Topmatras Emma ☑️ 15 OPZIENBARENDE HACKS

Emma Slaap – Matras Info – Reviews en Recensies en Promoties

De Beste Emma deals, kosten, kortingen en kortingscodes

Normaliter biedt Emma steeds een korting, in dit artikel lees je hoe je de beste afprijzingen en beste promoties kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Topmatras Emma:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang onderzoek naar slaap. Ontwikkeld om jouw de perfecte nachtrust te geven. Val in slaap sneller en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je lichter door geleidelijke steun.

De Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen comfort en aanvullende stevige steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een ideaal slaapklimaat te vormen.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons meest economische matras. Met triple foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor optimale steun van verschillende lichaamsvormen. De matras met de allerbeste kwaliteit-prijs verhouding.

De verschillen tussen de Emma matrassen Als je overweegt een Emma aan te schaffen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er vier keuzes zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en bestaat uit vijf lagen, waaronder koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Daarnaast zit er nog een verschil in kosten. De kleinere versie van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grootste versie (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinste variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grootste versie (200 x 200 cm) voor €1.069.

De kleine maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 thuis. De grootste formaat (200×200 cm) van de Emma Hybrid is €2.039. Er zijn voor ieder matras verschillende maten te koop. De kleine formaat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en het grote maat (180×210 cm) is 2.149 euro.

Emma 02 versus Emma Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. Het originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kan u dan nog wel kopen bij de website? Hieronder vallen de O2-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van dit matras van een eigen beoordeling bespreken.

Emma 02

Zowel het Emma 02 matras als het Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. Het 02 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit geschikt is voor de gemiddeld iets zwaardere slaper. De 02 is samengesteld uit verschillende types schuim. Er is een kleine laag Airgocell schuim aan de bovenkant aan het bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Verder bestaat dit matras uit een dik plak HRX schuim dat zij kennelijk op innovatieve wijze hebben gesneden. De kleinste maat is beschikbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Topmatras Emma

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan het 02 matras. Het enige wat verschillend is dan het 02 betreft de pocketvering laag die toegevoegd is. Deze maakt het het een hybrid matras. Er wordt namelijk schuim gecombineerd met pocketvering samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere techniek voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de koers van Emma in deze richting toe beweegt. De overige schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar het 02 matras schijnt ons dat de betere koop omdat deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van Hybrid matras. Het matras heeft een hoogte van 25 centimeter en is samengesteld uit een totaal van 7 lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koud schuim. De Premium matras heeft meer pocketveringen dan het standaard Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras extra ondersteuning en vastheid levert. Daarnaast bezit de Premium matras een afneembare en wasbare hoes welke zachter aanvoelt dan de hoes het Emma Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit in de het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het meest recente Emma Sleep matras is het Emma Easy matras. Dit is een budget matras dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en moet wedijveren met concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras samengesteld uit Airgocell schuim en HRX schuim. Met dit matras krijg je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Topmatras Emma: Aanbieding op Emma-Matrassen en overige producten

Na die verhoging geeft Emma standaard kortingen tussen 10% tot zelfs 45. Een 20% korting is dus een sigaar van eigen makelij. Maar hoe kan het mogelijk voor Emma tot 45% korting te geven en nog steeds een winstgevend onderneming blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes voor de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien van vier handvatten en op 60°C gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat de stof getest is op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep verkoopt naast haar matrassenreeks en accessoires ook bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame is de eenvoudigste bedtype uit de Emma bed varianten, vanwege zijn minimalistische uitstraling. Het bedframe moet een stevige ondersteuning bieden , en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren tussen €289 en €379. Het bed frame is echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel net in je slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavische levensstijl, heeft het Emma Original bed een eenvoudig design wat ervoor zorgt dat het in vrijwel elke slaapkamer past. Er zijn diverse elementen voorhanden om toe te voegen bij het bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester is, hoewel er veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren van €569 tot €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als je een complete set in 1 wilt kopen. Hierbij krijg t namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een topper toe te voegen. Van alle Emma bedden, is dit het bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft met de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (op de schaal waarbij 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het bed voor de gemiddelde persoon goed te verstellen is.

