Swiss Sense Emma Matras 140 200 ☑️ 9 OPZIENBARENDE TIPS

Emma Sleep – Matras Informatie – Beoordelingen en Ervaringen en Kortingen

De Beste Emma deals, kosten, afprijzingen en kortingscodes

Standaard biedt Emma altijd een korting, in dit tekst ontdek je op welke manier je de beste kortingen en aantrekkelijkste deals kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Swiss Sense Emma Matras 140 200:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren onderzoek naar slapen. Ontwikkeld om jou de perfecte nachtrust te geven. Slaap sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door geleidelijke steun.

Het Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveertechnologie combineert voor een ongeëvenaard comfort en extra solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een ideaal slaapklimaat te vormen.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s aller betaalbare matras. Met triple schuimtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor ideale steun van verschillende lichaamsvormen. De matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Indien je overweegt een Emma te kopen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er vier keuzes zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en is samengesteld uit 5 lagen, waaronder koudschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Daarnaast zit wel een onderscheid in kosten. De kleinste versie van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote versie (180×200 cm) voor €459. De kleine variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grote versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

De kleine formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 thuis. De grote formaat (200×200 cm) van de Hybrid is 2.039 euro. Er bestaan voor ieder matras talrijke maten te koop. De kleinere maat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en de grote maat (180×210 cm) is €2.149.

Emma O2 versus Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. Het originele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kun u dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Dit zijn het O2-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. We gaan ieder van deze matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma O2

Zowel het Emma O2 matras als Emma Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 centimeter. De 02 heeft een middelstevig karakter. Dit maakt het geschikt voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaarder slapers. De samenstelling van de O2 is samengesteld uit diverse soorten schuim. Er is een klein Airgocell schuimlaag aanwezig aan de matras. Gevolgd gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder is het matras uit een dikke plak HRX-schuim dat ze blijkbaar op een innovatieve manier hebben gesneden. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Swiss Sense Emma Matras 140 200

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan O2 matras. Het enige wat verschillend is dan de 02 is de pocketvering laag die toegevoegd is. Deze maakt het het een hybride matras. Er wordt namelijk schuimlaag gecombineerd met pocketveren gecombineerd. een matras met pocketvering is een iets oudere techniek voor het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma Sleep in deze richting beweegt. De andere schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar het 02 matras lijkt ons dat een betere aankoop omdat deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Hybrid matras. Het heeft hoogte van 25 centimeter en bestaat uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koud schuim. De Premium matras heeft meer aantal pocketveren in vergelijking met de standaard Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer ondersteuning en stabiliteit levert. Daarnaast bezit de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die zachter aanvoelt in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit matras in de het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De meest recente Emma Sleep matras is het Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste formaat en is bedoeld om te concurreren met de concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld uit Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit matras ontvang u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Swiss Sense Emma Matras 140 200: Kortingen op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds deze prijsverhoging biedt Emma standaard kortingspercentages tussen 10% tot zelfs 45%. Een korting van 20% is dus een sigaar uit eigen doos. Maar hoe is het mogelijk om tot zulke hoge kortingen aan te bieden en nog steeds een succesvol onderneming blijven?

Emma matrashoes

De hoes voor de Emma matrassen beschikt over een grijze zij bekleding en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt met vier grepen en bij 60 graden gewassen gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel getest is op niet schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep biedt naast haar matrassen en accessoires eveneens bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe is het ‘simpelste’ bed binnen de Emma bed varianten, vanwege minimalistische minimalistische uitstraling. Het bedframe biedt een stevige ondersteuning bieden en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan lopen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame komt verkrijgbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen van €289 tot €379. Het bed frame is echter echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel net bij je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavian lifestyle, het Original Bed een minimalistisch ontwerp wat maakt dat het in vrijwel ieder slaapkamerinterieur past. Er bestaan diverse onderdelen beschikbaar die toe te voegen aan het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen schommelen van €569 tot €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect wanneer je een complete set in 1 wil ontvangen. Hierbij krijg je namelijk het bedstel en het matras samen, met de mogelijkheid om een matrastopper toe te voegen. Uit alle Emma bedden, is is dit de bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Emma Original bed ligt qua de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (volgens een schaal waarbij 1= hard en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het voor de gemiddelde persoon goed te verstellen is.

