Te Warm S Nachts ➡️ 7 ONGEBRUIKELIJKE GEHEIMEN

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Ervaringen en Aanbiedingen

De beste Emma promoties, prijzen, kortingen en kortingscodes

Doorgaans biedt Emma steeds een afprijzing, in dit stuk lees je op welke manier je de beste kortingen en beste deals kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Te Warm S Nachts:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang research naar slaap. Ontwikkeld om jouw de ideale slaap te geven. Val in slaap vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door geleidelijke steun.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple schuim- en pocketveringstechnologie combineert voor een onovertroffen lichaamscomfort en extra solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt samen met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een perfect slaapklimaat te creëren.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest voordelige matras. Met triple schuimtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van diverse lichaamstypen. De matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De verschillen tussen de Emma matrassen Indien je besluit een Emma te kopen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er vier opties zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koudschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Daarnaast zit er nog een onderscheid in prijs. De kleine variant van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grote variant (180×200 cm) voor €459. De kleinste variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste variant (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinere formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 thuis. Het grootste formaat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid kost 2.039 euro. Er zijn voor elk matras tal van maten te koop. De kleinere formaat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en de grootste maat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma O2 vs. Emma Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op de website van Emma. Het orginele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kan je dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Dit zijn de 02-matras, het hybride-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen elk van deze matras van een eigen review bespreken.

Emma 02

Zowel het Emma O2 matras als het Emma Hybrid matras hebben een dikte van 25 centimeter. De 02 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit geschikt is voor de gemiddeld iets zwaardere slapers. De 02 is samengesteld uit verschillende types schuim. Er bevindt zich een klein Airgocell schuimlaag aanwezig aan het bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Daarnaast bestaat dit matras uit een dik plak HRX schuim dat ze blijkbaar op een innovatieve manier hebben gesneden. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Te Warm S Nachts

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan O2 matras. Het enige dat wat verschillend is ten opzichte van het O2 betreft de laag pocketveren dat toegevoegd is. Deze maakt het een hybride matras. Hierbij wordt immers schuimlaag met pocketveren samengebracht. een pocketvering matras is een iets oudere technologie voor matrassen maken. Interessant is dat de lijn van Emma in deze richting toe beweegt. De overige schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar de O2 matras lijkt het voor ons dat een betere aankoop omdat deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van Hybrid matras. Het heeft dikte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van 7 lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koud schuim. De Premium matras heeft meer pocketveringen dan het standaard Hybrid matras, waardoor het meer steun en stabiliteit biedt. Daarnaast bezit het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes welke zachter is in vergelijking met de hoes van het Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het meest recente Emma matras is de Emma Easy. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te concurreren met de matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras bestaande uit Airgocell-schuim en HRX-schuim. Bij dit krijg u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Te Warm S Nachts: Kortingen op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds die verhoging biedt Emma doorgaans kortingspercentages tussen 10% tot zelfs 45%. Een 20% is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe is het mogelijk om tot 45% korting aan te bieden terwijl ze toch een succesvol bedrijf blijven?

Hoes van Emma matras

De hoes voor de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van 4 handige handvatten en kan bij 60°C gewassen gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat het textiel gecontroleerd is op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma Sleep biedt naast haar matrassen en accessoires eveneens bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame is de eenvoudigste bedtype uit de Emma bed varianten, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. Het bedframe biedt een goede ondergrond bieden , en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan lopen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe is verkrijgbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen van €289 en €379 euro. Het bed frame is echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel net in jouw slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavian lifestyle, het Original Bed een eenvoudig ontwerp wat maakt dat het bed in bijna elke slaapkamer past. Er zijn diverse onderdelen beschikbaar die toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook hoofdbord worden gekocht. Het is opvallend dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel Emma veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren tussen €569 en €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind u het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als je alles in 1 wil ontvangen. Hierbij krijg t namelijk het bedstel en het matras samen, met de mogelijkheid om een matrastopper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Original Bed ligt qua de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (volgens een hardheidsschaal waarbij 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Maar, voor personen met specifieke voorkeuren kan de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over Te Warm S Nachts

Emma Sleep heeft een uitgebreid assortiment aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het feit dat de kortingen meestal reeds in de oorspronkelijke prijs zitten inbegrepen. Doe dus voldoende research alvorens je een aankoop neemt, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Emma kussen

Te Warm S Nachts

Naast de slaapmeubels biedt Emma 6 verschillende hoofdkussens aan.

