Vt Wonen Woonkamer Groen ➡️ 7 SIMPELE HACKS

Emma Slaap – Matras Info – Beoordelingen en Ervaringen en Aanbiedingen

De Beste Emma deals, prijzen, kortingen en kortingsbonnen

Standaard geeft Emma steeds een afprijzing, in dit tekst lees je hoe je de hoogste kortingen en voordeligste deals kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Vt Wonen Woonkamer Groen:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang onderzoek naar slapen. Ontwikkeld om je de ideale slaap te geven. Slaap vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je lichter door geleidelijke steun.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige foam- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen lichaamscomfort en extra stevige steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te creëren.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons meest economische matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor perfecte steun van verschillende lichaamstypen. Het matras met de allerbeste kwaliteit-prijs verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Wanneer je overweegt een Emma aan te schaffen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er vier keuzes zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en is samengesteld uit vijf lagen, waaronder koelschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Bovendien zit er wel een onderscheid in kosten. De kleine variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grootste variant (180×200 cm) voor 459 euro. De kleine variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste versie (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleine maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro thuis. Het grote maat (200 x 200 cm) van de Hybrid kost 2.039 euro. Er zijn voor ieder matras verschillende maten te koop. Het kleine maat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is €999 en het grootste maat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma O2 versus Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op de website van Emma. De orginele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun je dan nog wel kopen bij de website? Dit zijn de 02-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. We gaan elk van dit matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma O2

Zowel het Emma O2 matras als Emma Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 cm. De O2 heeft een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaardere slaper. De samenstelling van de 02 bestaat uit diverse types schuimen. Er bevindt zich een kleine laag Airgocell schuim aanwezig aan het bovenkant van het matras. Gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Daarnaast bestaat het matras uit een dik plak HRX schuim dat zij kennelijk op innovatieve wijze gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Vt Wonen Woonkamer Groen

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan 02 matras. Het enige dat wat anders is dan de 02 is de pocketvering laag dat toegevoegd is. Deze maakt het een hybrid matras. Er wordt immers schuimlaag met pocketvering gecombineerd. een pocketvering matras is een iets oudere technologie voor het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma hierna toe beweegt. De andere schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de 02 matras schijnt het voor ons dat de betere koop aangezien de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van het Hybrid matras. Het heeft een dikte van 25 centimeter en bestaat uit 7 lagen: airgocell-schuim, pocketveren, memoryschuim en koudschuim. De Premium matras bevat meer aantal pocketveringen dan de reguliere Hybrid matras, waardoor het extra ondersteuning en vastheid biedt. Bovendien bezit de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes welke soepeler is dan de hoes van van het Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in de het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De meest recente Emma matras is de Emma Easy matras. Dit matras is een budget matras dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras samengesteld uit Airgocell-schuim en HRX-schuim. Met dit matras krijg je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Vt Wonen Woonkamer Groen: Korting op Emma-Matrassen en andere producten

Sinds deze verhoging geeft Emma standaard kortingen tussen 10 en maar liefst 45. Een korting van 20% korting is dan ook een sigaar van eigen doos. Maar hoe kan het mogelijk voor Emma tot 45% korting aan te bieden terwijl ze toch een winstgevend bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes voor de Emma-matrassen heeft een grijze zij bekleding en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien van vier handvatten en op 60 graden gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat de stof getest is op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma

Emma Sleep biedt behalve haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als de eenvoudigste bed uit de Emma bed varianten, vanwege zijn minimalistische uitstraling. Het platform moet een stevige ondergrond bieden en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe komt verkrijgbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren van €289 en €379. Het bed frame is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel precies in je interieur passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavische levensstijl, het Original Bed een minimalistisch design dat ervoor zorgt dat het in vrijwel elke slaapkamerinterieur past. Er zijn verschillende onderdelen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd aan het bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder. Het is opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen variëren tussen de €569 euro en €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind u het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect als u alles in 1 wilt kopen. Bij een boxspringbed krijg t namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een matrastopper erbij te kopen. Van alle bedden van Emma, is dit het bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Original Bed heeft qua de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens een hardheidsschaal van 1= hard en 10 = zacht). Dit betekent dat het bed voor de gemiddelde persoon goed te verstellen is.

