Topdek Matras 160×200 ➡️ 5 SCHOKKENDE WEETJES

Emma Sleep – Matras Informatie – Beoordelingen en Ervaringen en Promoties

De Beste Emma promoties, kosten, afprijzingen en kortingsbonnen

Normaliter geeft Emma steeds een afprijzing, in dit stuk leer je op welke manier je de hoogste afprijzingen en beste deals kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Topdek Matras 160×200:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang onderzoek naar slaap. Ontwikkeld om jou de perfecte nachtrust te bieden. Slaap vlugger en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je lichter door geleidelijke ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat drievoudige foam- en pocketveringstechnologie combineert voor een onovertroffen comfort en aanvullende stevige ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een ideaal slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons meest betaalbare matras. Met triple schuimtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van verschillende lichaamsvormen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De variaties tussen de Emma matrassen Wanneer je overweegt een Emma aan te schaffen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er 4 mogelijkheden zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koelschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en bestaat uit zes lagen.

Daarnaast zit wel een verschil in kosten. De kleinste variant van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grote variant (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinere versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grote versie (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleinere maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro in huis. Het grootste maat (200×200 cm) van de Hybrid kost 2.039 euro. Er zijn voor elk matras verschillende formaten beschikbaar. De kleinere maat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en het grootste maat (180 x 210 cm) kost 2.149 euro.

Emma O2 versus Emma Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma. De originele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kan u dan nog wel kopen bij de website? Dit zijn de 02-matras, het hybride-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. We gaan ieder van dit matras van een afzonderlijke review bespreken.

Emma 02

Zowel het Emma 02 matras als het Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. Het 02 heeft een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaardere slapers. De 02 bestaat uit verschillende soorten schuim. Er bevindt zich een kleine laag Airgocell schuim aan de bovenkant van de matras. Daarna gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast is het matras uit een dik laag HRX schuim dat zij blijkbaar op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Topdek Matras 160x200

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan O2 matras. Het enige dat wat verschillend is dan het 02 is de laag pocketveren die toegevoegd is. Deze laag maakt het het een hybrid matras. Er wordt namelijk schuim met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een iets oudere vorm van technologie voor het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de koers van Emma Sleep hierna toe beweegt. De overige lagen schuim in dit matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de 02 matras lijkt het voor ons dat een betere aankoop omdat de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van het Emma Hybrid matras. Het matras heeft dikte van 25 cm en is samengesteld uit een totaal van zeven lagen: Airgocell schuim, pocketveren, memoryschuim en koud schuim. De Premium matras bevat meer pocketveren in vergelijking met de standaard Emma Hybrid matras, waardoor het meer steun en stabiliteit biedt. Daarnaast bezit het Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes die soepeler is in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit in de het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De meest recente Emma matras is het Emma Easy. Dit is een budget matras dat beschikbaar is voor €229,00 voor de kleinste formaat en moet concurreren met concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras bestaande van Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit matras krijg u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Topdek Matras 160×200: Kortingen op EmmaMatrassen en overige producten

Sinds deze prijsverhoging geeft Emma doorgaans kortingspercentages tussen 10 en zelfs 45. Een 20% is dan ook een sigaar van eigen doos. Echter, hoe is het mogelijk om tot 45% korting te geven en nog steeds een succesvol bedrijf te zijn?

Emma matrashoes

De hoes voor de Emma-matrassen heeft een grijze zij afdekking en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van vier grepen en kan op 60°C gewassen gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat de stof gecontroleerd is op niet schadelijke materialen.

Bedden van Emma

Emma Sleep verkoopt behalve haar matrassenreeks en accessoires ook bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype uit de bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische look and feel. Het bedframe moet een goede ondergrond bieden , en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag lopen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren van €289 en €379 euro. Het bed frame is echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel net bij je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, het Original Bed een eenvoudig ontwerp dat maakt dat het bed in bijna elke slaapkamer past. Er zijn verschillende elementen voorhanden om toe te voegen aan het bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder zonder. Het is te merken dat de bed bekleding 100% polyester is, terwijl er veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren van de €569 euro en €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het lastig om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect als je alles in 1 wilt ontvangen. Bij een boxspringbed krijg t namelijk het bedframe en het matras samen, met de mogelijkheid om een topper toe te voegen. Uit alle Emma bedden, is is dit het variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Emma Original bed heeft qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (op de hardheidsschaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het voor de gemiddelde persoon goed te verstellen is.

