Verzwaringsdeken Aanbieding 🔴 4 OPZIENBARENDE ZAKEN

Emma Slaap – Matras Info – Reviews en Recensies en Aanbiedingen

De Beste Emma aanbiedingen, kosten, kortingen en kortingscodes

Standaard geeft Emma altijd een korting, in dit stuk leer je op welke manier je de grootste afprijzingen en aantrekkelijkste aanbiedingen kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Verzwaringsdeken Aanbieding:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang research naar slaap. Ontwikkeld om jouw de beste slaap te bieden. Doeze sneller en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je lichter door progressieve steun.

Het Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard comfort en aanvullende solide ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt samen met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een perfect slaapomgeving te vormen.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s aller betaalbare matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor ideale steun van diverse lichaamsvormen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Wanneer je overweegt een Emma aan te schaffen is het belangrijk om te weten dat er 4 opties zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en is samengesteld uit vijf lagen, inclusief koelschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Bovendien zit er nog een onderscheid in kosten. De kleinste variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleine variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grootste variant (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

De kleine formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 thuis. De grote maat (200×200 cm) van de Emma Hybrid is 2.039 euro. Er zijn voor elk matras verschillende maten beschikbaar. Het kleine maat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en de grote maat (180 x 210 cm) kost €2.149.

Emma 02 versus Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op de website van Emma. Het originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kan u dan nog wel aanschaffen op de website? Hieronder vallen de O2-matras, het hybrid-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van dit matras van een eigen beoordeling bespreken.

Emma 02

Zowel het Emma O2 matras als Emma Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 centimeter. Het O2 heeft een medium tot stevig karakter. Dit maakt het matras geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit geschikt is voor de gemiddeld iets zwaardere slapers. De 02 is samengesteld uit diverse types schuimen. Er is een klein laag Airgocell schuim aanwezig van de matras. Gevolgd gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Verder bestaat dit matras uit een dik plak HRX-schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier hebben gesneden. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Verzwaringsdeken Aanbieding

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan O2 matras. Het enige dat wat anders is dan het O2 is de pocketvering laag dat toegevoegd is. Deze maakt het het een hybride matras. Er wordt namelijk schuimlaag met pocketvering gecombineerd. een matras met pocketvering is een iets oudere technologie van matrassen maken. Interessant is dat de koers van Emma in deze richting toe beweegt. De andere lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €899,00. Als we kijken naar de 02 matras schijnt het voor ons dat de betere aankoop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Hybrid matras. Het heeft dikte van 25 centimeter en is samengesteld uit zeven lagen: airgocell-schuim, pocketveren, traagschuim en koudschuim. De Premium matras bevat meer pocketveren dan het standaard Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer ondersteuning en vastheid levert. Daarnaast bezit het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes die soepeler is dan de hoes van het Emma Hybrid matras. Je koopt dit in het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het meest recente Emma Sleep matras is de Emma Easy. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat al verkrijgbaar is voor €229,00 in de kleinste maat en moet wedijveren met de matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX-schuim. Bij dit matras ontvang u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Verzwaringsdeken Aanbieding: Prijsverlaging op Emma-Matrassen en overige producten

Na die prijsverhoging geeft Emma doorgaans kortingen variërend van 10 tot zelfs 45. Een korting van 20% korting is dan ook een sigaar uit eigen doos. Echter, hoe is het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden en nog steeds een succesvol onderneming te zijn?

Emma matrashoes

De matrashoes van de Emma matrassen heeft een grijze zij- bekleding en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt van vier handvatten en kan bij 60°C gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat de stof gecontroleerd is op niet-schadelijke stoffen.

