Traagschuim Matras Rugklachten ᐅ 4 LUCRATIEVE FEITJES

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Recensies en Kortingen

De beste Emma promoties, prijzen, kortingen en kortingsbonnen

Doorgaans geeft Emma altijd een korting, in dit stuk lees je hoe je de hoogste afprijzingen en voordeligste promoties kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Traagschuim Matras Rugklachten:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang studie naar slaap. Gemaakt om jou de ideale nachtrust te geven. Slaap vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je lichter door geleidelijke ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en extra solide ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt samen met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te vormen.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons aller voordelige matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor perfecte steun van verschillende lichaamsvormen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De verschillen tussen de Emma matrassen Indien je denkt een Emma aan te kopen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er 4 opties zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en bestaat uit 5 lagen, inclusief koelschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Verder zit er wel een onderscheid in prijs. De kleinste versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grote versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleinste variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grote versie (200×200 cm) voor €1.069.

De kleinste formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro thuis. Het grootste maat (200×200 cm) van de Hybrid kost €2.039. Er bestaan voor ieder matras tal van formaten te koop. Het kleine maat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost €999 en de grootste maat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 versus Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op hun website van Emma. Het originele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kun je dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Dit betreft de 02-matras, de hybrid-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen elk van dit matras van een afzonderlijke review bespreken.

Emma 02

Zowel het Emma O2 matras als Emma Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 centimeter. De 02 bezit een medium tot stevig karakter. Dit maakt het matras geschikt voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit geschikt voor de gemiddeld iets zwaardere slapers. De 02 bestaat uit verschillende soorten schuimen. Er is een kleine laag Airgocell schuim aanwezig aan de matras. Daarna gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Verder is het matras uit een dik plak HRX schuim dat zij kennelijk op een innovatieve manier hebben gesneden. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Traagschuim Matras Rugklachten

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan het O2 matras. Het enige wat verschillend is dan het 02 betreft de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze laag maakt het het een hybrid matras. Er wordt immers schuimlaag gecombineerd met pocketvering samengebracht. een matras met pocketvering is een iets oudere vorm van technologie van het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de koers van Emma hierna toe beweegt. De andere lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar het O2 matras schijnt het voor ons dat een betere aankoop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 cm en is samengesteld uit een totaal van zeven lagen: Airgocell schuim, pocketvering, memoryschuim en koudschuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveren in vergelijking met de standaard Emma Hybrid matras, waardoor het meer steun en stabiliteit levert. Daarnaast heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes die soepeler is in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit matras in de de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het meest recente Emma Sleep matras is de Emma Easy. Dit matras is een budget matras dat verkrijgbaar is voor €229,00 in de kleinste formaat en moet wedijveren met de matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras samengesteld uit Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit ontvang je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Traagschuim Matras Rugklachten: Aanbieding op Emma-Matrassen en overige producten

Na deze prijsverhoging geeft Emma standaard kortingen variërend van 10 en zelfs 45. Een korting van 20% is dan ook een sigaar van eigen doos. Echter, hoe is het mogelijk om tot 45% korting aan te bieden en toch een succesvol onderneming blijven?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien van vier grepen en op 60 graden gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat het textiel getest werd op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma biedt behalve haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe is het ‘simpelste’ bedtype binnen alle bedvarianten van Emma, dankzij minimalistische minimalistische look and feel. bed biedt een goede ondergrond bieden en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe komt beschikbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen van €289 euro en €379. Het bed frame is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel net bij jouw interieur passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, heeft het Original Bed een minimalistisch design dat ervoor zorgt dat het in vrijwel ieder slaapkamerinterieur past. Er bestaan verschillende elementen beschikbaar die toe kunnen worden toegevoegd aan het bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook hoofdbord worden gekocht. Het is te merken dat de bed bekleding van 100% polyester is, terwijl Emma veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren tussen de €569 euro en €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt je het moeilijk om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als je alles in 1 wilt ontvangen. Bij een boxspringbed krijg je namelijk het bedstel en het matras samen, met de optie om een matrastopper erbij te kopen. Van alle bedden van Emma, is is dit de bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft met de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (volgens de hardheidsschaal waarbij 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het geschikt is voor de doorsnee persoon goed te verstellen is.

Echter, voor mensen met specifieke voorkeuren kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De prijs voor het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Conclusie over Traagschuim Matras Rugklachten

Emma biedt een breed gamma aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma Sleep zich gevestigd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en de feit dat de aanbiedingen meestal al in de basisprijs zijn verwerkt. Voer dus goed research voordat je een aankoop doet, en vergeet niet om ook andere merken te overwegen.

Kussen van Emma

Traagschuim Matras Rugklachten

Buiten de slaapmeubels biedt Emma zes verschillende kussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat uit drie lagen die met elkaar zijn om te veranderen voor de correcte steun. U kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de kussen toepasselijk voor elke soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Toch handig om te noemen aangezien de klant wellicht iets anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je het gevoel geven om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen van superlichte microvezels. net als bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan je wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg u 40% korting dus heeft u ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wil bieden aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper waar Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de prijs bij €679 (zonder korting).

Traagschuim Matras Rugklachten Accessoires

Buiten het hoofdassortiment van Emma Sleep bieden zij nog verschillende extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbescherming, welke in alle maten verkrijgbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel dat hetzelfde denkbaar schijnt te zijn om de deken te wassen, is de deken te erg zwaarwegend gedurende binnenlandse wasmachines. Er een tweetal formaten verkrijgbaar van 150×200 centimeter alsook 240×220 plus de kosten begint bij €165 euro.