Maar, voor mensen met andere voorkeuren kan de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet voldoende zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over Swiss Sense Emma Matras 140 200

Emma heeft een breed assortiment van matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun artikelen heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de kortingen meestal reeds in de oorspronkelijke prijs zitten verwerkt. Voer dus voldoende onderzoek alvorens u een aankoop doet, en denk niet om ook andere bedrijven te bekijken.

Kussen van Emma

Swiss Sense Emma Matras 140 200

Naast de slaapmeubels heeft Emma zes diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van drie lagen die met elkaar zijn om te wisselen voor de correcte steun. U kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor elke type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, maar zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden aangezien de consument misschien iets anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het moment geeft Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet u de gevoel bieden om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met 2 lagen van ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heeft u het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig als je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wilt bieden aan uw matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper op zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, begint de kostprijs op €679 (zonder korting).

Swiss Sense Emma Matras 140 200 Extra’s

Naast de belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden zij nog verschillende extra slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, welke in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel het feit dat het haalbaar schijnt te zijn te de dekbed om te schoonmaken, is het deken te gewichtig ten behoeve van binnenlandse wasmachines. Er zijn een tweetal afmetingen beschikbaar voor aankoop vanaf 150×200 cm en 240 bij 220 en het kosten start op €165 EUR.

Temp pad

Dankzij de temperatuurpad gereedschap kan de warmte vanaf het bed wezen geregeld. De apparaat moet vlakbij het bed te wezen neergezet en ook mag door middel van een afstandbediening wezen bijgesteld. Hiervan bestaan het accu’s niet standaard inbegrepen. De kosten vanaf het tempereerpad is €259 euro’s.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma beschikt over 4 diverse bedden. Wij zoomen in op het twee favoriete matrassen: Emma O2 en het Emma Hybrid. Allebei bedden kennen één dikte van 25. De O2 kent een medium naar stevig aard, dat prima geschikt is bij zij en tevens rugzijde slapers.

De gemengde is juist een beetje steviger. De grote verschil tussendoor de twee bedden blijkt dat bij de hybrid één pocketveer niveau schijnt toegepast.
De minste maat vanaf het Het Emma merk O2 materas bedraagt 439 en het grote maat 1069 euro. de Emma bedrijf Hybrid matras starten het prijzen vanaf €899 tot 2.039 euro. Zoals jij kunt bekijken, bewegen het tarieven krachtig uiteen.

Worden er prijsverlaging aangeboden op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emma matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, stunten met reguliere kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang verstrekt Emma garantieperiode en welke onderdelen worden er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het materiaal ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emmamatras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybrid, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Swiss Sense Emma Matras 140 200

Buiten de matrassen, zijn er verschillende slapen verbonden producten in Emma’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat samengesteld uit de box, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk inrichting wel iets passends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Andere slaapbenodigdheden zijn de hoofdkussens, matrascover, dekbed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het in huis zelf uit te testen. Mocht het toch niet echt prettig zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je opgehaald en krijg je het koopbedrag teruggestort.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een correcte ondersteuning van je rug. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische problemen teweegbrengt. Allemaal onze bestsellers zijn niet enkel diepgaand getest door zelfstandige consumentenorganisaties in hele Europa, maar hebben er ook prijzen van gewonnen en dat is te danken door dit vormgeving.

Door de modellen door is er gewerkt aan steeds meer comfortabelheid, steun en warmtebeheersing door het invoegen van extra vooruitstrevende materialen. Verder zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen absorberen, supermakkelijk schoon te maken zijn door de verwijderbare hoezen en ze zijn gemaakt van grondstoffen die goedgekeurd zijn als betrouwbaar, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor mensen met pijn in de rug of pijnklachten?