Echter, voor personen met andere voorkeuren kan de verstelbaarheid mogelijk niet voldoende zijn. De prijs van het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over Topmatras Emma

Emma Sleep heeft een uitgebreid gamma van matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en de gegeven dat de aanbiedingen vaak reeds in de basisprijs zitten inbegrepen. Voer dus goed research voordat je een beslissing neemt, en denk niet om ook andere bedrijven te bekijken.

Kussen van Emma

Topmatras Emma

Naast de bedden biedt Emma zes verschillende kussens aan.

Het kussen De standaard Emma kussen bestaat van 3 lagen die met elkaar zijn om te veranderen om de correcte steun. Je kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor elke soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te vermelden aangezien de klant wellicht iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet u het ervaring geven om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met twee lagen aan ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heb je het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig indien u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wil bieden aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper waar zij zelfs een patent op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, start de prijs bij €679 (zonder korting).

Topmatras Emma Accessoires

Buiten de hoofdassortiment van Emma bieden zij nog verschillende extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbescherming, welke in alle formaten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande het feit dat het haalbaar schijnt te zijn om het deken te schoonmaken, blijkt het dekentje te erg gewichtig voor huiselijke wasmachines. Er bestaan 2 afmetingen beschikbaar van 150 bij 200 centimeter tevens 240 bij 220 en de kostprijs vangt aan bij 165 euro euro.

Temp pad

Met behulp van het temp pad gereedschap kan de warmte vanaf het bedje zijn gereguleerd. De toestel dient naast de de slaapplek om te worden opgesteld en mogen via één afstandsbediening zijn versteld. Hiervan bevinden de accu’s niet standaard ingesloten. De kosten vanaf de temp pad is 259 euro EUR.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma heeft een viertal uiteenlopende materassen. Wij zoomen in op het twee favoriete materassen: Het Emma O2 en het Emma bedrijf Hybrid. Beiden matrassen kennen een omvang vanaf 25 cm. De O2 bezit één medium naar stevig karakter, dat prima past voor zijde en achterkant slapers.

De gemengde blijkt net iets harder. De belangrijkste onderscheid tussendoor het twee bedden blijkt het bij het hybrid één pocketvering laagje schijnt geïntegreerd.
Het kleinste maat vanaf de Het Emma O2 bed kostprijs €439 en de grootst formaat €1.069. Bij Emma bedrijf Hybrid materas beginnen de tarieven van 899 t/m €2.039. Gelijkend op u kunt aanschouwen, lopen het prijzen krachtig uiteenlopend.

Worden er korting aangeboden op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, stunten met normale kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang verstrekt Emma- waarborg en welke aspecten wordt er onder de garantie vallen?

Emma geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het schuim ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emma-matras?

Zowel matrassen, de O2 en de Hybride, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Topmatras Emma

Buiten de matrassen, zijn er meer slaap geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaat uit de box, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk interieurstijl wel iets passends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook 2 toppers.

Andere slaapbenodigdheden zijn de kussens, matrasbeschermer, dekbed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het in huis zelf uit te testen. Mocht het toch geen aangenaam zijn, dan wordt het matras gratis bij je teruggehaald en krijg je het koopbedrag retour.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma-matras?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een juiste ligging van je rug. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische klachten tot gevolg heeft. Allemaal onze topsellers zijn niet uitsluitend grondig getest door onafhankelijke consumentenverenigingen in heel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van behaald en dat is te danken door dit ontwerp.

Tussen de modellen door is er toegepast aan steeds meer comfortabelheid, support en temperatuurregulering door het gebruiken van aanvullende innovatieve materialen. Verder zijn alle onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen absorberen, zeer gemakkelijk rein te maken zijn door de verwijderbare covers en ze zijn geproduceerd van materialen die gecertificeerd zijn als onberispelijk, zelfs voor zuigelingen.

