Tweepersoons Lattenbodem ☑️ 9 SIMPELE TIPS

Emma Slaap – Matras Informatie – Beoordelingen en Recensies en Deals

De beste Emma deals, kosten, kortingen en kortingscodes

Doorgaans geeft Emma steeds een afprijzing, in dit stuk leer je op welke manier je de beste kortingen en beste promoties kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Tweepersoons Lattenbodem:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang studie naar slapen. Gemaakt om je de beste nachtrust te geven. Doeze vlugger en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je gewichtloos door geleidelijke ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige foam- en pocketveringstechnologie combineert voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt samen met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een ideaal slaapklimaat te vormen.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s aller betaalbare matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van verschillende lichaamstypen. Het matras met de allerbeste kwaliteit-prijs verhouding.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Indien je denkt een Emma aan te schaffen is het belangrijk om te weten dat er vier keuzes zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koelschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en bestaat uit zes lagen.

Daarnaast zit er wel een onderscheid in kosten. De kleinste versie van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grote versie (180×200 cm) voor 459 euro. De kleine versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grootste variant (200×200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinste maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 thuis. De grote formaat (200×200 cm) van de Hybrid kost €2.039. Er bestaan voor elk matras talrijke maten te koop. De kleinere formaat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost €999 en de grootste maat (180 x 210 cm) is €2.149.

Emma 02 versus Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma. De originele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun u dan nog wel kopen bij hun eigen website? Dit zijn de O2-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan ieder van dit matras van een eigen review voorzien.

Emma O2

Zowel Emma O2 matras als het Emma Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 cm. De 02 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaarder slapers. De samenstelling van de 02 is samengesteld uit verschillende types schuim. Er bevindt zich een kleine Airgocell schuimlaag aan de bovenkant van de matras. Daarna gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Verder is het matras uit een dik laag HRX schuim dat zij blijkbaar op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Tweepersoons Lattenbodem

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan het 02 matras. Het enige wat anders is dan het 02 is de laag pocketveren dat toegevoegd is. Deze maakt het een hybrid matras. Hierbij wordt namelijk schuimlaag met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere techniek voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de koers van Emma hierna beweegt. De andere schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €899,00. Als we kijken naar de 02 matras lijkt ons dat de betere aankoop omdat de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van Emma Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 centimeter en is samengesteld uit een totaal van zeven lagen: Airgocell schuim, pocketveren, memoryschuim en koud schuim. De Premium matras bevat meer pocketveringen dan het reguliere Emma Hybrid matras, waardoor het matras meer ondersteuning en vastheid biedt. Bovendien heeft het Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes die zachter is dan de hoes van het Hybrid matras. Je koopt dit in de het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De nieuwste Emma Sleep matras is het Emma Easy. Dit is een budget matras dat al verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met de concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras bestaande uit Airgocell-schuim en HRX-schuim. Met dit krijg je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Tweepersoons Lattenbodem: Korting op EmmaMatrassen en andere producten

Sinds deze verhoging geeft Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10 en maar liefst 45%. Een 20% is dus een sigaar van eigen makelij. Maar hoe is het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen te geven en toch een succesvol bedrijf te zijn?

Emma matrashoes

De matrashoes van de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij- afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt van 4 handige handvatten en kan bij 60°C gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat de stof gecontroleerd is op niet-schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma

Emma biedt naast haar matrassen en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype binnen alle bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische uitstraling. Het bedframe moet een stevige ondersteuning bieden , en omdat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt verkrijgbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren van €289 euro en €379. Het bed frame is echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij je interieur passen.

het Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavian lifestyle, het Emma Original bed een minimalistisch ontwerp dat ervoor zorgt dat het bed in vrijwel ieder slaapkamerinterieur past. Er zijn diverse elementen beschikbaar om toe kunnen worden toegevoegd bij het bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder zonder. Het is opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren tussen de €569 euro tot €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het lastig om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect wanneer je een complete set in 1 wilt ontvangen. Bij een boxspringbed krijg t namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een matrastopper erbij te kopen. Uit alle Emma bedden, is is dit de variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Original Bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens de schaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het geschikt is voor de doorsnee persoon goed te verstellen is.

Maar, voor personen met andere voorkeuren kan de verstelbaarheid mogelijk niet voldoende zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Conclusie over Tweepersoons Lattenbodem

Emma Sleep heeft een breed gamma van bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun producten heeft Emma zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en de gegeven dat de kortingen vaak reeds in de oorspronkelijke prijs zijn inbegrepen. Doe dus voldoende onderzoek voordat je een aankoop doet, en denk niet om eveneens andere bedrijven te bekijken.

Emma kussen

Tweepersoons Lattenbodem

Naast de bedden heeft Emma zes verschillende kussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat uit drie lagen welke met elkaar zijn om te veranderen om de correcte ondersteuning. U kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het kussen toepasselijk voor elke soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te vermelden omdat de klant misschien iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik biedt Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u de gevoel bieden om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met twee lagen van superlichte microvezels. net zoals bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan je wens. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijgt je 40% korting dus heb je ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wil geven aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper op zij zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Tweepersoons Lattenbodem Accessoires

Naast het belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse extra slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbescherming, welke in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel dat het denkbaar schijnt te zijn om het dekentje te reinigen, is de dekentje te zwaarwegend gedurende huiselijke wasserettes. Er 2 afmetingen beschikbaar voor aankoop vanaf 150×200 centimeter en 240×220 en het prijs start op €165 EUR.

