Vlekken In Matras Reinigen ➡️ 9 OPZIENBARENDE FEITJES

Emma Slaap – Matras Informatie – Beoordelingen en Recensies en Promoties

De Beste Emma deals, prijzen, afprijzingen en kortingsbonnen

Standaard biedt Emma altijd een afprijzing, in dit stuk leer je op welke manier je de beste afprijzingen en aantrekkelijkste promoties kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Vlekken In Matras Reinigen:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren research naar slaap. Ontwikkeld om jouw de perfecte nachtrust te bieden. Doeze vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je lichter door geleidelijke steun.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat drievoudige foam- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en aanvullende solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te creëren.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons meest betaalbare matras. Met triple schuimtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor optimale steun van diverse lichaamstypen. Het matras met de allerbeste kwaliteit-prijs verhouding.

De verschillen tussen de Emma matrassen Wanneer je overweegt een Emma aan te schaffen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er vier mogelijkheden zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koudschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Bovendien zit nog een verschil in prijs. De kleinste versie van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote variant (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinere variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grootste variant (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleinste maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro in huis. De grote formaat (200×200 cm) van de Emma Hybrid is 2.039 euro. Er bestaan voor ieder matras tal van maten verkrijgbaar. De kleinste maat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost €999 en de grote formaat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 vs. Emma Hybrid

De Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op hun website van Emma. De orginele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kan je dan nog wel kopen bij de website? Dit zijn het O2-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. We zullen elk van deze matras van een eigen review voorzien.

Emma 02

Zowel Emma 02 matras als het Emma Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 centimeter. De O2 heeft een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaardere slaper. De O2 bestaat uit diverse soorten schuimen. Er bevindt zich een kleine Airgocell schuimlaag aan de bovenkant aan de matras. Gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Daarnaast is het matras uit een dikke laag HRX schuim dat zij kennelijk op innovatieve wijze hebben gesneden. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Vlekken In Matras Reinigen

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan 02 matras. Het enige dat wat anders is dan het O2 betreft de laag pocketveren die toegevoegd is. Deze laag maakt het het een hybride matras. Hierbij wordt namelijk schuim met pocketvering samengebracht. een pocketvering matras is een iets oudere vorm van technologie voor het maken van matrassen. Interessant is dat de lijn van Emma in deze richting toe beweegt. De overige schuimlagen in het matras zijn: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €899,00. Als we kijken naar het O2 matras lijkt ons dat de betere koop aangezien de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van Emma Hybrid matras. Het matras heeft hoogte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van zeven lagen: airgocell-schuim, pocketvering, traagschuim en koudschuim. Het Premium matras bevat meer pocketveren dan het standaard Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer steun en vastheid levert. Daarnaast bezit het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes welke zachter is in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. Je koopt dit matras in de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het meest recente Emma Sleep matras is de Emma Easy matras. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met de concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell-schuim en HRX schuim. Met dit ontvang je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Vlekken In Matras Reinigen: Kortingen op EmmaMatrassen en andere producten

Na deze prijsverhoging biedt Emma doorgaans kortingspercentages tussen 10% en zelfs 45. Een korting van 20% korting is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Maar hoe kan het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen te geven terwijl ze toch een succesvol onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma matrassen heeft een grijze zij bekleding en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van 4 handige handvatten en op 60 graden gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat de stof gecontroleerd werd op niet schadelijke materialen.

Bedden van Emma

Emma Sleep verkoopt behalve haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe is de eenvoudigste bedtype binnen de bedvarianten van Emma, vanwege zijn minimalistische look and feel. Het bedframe moet een stevige ondergrond bieden , en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag lopen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt verkrijgbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren van €289 tot €379. Het bed frame is echter echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies in jouw interieur passen.

het Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavische levensstijl, het Original Bed een eenvoudig ontwerp wat maakt dat het bed past in bijna ieder slaapkamer past. Er bestaan diverse onderdelen beschikbaar die toe kunnen worden toegevoegd aan het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook hoofdbord worden gekocht. Het is te merken dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren tussen de €569 euro tot €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als u een complete set in 1 wil kopen. Bij een boxspringbed krijg je namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een topper erbij te kopen. Uit alle Emma bedden, is is dit de variant met de meeste opties. Er worden namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Original Bed heeft met de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (volgens een schaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit betekent dat het geschikt is voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Echter, voor personen met specifieke voorkeuren kan de verstelbaarheid wellicht niet toereikend zijn. De kosten van het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 tot €2.599 euro.

