Topmatras Arnhem 🔥 6 SCHOKKENDE WEETJES

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Ervaringen en Promoties

De Beste Emma deals, prijzen, afprijzingen en kortingscodes

Standaard geeft Emma altijd een afprijzing, in dit tekst lees je op welke manier je de grootste afprijzingen en beste deals kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Topmatras Arnhem:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren onderzoek naar slaap. Ontwikkeld om jou de ideale nachtrust te geven. Doeze vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je lichter door geleidelijke ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveringstechnologie combineert voor een onovertroffen comfort en extra solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te vormen.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons meest betaalbare matras. Met triple schuimtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van verschillende lichaamsvormen. Het matras met de allerbeste kwaliteit-prijs ratio.

De verschillen tussen de Emma matrassen Als je besluit een Emma aan te schaffen is het belangrijk om te weten dat er vier keuzes zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koelschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Verder zit er wel een onderscheid in kosten. De kleinere versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleinere versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grote versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinste formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro in huis. De grootste formaat (200×200 cm) van de Hybrid kost €2.039. Er zijn voor ieder matras verschillende formaten beschikbaar. De kleine formaat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en de grote maat (180×210 cm) kost €2.149.

Emma O2 versus Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma. De originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun je dan nog wel kopen op de website? Dit zijn de 02-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. We gaan elk van deze matras van een eigen review bespreken.

Emma O2

Zowel het Emma 02 matras als Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 cm. Het 02 heeft een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit geschikt is voor de gemiddeld iets zwaarder slapers. De O2 bestaat uit diverse types schuimen. Er is een klein Airgocell schuimlaag aan de bovenkant aan de bovenkant van het matras. Daarna door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Verder is dit matras uit een dikke laag HRX schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is beschikbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Topmatras Arnhem

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan O2 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van het 02 is de laag pocketveren die is toegevoegd. Deze laag maakt het een hybride matras. Er wordt namelijk schuim gecombineerd met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere vorm van technologie voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting toe beweegt. De andere schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €899,00. Kijkend naar het O2 matras schijnt het voor ons dat een betere koop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van het Emma Hybrid matras. Het heeft een dikte van 25 cm en is samengesteld uit 7 lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koud schuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveringen dan de reguliere Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer ondersteuning en stabiliteit biedt. Bovendien bezit de Premium matras een afneembare en wasbare hoes welke zachter is dan de hoes van van het Emma Hybrid matras. Je koopt dit in het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De nieuwste Emma matras is het Emma Easy matras. Dit is een budget matras dat beschikbaar is voor €229,00 in de kleinste maat en moet concurreren met de matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras samengesteld uit Airgocell-schuim en HRX-schuim. Met dit ontvang u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Topmatras Arnhem: Kortingen op EmmaMatrassen en overige producten

Na deze verhoging geeft Emma standaard kortingspercentages variërend van 10 en zelfs 45%. Een korting van 20% korting is dan ook een sigaar van eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk om tot zulke hoge kortingen aan te bieden en toch een succesvol onderneming blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes van de Emma matrassen heeft een grijze zij- bekleding en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van vier handvatten en kan op 60 graden gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat de stof gecontroleerd werd op niet-schadelijke materialen.

Bedden van Emma-

Emma verkoopt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe is het ‘simpelste’ bed binnen alle Emma bed varianten, dankzij minimalistische minimalistische uitstraling. Het bedframe biedt een goede ondergrond bieden en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe komt verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren van €289 euro tot €379. Het bed frame is echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel precies in je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavian lifestyle, heeft het Original Bed een eenvoudig design dat ervoor zorgt dat het in vrijwel ieder slaapkamer past. Er bestaan diverse elementen voorhanden om toe te voegen bij het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder. Het is te merken dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen de €569 euro en €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt je het moeilijk om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect wanneer u een complete set in 1 wil ontvangen. Bij een boxspringbed krijg je namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een matrastopper erbij te kopen. Uit alle bedden van Emma, is is dit de bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk 6 formaten aangeboden. Het Emma Original bed ligt qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (op een hardheidsschaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het geschikt is voor de gemiddelde slaper goed te verstellen is.

