Waarom Kraakt Mijn Bed 🔴 8 VERBAZENDE GEHEIMEN

Emma Slaap – Matras Info – Reviews en Recensies en Kortingen

De beste Emma aanbiedingen, kosten, afprijzingen en kortingsbonnen

Standaard biedt Emma altijd een afprijzing, in dit tekst leer je hoe je de beste afprijzingen en aantrekkelijkste deals kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Waarom Kraakt Mijn Bed:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren studie naar slaap. Gemaakt om je de beste slaap te bieden. Slaap vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je gewichtloos door progressieve steun.

Het Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende stevige ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een ideaal slaapklimaat te creëren.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest voordelige matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor optimale steun van diverse lichaamstypen. Het matras met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Wanneer je overweegt een Emma te kopen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er vier opties zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, waaronder koudschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en bestaat uit zes lagen.

Daarnaast zit er wel een onderscheid in prijs. De kleine variant van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor €229. De grootste variant (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleine variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grote variant (200 x 200 cm) voor €1.069.

De kleinere formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro thuis. Het grote maat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid kost €2.039. Er bestaan voor ieder matras tal van maten beschikbaar. Het kleinere maat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en de grootste formaat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 versus Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. Het originele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kan je dan nog wel aanschaffen op hun eigen website? Dit zijn het O2-matras, het hybrid-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan ieder van deze matras van een afzonderlijke beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel Emma O2 matras als het Emma Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 centimeter. Het 02 heeft een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt voor de gemiddeld iets zwaarder slapers. De 02 bestaat uit diverse types schuimen. Er is een klein Airgocell schuimlaag aanwezig van de matras. Daarna gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Daarnaast is dit matras uit een dikke plak HRX schuim dat ze blijkbaar op innovatieve wijze gesneden hebben. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Waarom Kraakt Mijn Bed

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan het O2 matras. Het enige wat verschillend is dan de O2 is de laag pocketveren die is toegevoegd. Deze laag maakt het het een hybrid matras. Er wordt immers schuim met pocketvering samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere technologie van het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de koers van Emma Sleep hierna beweegt. De andere lagen schuim in het matras bestaan uit: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de O2 matras lijkt ons dat een betere koop omdat de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van Hybrid matras. Het matras heeft hoogte van 25 centimeter en is samengesteld uit 7 lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koudschuim. De Premium matras heeft meer aantal pocketveren dan het standaard Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het extra steun en stabiliteit biedt. Daarnaast heeft het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes welke zachter aanvoelt dan de hoes van van het Emma Hybrid matras. Je koopt dit matras in de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het meest recente Emma Sleep matras is het Emma Easy matras. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is voor €229,00 voor de kleinste formaat en is bedoeld om te wedijveren met de concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras bestaande uit Airgocell-schuim en HRX schuim. Met dit matras ontvang u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Waarom Kraakt Mijn Bed: Kortingen op Emma-Matrassen en andere producten

Na die prijsverhoging geeft Emma standaard kortingspercentages tussen 10% tot zelfs 45%. Een 20% korting is dus een sigaar uit eigen makelij. Maar hoe kan het mogelijk om tot zulke hoge kortingen te geven en toch een winstgevend onderneming te zijn?

Emma matrashoes

De matrashoes voor de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met vier grepen en kan bij 60 graden gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd werd op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma biedt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame is het ‘simpelste’ bedtype uit alle Emma bed varianten, dankzij zijn minimalistische look and feel. Het bedframe moet een goede ondersteuning bieden en doordat er lucht door de lattenbodems heen mag lopen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame is beschikbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen tussen €289 euro tot €379 euro. Het bedframe is echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel net bij je slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, heeft het Original Bed een minimalistisch design dat maakt dat het past in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er bestaan verschillende elementen beschikbaar die toe kunnen worden toegevoegd aan het bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook hoofdbord worden gekocht. Het is te merken dat de bed bekleding van 100% polyester is, hoewel er veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen de €569 euro en €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als je alles in 1 wil ontvangen. Bij een boxspringbed krijg t namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een matrastopper erbij te kopen. Van alle bedden van Emma, is is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Original Bed heeft met de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (volgens de schaal van 1= hard en 10 het zachtst). Dit betekent dat het bed voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Maar, voor personen met andere wensen is de verstelbaarheid mogelijk niet voldoende zijn. De kosten van het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over Waarom Kraakt Mijn Bed

Emma heeft een breed gamma aan matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma Sleep zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en het gegeven dat de aanbiedingen meestal al in de basisprijs zijn inbegrepen. Doe dus voldoende onderzoek alvorens je een aankoop neemt, en denk niet om eveneens andere merken te overwegen.

Emma kussen

Waarom Kraakt Mijn Bed

Naast de slaapmeubels heeft Emma 6 diverse kussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat uit drie lagen die met elkaar zijn om te wisselen voor de correcte steun. Je kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de kussen toepasselijk voor elke type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te noemen omdat de consument wellicht iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het moment geeft Emma 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet je het gevoel geven om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan ultralichte microvezels. net als bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt je 40% korting dus heb u ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig indien u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wil geven aan uw matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Waarom Kraakt Mijn Bed Extra’s

Buiten het hoofdassortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbeschermer, die in alle maten verkrijgbaar is, vinden we aan de dure kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks dat het haalbaar is te de dekentje om te reinigen, is het dekentje te erg zwaar voor huiselijke wasmachines. Er zijn 2 afmetingen beschikbaar voor aankoop van 150 bij 200 centimeter alsook 240×220 en ook het kostprijs start op €165 EUR.

