma Hybrid bed starten de prijzen vanuit €899 tot 2039 euro. Zoals je mag zien, bewegen de prijzen aanzienlijk uiteen.

Wordt er kortingen toegekend op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emma voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, promoten ze met normale kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur geeft Emma- garantie en wat worden er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het schuim ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emmamatras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybrid, hebben het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Standaard Maat 1 Persoons Matras

Naast de matrassen, zijn er meer slaap geassocieerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaande uit de doos, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook 2 topmatrassen.

Aanvullende slaapbenodigdheden zijn de kussentjes, matrasbescherming, deken en het verzwaring deken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100 dagen om het in huis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet bevallen zijn, dan wordt het matras gratis bij je teruggehaald en krijg je het aankoopbedrag terug.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma-matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een goede ondersteuning van je ruggengraat. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische problemen tot gevolg heeft. Elk onze topsellers zijn niet alleen zorgvuldig getest door autonome consumentenorganisaties in hele Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van behaald en dat is te danken door dit vormgeving.

Tussen de varianten door is er gebruikt aan steeds meer gemak, support en warmtebeheersing door het invoegen van aanvullende vernieuwende materialen. Verder zijn alle onze matrassen zo ontworpen dat ze verplaatsingen doven, heel eenvoudig rein te maken zijn door de afneembare covers en ze zijn vervaardigd van materialen die erkend zijn als onberispelijk, ook voor baby’s.

Welk matras is passend voor individuen met pijn in de rug of pijnproblemen?

Dit ligt af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het soort last dat je hebt.

We kunnen spijtig genoeg niet alle gevallen verhelpen, maar we kunnen je echter wat richtlijnen geven.

Personen die pijn ervaart door drukplekken (doorgaans wanneer een stuk van je lichaam wordt beladen of afgesloten als het overmatig belasting verdraagt) heeft er gewoonlijk baat bij om over te stappen naar een zachter matras.

Mensen die op hun zij slapen die op erg harde matrassen rusten, knellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lijf en het matras. Een van onze dikker 25 cm. matrassen kunnen hierbij kunnen. Ondanks dat ze zachter zijn, worden deze matrassen nog altijd aangezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een juiste uitlijning van de rug, mocht je beducht bent dat het matras te soepel zal zijn.

Degenen die pijn in de rug ervaart door een onjuiste positionering van de rug (doorgaans als een matras te zacht is en begint door te zakken bij de heupzone), verlangt vaak meer aan een matras dat bijkomende steun biedt. Het meest geschikt is vervolgens één van onze hybride matrassen met pocketveren. Het vraagstuk komt aker voor bij mensen die enigszins zwaarder of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of mensen die simpelweg te lange tijd op heel oude, vervormde matrassen hebben gerust. Zulke personen hebben heel veel baat bij elk van onze Hybrid pocketveringmatrassen, hoewel de Hybrid Premium iets meer waarde heeft met een meer omvangrijke comfortabele laag en kleine veren, om de voorgaand besproken drukpunten issues te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussenin een pocketveer en vulling?

Gelijk zoals ieder stoffen hebben ook vulling en binnenveren hun eigen krachtige punten. Foam opereert druk reducerend. Indien je een zijdelingse slaper bent en aker het besef ervaart dat je vingers slaperig zijn, is een schuim matras wellicht een betere keuze voor.

Binnenveringen zijn meestal wat steviger en bieden zodoende wat toegevoegde ondersteuning. Het grootste pro van de binnenvering kern is dat hij beter lucht doorlaat. Wanneer je overvloedig zweet of in een erg vochtig milieu verblijft, is de verenkern absoluut het overwegen waard.

Deze productlijnen in het over het algemeen:

De O2 is over het over het algemeen gezien als een gemiddeld hard bed dat het meeste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te overmatig inzakt).

De Originele Hybride is beschouwd als een medium stevig slaapoppervlak dat het evenwicht houdt (hieraan geven de meeste mensen de keuze).

De Hybride Premium is qua gevoel tijdens het liggen het hoogst gelijkwaardig met de Originele Hybride, in welk geval de top laag is aangepast voor om een enigszins warmer wolkachtig gevoel en dientengevolge als softer (echter nog steviger dan de Oorspronkelijke) is beschouwd.

Is het juist datgene mijn eigen bed een intense stank kun bezitten?

Klopt, als je recente Emma-slaapoppervlak een stank heeft, ligt datgene erg normaal. Die lucht staat onbedreigend en indien je het bed tweeënzeventig uren laat toe doorluchten, verdwijnt dat geur. Ons items zijn wel OEKO-TEX 100, klasse 1 gecertificeerd en eveneens toegestaan om zuigelingen op de te slapen. Daarom maakt u geen zorgen aangaande deze stank uit je verse Emma bed

Hoe werkt de testperiode van honderd nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een perk dat exclusief voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat jouw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet perfect voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Behalve het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen wat krachtiger dankzij hun bouw. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te gebruiken of de topper volledig te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de top matrassen en de poten bijgevoegd. De matrastopper is apart verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer luxe assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Standaard Maat 1 Persoons Matras

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️