Temp pad

Met behulp van de temp pad instrument kan het temperatuur vanuit het bed wezen geregeld. Het toestel hoort naast de de slaapplek om te zijn neergezet plus mag met een afstandsbedieningstoestel wezen aangepast. Hiervan bestaan de accu’s niet echt standaard bijgevoegd. De kosten van het temp pad is €259 EUR.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma bezit 4 verschillende bedden. We zoomen in op het twee favoriete bedden: Het Emma merk O2 en het Emma bedrijf Hybrid. Allebei bedden kennen een dikte van 25 cm. Het O2 kent een medium tot ferm aard, hetgeen goed past bij zij en ook rugzijde slapers.

De hybrid schijnt juist iets harder. De belangrijkste afwijking tussen het twee materassen is het aan het gemengde een pocketveringssysteem niveau schijnt geïntegreerd.
Het kleinere afmeting van de Het Emma O2 materas kost 439 en ook de grootste afmeting 1069 euro. de Emma merk Hybrid bed starten het tarieven van 899 euro tot 2.039 euro. Gelijkend op je kan bekijken, gaan de tarieven sterk uiteen.

Wordt er korting aangeboden op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, promoten ze met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur biedt Emma waarborg en welke onderdelen worden er gedekt?

Emma geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het schuim ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emmamatras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybrid, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Traagschuim Matras Rugklachten

Naast de matrassen, zijn er verschillende slapen gerelateerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaande uit de boxspring, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk interieurstijl wel iets passends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee toppers.

Verdere slaapbenodigdheden zijn de kussentjes, matrascover, deken en het verzwaring deken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het bij je thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet prettig zijn, dan wordt het matras gratis bij je afgehaald en krijg je het aankoopbedrag retour.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma-matras?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een correcte positie van je rug. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt niet problemen met de wervelkolom teweegbrengt. Elk onze bestverkochte producten zijn niet enkel grondig getest door onafhankelijke consumentenverenigingen in geheel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van gewonnen en dat is te wijten door dit vormgeving.

Gedurende de modellen door is er gewerkt aan toenemend comfortabelheid, ondersteuning en temperatuurregulering door het gebruiken van meer vernieuwende materialen. Bovendien zijn elk onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen dempen, supermakkelijk proper te maken zijn door de afneembare hoezen en ze zijn geproduceerd van grondstoffen die goedgekeurd zijn als onberispelijk, zelfs voor baby’s.

Welk matras is passend voor personen met rugpijn of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamsvorm, je slaappositie en het soort pijn dat je hebt.

We kunnen jammer genoeg niet alle gevallen aanpakken, maar we kunnen je echter wat aanwijzingen geven.

Wie last heeft door drukplekken (doorgaans wanneer een stuk van je lijf wordt overbelast of afgekneld als het overmatig gewicht ondersteunt) heeft er gewoonlijk voordeel van om over te stappen naar een soepeler matras.

Zijslapers die op zeer vaste matrassen slapen, beknellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lichaam en het matras. Een van onze dikkere 25 cm. matrassen zouden hierbij bijstaan. Hoewel ze minder stevig zijn, worden deze matrassen nog steeds gezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn onderzocht op een correcte positionering van de rug, indien je bang bent dat het matras te zacht zal zijn.

Wie rugklachten lijdt door een slechte positionering van de ruggengraat (meestal als een matras te zacht is en begint door te verzakken bij de heupgebied), heeft doorgaans meer aan een matras dat meer support biedt. Het meest geschikt is daarna een van onze hybride matrassen met pocketveren. Het probleem komt vaker voor bij mensen die enigszins zwaarlijviger of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of personen die gewoon te lange tijd op zeer versleten, vervormde matrassen hebben gesluimerd. Zulke personen hebben heel veel voordeel bij ieder van onze Combinatie pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybride Premium een beetje toegevoegde waarde heeft met een dikker comfort laag en micro-veren, om de eerder genoemde problemen met drukpunten te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil ertussen een pocketveer en schuim?

Net gelijk alle grondstoffen hebben ook vulling en interne veren elk eigen sterke punten. Schuim functioneert druk verminderend. Wanneer je een zijslaper bent en regelmatig het gevoel beleeft dat je vingers slapen, is een matras van schuim waarschijnlijk een superieure keuze in jouw geval.

Binnenveringen zijn doorgaans wat vaster en geven hierdoor wat extra support. Het voornaamste voordeel van de binnenveringskern is dat hij efficiënter lucht doorlaat. Als je veel zweet produceert of in een erg nat weer leeft, is de veerkern absoluut het aandacht geven waard.

De genoemde product assortimenten in het in het algemeen:

De O2 is in het in het algemeen aangemerkt als een medium hard bed dat het grootste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te overmatig wegzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt aangemerkt als een medium-stevig slaapoppervlak dat het midden behoudt (hieraan geven de grootste deel van de mensen de keuze).

De Combinatie Premium is wat betreft gevoel tijdens het liggen het hoogst gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, terwijl de top laag is aangepast voor voor een beetje knusser gevoel van wolken en dus als softer (echter toch harder dan de Originele) wordt beschouwd.

Klopt datgene mijn eigen slaapoppervlak een sterke geur kan bezitten?

Klopt, als uw recente Emma-bed een geur bezit, ligt het feit dat zeer gewoon. Het geur staat onschadelijk en wanneer je de slaapoppervlak 72 uren laat toe luchten, vervaagt die lucht. Onze eigen items zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 gecertificeerd als en ook goedgekeurd met het doel baby op de om dutten. Derhalve maak je jij geen enkele zorgen betreffende deze stank uit jouw recente Emma-matras

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een pluspunt dat alleen voor Emma-consumenten is. Op de dag dat je bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet perfect voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Naast het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen iets steviger vanwege hun constructie. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te gebruiken of de topper volledig te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de steunen bijgevoegd. De matrastopper is apart verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer premium assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Traagschuim Matras Rugklachten

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️