Traagschuim Topdekmatras Met Hybrid Gel ➡️ 5 SNELLE HACKS

Emma Sleep – Matras Informatie – Beoordelingen en Ervaringen en Kortingscodes

De Beste Emma promoties, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Standaard geeft Emma steeds een korting, in dit tekst ontdek je hoe je de grootste afprijzingen en voordeligste aanbiedingen kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Traagschuim Topdekmatras Met Hybrid Gel:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang onderzoek naar slaap. Gemaakt om jouw de beste nachtrust te bieden. Slaap vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door geleidelijke ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige foam- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en extra solide ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te vormen.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons aller betaalbare matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor optimale steun van diverse lichaamstypen. De matras met de allerbeste kwaliteit-prijs ratio.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Als je denkt een Emma aan te schaffen is het cruciaal om te weten dat er vier opties zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en bestaat uit 5 lagen, waaronder koudschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Daarnaast zit er wel een onderscheid in kosten. De kleinste variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grote variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleinste variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste variant (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleinere formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro thuis. De grootste maat (200 x 200 cm) van de Hybrid is 2.039 euro. Er zijn voor elk matras talrijke maten beschikbaar. Het kleine maat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en het grote formaat (180 x 210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 versus Emma Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op hun website van Emma Sleep. Het originele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kun u dan nog wel aanschaffen bij de website? Dit betreft het O2-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. We zullen elk van dit matras van een afzonderlijke beoordeling voorzien.

Emma 02

Zowel Emma O2 matras als het Emma Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 cm. Het O2 bezit een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaarder slapers. De samenstelling van de 02 is samengesteld uit diverse soorten schuim. Er is een kleine Airgocell schuimlaag aan de bovenkant aan het matras. Gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Verder is het matras uit een dik laag HRX schuim dat zij kennelijk op innovatieve wijze gesneden hebben. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Traagschuim Topdekmatras Met Hybrid Gel

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan O2 matras. Het enige dat wat anders is dan het O2 betreft de laag pocketveren dat toegevoegd is. Deze maakt het het een hybride matras. Er wordt namelijk schuim gecombineerd met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een iets oudere vorm van techniek van matrassen maken. Interessant is dat de lijn van Emma hierna toe beweegt. De overige schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar het O2 matras schijnt ons dat de betere aankoop omdat de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van het Emma Hybrid matras. Het matras heeft een dikte van 25 cm en is samengesteld uit een totaal van 7 lagen: Airgocell schuim, pocketvering, memoryschuim en koud schuim. De Premium matras heeft meer aantal pocketveren in vergelijking met het standaard Emma Hybrid matras, waardoor het matras extra steun en vastheid biedt. Daarnaast heeft het Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes welke zachter aanvoelt in vergelijking met de hoes van het Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit in de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma matras is het Emma Easy matras. Dit matras is een budget matras dat beschikbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras samengesteld van Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit krijg je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Traagschuim Topdekmatras Met Hybrid Gel: Aanbieding op EmmaMatrassen en andere producten

Sinds die verhoging biedt Emma doorgaans kortingen variërend van 10% tot maar liefst 45%. Een korting van 20% is dus een sigaar van eigen makelij. Maar hoe kan het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen te geven en toch een succesvol onderneming te zijn?

Emma matrashoes

De matrashoes van de Emma-matrassen heeft een grijze zij afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt van vier handvatten en kan op 60 graden gewassen gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat de stof gecontroleerd werd op niet-schadelijke stoffen.

Bedden van Emma-

Emma Sleep biedt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype binnen de Emma bed varianten, dankzij zijn minimalistische uitstraling. bed moet een stevige ondersteuning bieden , en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag lopen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame is beschikbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 en €379. Het bed frame is echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij je interieur passen.

het Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavian lifestyle, heeft het Original Bed een eenvoudig design wat maakt dat het bed past in vrijwel elke slaapkamer past. Er zijn verschillende elementen beschikbaar die toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, terwijl er veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en is geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren van de €569 euro en €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt je het moeilijk om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect wanneer u alles in 1 wil kopen. Hierbij krijg je namelijk het bedstel en het matras samen, met de optie om een topper erbij te kopen. Uit alle Emma bedden, is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Original Bed heeft met de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (op een hardheidsschaal waarbij 1= hard en 10 het zachtst). Dit betekent dat het voor de gemiddelde persoon goed aanpasbaar is.

