Vt Wonen Sale 🔥 14 OPZIENBARENDE FEITJES

Emma Sleep – Matras Informatie – Reviews en Ervaringen en Aanbiedingen

De beste Emma deals, kosten, afprijzingen en kortingscodes

Doorgaans geeft Emma steeds een korting, in dit artikel leer je hoe je de beste kortingen en aantrekkelijkste deals kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Vt Wonen Sale:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang studie naar slaap. Ontwikkeld om je de ideale slaap te bieden. Doeze sneller en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je lichter door progressieve ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapklimaat te vormen.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons meest economische matras. Met triple foamtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor ideale steun van diverse lichaamsvormen. De matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De verschillen tussen de Emma matrassen Indien je overweegt een Emma aan te kopen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er vier opties zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en is samengesteld uit vijf lagen, waaronder koelschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Daarnaast zit nog een verschil in prijs. De kleinste variant van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grote versie (180×200 cm) voor €459. De kleinere variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grootste variant (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinere formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro thuis. De grote formaat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid is 2.039 euro. Er zijn voor ieder matras talrijke formaten beschikbaar. Het kleinere maat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en de grote formaat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma 02 versus Emma Hybrid

De Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op hun website van Emma. De originele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kan u dan nog wel aanschaffen bij de website? Dit betreft het 02-matras, de hybride-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. We gaan elk van dit matras van een afzonderlijke review bespreken.

Emma O2

Zowel het Emma 02 matras als Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. Het O2 bezit een medium tot stevig karakter. Dit maakt het geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaarder slaper. De samenstelling van de O2 is samengesteld uit verschillende types schuim. Er is een kleine laag Airgocell schuim aanwezig aan het matras. Gevolgd gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder bestaat het matras uit een dikke plak HRX schuim dat zij blijkbaar op een innovatieve manier hebben gesneden. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Vt Wonen Sale

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het O2 matras. Het enige dat wat verschillend is dan de O2 betreft de pocketvering laag die toegevoegd is. Deze maakt het het een hybride matras. Er wordt namelijk schuimlaag gecombineerd met pocketveren gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere vorm van techniek voor matrassen maken. Interessant is dat de lijn van Emma Sleep hierna toe beweegt. De overige lagen schuim in het matras bestaan uit: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar het O2 matras lijkt het voor ons dat de betere aankoop omdat deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van het Hybrid matras. Het matras heeft een dikte van 25 cm en is samengesteld uit zeven lagen: airgocell-schuim, pocketveren, memoryschuim en koudschuim. De Premium matras bevat meer aantal pocketveren dan het reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras extra steun en vastheid biedt. Bovendien bezit de Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes die soepeler is dan de hoes van van het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De meest recente Emma matras is de Emma Easy matras. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is voor €229,00 voor de kleinste maat en moet concurreren met concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld van Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit matras ontvang je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Vt Wonen Sale: Aanbiedingen op Emma-Matrassen en andere producten

Sinds die verhoging biedt Emma standaard kortingspercentages tussen 10% en maar liefst 45%. Een korting van 20% korting is dus een sigaar van eigen doos. Maar hoe is het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden terwijl ze nog steeds een winstgevend onderneming blijven?

Hoes van Emma matras

De matrashoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt van vier grepen en op 60°C gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat de stof gecontroleerd werd op niet-schadelijke stoffen.

Bedden van Emma-

Emma Sleep verkoopt naast haar matrassen en accessoires ook bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame is het ‘simpelste’ bed binnen de bedvarianten van Emma, vanwege zijn minimalistische uitstraling. bed moet een goede ondergrond bieden en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan lopen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe is verkrijgbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen van €289 euro en €379 euro. Het bedframe is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies in je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavische levensstijl, heeft het Original Bed een eenvoudig design dat ervoor zorgt dat het bed past in vrijwel elke slaapkamerinterieur past. Er zijn verschillende elementen beschikbaar die toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder. Het valt te merken dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel er veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen variëren van €569 en €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt je het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal wanneer u alles in 1 wilt kopen. Hierbij krijg t namelijk het bedframe en het matras samen, met de mogelijkheid om een topper erbij te kopen. Van alle bedden van Emma, is is dit de bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Emma Original bed ligt qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (op de hardheidsschaal van 1= hard en 10 = zacht). Dit betekent dat het geschikt is voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Echter, voor personen met specifieke wensen kan de verstelbaarheid mogelijk niet voldoende zijn. De prijs voor het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over Vt Wonen Sale

Emma biedt een breed assortiment van matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun artikelen heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het feit dat de kortingen meestal al in de basisprijs zijn verwerkt. Doe dus goed research voordat u een aankoop neemt, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Kussen van Emma

Vt Wonen Sale

Buiten de bedden biedt Emma zes diverse kussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat uit 3 lagen welke met elkaar zijn om te wisselen om de juiste steun. Je kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor elke soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te vermelden omdat de klant wellicht wat anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het moment biedt Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je de ervaring bieden om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan ultralichte microvezels. net zoals bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijg je 40% korting dus heeft je het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig indien je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wilt geven aan je matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de prijs bij €679 (zonder korting).

Vt Wonen Sale Accessoires

Buiten de hoofdassortiment van Emma bieden zij nog diverse extra slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbescherming, die in alle maten beschikbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel dat hetzelfde haalbaar blijkt te zijn om het dekentje om te reinigen, is de dekbed te erg zwaarwegend ten behoeve van binnenlandse wasautomaten. Er zijn twee maten beschikbaar van 150×200 cm alsook 240×220 plus de kostprijs start bij 165 euro euro.