Het kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat uit drie lagen welke met elkaar zijn om te wisselen voor de juiste ondersteuning. U kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de hoofdkussen geschikt voor elke type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, maar Emma spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Toch handig om te vermelden omdat de klant wellicht wat anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het moment biedt Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je het gevoel geven om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen aan ultralichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijg u 40% korting dus heeft u ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch indien je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil geven aan je matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper op Emma zelfs een octrooi op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de prijs bij €679 (zonder korting).

Te Warm S Nachts Extra’s

Buiten het hoofdassortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbescherming, welke in alle formaten verkrijgbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel dat hetzelfde denkbaar is te de deken te schoonmaken, is de deken te zwaarwegend ten behoeve van huishoudelijke wasautomaten. Er bestaan 2 afmetingen beschikbaar vanaf 150×200 centimeter en 240×220 en de prijs begint bij €165 EUR.

Temp pad

Met behulp van het temperatuurpad instrument kan het warmte van het bed worden geregeld. De toestel moet vlakbij het bed om te worden opgesteld en mogen via 1 afstandbediening zijn versteld. Van dit zijn de accu’s geen standaardmatig inbegrepen. Het kostprijs vanaf de temp pad is €259 euro.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma bezit vier uiteenlopende matrassen. We zoomen in op de een tweetal meest populaire matrassen: Het Emma merk O2 en ook de Emma Hybrid. Beiden matrassen bezitten een omvang vanaf 25. Het O2 kent ’n medium naar vast karakter, dat prima aansluit bij zijde en ook rugzijde slapers.

Het gemengde schijnt juist een beetje steviger. Het belangrijkste verschil tussen het twee matrassen blijkt het aan het hybride één pocketveringssysteem niveau blijkt geïntegreerd.
De kleinere afmeting van de Het Emma merk O2 matras kost 439 en ook de grote afmeting €1.069. Bij Emma bedrijf Hybrid matras starten het tarieven vanaf €899 t/m 2.039 euro. Gelijkend op jij mag aanschouwen, gaan het tarieven krachtig uiteenlopend.

Worden er prijsverlaging aangeboden op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, komen ze met met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur geeft Emma- garantieperiode en welke onderdelen worden er gedekt?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het foam ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emmamatras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybride, bezitten het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Te Warm S Nachts

Buiten de matrassen, zijn er andere slapen gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat samengesteld uit de box, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk inrichting wel iets passends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Aanvullende slaapbenodigdheden zijn de kussens, matrasbescherming, dekbed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je honderd dagen om het thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet bevallen zijn, dan wordt het matras gratis bij je opgehaald en krijg je het koopbedrag terug.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma-matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een correcte ligging van je wervelkolom. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische klachten teweegbrengt. Elk onze bestsellers zijn niet enkel diepgaand getest door onafhankelijke consumentenverenigingen in hele Europa, maar hebben er ook awards van ontvangen en dat is te wijten door dit ontwerp.

Door de varianten door is er gebruikt aan toenemend gemak, ondersteuning en warmtebeheersing door het gebruiken van meer vernieuwende materialen. Bovendien zijn elk onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen doven, zeer gemakkelijk rein te maken zijn door de verwijderbare covers en ze zijn gemaakt van grondstoffen die goedgekeurd zijn als betrouwbaar, zelfs voor zuigelingen.

Welk matras is passend voor mensen met rugpijn of pijnklachten?