Echter, voor personen met andere voorkeuren kan de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De prijs van het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over Vt Wonen Woonkamer Groen

Emma Sleep biedt een breed assortiment aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun artikelen heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en de feit dat de aanbiedingen meestal reeds in de basisprijs zitten inbegrepen. Doe dus voldoende research alvorens je een beslissing doet, en vergeet niet om ook andere merken te overwegen.

Emma kussen

Vt Wonen Woonkamer Groen

Buiten de bedden heeft Emma zes diverse hoofdkussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat van drie lagen welke met elkaar zijn om te wisselen voor de juiste ondersteuning. U kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de hoofdkussen geschikt voor iedere type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, maar zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Echter handig om te noemen aangezien de klant wellicht wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je de ervaring bieden om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met twee lagen van superlichte microvezels. net zoals bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijg u 40% korting dus heb u het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig indien je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wilt bieden aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper waar Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Vt Wonen Woonkamer Groen Extra’s

Naast het belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden zij nog verschillende extra slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbeschermer, welke in alle formaten beschikbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks dat het denkbaar is te het dekbed om te wassen, blijkt het dekbed te erg zwaar voor huiselijke wasautomaten. Er bestaan twee formaten verkrijgbaar vanaf 150 bij 200 centimeter en 240×220 en ook de kostprijs vangt aan op €165 euro.

Temp pad

Met behulp van het temperatuurpad tool mag het warmte vanuit de bed worden beheerd. De machine moet naast de het slaapplek om te zijn geplaatst en kan door middel van een afstandsbedieningstoestel wezen aangepast. Daarvan bevinden de batterijen geen standaardgewijs bijgevoegd. De kostprijs vanaf de temperatuurpad bedraagt €259 euro’s.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma bezit een viertal verschillende matrassen. We focussen in het 2 meest populaire bedden: Het Emma O2 en de Emma merk Hybrid. Allebei materassen hebben een dikte van 25 centimeter. De O2 bezit een gemiddeld naar stevig karakter, hetgeen goed past bij zijde en rugslapers.

De gemengde is juist enigszins harder. Het belangrijkste afwijking tussenin het een tweetal materassen is het feit dat op het hybride een pocketveringssysteem laag schijnt toegepast.
De minste formaat vanaf de Het Emma O2 bed bedraagt €439 en het grote formaat 1.069 euro. de Emma Hybrid bed starten de tarieven vanaf €899 tot 2039 euro. Net als u kan aanschouwen, lopen het tarieven sterk uiteenlopend.

Worden er korting gegeven op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, promoten ze met reguliere kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur biedt Emma- garantie en wat worden er vergoed?

Emma geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het schuim ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emma-matras?

Beide matrassen, de O2 en de Hybrid, beschikken over het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Vt Wonen Woonkamer Groen

Naast de matrassen, zijn er meer nachtrust gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaat uit de box, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk interieurstijl wel iets geschikts tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook 2 topmatrassen.

Verdere slaapaccessoires zijn de kussens, matrascover, dekbed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je honderd dagen om het in huis zelf uit te testen. Mocht het toch niet bevallen zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je opgehaald en krijg je het aankoopbedrag retour.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een juiste ondersteuning van je wervelkolom. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische problemen veroorzaakt. Al onze bestverkochte producten zijn niet enkel diepgaand getest door autonome consumentenverenigingen in geheel Europa, maar hebben er ook awards van gewonnen en dat is te wijten door dit design.

Gedurende de uitvoeringen door is er gewerkt aan toenemend comfortabelheid, support en temperatuurregulering door het toevoegen van extra innovatieve materialen. Bovendien zijn alle onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen absorberen, supermakkelijk rein te maken zijn door de afneembare overtrekken en ze zijn gemaakt van grondstoffen die goedgekeurd zijn als onberispelijk, ook voor baby’s.