Maar, voor personen met andere wensen is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De kosten van het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over Traagschuim Topdekmatras Met Hybrid Gel

Emma Sleep heeft een uitgebreid gamma aan bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit van hun artikelen heeft Emma Sleep zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en het feit dat de aanbiedingen vaak reeds in de oorspronkelijke prijs zitten inbegrepen. Voer dus voldoende research voordat je een beslissing doet, en vergeet niet om ook andere bedrijven te overwegen.

Emma kussen

Traagschuim Topdekmatras Met Hybrid Gel

Buiten de bedden heeft Emma zes verschillende hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van 3 lagen welke met elkaar zijn om te veranderen voor de juiste ondersteuning. U kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de kussen toepasselijk voor elke soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, maar Emma spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te vermelden aangezien de consument wellicht wat anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het moment geeft Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet je de ervaring geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen aan superlichte microvezels. net als bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijg je 40% korting dus heb je ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig als je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wilt geven aan je matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper waar zij zelfs een patent op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de prijs op €679 (zonder korting).

Traagschuim Topdekmatras Met Hybrid Gel Accessoires

Naast de belangrijkste assortiment van Emma bieden Emma nog diverse andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbescherming, die in alle formaten verkrijgbaar is, vinden we aan de dure kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks het hetzelfde mogelijk blijkt te zijn om de dekentje om te wassen, blijkt het deken te zwaar gedurende binnenlandse wasserettes. Er bestaan een tweetal afmetingen beschikbaar vanaf 150×200 centimeter en 240×220 plus het prijs vangt aan op €165 euro.

Temp pad

Met behulp van de temperatuurpad gereedschap mag het warmte vanaf het bed worden beheerd. De machine dient vlakbij de slaapplek te wezen geplaatst en ook mag via 1 afstandsbedieningstoestel worden versteld. Hiervan bestaan het accu’s niet standaardgewijs bijgevoegd. De prijs van het temp pad is 259 euro euro’s.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma bezit 4 uiteenlopende bedden. Wij zoomen in de 2 populairste materassen: Emma O2 en tevens het Emma Hybrid. Beiden matrassen kennen ’n omvang van 25 cm. Het O2 kent één middelmatig naar stevig karakter, wat uitstekend past bij zijde en ook achterkant slapers.

De hybrid is juist iets steviger. De grootste afwijking tussendoor de twee matrassen schijnt het aan het gemengde één pocketvering laagje is toegevoegd.
De kleinste afmeting vanaf de Emma O2 materas bedraagt €439 en tevens de grote maat 1069 euro. Bij het Emma bedrijf Hybrid materas starten het kosten vanaf 899 euro tot 2.039 euro. Zoals je kunt aanschouwen, gaan het kosten aanzienlijk uiteenlopend.

Wordt er kortingen toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, stunten met standaard kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang geeft Emma- waarborg en wat worden er onder de garantie vallen?

Emma geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het materiaal ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emma-matras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybrid, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Traagschuim Topdekmatras Met Hybrid Gel

Naast de matrassen, zijn er meer slaap gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaat uit de doos, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk inrichting wel iets passends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Verdere accessoires voor slapen zijn de hoofdkussens, matrasbeschermer, deken en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je honderd dagen om het in huis zelf uit te testen. Mocht het toch geen aangenaam zijn, dan wordt het matras gratis bij je opgehaald en krijg je het koopbedrag terug.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een correcte ligging van je wervelkolom. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt niet problemen met de wervelkolom tot gevolg heeft. Elk onze topsellers zijn niet uitsluitend zorgvuldig getest door autonome consumentenverenigingen in hele Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van behaald en dat is te danken door dit design.

Door de modellen door is er toegepast aan steeds meer comfortabelheid, ondersteuning en temperatuurregulering door het gebruiken van aanvullende vooruitstrevende materialen. Bovendien zijn elk onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen absorberen, zeer gemakkelijk proper te maken zijn door de afneembare covers en ze zijn geproduceerd van grondstoffen die erkend zijn als veilig, ook voor baby’s.