Dit ligt af van je lichaamsvorm, je slaaphouding en het type ongemak dat je hebt.

We kunnen jammer genoeg niet alle gevallen aanpakken, maar we kunnen je wel wat adviezen voorschotelen.

Personen die last heeft door drukplekken (meestal wanneer een deel van je lijf wordt beladen of gekneld als het te veel gewicht draagt) heeft er gewoonlijk voordeel van om te wisselen naar een zachter matras.

Zijdelingse slapers die op zeer harde matrassen rusten, knellen vaak hun armen en schouders ertussen hun fysiek en het matras. Een van onze dikker 25 cm. matrassen kunnen hierbij kunnen. Hoewel ze zachter zijn, worden dergelijke matrassen toch beschouwd als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn getest op een juiste uitlijning van de wervelkolom, als je bezorgd bent dat het matras te zacht zal zijn.

Mensen die rugklachten lijdt door een verkeerde alignering van de rug (doorgaans als een matras niet stevig genoeg is en start door te verzakken bij de heupen), nood doorgaans meer aan een matras dat meer ondersteuning biedt. Het beste is daarna eentje van onze hybride matrassen met pocketveren. Het issue treedt aker voor bij personen die een beetje zwaarlijviger of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of mensen die simpelweg te lange tijd op erg versleten, vervormde matrassen hebben gerust. Zulke mensen hebben enorm voordeel bij elk van onze Hybride pocketveringmatrassen, ofschoon de Combinatie Premium iets extra kwaliteit heeft met een dikkere comfortlaag en kleine veren, om de hiervoor genoemde problemen met drukpunten te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussenin een pocket veer en schuim?

Gelijk gelijk alle stoffen hebben ook schuim en interne veren ieder afzonderlijk krachtige aspecten. Schuim opereert drukverlagend. Als je een zijdelingse slaper bent en regelmatig het gevoel beleeft dat je hand slapen, is een schuimmatras waarschijnlijk een verbeterde optie voor.

Binnen veren zijn gewoonlijk wat harder en geven zodoende wat toegevoegde support. Het belangrijkste voordeel van de kern met binnenveren is dat hij optimaler ventileert. Wanneer je overvloedig zweet of in een erg dampig klimaat woont, is de kern met veren absoluut het bekijken waard.

De productreeksen in het in het algemeen:

De O2 wordt gezien als over het over het algemeen aangemerkt als een medium hard slaapoppervlak dat het meeste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te overmatig doorzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als aangemerkt als een gemiddeld stevig slaapoppervlak dat het evenwicht hanteert (hieraan geven de meeste mensen de voorrang).

De Hybrid Premium is op het gebied van gevoel tijdens het liggen het meeste gelijkwaardig met de Originele Hybride, terwijl de bovenste laag aan de bovenkant is aangepast voor een enigszins knusser gevoel van wolken en dientengevolge als meer zacht (maar toch vaster dan de Originele) wordt beschouwd.

Klopt datgene mijn eigen bed een sterke stank kan bezitten?

Inderdaad, indien uw nieuwe Emma-bed een geur ervaart, staat dat erg gebruikelijk. De lucht ligt onschadelijk en wanneer u het matras twee en zeventig uur laat luchten, verdampt dat geur. Ons artikelen zijn ook OEKO-TEX 100, categorie 1 gecertificeerd en eveneens goedgekeurd om baby’s op de om slapen. Dus maak jij geen enkele bezorgdheden betreffende de geur afkomstig van jouw verse Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachten?

De risicovrije proefperiode is een pluspunt dat uitsluitend voor Emma-consumenten is. Op de dag dat je bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet geschikt voor je is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Behalve het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een fantastische prijs leveren.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met traditionele slaapsystemen wat solider vanwege hun constructie. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te kiezen of de topper helemaal te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de top matrassen en de poten meegerekend. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer luxe assortiment valt.

Top 10 artikelen over Te Warm S Nachts

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️