Welk matras is passend voor mensen met pijn in de rug of pijnproblemen?

Dit hangt af van je lichaamstype, je slaaphouding en het soort ongemak dat je ervaart.

We kunnen helaas geen situaties oplossen, maar we kunnen je toch wat aanwijzingen voorschotelen.

Wie pijn ervaart door drukzones (doorgaans als een deel van je lijf wordt beladen of gekneld als het te veel gewicht ondersteunt) heeft er doorgaans baat bij om te veranderen naar een zachter matras.

Zijdelingse slapers die op zeer vaste matrassen slapen, klemmen vaak hun armen en schouders tussen hun lichaam en het matras. Één van onze dikkere 25 cm. matrassen zou hierbij bijstaan. Ondanks dat ze soepeler zijn, worden dergelijke matrassen nog altijd aangezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn onderzocht op een juiste positionering van de rug, mocht je beducht bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Mensen die rugpijn heeft door een onjuiste positionering van de ruggengraat (gewoonlijk als een matras te soepel is en aanvangt door te verzakken bij de heupgebied), heeft meestal meer aan een matras dat bijkomende ondersteuning biedt. Het meest geschikt is vervolgens eentje van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het vraagstuk komt vaker voor bij mensen die enigszins zwaarder of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of mensen die eenvoudigweg te lange tijd op heel verouderde, vervormde matrassen hebben gerust. Zij hebben enorm profijt bij iedere van onze Hybride pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybride Premium een beetje extra kwaliteit heeft met een meer omvangrijke comfortabele laag en microveren, om de voorgaand besproken problemen met drukpunten te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil ertussen een pocketveer en vulling?

Zoals als ieder grondstoffen hebben ook foam en binnen veren hun eigen krachtige kanten. Vulling functioneert drukverlagend. Indien je een zijdelingse slaper bent en aker het sensatie beleeft dat je handen slaperig zijn, is een matras van schuim wellicht een verbeterde keuze voor.

Binnenveringen zijn doorgaans wat vaster en bieden hierdoor wat toegevoegde support. Het grootste pro van de kern met binnenveren is dat hij beter ventileert. Indien je heel veel transpireert of in een heel vochtig klimaat verblijft, is de kern met veren absoluut het aandacht geven waard.

De product assortimenten in het over het algemeen:

De O2 is over het over het algemeen gezien als een medium hard bed dat het grootste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te extreem doorzakt).

De Originele Hybride is gezien als een gemiddeld stevig bed dat het evenwicht behoudt (hieraan voorkeur geven aan de grootste deel van de mensen de voorkeur).

De Hybrid Premium is wat betreft gevoel tijdens het liggen het meest gelijkwaardig met de Originele Hybride, waarbij de boven laag is aangepast om te een beetje knusser wolkengevoel en dus als softer (echter nog steeds steviger dan de Original) wordt aangemerkt.

Is het waar het feit dat mijn slaapoppervlak een sterke stank kan hebben?

Klopt, indien je verse Emma-bed een geur ervaart, ligt datgene zeer gewoon. De lucht ligt onbedreigend en wanneer je hetzij bed twee en zeventig uurtjes laat luchten, verdwijnt die geur. Onze eigen artikelen zijn wel OEKO-TEX 100, categorie 1 met certificaat en eveneens toegestaan met het doel baby op het te slapen. Daarom maak u geen zorgen aangaande het lucht van je verse Emma bed

Hoe werkt de testperiode van 100 nachten?

De zorgeloze proefperiode is een voordeel dat alleen voor Emma-consumenten is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet perfect voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Buiten het grote ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een geweldige prijs leveren.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen enigszins steviger dankzij hun constructie. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te kiezen of de topper volledig te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de top matrassen en de poten inbegrepen. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer luxe assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Topmatras Emma

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️