Waarom Topper Op Bed ➡️ 13 BEWEZEN TRUCS

Emma Slaap – Matras Informatie – Reviews en Ervaringen en Kortingscodes

De beste Emma deals, prijzen, kortingen en kortingscodes

Normaliter geeft Emma steeds een korting, in dit artikel leer je op welke manier je de beste kortingen en beste deals kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Waarom Topper Op Bed:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren studie naar slaap. Gemaakt om je de ideale slaap te geven. Doeze sneller en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je lichter door geleidelijke ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple schuim- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en aanvullende solide ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te creëren.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons aller economische matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van verschillende lichaamsvormen. Het matras met de allerbeste kwaliteit-prijs ratio.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Indien je denkt een Emma te kopen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er 4 opties zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koelschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Verder zit nog een verschil in kosten. De kleine versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grootste versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleinere variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grote variant (200 x 200 cm) voor €1.069.

De kleinere maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 thuis. De grootste formaat (200×200 cm) van de Emma Hybrid kost 2.039 euro. Er zijn voor ieder matras talrijke maten verkrijgbaar. De kleinste formaat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en het grootste maat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma 02 versus Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. Het originele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kan je dan nog wel kopen op hun eigen website? Dit betreft het 02-matras, het hybride-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. We zullen elk van dit matras van een afzonderlijke review voorzien.

Emma O2

Zowel Emma 02 matras als het Hybrid matras hebben een dikte van 25 cm. Het 02 heeft een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaardere slapers. De samenstelling van de 02 is samengesteld uit verschillende soorten schuimen. Er is een klein laag Airgocell schuim aanwezig van de matras. Gevolgd gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Daarnaast is het matras uit een dikke plak HRX-schuim dat ze blijkbaar op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Waarom Topper Op Bed

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan 02 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van de 02 is de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze maakt het het een hybrid matras. Er wordt namelijk schuimlaag met pocketvering samengebracht. een pocketvering matras is een iets oudere technologie van matrassen maken. Opmerkelijk is dat de koers van Emma hierna toe beweegt. De overige lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar de 02 matras lijkt het voor ons dat een betere aankoop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 cm en is samengesteld uit een totaal van zeven lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer pocketveringen dan de standaard Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het extra ondersteuning en stabiliteit levert. Bovendien bezit het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes die soepeler is in vergelijking met de hoes van het Hybrid matras. U koopt dit matras in de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma matras is het Emma Easy. Dit matras is een budget matras dat verkrijgbaar is voor €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te concurreren met de concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld van Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit matras krijg u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Waarom Topper Op Bed: Aanbiedingen op EmmaMatrassen en andere producten

Sinds die verhoging biedt Emma standaard kortingen tussen 10 tot maar liefst 45%. Een 20% is dan ook een sigaar uit eigen doos. Maar hoe is het mogelijk om tot 45% korting aan te bieden en nog steeds een succesvol bedrijf te zijn?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- afdekking en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met 4 handige handvatten en bij 60 graden gewassen gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat de stof getest is op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma Sleep verkoopt naast haar matrassenreeks en accessoires ook bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype binnen de bedvarianten van Emma, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. bed moet een goede ondergrond bieden en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan lopen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe komt verkrijgbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen tussen €289 tot €379 euro. Het bedframe is echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies in je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavian lifestyle, het Original Bed een eenvoudig ontwerp wat maakt dat het bed in vrijwel elke slaapkamerinterieur past. Er bestaan diverse elementen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd bij het bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook hoofdbord worden gekocht. Het is te merken dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, terwijl er veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen €569 en €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt je het lastig om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als u een complete set in 1 wil kopen. Bij een boxspringbed ontvang t namelijk het bedstel en het matras samen, met de optie om een topper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Emma Original bed ligt met de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (volgens de schaal waarbij 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het bed geschikt is voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Echter, voor mensen met andere wensen is de verstelbaarheid mogelijk niet voldoende zijn. De prijs voor het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over Waarom Topper Op Bed

Emma Sleep biedt een uitgebreid gamma aan matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit van hun producten heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en het gegeven dat de kortingen meestal al in de oorspronkelijke prijs zijn verwerkt. Doe dus voldoende onderzoek alvorens u een aankoop doet, en denk niet om eveneens andere bedrijven te bekijken.

Kussen van Emma

Waarom Topper Op Bed

Naast de slaapmeubels heeft Emma zes verschillende hoofdkussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van 3 lagen die met elkaar zijn om te veranderen om de correcte ondersteuning. U kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, maar zij spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden aangezien de consument misschien wat anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het moment geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet u de gevoel geven om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijgt je 40% korting dus heeft u ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch indien u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wilt geven aan je matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper op zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Waarom Topper Op Bed Accessoires

Buiten de hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog verschillende extra slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbeschermer, welke in alle maten beschikbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande het het denkbaar blijkt te zijn om het dekbed om te schoonmaken, is het dekentje te erg gewichtig ten behoeve van huishoudelijke wasserettes. Er zijn een tweetal maten verkrijgbaar vanaf 150 bij 200 cm en 240×220 en ook de kostprijs begint op 165 EUR.

Temp pad

Dankzij het temperatuurpad instrument kan het warmte van het bedje worden geregeld. Het apparaat moet naast de het bed te wezen geplaatst en ook kan door middel van een afstandsbediening worden aangepast. Daarvan bevinden de energiecellen niet standaardmatig ingesloten. Het prijs van de tempereerpad is 259 euro euro.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma heeft 4 uiteenlopende materassen. Wij zoomen in op de 2 meest populaire materassen: Het Emma merk O2 en ook de Emma Hybrid. Allebei bedden bezitten één dikte van 25 cm. Het O2 kent ’n medium naar vast karakter, dat uitstekend aansluit bij zijde en rugzijde slapers.

