Swiss Sense Boxsprings ᐅ 8 SIMPELE ZAKEN

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Ervaringen en Deals

De Beste Emma aanbiedingen, prijzen, kortingen en kortingscodes

Normaliter biedt Emma altijd een korting, in dit artikel leer je op welke manier je de beste kortingen en voordeligste deals kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Swiss Sense Boxsprings:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren studie naar slapen. Ontwikkeld om je de ideale slaap te bieden. Slaap sneller en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je lichter door geleidelijke ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende stevige ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapklimaat te creëren.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons meest betaalbare matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van diverse lichaamstypen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit verhouding.

De verschillen tussen de Emma matrassen Als je besluit een Emma te kopen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er vier opties zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en is samengesteld uit vijf lagen, inclusief koelschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Verder zit nog een verschil in kosten. De kleinere variant van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grote versie (180×200 cm) voor €459. De kleinere versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grote variant (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleinste maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 thuis. De grote maat (200×200 cm) van de Hybrid kost €2.039. Er zijn voor elk matras verschillende formaten beschikbaar. De kleine formaat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost €999 en de grootste maat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma O2 vs. Emma Hybrid

De Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op hun website van Emma. Het originele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kan u dan nog wel aanschaffen op hun eigen website? Dit zijn de 02-matras, de hybride-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van deze matras van een eigen beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel Emma O2 matras als het Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. De O2 heeft een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit geschikt voor de gemiddeld iets zwaarder slapers. De samenstelling van de O2 bestaat uit verschillende soorten schuimen. Er is een kleine Airgocell schuimlaag aan de bovenkant van de matras. Daarna door een dunne laag visco-elastisch schuim. Daarnaast bestaat het matras uit een dik laag HRX-schuim dat ze blijkbaar op innovatieve wijze gesneden hebben. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Swiss Sense Boxsprings

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan het 02 matras. Het enige dat wat anders is ten opzichte van de 02 is de pocketvering laag dat is toegevoegd. Deze maakt het een hybride matras. Er wordt namelijk schuim met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere vorm van technologie voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma hierna toe beweegt. De overige lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar het 02 matras lijkt ons dat de betere koop omdat de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van Emma Hybrid matras. Het matras heeft een hoogte van 25 centimeter en is samengesteld uit een totaal van zeven lagen: Airgocell schuim, pocketveren, memoryschuim en koud schuim. De Premium matras heeft meer pocketveringen in vergelijking met de standaard Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer ondersteuning en stabiliteit levert. Daarnaast bezit het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes welke soepeler is in vergelijking met de hoes van van het Hybrid matras. Je koopt dit in de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De meest recente Emma matras is de Emma Easy. Dit matras is een budget matras dat al verkrijgbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste formaat en is bedoeld om te concurreren met de concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras bestaande van Airgocell-schuim en HRX-schuim. Bij dit krijg je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Swiss Sense Boxsprings: Aanbieding op Emma-Matrassen en andere producten

Na die prijsverhoging biedt Emma standaard kortingen variërend van 10% tot maar liefst 45. Een 20% is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Maar hoe is het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen te geven en nog steeds een winstgevend onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De hoes voor de Emma matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van vier grepen en kan bij 60°C gewassen gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat de stof getest is op niet-schadelijke stoffen.

Bedden van Emma-

Emma Sleep biedt behalve haar matrassen en accessoires ook bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe is het ‘simpelste’ bedtype uit alle Emma bed varianten, dankzij minimalistische minimalistische uitstraling. Het platform biedt een goede ondersteuning bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe komt verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren van €289 euro tot €379 euro. Het bedframe is echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel net bij je interieur passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, heeft het Emma Original bed een minimalistisch ontwerp wat ervoor zorgt dat het bed in bijna elke slaapkamer past. Er bestaan verschillende elementen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd aan het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder zonder. Het is opvallend dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen variëren van €569 tot €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vind je het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal wanneer je een complete set in 1 wil kopen. Hierbij ontvang t namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een matrastopper erbij te kopen. Van alle Emma bedden, is dit de variant met de meeste opties. Er zijn namelijk 6 formaten aangeboden. Het Emma Original bed ligt met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (op een hardheidsschaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het bed voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Echter, voor personen met andere wensen is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De kosten voor het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 tot €2.599 euro.

