Trampoline Beter Laten Veren 🔥 7 SNELLE WEETJES

Emma Sleep – Matras Informatie – Beoordelingen en Recensies en Kortingen

De beste Emma aanbiedingen, kosten, kortingen en kortingscodes

Doorgaans biedt Emma steeds een afprijzing, in dit artikel ontdek je op welke manier je de hoogste kortingen en aantrekkelijkste deals kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Trampoline Beter Laten Veren:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren studie naar slaap. Gemaakt om jou de beste nachtrust te geven. Slaap vlugger en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je lichter door progressieve steun.

Het Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat drievoudige foam- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen lichaamscomfort en extra stevige steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt samen met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een ideaal slaapomgeving te creëren.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s meest betaalbare matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van verschillende lichaamstypen. Het matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De verschillen tussen de Emma matrassen Als je overweegt een Emma aan te schaffen is het belangrijk om te weten dat er 4 opties zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, waaronder koudschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Daarnaast zit er wel een verschil in prijs. De kleine versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grootste versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleine variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste versie (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleinere formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro in huis. De grote formaat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid is 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras tal van maten beschikbaar. Het kleinere maat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en het grootste formaat (180×210 cm) is €2.149.

Emma O2 vs. Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op de website van Emma. De orginele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kun u dan nog wel kopen op hun eigen website? Hieronder vallen het O2-matras, de hybrid-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. We zullen elk van dit matras van een eigen review bespreken.

Emma O2

Zowel het Emma 02 matras als het Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. Het O2 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaardere slaper. De samenstelling van de 02 bestaat uit diverse soorten schuim. Er is een kleine Airgocell schuimlaag aanwezig aan de matras. Gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Daarnaast bestaat dit matras uit een dik laag HRX-schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier hebben gesneden. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Trampoline Beter Laten Veren

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan O2 matras. Het enige dat wat anders is dan het O2 is de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze laag maakt het een hybrid matras. Er wordt namelijk schuimlaag gecombineerd met pocketveren gecombineerd. een pocketvering matras is een iets oudere vorm van techniek van matrassen maken. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma Sleep hierna beweegt. De overige schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar het 02 matras lijkt ons dat een betere aankoop omdat deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van het Hybrid matras. Het matras heeft hoogte van 25 centimeter en bestaat uit 7 lagen: airgocell-schuim, pocketveren, traagschuim en koudschuim. Het Premium matras heeft meer pocketveren dan de reguliere Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer steun en stabiliteit biedt. Daarnaast bezit de Premium matras een afneembare en wasbare hoes die soepeler is in vergelijking met de hoes het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit matras in het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma matras is het Emma Easy matras. Dit is een budget matras dat beschikbaar is voor €229,00 voor de kleinste formaat en moet concurreren met de matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit ontvang je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Trampoline Beter Laten Veren: Aanbieding op Emma-Matrassen en overige producten

Na deze prijsverhoging geeft Emma standaard kortingspercentages tussen 10 en zelfs 45. Een korting van 20% is dan ook een sigaar van eigen doos. Maar hoe kan het mogelijk voor Emma tot 45% korting aan te bieden en nog steeds een winstgevend onderneming blijven?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij- afdekking en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien met vier handvatten en op 60°C gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat de stof getest werd op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma biedt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype uit de bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische look and feel. Het bedframe biedt een stevige ondersteuning bieden , en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren van €289 euro en €379 euro. Het bed frame is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel net in je interieur passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavian lifestyle, het Emma Original bed een minimalistisch ontwerp wat ervoor zorgt dat het past in vrijwel ieder slaapkamerinterieur past. Er bestaan verschillende onderdelen beschikbaar die toe te voegen bij het bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook hoofdbord worden gekocht. Het valt te merken dat de bed bekleding 100% polyester is, terwijl er veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen schommelen van de €569 euro tot €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt u het lastig om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal wanneer je een complete set in 1 wilt ontvangen. Bij een boxspringbed krijg je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een matrastopper toe te voegen. Van alle Emma bedden, is dit de bedtype met de meeste opties. Er zijn namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Original Bed ligt qua de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (op de schaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het geschikt is voor de gemiddelde slaper goed aanpasbaar is.

Maar, voor personen met andere voorkeuren is de verstelbaarheid mogelijk niet voldoende zijn. De kosten voor het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599.

Conclusie over Trampoline Beter Laten Veren

Emma Sleep biedt een breed gamma van bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun producten heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge kosten en het gegeven dat de kortingen meestal al in de oorspronkelijke prijs zitten verwerkt. Voer dus voldoende research voordat je een aankoop doet, en denk niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Kussen van Emma

Trampoline Beter Laten Veren

Buiten de slaapmeubels heeft Emma 6 verschillende kussens aan.

Het kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat uit 3 lagen die met elkaar zijn om te wisselen om de correcte steun. U kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor iedere type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te noemen omdat de consument wellicht iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u het gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net als bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heb u ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch indien je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt bieden aan je matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper waar Emma zelfs een patent op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, begint de kostprijs op €679 (zonder korting).

Trampoline Beter Laten Veren Extra’s

Buiten de belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse andere slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrashoes, welke in alle maten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande dat het haalbaar blijkt te zijn om de dekbed om te schoonmaken, blijkt de dekbed te erg gewichtig ten behoeve van huishoudelijke wasautomaten. Er twee maten beschikbaar van 150×200 centimeter alsook 240×220 en ook het kostprijs begint bij 165 euro EUR.