Welk matras is passend voor mensen met rugpijn of pijnproblemen?

Dit ligt af van je lichaamsvorm, je manier van slapen en het soort last dat je ervaart.

We kunnen helaas geen gevallen aanpakken, maar we kunnen je wel wat richtlijnen voorschotelen.

Wie ongemak voelt door drukpunten (gewoonlijk als een deel van je fysiek wordt belast of gekneld als het te veel belasting draagt) heeft er meestal baat bij om over te stappen naar een soepeler matras.

Mensen die op hun zij slapen die op heel vaste matrassen rusten, klemmen vaak hun armen en schouders ertussen hun lichaam en het matras. Eentje van onze dikker 25 cm. matrassen zouden hierbij helpen. Hoewel ze minder stevig zijn, worden dergelijke matrassen toch gezien als ‘medium stevig’. Ze zijn onderzocht op een juiste uitlijning van de rug, mocht je bang bent dat het matras te soepel zal zijn.

Degenen die rugklachten lijdt door een onjuiste uitlijning van de wervelkolom (meestal als een matras te soepel is en aanvangt door te zakken bij de heupen), verlangt doorgaans meer aan een matras dat extra steun verleent. Het meest passend is dan een van onze hybride matrassen met veren. Het probleem komt regelmatig voor bij personen die wat zwaardere of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of mensen die eenvoudigweg te lang op erg oude, verwrongen matrassen hebben gerust. Zulke personen hebben enorm voordeel bij elk van onze Combinatie pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybrid Premium een beetje meer waarde heeft met een meer omvangrijke comfortabele laag en micro-veren, om de voorgaand vermelde problemen met drukpunten te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het onderscheid tussenin een pocketvering en foam?

Net zoals ieder materialen hebben ook vulling en binnen veren hun eigen krachtige aspecten. Vulling opereert druk verminderend. Wanneer je een zijslaper bent en vaker het besef beleeft dat je hand tintelen, is een matras van schuim wellicht een verbeterde optie in jouw geval.

Binnenveringen zijn meestal wat harder en geven zodoende wat toegevoegde support. Het belangrijkste voordeel van de binnenveringskern is dat hij optimaler luchtcirculatie toestaat. Wanneer je overvloedig transpireert of in een zeer nat weer woont, is de verenkern absoluut het overwegen waard.

Deze product assortimenten in het over het algemeen:

De O2 wordt over het in het algemeen gezien als een medium hard bed dat het grootste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te overmatig wegzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt aangemerkt als een medium stevig bed dat het evenwicht hanteert (hieraan kiezen de meeste mensen de voorkeur).

De Hybride Premium is qua gevoel tijdens het liggen het meeste gelijkwaardig met de Oorspronkelijke Combinatie, in welk geval de boven laag aan de bovenkant is aangepast voor een enigszins knusser wolkengevoel en dus als meer zacht (echter nog steeds steviger dan de Oorspronkelijke) is beschouwd.

Is het waar het feit dat mijn persoonlijke matras een sterke geur kan hebben?

Ja, als uw verse Emma-matras een geur bezit, staat het feit dat erg gewoon. De lucht staat onbedreigend en wanneer jij de slaapoppervlak 72 uur toelaat ventileren, verdwijnt dat stank. Ons producten zijn OEKO-TEX 100, klasse 1 gecertificeerd als en tevens toegestaan voor het doel zuigelingen op het laten slapen. Daarom maak je geen enkele bezorgdheden aangaande deze stank afkomstig van jouw verse Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de proefperiode van honderd nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een pluspunt dat alleen voor Emma-consumenten is. Op de dag dat je bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet perfect voor je is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Buiten het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een uitstekende prijs bieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen wat krachtiger vanwege hun opbouw. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te selecteren of de topper helemaal te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de top matrassen en de poten meegerekend. De matrastopper is apart verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra hoogwaardige assortiment valt.

Top 10 artikelen over Traagschuim Topdekmatras Met Hybrid Gel

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️