Samenvatting over Swiss Sense Boxsprings

Emma biedt een uitgebreid gamma aan matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit bij hun producten heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het gegeven dat de aanbiedingen meestal al in de oorspronkelijke prijs zijn verwerkt. Doe dus goed research alvorens je een aankoop doet, en denk niet om ook andere merken te overwegen.

Kussen van Emma

Swiss Sense Boxsprings

Buiten de bedden heeft Emma 6 diverse kussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat uit 3 lagen welke met elkaar zijn om te wisselen voor de correcte ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor elke soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, echter zij spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden aangezien de consument misschien iets anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet u de ervaring geven om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met 2 lagen van ultralichte microvezels. net zoals bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijg u 40% korting dus heeft je het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch indien u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt bieden aan je matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper waar zij zelfs een patent op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de kostprijs op €679 (zonder korting).

Swiss Sense Boxsprings Accessoires

Naast het belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden zij nog diverse andere slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbescherming, die in alle formaten verkrijgbaar is, vinden we aan de dure kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande het hetzelfde mogelijk is te het deken om te schoonmaken, blijkt het deken te zwaar ten behoeve van binnenlandse wasautomaten. Er zijn 2 formaten beschikbaar voor aankoop vanaf 150 bij 200 cm alsook 240×220 plus het kostprijs start op 165 euro euro’s.

Temp pad

Met behulp van de tempereerpad tool kunnen het warmtegraad van de bed worden gereguleerd. Het apparaat hoort vlakbij de slaapplek om te zijn geplaatst plus kan door middel van één afstandsbedieningstoestel worden aangepast. Daarvan bestaan het accu’s niet standaardgewijs bijgevoegd. De kosten van de temperatuurpad bedraagt 259 euro EUR.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma beschikt over een viertal uiteenlopende materassen. Wij zoomen in op de een tweetal meest populaire matrassen: Het Emma O2 en tevens het Emma merk Hybrid. Allebei materassen bezitten ’n diktegraad vanaf 25. Het O2 heeft ’n middelmatig naar ferm aard, wat prima geschikt is voor zij en tevens rugzijde slapers.

De hybride schijnt precies een beetje harder. Het grootste afwijking tussenin de een tweetal bedden blijkt het bij de hybride één pocketveer laagje is toegevoegd.
Het kleinste afmeting van het Het Emma O2 materas bedraagt 439 euro en ook het grootste formaat 1069 euro. Bij Emma bedrijf Hybrid materas beginnen het kosten vanuit €899 tot en met €2.039. Gelijkend op je kan zien, lopen de tarieven aanzienlijk uiteen.

Worden er prijsverlaging toegekend op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, komen ze met met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur geeft Emma waarborg en welke onderdelen wordt er gedekt?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het materiaal ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emma-matras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybride, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Swiss Sense Boxsprings

Naast de matrassen, zijn er meer slaap geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaat uit de boxspring, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook 2 toppers.

Verdere accessoires voor slapen zijn de kussentjes, matrascover, beddengoed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het in huis zelf uit te testen. Mocht het toch niet echt bevallen zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je afgehaald en krijg je het aankoopsom retour.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een goede positie van je wervelkolom. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele problemen met de wervelkolom teweegbrengt. Elk onze bestverkochte producten zijn niet alleen zorgvuldig getest door onafhankelijke consumentenorganisaties in heel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat is te wijten door dit ontwerp.

Tussen de uitvoeringen door is er gebruikt aan meer en meer comfortabelheid, support en warmteregulering door het toevoegen van extra vooruitstrevende materialen. Bovendien zijn elk onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen dempen, zeer gemakkelijk proper te maken zijn door de verwijderbare hoezen en ze zijn geproduceerd van materialen die erkend zijn als onberispelijk, zelfs voor zuigelingen.