Temp pad

Met behulp van het temp pad instrument kunnen het warmte vanaf het bedje worden beheerd. De machine moet vlakbij de bed om te zijn neergezet plus mogen door middel van één afstandsbediening wezen bijgesteld. Van dit bestaan het energiecellen geen standaardmatig bijgevoegd. De prijs vanaf de temperatuurpad bedraagt 259 euro EUR.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma heeft een viertal uiteenlopende bedden. Wij focussen in op de een tweetal populairste bedden: Emma O2 en het Emma Hybrid. Beiden bedden bezitten een diktegraad van 25 cm. Het O2 bezit een middelmatig naar stevig eigenschap, dat uitstekend past voor zij en tevens achterkant slapers.

Het hybrid is juist enigszins steviger. De grote afwijking tussen de een tweetal materassen is het bij de hybride een pocketveringssysteem niveau schijnt toegepast.
Het kleinste formaat vanaf het Het Emma O2 bed kost 439 en de grootst maat 1069 euro. Bij het Emma Hybrid bed vangen aan de kosten van 899 euro tot €2.039. Net als u kan aanschouwen, gaan het kosten aanzienlijk verschillend.

Wordt er prijsverlaging toegekend op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, promoten ze met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd geeft Emma- waarborg en welke onderdelen worden er vergoed?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het materiaal ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emma-matras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybride, hebben het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Tweepersoons Lattenbodem

Naast de matrassen, zijn er andere slapen gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaande uit de box, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk interieurstijl wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Aanvullende slaapbenodigdheden zijn de kussentjes, matrasbeschermer, dekbed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100 dagen om het thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet echt prettig zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je afgehaald en krijg je het aankoopsom retour.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een juiste positie van je wervelkolom. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische problemen tot gevolg heeft. Elk onze bestsellers zijn niet uitsluitend zorgvuldig getest door zelfstandige consumentengroeperingen in heel Europa, maar hebben er ook awards van behaald en dat is te danken door dit ontwerp.

Tussen de uitvoeringen door is er gewerkt aan meer en meer gemak, support en warmteregulering door het gebruiken van extra vernieuwende materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen doven, supermakkelijk schoon te maken zijn door de afneembare covers en ze zijn vervaardigd van stoffen die erkend zijn als betrouwbaar, zelfs voor baby’s.

Welk matras is passend voor mensen met rugpijn of pijnklachten?

Dit ligt af van je lichaamsbouw, je slaappositie en het soort last dat je ervaart.

We kunnen helaas niet omstandigheden verhelpen, maar we kunnen je wel wat aanwijzingen voorschotelen.

Wie ongemak heeft door drukpunten (meestal indien een gedeelte van je lichaam wordt belast of gekneld als het overmatig belasting draagt) heeft er meestal nut van om over te stappen naar een soepeler matras.

Zijdelingse slapers die op heel stevige matrassen slapen, klemmen vaak hun armen en schouders ertussen hun lichaam en het matras. Eentje van onze dikkere 25 cm. matrassen kunnen hierbij kunnen. Ondanks dat ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen toch beschouwd als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn onderzocht op een correcte positionering van de ruggengraat, indien je bang bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Mensen die pijn in de rug heeft door een onjuiste positionering van de rug (gewoonlijk als een matras te soepel is en begint door te verzakken bij de heupzone), nood vaak meer aan een matras dat extra steun biedt. Het meest geschikt is vervolgens een van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het probleem komt regelmatig voor bij personen die een beetje zwaarder of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of personen die eenvoudigweg te lang op zeer oude, misvormde matrassen hebben gerust. Zulke personen hebben enorm voordeel bij iedere van onze Combinatie pocketveringmatrassen, hoewel de Combinatie Premium een beetje extra waarde heeft met een dikker comfortlaag en micro-veren, om de eerder genoemde problemen met drukpunten te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil ertussen een pocket veer en schuim?

Net gelijk elk stoffen hebben ook schuim en binnen veren ieder unique krachtige kanten. Foam functioneert drukverlagend. Als je een zijdelingse slaper bent en vaker het sensatie beleeft dat je handen tintelen, is een matras van schuim wellicht een superieure optie voor jou.

Binnen veren zijn gewoonlijk wat steviger en geven hierdoor wat extra steun. Het belangrijkste pluspunt van de binnenveringskern is dat hij optimaler lucht doorlaat. Als je overvloedig zweet of in een zeer dampig klimaat woont, is de veerkern absoluut het overwegen waard.

Deze productlijnen in het over het algemeen:

De O2 is door het algemeen beschouwd als een medium-hard bed dat het grootste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te extreem inzakt).

De Originele Hybride is aangemerkt als een medium stevig bed dat het evenwicht behoudt (hieraan voorkeur geven aan de meeste mensen de keuze).

De Hybride Premium is qua liggevoel het meeste gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, terwijl de bovenste laag aan de bovenkant is aangepast om voor een beetje warmer wolkachtig gevoel en daarom als meer zacht (maar nog harder dan de Original) wordt gezien als beschouwd.

Is het juist dat mijn bed een krachtige geur mag ervaren?

Inderdaad, wanneer uw verse Emma-bed een geur bezit, ligt datgene heel normaal. Het stank staat onbedreigend en als u de slaapoppervlak tweeënzeventig uurtjes laat doorluchten, verdwijnt deze lucht. Onze eigen items zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 met certificaat en ook erkend met het doel baby’s op het toestaan rusten. Daarom maak je niet bezorgdheden betreffende deze stank uit uw nieuwe Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de proefperiode van 100 nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een perk dat exclusief voor Emma-consumenten is. Op de dag dat je bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet geschikt voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Naast het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een uitstekende prijs leveren.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen iets krachtiger dankzij hun bouw. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te kiezen of de topper helemaal te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten inbegrepen. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra premium assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Tweepersoons Lattenbodem

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️