Bedden van Emma-

Emma biedt behalve haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bed binnen de bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische look and feel. bed moet een stevige ondergrond bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan lopen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame komt verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen tussen €289 tot €379 euro. Het bed frame is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel net in je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavische levensstijl, het Emma Original bed een eenvoudig design wat maakt dat het in vrijwel ieder slaapkamer past. Er bestaan verschillende onderdelen beschikbaar om toe kunnen worden toegevoegd bij het bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren van de €569 euro en €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als u een complete set in 1 wil kopen. Bij een boxspringbed ontvang t namelijk het bedframe en het matras samen, met de mogelijkheid om een matrastopper erbij te kopen. Van alle bedden van Emma, is dit de variant met de meeste opties. Er zijn namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Original Bed ligt met de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (op de schaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het voor de gemiddelde persoon goed te verstellen is.

Maar, voor personen met specifieke wensen is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De prijs voor het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Samenvatting over Verzwaringsdeken Aanbieding

Emma biedt een breed gamma van bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en het gegeven dat de kortingen meestal reeds in de basisprijs zijn inbegrepen. Voer dus goed onderzoek alvorens u een beslissing neemt, en denk niet om eveneens andere merken te overwegen.

Kussen van Emma

Verzwaringsdeken Aanbieding

Naast de slaapmeubels heeft Emma 6 verschillende hoofdkussens aan.

Het kussen De standaard Emma kussen bestaat uit 3 lagen die met elkaar zijn om te veranderen voor de juiste ondersteuning. U kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het kussen toepasselijk voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te noemen aangezien de klant misschien iets anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het ogenblik biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet je het gevoel bieden om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen aan ultralichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan je wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijgt je 40% korting dus heb je ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig als je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wilt bieden aan uw matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper op Emma zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, start de prijs op €679 (zonder korting).

Verzwaringsdeken Aanbieding Extra’s

Buiten de belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden zij nog verschillende extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbescherming, welke in alle maten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks het feit dat hetzelfde haalbaar schijnt te zijn om de dekbed te schoonmaken, blijkt de dekbed te erg zwaar ten behoeve van huiselijke wasserettes. Er bestaan twee afmetingen verkrijgbaar vanaf 150 bij 200 centimeter en 240×220 en de prijs vangt aan op 165 euro’s.

Temp pad

Met de temp pad gereedschap kan de warmte vanuit het bedje wezen beheerd. De machine moet vlakbij het bedden om te worden opgesteld plus mogen via één afstandbediening wezen versteld. Hiervan bevinden de accu’s niet echt standaardmatig inbegrepen. Het kostprijs vanaf de temperatuurpad ligt op 259 euro euro’s.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk beschikt over 4 verschillende matrassen. We zoomen in op de een tweetal populairste matrassen: Het Emma merk O2 en ook het Emma Hybrid. Allebei bedden bezitten één omvang vanaf 25 cm. Het O2 bezit een gemiddeld naar vast eigenschap, dat prima geschikt is voor zijde en achterkant slapers.

De hybride is juist een beetje harder. Het grote afwijking tussenin de twee bedden blijkt dat op het hybride ’n pocketveer niveau schijnt geïntegreerd.
Het minste formaat van de Het Emma O2 matras kost €439 en tevens het grootste afmeting €1.069. Bij het Emma Hybrid matras vangen aan het prijzen vanuit €899 tot €2.039. Net als je mag bekijken, lopen het prijzen krachtig uiteen.

Wordt er korting toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emma voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, promoten ze met standaard kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd geeft Emma- waarborg en welke aspecten worden er vergoed?

Emma geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het foam ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emmamatras?

Beide matrassen, de O2 en de Hybride, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Verzwaringsdeken Aanbieding

Behalve de matrassen, zijn er andere nachtrust verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaande uit de doos, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk inrichting wel iets geschikts tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Verdere accessoires voor slapen zijn de kussentjes, matrascover, deken en het verzwaring deken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet aangenaam zijn, dan wordt het matras gratis bij je opgehaald en krijg je het koopbedrag retour.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma matras?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een correcte ondersteuning van je wervelkolom. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Allemaal onze bestsellers zijn niet enkel zorgvuldig getest door autonome consumentengroeperingen in heel Europa, maar hebben er ook awards van behaald en dat is te wijten door dit vormgeving.

