Tweedehands Bedden ᐅ 12 SNELLE GEHEIMEN

Emma Slaap – Matras Info – Beoordelingen en Recensies en Deals

De Beste Emma aanbiedingen, prijzen, kortingen en kortingsbonnen

Normaliter biedt Emma altijd een korting, in dit stuk ontdek je hoe je de grootste afprijzingen en beste promoties kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Tweedehands Bedden:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang research naar slapen. Gemaakt om jou de beste slaap te geven. Val in slaap vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je lichter door progressieve ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard comfort en extra solide ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapomgeving te vormen.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons aller voordelige matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor optimale steun van diverse lichaamsvormen. De matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Indien je besluit een Emma aan te schaffen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er 4 opties zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en is samengesteld uit vijf lagen, inclusief koelschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Daarnaast zit er nog een verschil in kosten. De kleinere versie van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote versie (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinste versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinere maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro in huis. De grote maat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid kost 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras talrijke formaten te koop. Het kleinere formaat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en het grootste maat (180 x 210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 versus Hybrid

De Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op de website van Emma. Het originele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kan je dan nog wel kopen bij hun eigen website? Dit betreft het O2-matras, de hybride-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. We gaan ieder van deze matras van een eigen review voorzien.

Emma 02

Zowel het Emma O2 matras als het Emma Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 centimeter. De O2 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit matras geschikt voor de gemiddeld iets zwaardere slaper. De 02 is samengesteld uit diverse soorten schuimen. Er is een kleine laag Airgocell schuim aan de bovenkant aan het matras. Daarna door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Verder bestaat het matras uit een dikke laag HRX schuim dat ze blijkbaar op innovatieve wijze gesneden hebben. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Tweedehands Bedden

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan 02 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van de 02 is de laag pocketveren dat toegevoegd is. Deze maakt het een hybride matras. Er wordt immers schuim met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere vorm van technologie van matrassen maken. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting beweegt. De overige lagen schuim in het matras zijn: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de 02 matras lijkt het voor ons dat de betere aankoop omdat deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van Hybrid matras. Het matras heeft een hoogte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van zeven lagen: airgocell-schuim, pocketvering, memoryschuim en koudschuim. Het Premium matras bevat meer pocketveringen in vergelijking met het reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het extra steun en vastheid biedt. Daarnaast bezit de Premium matras een afneembare en wasbare hoes welke zachter aanvoelt dan de hoes van van het Emma Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit matras in de het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het nieuwste Emma matras is het Emma Easy matras. Dit matras is een budget matras dat al verkrijgbaar is voor €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras bestaande van Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit ontvang u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Tweedehands Bedden: Prijsverlaging op EmmaMatrassen en overige producten

Na die verhoging geeft Emma standaard kortingspercentages tussen 10% tot zelfs 45. Een 20% korting is dan ook een sigaar uit eigen doos. Echter, hoe is het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen te geven terwijl ze nog steeds een succesvol onderneming te zijn?

Emma matrashoes

De hoes voor de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt van 4 handige handvatten en bij 60°C gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat de stof gecontroleerd is op niet-schadelijke materialen.

Bedden van Emma

Emma verkoopt naast haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype uit alle Emma bed varianten, dankzij zijn minimalistische uitstraling. Het bedframe moet een goede ondersteuning bieden , en omdat er lucht door de lattenbodems heen kan lopen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame is beschikbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen van €289 euro tot €379. Het bedframe is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel net bij je slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, het Original Bed een minimalistisch ontwerp wat ervoor zorgt dat het past in bijna ieder slaapkamer past. Er bestaan diverse onderdelen voorhanden die toe te voegen aan het bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen van €569 tot €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt u het lastig om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als je een complete set in 1 wilt kopen. Hierbij krijg t namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een topper toe te voegen. Van alle bedden van Emma, is is dit de bedtype met de meeste opties. Er zijn namelijk 6 formaten aangeboden. Het Emma Original bed ligt met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (op de hardheidsschaal van 1= hard en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het bed geschikt is voor de gemiddelde slaper goed te verstellen is.

Maar, voor mensen met andere wensen kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De prijs van het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 tot €2.599 euro.

Samenvatting over Tweedehands Bedden

Emma Sleep heeft een breed gamma aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en het gegeven dat de aanbiedingen meestal al in de oorspronkelijke prijs zitten verwerkt. Doe dus goed research voordat u een aankoop doet, en vergeet niet om eveneens andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

Tweedehands Bedden

Buiten de bedden biedt Emma 6 verschillende hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat uit 3 lagen welke met elkaar zijn om te wisselen om de correcte ondersteuning. U kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het kussen toepasselijk voor elke type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, echter zij spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te vermelden omdat de klant misschien wat anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, echter op het moment biedt Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet u de gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan ultralichte microvezels. net zoals bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijg je 40% korting dus heb u ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wil geven aan uw matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper op zij zelfs een patent op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, start de kostprijs op €679 (zonder korting).

Tweedehands Bedden Accessoires

Buiten de belangrijkste assortiment van Emma bieden Emma nog diverse andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbescherming, welke in alle maten verkrijgbaar is, vinden we aan de dure kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks dat het denkbaar schijnt te zijn te de dekbed om te reinigen, is de deken te zwaarwegend gedurende huishoudelijke wasmachines. Er bestaan 2 formaten beschikbaar vanaf 150 bij 200 cm en 240×220 plus de prijs vangt aan op €165 euro.