Temp pad

Met de temp pad tool kunnen het warmtegraad vanaf het bedje wezen geregeld. Het toestel moet naast de het bed te wezen geplaatst plus kan via één afstandsbedieningstoestel wezen bijgesteld. Van dit zijn het batterijen niet standaardgewijs bijgevoegd. De kosten vanaf het temp pad is €259 euro.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma bezit 4 verschillende materassen. We concentreren in de 2 favoriete bedden: Het Emma merk O2 en het Emma Hybrid. Beide matrassen hebben één dikte van 25. De O2 bezit een middelmatig tot ferm karakter, hetgeen goed aansluit bij zij en tevens rugslapers.

De hybrid is precies enigszins steviger. De grootste verschil tussen de 2 materassen blijkt het aan het gemengde ’n pocketveer laagje is toegepast.
De minste afmeting van het Het Emma O2 materas bedraagt 439 en tevens de grootst afmeting 1069 euro. Bij het Emma Hybrid matras starten de prijzen van 899 t/m 2.039 euro. Net als u mag bekijken, lopen de prijzen sterk uiteenlopend.

Worden er korting gegeven op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emma voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, stunten met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang verstrekt Emma garantieperiode en welke onderdelen wordt er gedekt?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het materiaal ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emma-matras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybride, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Vt Wonen Sale

Behalve de matrassen, zijn er andere nachtrust verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat samengesteld uit de doos, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk inrichting wel iets passends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Aanvullende slaapaccessoires zijn de kussentjes, matrascover, deken en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het bij je thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet echt aangenaam zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je teruggehaald en krijg je het aankoopbedrag terug.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een matras van Emma?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een goede ondersteuning van je rug. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom teweegbrengt. Elk onze bestverkochte producten zijn niet alleen zorgvuldig getest door autonome consumentenorganisaties in geheel Europa, maar hebben er ook prijzen van behaald en dat komt door dit vormgeving.

Tussen de uitvoeringen door is er gewerkt aan steeds meer gemak, steun en temperatuurregulering door het gebruiken van extra innovatieve materialen. Verder zijn elk onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen dempen, heel eenvoudig proper te maken zijn door de losse overtrekken en ze zijn geproduceerd van grondstoffen die goedgekeurd zijn als veilig, eveneens voor zuigelingen.

Welk matras is geschikt voor mensen met rugpijn of pijnklachten?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsbouw, je slaappositie en het vorm pijn dat je voelt.

We kunnen jammer genoeg geen situaties verhelpen, maar we kunnen je toch wat aanwijzingen voorschotelen.

Personen die last heeft door drukpunten (meestal indien een stuk van je lijf wordt overbelast of afgesloten als het te veel belasting verdraagt) heeft er gewoonlijk nut van om over te stappen naar een soepeler matras.

Zijslapers die op erg stevige matrassen slapen, beknellen vaak hun armen en schouders tussenin hun fysiek en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij helpen. Ondanks dat ze zachter zijn, worden deze matrassen nog altijd gezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn onderzocht op een juiste positionering van de wervelkolom, als je beducht bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Mensen die rugpijn heeft door een onjuiste uitlijning van de rug (gewoonlijk als een matras te zacht is en start door te verzakken bij de heupgebied), nood meestal meer aan een matras dat bijkomende ondersteuning verleent. Het meest passend is dan een van onze combinatie matrassen met springveren. Het vraagstuk komt vaker voor bij individuen die enigszins zwaarlijviger of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of individuen die gewoon te veel tijd op erg versleten, vervormde matrassen hebben geslapen. Zij hebben enorm voordeel bij iedere van onze Hybrid pocketveringmatrassen, hoewel de Hybride Premium iets meer belang heeft met een meer omvangrijke comfortabele laag en micro-veren, om de eerder vermelde drukpuntproblemen te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussenin een pocketvering en foam?

Net als ieder grondstoffen hebben ook vulling en binnen veren hun afzonderlijk krachtige kanten. Schuim opereert drukverlagend. Wanneer je een zijslaper bent en regelmatig het sensatie beleeft dat je handen slaperig zijn, is een matras van schuim vermoedelijk een betere keuze in jouw geval.

Interne veren zijn gewoonlijk wat steviger en bieden hierdoor wat extra support. Het voornaamste pluspunt van de binnenveringskern is dat hij optimaler luchtcirculatie toestaat. Indien je heel veel transpireert of in een erg nat weer leeft, is de veerkern vast en zeker het bekijken waard.

De productlijnen in het in het algemeen:

De O2 is door het algemeen aangemerkt als een medium-hard slaapoppervlak dat het grootste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te overmatig inzakt).

De Originele Hybride is beschouwd als een medium-stevig matras dat het balans behoudt (hieraan geven de meeste mensen de keuze).

De Hybride Premium is qua ervaring tijdens het liggen het meeste vergelijkbaar met de Originele Hybride, waarbij de boven opperste laag is aangepast te een beetje gezelliger wolkengevoel en daarom als zachter (desalniettemin nog steeds steviger dan de Original) wordt beschouwd.

Klopt het feit dat mijn matras een sterke geur kun hebben?

Inderdaad, wanneer je verse Emma-matras een stank heeft, staat datgene zeer normaal. Het stank is ongevaarlijk en wanneer jij het matras tweeënzeventig uren toelaat luchten, verdampt die lucht. Onze eigen producten zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 met certificaat en tevens goedgekeurd om zuigelingen op het te dutten. Dus maak je je niet bezorgdheden betreffende deze lucht afkomstig van uw nieuwe Emma bed

Hoe werkt de testperiode van 100 nachten?

De risicovrije proefperiode is een voordeel dat alleen voor Emma-klanten is. Op de dag dat je bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Buiten het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een geweldige prijs leveren.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen enigszins solider vanwege hun opbouw. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te selecteren of de topper helemaal te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de top matrassen en de steunen bijgevoegd. De topper is apart verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer premium assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Vt Wonen Sale

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️