Conclusie over Vlekken In Matras Reinigen

Emma biedt een uitgebreid assortiment van matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit bij hun producten heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en de feit dat de kortingen vaak reeds in de basisprijs zijn inbegrepen. Voer dus voldoende research alvorens u een aankoop neemt, en denk niet om eveneens andere merken te bekijken.

Emma kussen

Vlekken In Matras Reinigen

Buiten de slaapmeubels heeft Emma 6 verschillende hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van 3 lagen die met elkaar zijn om te veranderen voor de correcte ondersteuning. U kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de hoofdkussen toepasselijk voor iedere type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te noemen aangezien de consument wellicht iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, echter op het moment biedt Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet u het ervaring geven om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met 2 lagen aan ultralichte microvezels. net zoals bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt je 40% korting dus heb je het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch indien u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wilt geven aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper waar Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, start de kostprijs op €679 (zonder korting).

Vlekken In Matras Reinigen Accessoires

Buiten de belangrijkste assortiment van Emma bieden Emma nog diverse extra slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal formaten. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbescherming, die in alle maten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel het feit dat het denkbaar schijnt te zijn om het dekbed te wassen, blijkt de deken te erg zwaar voor huiselijke wasmachines. Er bestaan twee afmetingen verkrijgbaar vanaf 150×200 centimeter alsook 240×220 plus de prijs start op €165 euro’s.

Temp pad

Met behulp van de temp pad tool kan de warmte vanaf de bedden zijn geregeld. De machine moet naast de de slaapplek om te worden geplaatst plus kan door middel van een afstandbediening wezen aangepast. Van dit zijn het accu’s geen standaard bijgevoegd. De prijs vanaf de temperatuurpad is 259 euro EUR.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk beschikt over vier diverse matrassen. We concentreren in op de 2 favoriete bedden: Het Emma O2 en ook het Emma Hybrid. Allebei materassen bezitten een diktegraad vanaf 25 centimeter. Het O2 kent een middelmatig tot vast karakter, hetgeen prima aansluit bij zijde en ook rugzijde slapers.

De gemengde is juist iets steviger. De grootste verschil tussendoor het een tweetal matrassen is het feit dat aan de hybride een pocketveringssysteem laagje schijnt geïntegreerd.
De kleinste afmeting van de Het Emma merk O2 materas kost €439 en tevens de grootste formaat 1069 euro. Bij het Emma bedrijf Hybrid materas vangen aan het prijzen vanaf €899 t/m €2.039. Net als je kan aanschouwen, lopen de kosten sterk uiteen.

Worden er prijsverlaging toegekend op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emma voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, komen ze met met normale kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur biedt Emma- waarborg en welke onderdelen wordt er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het schuim ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emma-matras?

Zowel matrassen, de O2 en de Hybrid, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Vlekken In Matras Reinigen

Buiten de matrassen, zijn er verschillende slaap verbonden producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaat uit de doos, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk interieur wel iets geschikts tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook 2 topmatrassen.

Verdere accessoires voor slapen zijn de kussens, matrasbeschermer, deken en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het in huis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet echt prettig zijn, dan wordt het matras gratis bij je teruggehaald en krijg je het aankoopbedrag terug.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma-matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een juiste ondersteuning van je wervelkolom. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele problemen met de wervelkolom teweegbrengt. Al onze topsellers zijn niet alleen zorgvuldig getest door zelfstandige consumentenverenigingen in hele Europa, maar hebben er ook prijzen van gewonnen en dat is te danken door dit vormgeving.