Temp pad

Met behulp van de tempereerpad gereedschap kan de warmtegraad vanaf het bedden wezen geregeld. De apparaat dient vlakbij het slaapplek om te worden geplaatst en ook mag met een afstandsbediening worden bijgesteld. Daarvan bestaan de accu’s geen standaardgewijs ingesloten. Het kostprijs van de tempereerpad bedraagt €259 EUR.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma beschikt over vier verschillende bedden. We zoomen in op de 2 populairste materassen: Het Emma O2 en tevens het Emma Hybrid. Beiden materassen kennen één diktegraad vanaf 25 cm. Het O2 kent ’n middelmatig tot vast karakter, hetgeen prima aansluit voor zijde en tevens rugzijde slapers.

De hybride schijnt net een beetje steviger. De grote afwijking tussenin de 2 bedden is dat bij het hybrid een pocketvering laagje is geïntegreerd.
De minste afmeting van de Het Emma merk O2 materas kostprijs 439 euro en de grootst afmeting 1069 euro. Bij het Emma Hybrid bed starten het tarieven van 899 tot 2039 euro. Gelijkend op u kan bekijken, bewegen de tarieven aanzienlijk uiteenlopend.

Wordt er korting toegekend op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, komen ze met met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd geeft Emma- waarborg en wat wordt er vergoed?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het schuim ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emmamatras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybrid, bezitten het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Trampoline Beter Laten Veren

Buiten de matrassen, zijn er verschillende slapen gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaat uit de doos, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk inrichting wel iets passends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Verdere slaapaccessoires zijn de hoofdkussens, matrascover, beddengoed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je honderd dagen om het in huis zelf uit te ervaren. Mocht het toch geen aangenaam zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je opgehaald en krijg je het koopbedrag retour.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma-matras?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een correcte positie van je ruggengraat. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom teweegbrengt. Al onze bestsellers zijn niet enkel grondig getest door zelfstandige consumentenorganisaties in geheel Europa, maar hebben er ook awards van gewonnen en dat komt door dit design.

Door de uitvoeringen door is er gewerkt aan toenemend comfort, ondersteuning en warmteregulering door het gebruiken van aanvullende innovatieve materialen. Verder zijn al onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen doven, supermakkelijk schoon te maken zijn door de afneembare covers en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die erkend zijn als veilig, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor individuen met rugpijn of pijn?

Dit hangt af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het vorm pijn dat je voelt.

We kunnen helaas niet omstandigheden oplossen, maar we kunnen je echter wat adviezen geven.

Personen die pijn voelt door drukzones (meestal als een stuk van je lichaam wordt overbelast of gekneld als het te veel massa draagt) heeft er doorgaans baat bij om over te stappen naar een minder stevig matras.

Mensen die op hun zij slapen die op zeer stevige matrassen liggen, klemmen vaak hun armen en schouders tussen hun lichaam en het matras. Één van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zouden hierbij kunnen. Ondanks dat ze zachter zijn, worden dergelijke matrassen nog steeds gezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn onderzocht op een correcte alignering van de ruggengraat, indien je bang bent dat het matras te zacht zal zijn.

Mensen die rugpijn ervaart door een onjuiste positionering van de rug (doorgaans als een matras niet stevig genoeg is en start door te zakken bij de heupzone), verlangt doorgaans meer aan een matras dat bijkomende steun geeft. Het meest geschikt is daarna één van onze hybride matrassen met veren. Het vraagstuk komt aker voor bij personen die enigszins zwaarlijviger of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of individuen die eenvoudigweg te veel tijd op erg versleten, vervormde matrassen hebben geslapen. Zij hebben heel veel voordeel bij ieder van onze Hybride pocketveringmatrassen, alhoewel de Combinatie Premium iets meer belang heeft met een dikker comfort laag en microveren, om de voorgaand besproken drukpuntproblemen te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussenin een pocket veer en foam?

Net zoals elk grondstoffen hebben ook vulling en binnenveren hun afzonderlijk sterk kanten. Foam opereert druk verminderend. Indien je een zijdelingse slaper bent en regelmatig het gevoel ervaart dat je vingers tintelen, is een matras van schuim waarschijnlijk een verbeterde optie voor jou.

Binnenveringen zijn gewoonlijk wat steviger en leveren hierdoor wat meer ondersteuning. Het belangrijkste pluspunt van de binnenveringskern is dat hij optimaler ventileert. Indien je veel zweet produceert of in een erg dampig milieu verblijft, is de verenkern vast en zeker het overwegen waard.

De productlijnen in het algemeen:

De O2 wordt gezien als over het in het algemeen beschouwd als een medium-hard matras dat het hoogste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te veel doorzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als aangemerkt als een medium-stevig slaapoppervlak dat het midden behoudt (hieraan kiezen de meeste mensen de keuze).

De Hybrid Premium is wat betreft liggevoel het meest gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, in welk geval de bovenste opperste laag is aangepast voor om een wat warmer wolkachtig gevoel en daarom als zachter (maar nog steeds vaster dan de Originele) wordt gezien als beschouwd.

Is het juist dat mijn bed een sterke geur kan bezitten?

Ja, indien je verse Emma-slaapoppervlak een geur bezit, ligt dat zeer gewoon. De lucht ligt onbedreigend en als jij hetzij slaapoppervlak 72 uurtjes laat luchten, vervaagt die lucht. Onze items zijn OEKO-TEX 100, categorie 1 gecertificeerd en eveneens toegestaan om zuigelingen op laten slapen. Derhalve maakt je geen enkele zorgen over de geur van uw recente Emma bed

Hoe functioneert de proefperiode van honderd nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een pluspunt dat uitsluitend voor Emma-klanten is. Op de dag dat je bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Behalve het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een geweldige prijs leveren.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen enigszins steviger vanwege hun opbouw. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te gebruiken of de topper helemaal te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen inbegrepen. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra hoogwaardige assortiment past.

Top 10 artikelen over Trampoline Beter Laten Veren

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️