Uren Slaap Per Leeftijd ✔️ 3 VERBORGEN WEETJES

Emma Sleep – Matras Informatie – Beoordelingen en Recensies en Promoties

De beste Emma aanbiedingen, prijzen, afprijzingen en kortingsbonnen

Standaard geeft Emma altijd een korting, in dit stuk ontdek je op welke manier je de hoogste afprijzingen en aantrekkelijkste deals kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Uren Slaap Per Leeftijd:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang onderzoek naar slaap. Ontwikkeld om jouw de perfecte nachtrust te geven. Slaap sneller en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door geleidelijke steun.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat triple foam- en pocketveringstechnologie combineert voor een ongeëvenaard comfort en extra solide ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een ideaal slaapklimaat te creëren.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s aller voordelige matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van diverse lichaamsvormen. Het matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De variaties tussen de Emma madrastypes Wanneer je besluit een Emma aan te schaffen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er 4 keuzes zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en bestaat uit 5 lagen, inclusief koelschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Bovendien zit er wel een verschil in kosten. De kleinere variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor €229. De grote variant (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinste versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grote versie (200 x 200 cm) voor €1.069.

De kleinere formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro thuis. Het grootste maat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid is 2.039 euro. Er zijn voor elk matras tal van maten beschikbaar. De kleine maat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en het grote maat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 versus Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op de website van Emma Sleep. Het orginele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kun u dan nog wel kopen bij de website? Hieronder vallen de 02-matras, de hybrid-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen elk van dit matras van een eigen review bespreken.

Emma 02

Zowel Emma 02 matras als het Hybrid matras hebben een dikte van 25 centimeter. De O2 bezit een medium tot stevig karakter. Dit maakt het matras geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit matras geschikt voor de gemiddeld iets zwaardere slaper. De samenstelling van de O2 is samengesteld uit diverse soorten schuim. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant aan de bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder is het matras uit een dik plak HRX-schuim dat zij blijkbaar op een innovatieve manier gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Uren Slaap Per Leeftijd

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan het O2 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van de O2 is de laag pocketveren dat is toegevoegd. Deze maakt het een hybrid matras. Er wordt immers schuim met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere vorm van technologie voor het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de koers van Emma hierna beweegt. De andere lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar de 02 matras lijkt het voor ons dat de betere aankoop aangezien deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van het Hybrid matras. Het heeft dikte van 25 cm en bestaat uit een totaal van 7 lagen: airgocell-schuim, pocketvering, memoryschuim en koudschuim. Het Premium matras bevat meer pocketveringen dan de reguliere Emma Hybrid matras, waardoor het matras extra ondersteuning en vastheid biedt. Bovendien bezit de Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes welke soepeler is in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. Je koopt dit in de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het meest recente Emma matras is het Emma Easy. Dit matras is een budget matras dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te concurreren met concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit matras ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Uren Slaap Per Leeftijd: Kortingen op EmmaMatrassen en andere producten

Na deze prijsverhoging geeft Emma standaard kortingspercentages tussen 10 en zelfs 45. Een 20% korting is dan ook een sigaar uit eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen te geven en toch een winstgevend onderneming blijven?

Emma matrashoes

De hoes voor de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- afdekking en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van 4 handige handvatten en kan bij 60°C gewassen gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd werd op niet schadelijke stoffen.

Bedden van Emma-

Emma verkoopt naast haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als de eenvoudigste bed uit alle bedvarianten van Emma, dankzij minimalistische minimalistische look and feel. Het platform biedt een stevige ondergrond bieden en doordat er lucht door de lattenbodems heen kan lopen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen tussen €289 en €379 euro. Het bedframe is echter echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel net in jouw interieur passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavische levensstijl, het Original Bed een eenvoudig design dat maakt dat het in vrijwel elke slaapkamer past. Er bestaan diverse elementen beschikbaar die toe te voegen bij het bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder zonder. Het valt te merken dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, terwijl er veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en is niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen variëren van de €569 euro en €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het moeilijk om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect wanneer u alles in 1 wil kopen. Hierbij ontvang t namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een topper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is is dit de bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk 6 formaten aangeboden. Het Emma Original bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (volgens een schaal waarbij 1= hard en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het voor de gemiddelde slaper goed aanpasbaar is.