Echter, voor personen met andere voorkeuren kan de verstelbaarheid wellicht niet toereikend zijn. De prijs voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 tot €2.599.

Conclusie over Topmatras Arnhem

Emma Sleep biedt een uitgebreid gamma aan bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en de gegeven dat de kortingen vaak reeds in de oorspronkelijke prijs zitten inbegrepen. Voer dus goed research voordat u een beslissing neemt, en denk niet om ook andere merken te bekijken.

Emma kussen

Topmatras Arnhem

Naast de slaapmeubels heeft Emma 6 diverse kussens aan.

Het kussen De standaard Emma kussen bestaat van drie lagen welke met elkaar zijn om te veranderen om de juiste steun. U kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor elke type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch handig om te vermelden omdat de klant wellicht iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik biedt Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet je het ervaring bieden om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met 2 lagen aan ultralichte microvezels. net als bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heb u het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig indien je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt bieden aan je matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper waar zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Topmatras Arnhem Extra’s

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma bieden Emma nog diverse andere slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbeschermer, welke in alle maten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks dat hetzelfde denkbaar blijkt te zijn om het dekbed om te schoonmaken, is de dekbed te erg zwaarwegend gedurende huiselijke wasmachines. Er een tweetal maten beschikbaar voor aankoop vanaf 150×200 cm alsook 240×220 en de kostprijs begint bij €165 euro’s.

Temp pad

Dankzij de temperatuurpad gereedschap kan het warmte vanuit het bedje zijn geregeld. Het apparaat hoort vlakbij het bed om te worden neergezet en ook mag via een afstandsbedieningstoestel worden bijgesteld. Daarvan bestaan de batterijen geen standaardmatig inbegrepen. De prijs vanaf de temperatuurpad is €259 euro’s.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk beschikt over een viertal diverse bedden. Wij focussen in op het 2 populairste matrassen: Emma O2 en het Emma merk Hybrid. Allebei matrassen hebben een dikte van 25 centimeter. De O2 bezit een middelmatig naar ferm eigenschap, dat goed geschikt is bij zij en rugslapers.

De hybrid schijnt precies iets steviger. Het grootste verschil tussendoor de 2 matrassen blijkt dat aan de gemengde één pocketveringssysteem laag blijkt toegevoegd.
Het kleinere afmeting vanaf de Het Emma merk O2 materas kostprijs 439 euro en ook de grote formaat 1069 euro. Bij het Emma merk Hybrid matras beginnen het prijzen vanaf 899 euro tot 2.039 euro. Gelijkend op je kunt aanschouwen, bewegen de prijzen sterk uiteen.

Wordt er kortingen toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emma voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, komen ze met met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd biedt Emma- garantieperiode en welke onderdelen worden er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het foam ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emmamatras?

Beiden matrassen, de O2 en de Hybride, beschikken over het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Topmatras Arnhem

Buiten de matrassen, zijn er verschillende nachtrust geassocieerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaande uit de doos, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk inrichting wel iets passends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Andere slaapbenodigdheden zijn de kussentjes, matrasbeschermer, dekbed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het in huis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet echt bevallen zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je afgehaald en krijg je het aankoopbedrag retour.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma matras?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een correcte ligging van je rug. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt niet problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Al onze topsellers zijn niet enkel grondig getest door onafhankelijke consumentengroeperingen in heel Europa, maar hebben er ook awards van gewonnen en dat is te danken door dit vormgeving.