Dit ligt af van je lichaamstype, je slaappositie en het vorm pijn dat je hebt.

We kunnen helaas geen situaties oplossen, maar we kunnen je toch wat adviezen geven.

Wie pijn ervaart door drukzones (meestal als een stuk van je fysiek wordt overbelast of gekneld als het teveel belasting verdraagt) heeft er gewoonlijk baat bij om te wisselen naar een soepeler matras.

Zijdelingse slapers die op heel stevige matrassen slapen, klemmen vaak hun armen en schouders tussenin hun lichaam en het matras. Eentje van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij bijstaan. Alhoewel ze soepeler zijn, worden deze matrassen nog steeds beschouwd als ‘medium stevig’. Ze zijn getest op een juiste positionering van de ruggengraat, mocht je bang bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Degenen die pijn in de rug ervaart door een onjuiste alignering van de rug (gewoonlijk als een matras niet stevig genoeg is en aanvangt door te verzakken bij de heupen), nood doorgaans meer aan een matras dat meer steun geeft. Het beste is dan één van onze hybride matrassen met springveren. Het probleem doet zich vaker voor bij individuen die een beetje zwaarlijviger of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of individuen die eenvoudigweg te lang op heel verouderde, verwrongen matrassen hebben gerust. Zulke mensen hebben enorm profijt bij ieder van onze Hybride pocketveringmatrassen, hoewel de Combinatie Premium een beetje meer kwaliteit heeft met een dikkere comfortlaag en microveren, om de voorgaand vermelde problemen met drukpunten te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussen een pocketveer en schuim?

Zoals als ieder materialen hebben ook vulling en binnenveren ieder eigen sterke punten. Schuim werkt drukverlagend. Indien je een persoon die op zijn zij slaapt bent en regelmatig het gevoel krijgt dat je hand slapen, is een schuim matras vermoedelijk een verbeterde alternatief voor.

Binnenveringen zijn gewoonlijk wat harder en bieden daardoor wat toegevoegde support. Het grootste voordeel van de binnenveringskern is dat hij optimaler luchtcirculatie toestaat. Als je heel veel zweet produceert of in een zeer dampig weer leeft, is de kern met veren vast en zeker het overwegen waard.

Deze productlijnen in het in het algemeen:

De O2 wordt gezien als over het in het algemeen gezien als een medium-hard slaapoppervlak dat het meeste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te overmatig wegzakt).

De Original Hybrid wordt aangemerkt als een medium stevig matras dat het midden hanteert (hieraan geven de meesten de keuze).

De Hybride Premium is qua gevoel tijdens het liggen het meeste vergelijkbaar met de Originele Hybride, waarbij de bovenste opperste laag is aangepast om om een enigszins knusser gevoel van wolken en dientengevolge als softer (maar nog vaster dan de Original) wordt gezien als aangemerkt.

Klopt het feit dat mijn eigen matras een krachtige stank kun hebben?

Inderdaad, wanneer uw recente Emma-bed een stank heeft, staat dat zeer gewoon. De lucht staat onbedreigend en als je het bed tweeënzeventig uurtjes toelaat ventileren, vervaagt deze lucht. Ons producten zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 gecertificeerd als en ook toegestaan voor het doel baby op om slapen. Derhalve maakt je niet bekommeringen betreffende de geur afkomstig van uw recente Emma-matras

Hoe functioneert de testperiode van honderd nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een pluspunt dat alleen voor Emma-consumenten is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet perfect voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Naast het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een geweldige prijs leveren.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen iets steviger vanwege hun opbouw. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te selecteren of de topper volledig te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de top matrassen en de poten bijgevoegd. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer hoogwaardige assortiment valt.

Top 10 artikelen over Swiss Sense Emma Matras 140 200

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️