Stijve Nek Na Slapen 🔴 6 VERBIJSTERENDE WEETJES

Emma Sleep – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Promoties

De Beste Emma promoties, prijzen, afprijzingen en kortingsbonnen

Doorgaans geeft Emma altijd een korting, in dit stuk lees je hoe je de hoogste kortingen en beste promoties kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Stijve Nek Na Slapen:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang onderzoek naar slaap. Ontwikkeld om je de ideale nachtrust te bieden. Doeze sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je lichter door geleidelijke ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat drievoudige foam- en pocketveringstechnologie combineert voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en extra solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een ideaal slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s aller economische matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor perfecte steun van diverse lichaamstypen. De matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De variaties tussen de Emma madrastypes Als je denkt een Emma aan te schaffen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er vier mogelijkheden zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en is samengesteld uit vijf lagen, inclusief koudschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Bovendien zit er wel een onderscheid in kosten. De kleinste versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grote versie (180×200 cm) voor €459. De kleine variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grote versie (200×200 cm) voor €1.069.

De kleine maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 thuis. Het grote formaat (200×200 cm) van de Emma Hybrid kost 2.039 euro. Er zijn voor elk matras tal van maten verkrijgbaar. De kleine formaat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost €999 en het grote formaat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma 02 vs. Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op hun website van Emma. Het originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kun je dan nog wel kopen bij de website? Dit betreft het 02-matras, het hybrid-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van deze matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma 02

Zowel het Emma O2 matras als het Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. Het 02 heeft een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaardere slaper. De samenstelling van de 02 is samengesteld uit verschillende soorten schuim. Er bevindt zich een kleine Airgocell schuimlaag aan de bovenkant van de bovenkant van het matras. Gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast is het matras uit een dik plak HRX schuim dat zij blijkbaar op een innovatieve manier hebben gesneden. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Stijve Nek Na Slapen

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan het O2 matras. Het enige dat wat verschillend is ten opzichte van de O2 is de laag pocketveren dat toegevoegd is. Deze laag maakt het een hybride matras. Er wordt namelijk schuim met pocketvering gecombineerd. een matras met pocketvering is een iets oudere vorm van techniek van het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma Sleep hierna beweegt. De andere lagen schuim in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de O2 matras schijnt het voor ons dat de betere aankoop omdat deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 cm en bestaat uit 7 lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koud schuim. De Premium matras heeft meer pocketveringen dan het standaard Emma Hybrid matras, waardoor het extra steun en vastheid levert. Bovendien heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes welke soepeler is dan de hoes van het Hybrid matras. Je koopt dit matras in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het nieuwste Emma Sleep matras is het Emma Easy. Dit is een budget matras dat al verkrijgbaar is voor €229,00 in de kleinste formaat en is bedoeld om te wedijveren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras samengesteld van Airgocell-schuim en HRX schuim. Met dit matras krijg u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Stijve Nek Na Slapen: Korting op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds deze prijsverhoging geeft Emma standaard kortingen tussen 10 tot maar liefst 45. Een korting van 20% korting is dan ook een sigaar uit eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen te geven terwijl ze toch een winstgevend onderneming blijven?

Hoes van Emma matras

De hoes voor de Emma matrassen heeft een grijze zij- afdekking en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met vier handvatten en bij 60 graden gewassen gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat de stof getest is op niet schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma verkoopt naast haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype binnen de Emma bed varianten, dankzij zijn minimalistische uitstraling. Het bedframe biedt een stevige ondersteuning bieden , en doordat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen van €289 tot €379. Het bed frame is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel net bij je interieur passen.

het Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavische levensstijl, heeft het Original Bed een eenvoudig ontwerp wat ervoor zorgt dat het past in bijna ieder slaapkamer past. Er bestaan diverse elementen beschikbaar die toe te voegen aan het bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook hoofdbord worden gekocht. Het valt opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester is, hoewel er veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen variëren tussen €569 en €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect wanneer u een complete set in 1 wil kopen. Hierbij krijg je namelijk het bedframe en het matras samen, met de mogelijkheid om een matrastopper toe te voegen. Uit alle Emma bedden, is dit de bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Original Bed ligt qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (op de hardheidsschaal waarbij 1= hard en 10 het zachtst). Dit betekent dat het geschikt is voor de gemiddelde persoon goed aanpasbaar is.