Tussen de uitvoeringen door is er gebruikt aan toenemend gemak, ondersteuning en temperatuurregulering door het toevoegen van meer vooruitstrevende materialen. Verder zijn elk onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen doven, zeer gemakkelijk proper te maken zijn door de losse hoezen en ze zijn geproduceerd van materialen die erkend zijn als onberispelijk, ook voor zuigelingen.

Welk matras is passend voor individuen met rugpijn of pijnproblemen?

Dit hangt af van je lichaamstype, je slaaphouding en het soort last dat je ervaart.

We kunnen helaas niet alle situaties oplossen, maar we kunnen je toch wat adviezen voorschotelen.

Degenen die ongemak ervaart door drukzones (doorgaans wanneer een gedeelte van je lijf wordt belast of afgekneld als het teveel massa verdraagt) heeft er meestal baat bij om te wisselen naar een soepeler matras.

Zijdelingse slapers die op zeer harde matrassen slapen, klemmen vaak hun armen en schouders tussenin hun lichaam en het matras. Één van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen kunnen hierbij kunnen. Hoewel ze soepeler zijn, worden deze matrassen toch beschouwd als ‘medium stevig’. Ze zijn onderzocht op een goede alignering van de ruggengraat, indien je bang bent dat het matras te zacht zal zijn.

Wie rugklachten lijdt door een slechte uitlijning van de wervelkolom (meestal als een matras niet stevig genoeg is en aanvangt door te verzakken bij de heupzone), nood vaak meer aan een matras dat bijkomende ondersteuning verleent. Het meest passend is dan eentje van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het issue komt vaker voor bij mensen die enigszins zwaardere of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of mensen die simpelweg te lang op erg oude, verwrongen matrassen hebben gesluimerd. Zij hebben enorm baat bij ieder van onze Combinatie pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybrid Premium een beetje toegevoegde belang heeft met een dikker comfortlaag en microveren, om de eerder besproken drukpuntproblemen te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussenin een pocketvering en schuim?

Gelijk gelijk ieder grondstoffen hebben ook schuim en interne veren elk afzonderlijk krachtige aspecten. Vulling werkt drukverlagend. Wanneer je een zijdelingse slaper bent en aker het gevoel ervaart dat je vingers slaperig zijn, is een schuim matras waarschijnlijk een superieure keuze in jouw geval.

Binnenveringen zijn meestal wat vaster en leveren daardoor wat toegevoegde steun. Het grootste voordeel van de binnenveringskern is dat hij beter luchtcirculatie toestaat. Als je veel transpireert of in een heel dampig weer verblijft, is de veerkern absoluut het aandacht geven waard.

De productreeksen in het over het algemeen:

De O2 is over het over het algemeen beschouwd als een medium-hard matras dat het grootste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te veel doorzakt).

De Originele Hybride is aangemerkt als een gemiddeld stevig slaapoppervlak dat het evenwicht houdt (hieraan voorkeur geven aan de meesten de voorkeur).

De Combinatie Premium is qua liggevoel het meeste gelijkwaardig met de Oorspronkelijke Combinatie, in welk geval de boven laag aan de bovenkant is aangepast te een enigszins gezelliger wolkachtig gevoel en dientengevolge als zachter (maar nog vaster dan de Original) is gezien.

Klopt het feit dat mijn eigen matras een sterke geur mag ervaren?

Ja, als je recente Emma-bed een geur bezit, staat het feit dat erg normaal. De lucht staat onschadelijk en wanneer jij de slaapoppervlak tweeënzeventig uren toelaat ventileren, vervaagt deze geur. Onze eigen producten zijn wel OEKO-TEX 100, categorie 1 met certificaat en ook toegestaan om zuigelingen op de toelaten rusten. Derhalve maakt je niet bezorgdheden betreffende het lucht van uw verse Emma-matras

Hoe werkt de testperiode van 100 nachten?

De risicovrije proefperiode is een pluspunt dat uitsluitend voor Emma-klanten is. Op de dag dat je bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet ideaal voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Behalve het grote ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een fantastische prijs leveren.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen enigszins krachtiger vanwege hun bouw. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te selecteren of de topper volledig te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de top matrassen en de poten meegerekend. De matrastopper is apart verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra premium assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Vlekken In Matras Reinigen

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️