Welk matras is passend voor personen met rugklachten of pijn?

Dit hangt af van je lichaamsvorm, je slaaphouding en het vorm ongemak dat je hebt.

We kunnen spijtig genoeg niet alle gevallen aanpakken, maar we kunnen je echter wat aanwijzingen geven.

Degenen die ongemak heeft door drukzones (gewoonlijk als een stuk van je lichaam wordt overbelast of afgekneld als het te veel belasting verdraagt) heeft er doorgaans baat bij om over te stappen naar een soepeler matras.

Zijslapers die op erg harde matrassen rusten, klemmen vaak hun armen en schouders tussenin hun lichaam en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen kunnen hierbij bijstaan. Hoewel ze soepeler zijn, worden dergelijke matrassen nog steeds gezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een goede positionering van de wervelkolom, mocht je beducht bent dat het matras te soepel zal zijn.

Wie rugpijn lijdt door een onjuiste positionering van de rug (doorgaans als een matras te zacht is en start door te slinken bij de heupgebied), heeft doorgaans meer aan een matras dat bijkomende steun verleent. Het beste is dan één van onze hybride matrassen met pocketveren. Het probleem treedt aker voor bij individuen die een beetje zwaarlijviger of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of personen die gewoon te veel tijd op zeer oude, vervormde matrassen hebben geslapen. Zulke mensen hebben enorm baat bij iedere van onze Hybride pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybrid Premium enigszins toegevoegde belang heeft met een meer omvangrijke comfortlaag en microveren, om de hiervoor vermelde problemen met drukpunten te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil ertussen een pocket veer en schuim?

Net als alle materialen hebben ook foam en binnen veren hun eigen sterke kanten. Schuim functioneert drukverlagend. Wanneer je een zijdelingse slaper bent en regelmatig het sensatie ervaart dat je hand slaperig zijn, is een schuimmatras vermoedelijk een betere alternatief voor.

Binnenveringen zijn gewoonlijk wat harder en leveren zodoende wat meer ondersteuning. Het voornaamste pro van de binnenveringskern is dat hij optimaler ventileert. Indien je veel transpireert of in een heel dampig milieu leeft, is de veerkern zeker het aandacht geven waard.

Deze productlijnen in het in het algemeen:

De O2 is over het in het algemeen aangemerkt als een medium hard matras dat het grootste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te extreem doorzakt).

De Original Hybrid wordt aangemerkt als een gemiddeld stevig slaapoppervlak dat het midden hanteert (hieraan kiezen de meesten de keuze).

De Hybride Premium is wat betreft liggevoel het meest gelijk met de Originele Hybride, in welk geval de boven laag aan de bovenkant is aangepast voor te een beetje warmer gevoel van wolken en dus als softer (echter nog steeds harder dan de Originele) wordt gezien als beschouwd.

Is het juist datgene mijn bed een krachtige stank mag hebben?

Inderdaad, wanneer jouw recente Emma-slaapoppervlak een lucht ervaart, staat datgene heel gebruikelijk. De lucht staat onbedreigend en wanneer u hetzij bed twee en zeventig uur toelaat doorluchten, verdampt die lucht. Ons producten zijn ook OEKO-TEX 100, klas 1 met certificaat en eveneens goedgekeurd voor het doel baby op om rusten. Dus maak jij geen zorgen betreffende deze geur afkomstig van je verse Emma bed

Hoe functioneert de testperiode van honderd nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een pluspunt dat uitsluitend voor Emma-klanten is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet geschikt voor je is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Behalve het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een fantastische prijs aanbieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen enigszins krachtiger dankzij hun constructie. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te kiezen of de topper volledig te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de steunen bijgevoegd. De matrastopper is apart verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer premium assortiment past.

Top 10 artikelen over Vt Wonen Woonkamer Groen

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️