De hybride blijkt juist enigszins harder. De belangrijkste verschil tussendoor de een tweetal materassen schijnt het aan het hybrid een pocketveringssysteem niveau is toegevoegd.
Het minste maat vanaf het Emma O2 matras kostprijs €439 en tevens de grootste formaat €1.069. de Emma merk Hybrid matras vangen aan het tarieven van €899 tot en met €2.039. Gelijkend op u kunt zien, gaan de kosten krachtig uiteenlopend.

Wordt er korting toegekend op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, promoten ze met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur geeft Emma- waarborg en welke aspecten worden er gedekt?

Emma geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het foam ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emma-matras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybride, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Waarom Topper Op Bed

Naast de matrassen, zijn er verschillende slapen geassocieerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat samengesteld uit de box, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk inrichting wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook 2 toppers.

Andere slaapbenodigdheden zijn de hoofdkussens, matrasbeschermer, dekbed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet aangenaam zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je opgehaald en krijg je het aankoopbedrag terug.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma-matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een correcte ligging van je wervelkolom. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Al onze topsellers zijn niet enkel zorgvuldig getest door zelfstandige consumentengroeperingen in hele Europa, maar hebben er ook awards van ontvangen en dat is te wijten door dit design.

Tussen de uitvoeringen door is er gewerkt aan meer en meer comfortabelheid, steun en temperatuurregulering door het toevoegen van extra vooruitstrevende materialen. Bovendien zijn elk onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen dempen, zeer gemakkelijk rein te maken zijn door de verwijderbare overtrekken en ze zijn vervaardigd van stoffen die gecertificeerd zijn als betrouwbaar, eveneens voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor individuen met pijn in de rug of pijn?

Dit hangt af van je lichaamstype, je slaaphouding en het soort pijn dat je ervaart.

We kunnen spijtig genoeg niet alle gevallen verhelpen, maar we kunnen je echter wat richtlijnen voorschotelen.

Personen die ongemak ervaart door drukzones (meestal indien een gedeelte van je lichaam wordt overbelast of afgekneld als het teveel belasting draagt) heeft er gewoonlijk baat bij om te veranderen naar een soepeler matras.

Mensen die op hun zij slapen die op erg vaste matrassen liggen, beknellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lijf en het matras. Één van onze dikkere 25 cm. matrassen kunnen hierbij bijstaan. Alhoewel ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen nog steeds gezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn onderzocht op een juiste alignering van de wervelkolom, indien je beducht bent dat het matras te zacht zal zijn.

Mensen die rugpijn heeft door een slechte uitlijning van de wervelkolom (meestal als een matras te zacht is en begint door te verzakken bij de heupen), heeft doorgaans meer aan een matras dat bijkomende support biedt. Het meest geschikt is dan eentje van onze hybride matrassen met springveren. Het issue doet zich regelmatig voor bij personen die een beetje zwaardere of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of individuen die gewoon te veel tijd op zeer oude, misvormde matrassen hebben gerust. Zulke personen hebben enorm voordeel bij ieder van onze Combinatie pocketveringmatrassen, alhoewel de Combinatie Premium iets extra waarde heeft met een dikkere comfortabele laag en kleine veren, om de eerder besproken drukpuntproblemen te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussen een pocket veer en vulling?

Gelijk zoals ieder stoffen hebben ook schuim en interne veren elk eigen sterke punten. Foam opereert druk reducerend. Wanneer je een zijdelingse slaper bent en aker het gevoel krijgt dat je vingers slapen, is een schuimmatras waarschijnlijk een verbeterde optie voor jou.

Binnen veren zijn doorgaans wat harder en bieden hierdoor wat extra support. Het belangrijkste pro van de binnenvering kern is dat hij efficiënter ventileert. Wanneer je heel veel zweet of in een zeer nat weer woont, is de verenkern vast en zeker het aandacht geven waard.

De product assortimenten in het over het algemeen:

De O2 wordt gezien als over het over het algemeen beschouwd als een gemiddeld hard bed dat het grootste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te extreem doorzakt).

De Originele Hybride wordt beschouwd als een medium stevig bed dat het balans houdt (hieraan kiezen de grootste deel van de mensen de voorkeur).

De Combinatie Premium is op het gebied van ervaring tijdens het liggen het hoogst gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, terwijl de top opperste laag is aangepast voor voor een enigszins warmer gevoel van wolken en dientengevolge als meer zacht (echter toch vaster dan de Oorspronkelijke) is gezien.

Is het waar datgene mijn eigen slaapoppervlak een sterke geur kun bezitten?

Ja, indien jouw recente Emma-matras een lucht ervaart, ligt datgene erg gewoon. Die geur staat ongevaarlijk en wanneer u hetzij matras twee en zeventig uurtjes laat luchten, verdwijnt dat geur. Ons items zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 gecertificeerd als en tevens goedgekeurd om zuigelingen op het toestaan dutten. Derhalve maakt je geen bekommeringen aangaande het geur uit jouw nieuwe Emma bed

Hoe werkt de proefperiode van 100 nachten?

De risicovrije proefperiode is een voordeel dat alleen voor Emma-consumenten is. Op de dag dat jouw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet ideaal voor u is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Naast het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een geweldige prijs bieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen enigszins krachtiger vanwege hun bouw. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te selecteren of de topper helemaal te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de top matrassen en de poten inbegrepen. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer hoogwaardige assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Waarom Topper Op Bed

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️