Temp pad

Dankzij het tempereerpad gereedschap kunnen het warmte vanuit het bedje zijn geregeld. De toestel moet vlakbij de bedden om te zijn geplaatst en ook mogen met een afstandsbediening zijn bijgesteld. Hiervan zijn de accu’s niet standaardmatig bijgevoegd. De prijs van het temperatuurpad ligt op 259 euro euro’s.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk beschikt over vier diverse bedden. We zoomen in op de twee populairste matrassen: Emma O2 en ook de Emma merk Hybrid. Beiden materassen kennen ’n omvang van 25 centimeter. De O2 bezit een medium tot ferm eigenschap, wat uitstekend past bij zijde en rugslapers.

Het hybrid is precies enigszins steviger. Het grootste onderscheid tussendoor de een tweetal bedden schijnt dat op de hybrid ’n pocketveer laagje is geïntegreerd.
De kleinere formaat vanaf het Emma O2 bed bedraagt €439 en ook het grootst maat 1.069 euro. de Emma Hybrid bed vangen aan de tarieven van 899 euro t/m 2039 euro. Net als jij mag aanschouwen, gaan de kosten sterk uiteen.

Worden er kortingen aangeboden op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, promoten ze met reguliere kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang biedt Emma- garantie en welke onderdelen wordt er vergoed?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het foam ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emma-matras?

Beiden matrassen, de O2 en de Hybrid, bezitten het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Tweedehands Bedden

Buiten de matrassen, zijn er andere slapen verbonden producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaat uit de boxspring, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk interieur wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook 2 matrastoppers.

Verdere slaapaccessoires zijn de hoofdkussens, matrasbescherming, deken en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je honderd dagen om het bij je thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch geen aangenaam zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je teruggehaald en krijg je het aankoopsom terug.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma-matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een goede positie van je wervelkolom. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische klachten teweegbrengt. Allemaal onze bestverkochte producten zijn niet enkel zorgvuldig getest door onafhankelijke consumentenorganisaties in hele Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van behaald en dat is te danken door dit vormgeving.

Gedurende de modellen door is er gebruikt aan meer en meer comfort, ondersteuning en warmteregulering door het gebruiken van extra vooruitstrevende materialen. Verder zijn al onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen doven, supermakkelijk schoon te maken zijn door de losse overtrekken en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die goedgekeurd zijn als veilig, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor individuen met rugklachten of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamsvorm, je slaaphouding en het vorm ongemak dat je hebt.

We kunnen spijtig genoeg niet gevallen aanpakken, maar we kunnen je echter wat aanwijzingen geven.

Wie ongemak voelt door drukpunten (meestal wanneer een deel van je fysiek wordt overbelast of afgekneld als het te veel gewicht verdraagt) heeft er meestal nut van om te wisselen naar een minder stevig matras.

Zijslapers die op heel vaste matrassen liggen, beknellen vaak hun armen en schouders ertussen hun fysiek en het matras. Één van onze dikkere 25 cm. matrassen zou hierbij helpen. Hoewel ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen nog altijd aangezien als ‘medium stevig’. Ze zijn getest op een juiste positionering van de ruggengraat, als je beducht bent dat het matras te zacht zal zijn.

Wie pijn in de rug ervaart door een onjuiste positionering van de wervelkolom (gewoonlijk als een matras te zacht is en start door te slinken bij de heupgebied), nood vaak meer aan een matras dat extra support biedt. Het meest passend is dan één van onze combinatie matrassen met veren. Het vraagstuk doet zich aker voor bij individuen die enigszins zwaarder of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of individuen die eenvoudigweg te lang op heel oude, misvormde matrassen hebben geslapen. Zij hebben enorm profijt bij ieder van onze Combinatie pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybride Premium een beetje meer kwaliteit heeft met een meer omvangrijke comfortabele laag en micro-veren, om de hiervoor besproken drukpuntproblemen te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het onderscheid tussenin een pocketveer en vulling?

Gelijk als ieder stoffen hebben ook vulling en binnenveren hun unique sterk aspecten. Foam opereert druk verminderend. Wanneer je een persoon die op zijn zij slaapt bent en vaker het sensatie ervaart dat je hand slapen, is een matras van schuim vermoedelijk een verbeterde optie voor.

Interne veren zijn meestal wat harder en leveren zodoende wat meer support. Het belangrijkste pro van de binnenveringskern is dat hij beter lucht doorlaat. Indien je heel veel transpireert of in een zeer nat milieu verblijft, is de kern met veren vast en zeker het bekijken waard.

Deze productlijnen in het in het algemeen:

De O2 wordt in het algemeen gezien als een gemiddeld hard matras dat het grootste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te extreem inzakt).

De Original Hybrid wordt beschouwd als een gemiddeld stevig matras dat het balans hanteert (hieraan voorkeur geven aan de meesten de voorkeur).

De Hybrid Premium is qua gevoel tijdens het liggen het hoogst gelijk met de Original Hybrid, in welk geval de top laag is aangepast te een beetje gezelliger wolkengevoel en dus als softer (desalniettemin nog steeds steviger dan de Original) wordt gezien als beschouwd.

Klopt het feit dat mijn persoonlijke slaapoppervlak een intense geur kan hebben?

Ja, wanneer je nieuwe Emma-matras een lucht ervaart, is dat erg gewoon. De lucht staat onbedreigend en als jij het matras 72 uurtjes laat toe luchten, verdampt dat geur. Ons items zijn ook OEKO-TEX 100, klas 1 gecertificeerd als en eveneens erkend met het doel baby op de te slapen. Daarom maak je u niet bekommeringen aangaande deze geur uit je recente Emma-matras

Hoe functioneert de proefperiode van honderd nachten?

De risico-vrije proefperiode is een pluspunt dat exclusief voor Emma-consumenten is. Op de dag dat je bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Behalve het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een fantastische prijs leveren.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen wat solider vanwege hun constructie. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te kiezen of de topper helemaal te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de steunen meegerekend. De topper is apart verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra premium assortiment valt.

Top 10 artikelen over Tweedehands Bedden

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️