Welk matras is geschikt voor individuen met pijn in de rug of pijnproblemen?

Dit ligt af van je lichaamsvorm, je slaaphouding en het soort last dat je ervaart.

We kunnen helaas niet alle omstandigheden verhelpen, maar we kunnen je wel wat adviezen geven.

Wie last voelt door drukpunten (gewoonlijk wanneer een stuk van je fysiek wordt overbelast of afgesloten als het overmatig massa draagt) heeft er gewoonlijk voordeel van om te veranderen naar een soepeler matras.

Zijdelingse slapers die op erg harde matrassen slapen, beknellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lichaam en het matras. Eentje van onze dikkere 25 cm. matrassen zouden hierbij bijstaan. Hoewel ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen nog altijd aangezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn onderzocht op een goede uitlijning van de rug, mocht je beducht bent dat het matras te soepel zal zijn.

Mensen die pijn in de rug heeft door een onjuiste positionering van de ruggengraat (meestal als een matras te soepel is en start door te verzakken bij de heupgebied), verlangt meestal meer aan een matras dat bijkomende support biedt. Het meest passend is vervolgens eentje van onze combinatie matrassen met veren. Het probleem treedt regelmatig voor bij personen die enigszins zwaarder of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of mensen die gewoon te veel tijd op zeer versleten, vervormde matrassen hebben gesluimerd. Zij hebben veel profijt bij elk van onze Combinatie pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybride Premium een beetje extra belang heeft met een dikkere comfortabele laag en microveren, om de eerder genoemde drukpuntproblemen te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil ertussen een pocketveer en foam?

Zoals gelijk alle grondstoffen hebben ook schuim en binnenveren hun unique sterk aspecten. Vulling werkt drukverlagend. Wanneer je een persoon die op zijn zij slaapt bent en regelmatig het besef beleeft dat je vingers tintelen, is een schuimmatras wellicht een verbeterde keuze voor.

Binnen veren zijn gewoonlijk wat vaster en geven daardoor wat toegevoegde ondersteuning. Het grootste voordeel van de binnenveringskern is dat hij optimaler luchtcirculatie toestaat. Indien je heel veel zweet produceert of in een erg nat klimaat verblijft, is de veerkern absoluut het overwegen waard.

Deze productlijnen in het over het algemeen:

De O2 wordt in het in het algemeen gezien als een medium-hard matras dat het grootste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te overmatig wegzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als gezien als een gemiddeld stevig slaapoppervlak dat het balans houdt (hieraan geven de grootste deel van de mensen de keuze).

De Combinatie Premium is op het gebied van liggevoel het meeste gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, in welk geval de top laag is aangepast voor om een beetje knusser wolkengevoel en dientengevolge als softer (echter nog steeds harder dan de Oorspronkelijke) wordt beschouwd.

Is het juist datgene mijn persoonlijke slaapoppervlak een krachtige stank mag hebben?

Inderdaad, als jouw nieuwe Emma-slaapoppervlak een stank bezit, is datgene zeer gewoon. De geur ligt onbedreigend en wanneer u hetzij bed twee en zeventig uur laat toe ventileren, verdampt die lucht. Onze eigen artikelen zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 gecertificeerd en tevens erkend om baby’s op de laten slapen. Derhalve maakt u geen enkele bezorgdheden over deze stank afkomstig van jouw nieuwe Emma bed

Hoe werkt de testperiode van 100 nachten?

De risico-vrije proefperiode is een pluspunt dat alleen voor Emma-klanten is. Op de dag dat je bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet perfect voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Naast het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een geweldige prijs leveren.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen enigszins solider vanwege hun constructie. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te gebruiken of de topper helemaal te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de top matrassen en de poten bijgevoegd. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer luxe assortiment valt.

Top 10 artikelen over Swiss Sense Boxsprings

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️