Gedurende de varianten door is er toegepast aan steeds meer gemak, steun en warmtebeheersing door het toevoegen van meer vooruitstrevende materialen. Daarnaast zijn elk onze matrassen zo ontworpen dat ze verplaatsingen absorberen, heel eenvoudig schoon te maken zijn door de afneembare covers en ze zijn geproduceerd van stoffen die gecertificeerd zijn als onberispelijk, eveneens voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor individuen met rugklachten of pijnproblemen?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsvorm, je manier van slapen en het type last dat je voelt.

We kunnen spijtig genoeg geen omstandigheden oplossen, maar we kunnen je echter wat adviezen voorschotelen.

Personen die ongemak heeft door drukzones (meestal indien een gedeelte van je fysiek wordt beladen of afgekneld als het te veel gewicht draagt) heeft er doorgaans baat bij om over te stappen naar een zachter matras.

Zijdelingse slapers die op erg harde matrassen rusten, klemmen vaak hun armen en schouders tussenin hun lichaam en het matras. Eentje van onze dikkere 25 cm. matrassen zouden hierbij helpen. Hoewel ze soepeler zijn, worden deze matrassen nog altijd aangezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn getest op een goede uitlijning van de wervelkolom, indien je beducht bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Degenen die rugklachten ervaart door een slechte positionering van de rug (meestal als een matras te soepel is en start door te verzakken bij de heupzone), verlangt meestal meer aan een matras dat meer steun geeft. Het beste is dan één van onze hybride matrassen met springveren. Het issue komt regelmatig voor bij personen die wat zwaarder of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of individuen die gewoon te veel tijd op erg versleten, vervormde matrassen hebben geslapen. Zulke mensen hebben enorm baat bij iedere van onze Hybride pocketveringmatrassen, ofschoon de Combinatie Premium enigszins extra belang heeft met een dikkere comfortlaag en micro-veren, om de hiervoor vermelde drukpuntproblemen te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussen een pocketveer en vulling?

Gelijk gelijk elk materialen hebben ook schuim en binnen veren hun afzonderlijk sterke punten. Schuim opereert druk reducerend. Indien je een persoon die op zijn zij slaapt bent en vaker het sensatie ervaart dat je hand slapen, is een matras van schuim waarschijnlijk een verbeterde optie in jouw geval.

Binnenveringen zijn gewoonlijk wat steviger en geven zodoende wat meer ondersteuning. Het grootste pro van de binnenvering kern is dat hij efficiënter luchtcirculatie toestaat. Als je overvloedig transpireert of in een heel nat milieu woont, is de veerkern zeker het overwegen waard.

De productreeksen in het in het algemeen:

De O2 is door het in het algemeen gezien als een medium hard bed dat het grootste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te veel doorzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als aangemerkt als een gemiddeld stevig matras dat het balans behoudt (hieraan geven de grootste deel van de mensen de keuze).

De Hybride Premium is op het gebied van gevoel tijdens het liggen het meest gelijkwaardig met de Original Hybrid, waarbij de bovenste opperste laag is aangepast voor een wat warmer gevoel van wolken en daarom als zachter (echter nog steeds harder dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als aangemerkt.

Is het juist datgene mijn eigen slaapoppervlak een intense geur kan hebben?

Klopt, als je nieuwe Emma-slaapoppervlak een lucht bezit, is het feit dat heel gewoon. De geur ligt onschadelijk en indien jij hetzij slaapoppervlak tweeënzeventig uren toelaat ventileren, vervaagt die stank. Onze producten zijn ook OEKO-TEX 100, klasse 1 met certificaat en tevens erkend met het doel baby’s op het laten rusten. Derhalve maakt je niet bezorgdheden aangaande het geur van jouw nieuwe Emma bed

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachten?

De risico-vrije proefperiode is een pluspunt dat alleen voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat jouw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet geschikt voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Behalve het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen enigszins steviger dankzij hun constructie. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te kiezen of de topper volledig te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de top matrassen en de poten meegerekend. De matrastopper is apart verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer luxe assortiment valt.

Top 10 artikelen over Topmatras Arnhem

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️