Maar, voor mensen met andere wensen kan de verstelbaarheid mogelijk niet toereikend zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 tot €2.599.

Conclusie over Topdek Matras 160×200

Emma biedt een uitgebreid assortiment aan bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit van hun producten heeft Emma Sleep zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en het feit dat de kortingen meestal al in de oorspronkelijke prijs zijn inbegrepen. Voer dus voldoende onderzoek voordat u een beslissing neemt, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te bekijken.

Emma kussen

Topdek Matras 160x200

Naast de slaapmeubels biedt Emma 6 verschillende hoofdkussens aan.

Het kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat uit 3 lagen die met elkaar zijn om te wisselen om de correcte steun. U kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het kussen toepasselijk voor elke type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te noemen omdat de consument misschien wat anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het ogenblik biedt Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u de ervaring geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen aan superlichte microvezels. net als bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijg je 40% korting dus heb je ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wil bieden aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper op zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Topdek Matras 160×200 Extra’s

Buiten de hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog verschillende andere slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, die in alle formaten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande het feit dat hetzelfde haalbaar blijkt te zijn om het deken te reinigen, is de dekentje te erg gewichtig gedurende huiselijke wasmachines. Er een tweetal maten beschikbaar van 150×200 cm en 240 bij 220 plus het prijs vangt aan bij 165 euro euro.

Temp pad

Met behulp van het tempereerpad gereedschap kan het warmtegraad vanuit het bed wezen geregeld. Het toestel hoort naast het slaapplek te zijn opgesteld en kan via 1 afstandsbediening wezen bijgesteld. Daarvan bestaan het batterijen niet echt standaard bijgevoegd. Het prijs vanaf de tempereerpad ligt op €259 EUR.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma bezit 4 verschillende bedden. Wij focussen in de 2 favoriete bedden: Emma O2 en tevens de Emma bedrijf Hybrid. Beide matrassen kennen één omvang van 25. De O2 heeft één gemiddeld tot stevig karakter, hetgeen prima geschikt is voor zij en rugzijde slapers.

De hybrid is net enigszins steviger. De belangrijkste afwijking tussendoor de 2 materassen blijkt het feit dat bij de gemengde één pocketvering laagje blijkt geïntegreerd.
Het kleinere formaat vanaf de Het Emma O2 bed bedraagt €439 en tevens de grote maat 1069 euro. Bij het Emma bedrijf Hybrid matras starten het tarieven vanaf 899 euro tot en met €2.039. Gelijkend op u mag aanschouwen, lopen het kosten aanzienlijk uiteen.

Worden er korting gegeven op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emma voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, komen ze met met standaard kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd biedt Emma- garantie en welke aspecten worden er vergoed?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het foam ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emmamatras?

Zowel matrassen, de O2 en de Hybrid, beschikken over het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Topdek Matras 160×200

Behalve de matrassen, zijn er andere slaap gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaat uit de doos, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk interieurstijl wel iets geschikts tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook 2 matrastoppers.

Aanvullende slaapbenodigdheden zijn de hoofdkussens, matrascover, deken en het verzwaring deken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100-dagen om het bij je thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet echt prettig zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je teruggehaald en krijg je het koopbedrag retour.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een matras van Emma?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een goede ondersteuning van je wervelkolom. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt niet problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Allemaal onze bestsellers zijn niet alleen diepgaand getest door autonome consumentenverenigingen in geheel Europa, maar hebben er ook awards van behaald en dat is te wijten door dit ontwerp.