Temp pad

Dankzij het temp pad instrument kan het warmtegraad van de bed wezen geregeld. De machine hoort naast de de bed om te worden opgesteld en mag met 1 afstandsbedieningstoestel wezen bijgesteld. Daarvan zijn de energiecellen niet standaardgewijs bijgevoegd. Het kosten vanaf de temp pad bedraagt €259 EUR.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma bezit een viertal uiteenlopende bedden. Wij focussen in het twee favoriete bedden: Het Emma merk O2 en de Emma merk Hybrid. Allebei materassen bezitten een dikte van 25 centimeter. Het O2 kent ’n gemiddeld naar vast eigenschap, hetgeen uitstekend past voor zij en ook rugslapers.

De hybride blijkt net iets steviger. Het belangrijkste verschil tussenin het een tweetal materassen blijkt het op het hybride één pocketveer laagje schijnt toegepast.
De kleinste afmeting vanaf het Emma O2 materas kost €439 en tevens het grootste formaat 1.069 euro. Bij Emma bedrijf Hybrid materas vangen aan de kosten vanaf 899 tot en met 2039 euro. Gelijkend op u mag bekijken, lopen het kosten aanzienlijk uiteen.

Worden er korting toegekend op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, komen ze met met standaard kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang biedt Emma- garantieperiode en welke onderdelen worden er vergoed?

Emma geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het schuim ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emma-matras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybrid, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Waarom Kraakt Mijn Bed

Naast de matrassen, zijn er andere slapen gerelateerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaat uit de boxspring, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk interieurstijl wel iets geschikts tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Aanvullende slaapbenodigdheden zijn de kussens, matrasbescherming, deken en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het bij je thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet echt aangenaam zijn, dan wordt het matras gratis bij je opgehaald en krijg je het aankoopsom terug.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma-matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een goede ondersteuning van je rug. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische problemen teweegbrengt. Allemaal onze topsellers zijn niet uitsluitend diepgaand getest door autonome consumentenorganisaties in geheel Europa, maar hebben er ook awards van ontvangen en dat komt door dit ontwerp.

Tussen de uitvoeringen door is er gebruikt aan steeds meer comfort, support en warmteregulering door het toevoegen van meer vernieuwende materialen. Verder zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen dempen, zeer gemakkelijk proper te maken zijn door de afneembare covers en ze zijn geproduceerd van materialen die goedgekeurd zijn als onberispelijk, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor personen met rugpijn of pijn?

Dit hangt af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het vorm ongemak dat je voelt.

We kunnen spijtig genoeg niet alle situaties verhelpen, maar we kunnen je toch wat richtlijnen aanbieden.

Personen die ongemak heeft door drukplekken (gewoonlijk wanneer een gedeelte van je fysiek wordt belast of gekneld als het teveel massa verdraagt) heeft er doorgaans nut van om te veranderen naar een zachter matras.

Zijslapers die op heel stevige matrassen liggen, beknellen vaak hun armen en schouders ertussen hun fysiek en het matras. Eentje van onze dikker 25 cm. matrassen kunnen hierbij bijstaan. Alhoewel ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen toch beschouwd als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een correcte uitlijning van de ruggengraat, mocht je bang bent dat het matras te soepel zal zijn.

Degenen die rugpijn heeft door een slechte positionering van de wervelkolom (meestal als een matras te zacht is en begint door te slinken bij de heupen), verlangt doorgaans meer aan een matras dat meer ondersteuning verleent. Het meest passend is dan een van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het probleem komt aker voor bij personen die een beetje zwaardere of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of personen die gewoon te lange tijd op heel oude, vervormde matrassen hebben gesluimerd. Zij hebben heel veel voordeel bij elk van onze Hybrid pocketveringmatrassen, alhoewel de Combinatie Premium een beetje meer kwaliteit heeft met een dikker comfortabele laag en micro-veren, om de voorgaand besproken drukpuntproblemen te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussen een pocketveer en foam?

Zoals als alle grondstoffen hebben ook vulling en interne veren ieder afzonderlijk sterke kanten. Schuim werkt druk verminderend. Als je een zijslaper bent en aker het sensatie ervaart dat je handen slapen, is een schuim matras waarschijnlijk een verbeterde keuze voor jou.

Interne veren zijn gewoonlijk wat vaster en geven daardoor wat toegevoegde support. Het belangrijkste voordeel van de binnenvering kern is dat hij efficiënter luchtcirculatie toestaat. Wanneer je overvloedig zweet produceert of in een zeer dampig klimaat leeft, is de veerkern zeker het overwegen waard.

Deze productlijnen in het over het algemeen:

De O2 is over het algemeen beschouwd als een medium-hard matras dat het hoogste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te extreem inzakt).

De Originele Hybride is beschouwd als een medium-stevig matras dat het midden behoudt (hieraan geven de meeste mensen de keuze).

De Hybride Premium is wat betreft gevoel tijdens het liggen het hoogst gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, waarbij de top laag aan de bovenkant is aangepast om om een beetje warmer gevoel van wolken en dus als zachter (maar toch vaster dan de Originele) wordt gezien.

Klopt datgene mijn bed een intense stank mag ervaren?

Klopt, wanneer uw verse Emma-bed een lucht heeft, staat datgene zeer normaal. Het stank staat onschadelijk en als je het slaapoppervlak tweeënzeventig uurtjes laat luchten, vervaagt dat geur. Onze artikelen zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 gecertificeerd en ook toegestaan voor het doel baby’s op te dutten. Daarom maakt je niet bezorgdheden over deze geur uit jouw verse Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de testperiode van honderd nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een pluspunt dat exclusief voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet perfect voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Buiten het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een uitstekende prijs aanbieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen wat solider vanwege hun constructie. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te gebruiken of de topper volledig te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen meegerekend. De matrastopper is apart verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra hoogwaardige assortiment valt.

Top 10 artikelen over Waarom Kraakt Mijn Bed

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️