Echter, voor personen met specifieke wensen is de verstelbaarheid wellicht niet voldoende zijn. De kosten voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Samenvatting over Stijve Nek Na Slapen

Emma Sleep heeft een uitgebreid gamma van bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit van hun producten heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en het gegeven dat de aanbiedingen meestal reeds in de oorspronkelijke prijs zitten verwerkt. Doe dus goed research alvorens je een aankoop neemt, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Kussen van Emma

Stijve Nek Na Slapen

Buiten de slaapmeubels heeft Emma 6 diverse hoofdkussens aan.

Het kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat van drie lagen die met elkaar zijn om te wisselen voor de correcte ondersteuning. Je kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor elke soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, maar zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te noemen omdat de klant misschien iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet je de gevoel geven om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met 2 lagen van superlichte microvezels. net zoals bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijgt je 40% korting dus heeft u het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wilt geven aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op zij zelfs een patent op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Stijve Nek Na Slapen Extra’s

Buiten het hoofdassortiment van Emma bieden zij nog diverse andere slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, welke in alle formaten beschikbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks het feit dat hetzelfde haalbaar blijkt te zijn te het deken te wassen, blijkt de deken te erg zwaar ten behoeve van huishoudelijke wasserettes. Er zijn twee maten beschikbaar vanaf 150×200 centimeter alsook 240×220 en de prijs vangt aan bij 165 euro euro’s.

Temp pad

Met behulp van het temp pad gereedschap kunnen het warmtegraad vanuit het bedden wezen geregeld. Het machine dient naast het bed om te zijn opgesteld en kan met een afstandbediening worden bijgesteld. Daarvan bestaan de energiecellen geen standaardmatig bijgevoegd. Het prijs van het temperatuurpad is 259 euro euro.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk heeft vier uiteenlopende matrassen. We concentreren in op het een tweetal favoriete bedden: Emma O2 en het Emma bedrijf Hybrid. Beiden materassen hebben een diktegraad van 25. Het O2 bezit een medium naar ferm aard, hetgeen prima past bij zij en rugzijde slapers.

De hybride schijnt precies enigszins steviger. De grote verschil tussen de een tweetal matrassen blijkt het feit dat aan het hybrid ’n pocketvering laag blijkt toegepast.
Het kleinere afmeting van het Emma O2 bed bedraagt 439 euro en ook de grootst afmeting €1.069. Bij het Emma bedrijf Hybrid matras beginnen de tarieven van €899 tot en met €2.039. Gelijkend op je mag zien, lopen de kosten krachtig uiteenlopend.

Worden er kortingen gegeven op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emma voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, promoten ze met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur biedt Emma garantieperiode en wat wordt er gedekt?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het materiaal ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emmamatras?

Beide matrassen, de O2 en de Hybride, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Stijve Nek Na Slapen

Naast de matrassen, zijn er andere slapen verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat samengesteld uit de box, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk interieurstijl wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee toppers.

Verdere slaapaccessoires zijn de hoofdkussens, matrasbescherming, deken en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het in huis zelf uit te testen. Mocht het toch niet echt prettig zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je teruggehaald en krijg je het aankoopsom terug.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een matras van Emma?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een juiste positie van je rug. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische problemen teweegbrengt. Al onze bestsellers zijn niet enkel zorgvuldig getest door zelfstandige consumentenorganisaties in geheel Europa, maar hebben er ook prijzen van ontvangen en dat komt door dit vormgeving.