Maar, voor mensen met specifieke wensen is de verstelbaarheid wellicht niet toereikend zijn. De prijs voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 tot €2.599.

Samenvatting over Uren Slaap Per Leeftijd

Emma biedt een breed assortiment van matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit bij hun producten heeft Emma Sleep zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en de gegeven dat de kortingen meestal reeds in de oorspronkelijke prijs zitten verwerkt. Doe dus voldoende research alvorens je een aankoop neemt, en vergeet niet om ook andere bedrijven te bekijken.

Kussen van Emma

Uren Slaap Per Leeftijd

Buiten de bedden biedt Emma 6 verschillende hoofdkussens aan.

Het kussen De standaard Emma kussen bestaat van 3 lagen welke met elkaar zijn om te wisselen om de correcte ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de hoofdkussen toepasselijk voor iedere type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, echter Emma spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden omdat de klant misschien iets anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u de ervaring bieden om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met 2 lagen van superlichte microvezels. net zoals bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt je 40% korting dus heb u het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch als u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wilt bieden aan uw matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper op Emma zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Uren Slaap Per Leeftijd Extra’s

Naast de hoofdassortiment van Emma Sleep bieden zij nog verschillende extra slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbeschermer, welke in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks het feit dat hetzelfde denkbaar schijnt te zijn om het dekbed om te reinigen, blijkt het dekentje te zwaarwegend gedurende huiselijke wasserettes. Er 2 afmetingen verkrijgbaar vanaf 150 bij 200 centimeter tevens 240×220 plus het kosten start op 165 euro EUR.

Temp pad

Met de tempereerpad instrument mag het warmtegraad van de bedje worden beheerd. Het toestel moet naast de de slaapplek te worden neergezet en ook mag via één afstandbediening zijn aangepast. Van dit bestaan het batterijen niet standaard inbegrepen. Het kosten vanaf het temp pad ligt op €259 EUR.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk bezit 4 diverse matrassen. We zoomen in op het twee populairste materassen: Het Emma merk O2 en tevens het Emma merk Hybrid. Beiden bedden hebben ’n omvang vanaf 25. Het O2 bezit een medium naar vast aard, dat goed past voor zijde en ook rugzijde slapers.

Het hybride blijkt precies een beetje harder. De grote verschil tussendoor de een tweetal materassen is het feit dat aan het hybrid één pocketveringssysteem laag blijkt toegevoegd.
De minste afmeting van het Emma O2 matras kost €439 en ook het grootste formaat €1.069. de Emma merk Hybrid matras starten de prijzen vanaf €899 tot en met €2.039. Zoals jij mag zien, lopen de tarieven aanzienlijk uiteen.

Wordt er korting aangeboden op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, stunten met normale kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur geeft Emma garantie en welke aspecten wordt er onder de garantie vallen?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het materiaal ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emma-matras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybrid, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Uren Slaap Per Leeftijd

Behalve de matrassen, zijn er verschillende slapen verbonden producten in Emma’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat samengesteld uit de doos, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk inrichting wel iets geschikts tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Andere slaapaccessoires zijn de hoofdkussens, matrasbeschermer, beddengoed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het bij je thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet aangenaam zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je afgehaald en krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma-matras?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een juiste positie van je ruggengraat. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische klachten veroorzaakt. Al onze bestsellers zijn niet enkel grondig getest door onafhankelijke consumentenorganisaties in geheel Europa, maar hebben er ook prijzen van behaald en dat komt door dit vormgeving.