Gedurende de varianten door is er toegepast aan meer en meer comfortabelheid, ondersteuning en warmtebeheersing door het invoegen van aanvullende innovatieve materialen. Verder zijn al onze matrassen zo ontworpen dat ze verplaatsingen doven, zeer gemakkelijk schoon te maken zijn door de afneembare overtrekken en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die goedgekeurd zijn als veilig, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor personen met pijn in de rug of pijnproblemen?

Dit hangt af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het type pijn dat je voelt.

We kunnen helaas niet omstandigheden aanpakken, maar we kunnen je toch wat aanwijzingen geven.

Personen die pijn ervaart door drukplekken (gewoonlijk wanneer een deel van je fysiek wordt overbelast of afgekneld als het teveel belasting verdraagt) heeft er meestal baat bij om te veranderen naar een zachter matras.

Mensen die op hun zij slapen die op heel vaste matrassen slapen, beknellen vaak hun armen en schouders tussenin hun fysiek en het matras. Een van onze dikkere 25 cm. matrassen zou hierbij helpen. Alhoewel ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen nog steeds beschouwd als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn getest op een correcte positionering van de wervelkolom, mocht je bezorgd bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Degenen die rugpijn heeft door een verkeerde alignering van de ruggengraat (doorgaans als een matras te zacht is en begint door te verzakken bij de heupgebied), nood doorgaans meer aan een matras dat bijkomende support biedt. Het meest passend is vervolgens een van onze hybride matrassen met veren. Het vraagstuk doet zich aker voor bij personen die een beetje zwaardere of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of mensen die simpelweg te veel tijd op zeer verouderde, misvormde matrassen hebben geslapen. Zij hebben enorm profijt bij ieder van onze Hybride pocketveringmatrassen, ofschoon de Combinatie Premium enigszins meer belang heeft met een dikker comfortabele laag en microveren, om de eerder besproken problemen met drukpunten te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussen een pocketveer en schuim?

Zoals zoals elk stoffen hebben ook schuim en binnenveren ieder eigen sterke aspecten. Foam werkt druk reducerend. Wanneer je een zijslaper bent en regelmatig het besef krijgt dat je vingers slaperig zijn, is een schuimmatras wellicht een betere alternatief in jouw geval.

Interne veren zijn doorgaans wat vaster en geven daardoor wat toegevoegde support. Het belangrijkste pluspunt van de binnenvering kern is dat hij beter lucht doorlaat. Indien je veel zweet produceert of in een heel vochtig klimaat woont, is de kern met veren vast en zeker het aandacht geven waard.

De productreeksen in het over het algemeen:

De O2 wordt gezien als door het algemeen beschouwd als een medium hard slaapoppervlak dat het grootste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te veel wegzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als gezien als een gemiddeld stevig slaapoppervlak dat het evenwicht houdt (hieraan kiezen de grootste deel van de mensen de keuze).

De Hybride Premium is op het gebied van gevoel tijdens het liggen het meest gelijkwaardig met de Originele Hybride, terwijl de top laag aan de bovenkant is aangepast om een enigszins knusser gevoel van wolken en dientengevolge als meer zacht (maar nog vaster dan de Originele) wordt gezien.

Is het waar het feit dat mijn persoonlijke matras een intense geur kan ervaren?

Ja, als uw verse Emma-slaapoppervlak een stank ervaart, ligt het feit dat heel normaal. Het geur ligt ongevaarlijk en indien jij het bed tweeënzeventig uren toelaat luchten, verdwijnt deze geur. Onze eigen producten zijn OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 met certificaat en ook toegestaan met het doel baby’s op de toestaan rusten. Daarom maak u niet bezorgdheden over deze geur afkomstig van je nieuwe Emma-matras

Hoe werkt de testperiode van 100 nachten?

De zorgeloze proefperiode is een perk dat uitsluitend voor Emma-klanten is. Op de dag dat jouw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet ideaal voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Behalve het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een fantastische prijs leveren.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met traditionele slaapsystemen iets solider vanwege hun constructie. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te selecteren of de topper volledig te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten meegerekend. De matrastopper is apart verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer premium assortiment valt.

Top 10 artikelen over Topdek Matras 160×200

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️