Gedurende de varianten door is er gebruikt aan toenemend comfortabelheid, support en temperatuurregulering door het invoegen van meer innovatieve materialen. Verder zijn elk onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen doven, zeer gemakkelijk rein te maken zijn door de verwijderbare hoezen en ze zijn gemaakt van stoffen die gecertificeerd zijn als veilig, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor personen met pijn in de rug of pijn?

Dit ligt af van je lichaamstype, je slaaphouding en het soort pijn dat je voelt.

We kunnen helaas geen omstandigheden oplossen, maar we kunnen je wel wat aanwijzingen voorschotelen.

Personen die pijn ervaart door drukzones (gewoonlijk als een gedeelte van je lijf wordt overbelast of afgesloten als het teveel massa verdraagt) heeft er meestal nut van om te wisselen naar een soepeler matras.

Zijslapers die op heel vaste matrassen slapen, klemmen vaak hun armen en schouders ertussen hun lijf en het matras. Één van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen kunnen hierbij kunnen. Ondanks dat ze zachter zijn, worden deze matrassen toch gezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn onderzocht op een goede positionering van de wervelkolom, als je bezorgd bent dat het matras te soepel zal zijn.

Wie rugpijn lijdt door een slechte alignering van de rug (gewoonlijk als een matras te zacht is en start door te slinken bij de heupen), heeft meestal meer aan een matras dat meer support biedt. Het meest geschikt is vervolgens één van onze combinatie matrassen met veren. Het vraagstuk doet zich aker voor bij individuen die een beetje zwaarlijviger of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of personen die eenvoudigweg te veel tijd op heel versleten, verwrongen matrassen hebben gesluimerd. Zulke mensen hebben veel voordeel bij elk van onze Combinatie pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybride Premium een beetje toegevoegde belang heeft met een dikker comfortabele laag en kleine veren, om de voorgaand besproken problemen met drukpunten te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het onderscheid tussenin een pocketvering en schuim?

Zoals als elk grondstoffen hebben ook schuim en binnenveren hun unique sterk punten. Schuim werkt druk verminderend. Als je een zijslaper bent en aker het gevoel beleeft dat je handen tintelen, is een schuim matras vermoedelijk een superieure optie voor jou.

Binnenveringen zijn meestal wat vaster en geven daardoor wat toegevoegde steun. Het belangrijkste pro van de binnenveringskern is dat hij beter ventileert. Als je overvloedig zweet produceert of in een heel nat weer verblijft, is de kern met veren vast en zeker het aandacht geven waard.

Deze productlijnen in het algemeen:

De O2 wordt gezien als in het over het algemeen aangemerkt als een medium hard bed dat het grootste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te veel wegzakt).

De Originele Hybride is gezien als een gemiddeld stevig slaapoppervlak dat het evenwicht houdt (hieraan kiezen de meeste mensen de keuze).

De Combinatie Premium is op het gebied van gevoel tijdens het liggen het meeste vergelijkbaar met de Original Hybrid, in welk geval de top laag is aangepast om een beetje gezelliger wolkengevoel en dientengevolge als zachter (maar nog steeds vaster dan de Originele) wordt gezien.

Klopt dat mijn matras een sterke lucht kun ervaren?

Ja, wanneer je recente Emma-matras een lucht heeft, is datgene erg gewoon. De stank ligt ongevaarlijk en als u hetzij matras tweeënzeventig uurtjes toelaat luchten, verdampt deze geur. Onze eigen artikelen zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 met certificaat en eveneens toegestaan om baby op toestaan rusten. Dus maak je jij geen zorgen betreffende deze geur afkomstig van uw verse Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de testperiode van honderd nachten?

De zorgeloze proefperiode is een perk dat exclusief voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat je bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet ideaal voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Behalve het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een geweldige prijs leveren.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen wat steviger vanwege hun opbouw. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te gebruiken of de topper helemaal te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen inbegrepen. De topper is apart verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra luxe assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Verzwaringsdeken Aanbieding

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️