Door de modellen door is er gewerkt aan steeds meer comfort, ondersteuning en temperatuurregulering door het invoegen van aanvullende innovatieve materialen. Verder zijn al onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen absorberen, zeer gemakkelijk proper te maken zijn door de afneembare hoezen en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die gecertificeerd zijn als betrouwbaar, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor mensen met pijn in de rug of pijnproblemen?

Dit ligt af van je lichaamstype, je slaaphouding en het type last dat je ervaart.

We kunnen jammer genoeg geen situaties oplossen, maar we kunnen je wel wat adviezen geven.

Wie pijn voelt door drukzones (doorgaans wanneer een stuk van je lichaam wordt belast of afgekneld als het overmatig gewicht verdraagt) heeft er meestal nut van om te wisselen naar een minder stevig matras.

Zijdelingse slapers die op erg vaste matrassen rusten, beknellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lijf en het matras. Één van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zouden hierbij kunnen. Alhoewel ze zachter zijn, worden zulke matrassen nog altijd aangezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een goede alignering van de ruggengraat, als je bezorgd bent dat het matras te soepel zal zijn.

Wie rugklachten ervaart door een onjuiste alignering van de rug (meestal als een matras te zacht is en aanvangt door te verzakken bij de heupzone), nood meestal meer aan een matras dat bijkomende support geeft. Het beste is dan een van onze combinatie matrassen met springveren. Het vraagstuk treedt aker voor bij personen die een beetje zwaarlijviger of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of individuen die gewoon te veel tijd op zeer verouderde, misvormde matrassen hebben gesluimerd. Zulke mensen hebben heel veel voordeel bij iedere van onze Hybride pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybrid Premium enigszins meer belang heeft met een dikker comfortlaag en micro-veren, om de eerder vermelde problemen met drukpunten te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussenin een pocketveer en vulling?

Zoals zoals elk grondstoffen hebben ook vulling en binnenveren elk unique sterk aspecten. Vulling functioneert drukverlagend. Indien je een persoon die op zijn zij slaapt bent en vaker het gevoel beleeft dat je handen slaperig zijn, is een schuim matras vermoedelijk een verbeterde optie voor jou.

Binnenveringen zijn meestal wat vaster en geven zodoende wat toegevoegde support. Het voornaamste voordeel van de kern met binnenveren is dat hij efficiënter luchtcirculatie toestaat. Als je heel veel zweet produceert of in een erg nat milieu woont, is de veerkern absoluut het aandacht geven waard.

De productlijnen in het algemeen:

De O2 wordt gezien als over het in het algemeen gezien als een medium hard matras dat het hoogste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te veel inzakt).

De Original Hybrid wordt aangemerkt als een medium-stevig slaapoppervlak dat het midden hanteert (hieraan kiezen de grootste deel van de mensen de voorrang).

De Combinatie Premium is op het gebied van ervaring tijdens het liggen het hoogst gelijkwaardig met de Originele Hybride, terwijl de top opperste laag is aangepast voor om een enigszins warmer wolkengevoel en dus als meer zacht (desalniettemin toch vaster dan de Originele) wordt gezien.

Is het juist dat mijn slaapoppervlak een intense lucht mag hebben?

Klopt, wanneer uw nieuwe Emma-slaapoppervlak een stank ervaart, staat dat zeer normaal. De lucht ligt ongevaarlijk en wanneer jij hetzij matras tweeënzeventig uur laat ventileren, verdampt deze lucht. Onze eigen producten zijn OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 gecertificeerd en ook erkend met het doel zuigelingen op het om slapen. Dus maak u geen zorgen betreffende het lucht afkomstig van uw verse Emma bed

Hoe functioneert de testperiode van honderd nachten?

De risico-vrije proefperiode is een voordeel dat uitsluitend voor Emma-consumenten is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet ideaal voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Naast het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een uitstekende prijs aanbieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen wat krachtiger vanwege hun opbouw. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te selecteren of de topper helemaal te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten meegerekend. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer hoogwaardige assortiment past.

Top 10 artikelen over Uren Slaap Per Leeftijd

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️