Tussen de modellen door is er gewerkt aan toenemend gemak, steun en warmtebeheersing door het invoegen van meer innovatieve materialen. Daarnaast zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen absorberen, supermakkelijk proper te maken zijn door de verwijderbare covers en ze zijn gemaakt van grondstoffen die goedgekeurd zijn als veilig, eveneens voor zuigelingen.

Welk matras is passend voor individuen met rugpijn of pijn?

Dit ligt af van je lichaamsbouw, je slaappositie en het type pijn dat je hebt.

We kunnen helaas niet gevallen aanpakken, maar we kunnen je toch wat richtlijnen voorschotelen.

Personen die pijn voelt door drukplekken (doorgaans wanneer een stuk van je lichaam wordt belast of afgekneld als het te veel massa verdraagt) heeft er gewoonlijk voordeel van om te veranderen naar een zachter matras.

Mensen die op hun zij slapen die op heel harde matrassen liggen, klemmen vaak hun armen en schouders ertussen hun lichaam en het matras. Één van onze dikkere 25 cm. matrassen zou hierbij kunnen. Hoewel ze soepeler zijn, worden zulke matrassen nog steeds aangezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn onderzocht op een goede alignering van de ruggengraat, als je bezorgd bent dat het matras te zacht zal zijn.

Mensen die pijn in de rug lijdt door een verkeerde positionering van de ruggengraat (gewoonlijk als een matras te soepel is en aanvangt door te zakken bij de heupen), nood doorgaans meer aan een matras dat bijkomende ondersteuning geeft. Het beste is daarna een van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het vraagstuk doet zich regelmatig voor bij individuen die wat zwaarder of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of mensen die simpelweg te lang op zeer verouderde, vervormde matrassen hebben geslapen. Zulke personen hebben enorm voordeel bij elk van onze Hybride pocketveringmatrassen, hoewel de Combinatie Premium iets toegevoegde belang heeft met een dikkere comfortabele laag en micro-veren, om de hiervoor vermelde problemen met drukpunten te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussenin een pocketveer en schuim?

Zoals gelijk elk stoffen hebben ook foam en interne veren elk eigen krachtige punten. Vulling opereert druk verminderend. Als je een zijslaper bent en vaker het gevoel beleeft dat je hand tintelen, is een matras van schuim wellicht een betere optie voor jou.

Interne veren zijn meestal wat steviger en leveren daardoor wat meer support. Het belangrijkste pro van de binnenvering kern is dat hij efficiënter luchtcirculatie toestaat. Indien je heel veel transpireert of in een heel nat klimaat leeft, is de verenkern absoluut het aandacht geven waard.

De productlijnen in het algemeen:

De O2 is door het algemeen aangemerkt als een medium hard slaapoppervlak dat het grootste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te veel inzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als beschouwd als een medium-stevig bed dat het balans behoudt (hieraan kiezen de meesten de voorrang).

De Hybride Premium is op het gebied van liggevoel het meeste vergelijkbaar met de Oorspronkelijke Combinatie, in welk geval de boven laag is aangepast te een enigszins warmer wolkengevoel en dientengevolge als zachter (desalniettemin toch harder dan de Original) wordt gezien.

Is het waar het feit dat mijn matras een sterke lucht kan hebben?

Klopt, wanneer jouw nieuwe Emma-bed een stank bezit, ligt het feit dat erg normaal. De geur ligt onbedreigend en wanneer jij de bed tweeënzeventig uurtjes toelaat doorluchten, verdampt deze geur. Ons producten zijn wel OEKO-TEX 100, klas 1 met certificaat en tevens goedgekeurd om zuigelingen op de om rusten. Dus maak je jij geen enkele zorgen aangaande deze stank uit je recente Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de proefperiode van honderd nachten?

De risico-vrije proefperiode is een perk dat exclusief voor Emma-klanten is. Op de dag dat uw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Buiten het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een fantastische prijs aanbieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen iets solider vanwege hun constructie. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te selecteren of de topper volledig te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de steunen inbegrepen. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra hoogwaardige assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Stijve Nek Na Slapen

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️