Wat Is Perkalkatoen 🔴 6 VERRASSENDE GEHEIMEN

Emma Sleep – Matras Informatie – Reviews en Ervaringen en Kortingscodes

De beste Emma deals, prijzen, afprijzingen en kortingscodes

Standaard geeft Emma altijd een afprijzing, in dit artikel lees je op welke manier je de grootste kortingen en beste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Wat Is Perkalkatoen:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren studie naar slapen. Gemaakt om jouw de ideale nachtrust te geven. Doeze vlugger en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door progressieve steun.

Het Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple schuim- en pocketveringstechnologie combineert voor een ongeëvenaard comfort en aanvullende stevige ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een ideaal slaapklimaat te creëren.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s meest voordelige matras. Met triple schuimtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor perfecte steun van verschillende lichaamsvormen. De matras met de allerbeste kwaliteit-prijs verhouding.

De verschillen tussen de Emma matrassen Wanneer je denkt een Emma te kopen is het belangrijk om te weten dat er 4 opties zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en bestaat uit 5 lagen, waaronder koelschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Bovendien zit wel een verschil in kosten. De kleine versie van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste versie (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinere versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grote variant (200 x 200 cm) voor €1.069.

De kleinere maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. De grootste formaat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid is €2.039. Er zijn voor ieder matras tal van maten beschikbaar. De kleinste formaat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost €999 en de grootste maat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma O2 versus Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op de website van Emma Sleep. De originele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kan u dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Dit zijn het O2-matras, het hybrid-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. We zullen ieder van deze matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma O2

Zowel het Emma O2 matras als Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. De O2 heeft een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit geschikt is voor de gemiddeld iets zwaarder slaper. De O2 is samengesteld uit verschillende soorten schuimen. Er is een klein Airgocell schuimlaag aan de bovenkant van de bovenkant van het matras. Daarna door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder bestaat dit matras uit een dikke plak HRX-schuim dat zij kennelijk op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Wat Is Perkalkatoen

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan 02 matras. Het enige dat wat anders is dan de O2 betreft de pocketvering laag dat is toegevoegd. Deze maakt het een hybride matras. Er wordt namelijk schuim gecombineerd met pocketvering gecombineerd. een matras met pocketvering is een iets oudere techniek voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de koers van Emma Sleep in deze richting toe beweegt. De andere schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Als we kijken naar de 02 matras lijkt ons dat een betere koop aangezien de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van het Hybrid matras. Het heeft hoogte van 25 centimeter en bestaat uit 7 lagen: airgocell-schuim, pocketvering, memoryschuim en koudschuim. Het Premium matras heeft meer pocketveringen dan de reguliere Hybrid matras, waardoor het matras meer steun en vastheid levert. Daarnaast heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes die soepeler is in vergelijking met de hoes van van het Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit matras in de de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het nieuwste Emma matras is de Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en moet concurreren met de concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras bestaande van Airgocell-schuim en HRX-schuim. Bij dit krijg u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Wat Is Perkalkatoen: Aanbieding op Emma-Matrassen en andere producten

Sinds deze prijsverhoging biedt Emma standaard kortingspercentages variërend van 10 tot zelfs 45. Een 20% is dan ook een sigaar uit eigen doos. Echter, hoe is het mogelijk voor Emma tot 45% korting aan te bieden en toch een succesvol bedrijf blijven?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma matrassen heeft een grijze zij- bekleding en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt met 4 handige handvatten en kan bij 60°C gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat het textiel gecontroleerd werd op niet-schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma

Emma biedt naast haar matrassen en accessoires ook bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bed binnen de Emma bed varianten, vanwege minimalistische minimalistische uitstraling. Het bedframe moet een goede ondersteuning bieden en doordat er lucht door de lattenbodems heen kan lopen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren tussen €289 euro tot €379. Het bedframe is echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies in je interieur passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavian lifestyle, heeft het Original Bed een minimalistisch design wat maakt dat het in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er zijn verschillende elementen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd aan het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder zonder. Het is te merken dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en is niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen variëren tussen de €569 euro en €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt je het moeilijk om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect wanneer u alles in 1 wil kopen. Bij een boxspringbed krijg je namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Van alle Emma bedden, is is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Emma Original bed ligt qua de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (volgens een schaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed geschikt is voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Echter, voor mensen met andere voorkeuren kan de verstelbaarheid mogelijk niet toereikend zijn. De kosten van het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 en €2.599.

Conclusie over Wat Is Perkalkatoen

Emma heeft een breed gamma aan bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit bij hun producten heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en het feit dat de aanbiedingen vaak reeds in de oorspronkelijke prijs zitten verwerkt. Voer dus goed research voordat u een beslissing neemt, en denk niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Emma kussen

Wat Is Perkalkatoen

Naast de bedden biedt Emma 6 diverse kussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat uit 3 lagen die met elkaar zijn om te veranderen om de correcte ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Echter handig om te noemen omdat de klant misschien wat anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het moment biedt Emma 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet u de gevoel geven om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen van ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan je wens. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt je 40% korting dus heb je ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil bieden aan je matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper waar Emma zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs bij €679 (zonder korting).

Wat Is Perkalkatoen Extra’s

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden zij nog verschillende andere slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbeschermer, die in alle formaten beschikbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande dat hetzelfde denkbaar is te de dekentje te wassen, is de dekentje te erg gewichtig voor huiselijke wasserettes. Er bestaan 2 afmetingen beschikbaar van 150 bij 200 cm en 240 bij 220 plus de kosten vangt aan bij €165 euro.

Temp pad

Dankzij het temp pad gereedschap kunnen de warmtegraad vanuit de bedden wezen beheerd. Het toestel hoort naast de de bed te zijn neergezet en mogen via een afstandsbediening worden aangepast. Van dit bevinden de energiecellen niet standaardmatig ingesloten. De prijs vanaf de temp pad ligt op 259 euro euro’s.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma bezit een viertal diverse bedden. Wij concentreren in op het twee favoriete matrassen: Emma O2 en de Emma bedrijf Hybrid. Beide matrassen kennen één dikte vanaf 25. De O2 kent één gemiddeld tot vast aard, dat goed aansluit voor zijde en achterkant slapers.

De hybrid blijkt net een beetje harder. De grote afwijking tussenin de 2 matrassen schijnt dat op het gemengde ’n pocketveer laagje blijkt geïntegreerd.
Het minste formaat van de Het Emma O2 materas kost 439 en tevens het grootste formaat €1.069. Bij Emma bedrijf Hybrid bed beginnen de tarieven vanuit 899 tot €2.039. Zoals jij kunt zien, bewegen de tarieven sterk uiteen.

Worden er korting toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, stunten met normale kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang biedt Emma- waarborg en welke aspecten wordt er gedekt?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het materiaal ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emmamatras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybride, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Wat Is Perkalkatoen

Naast de matrassen, zijn er verschillende nachtrust gerelateerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat samengesteld uit de doos, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk interieur wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Aanvullende slaapaccessoires zijn de hoofdkussens, matrasbescherming, beddengoed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je honderd dagen om het bij je thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch geen prettig zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je afgehaald en krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma-matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een goede ligging van je rug. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen enkele problemen met de wervelkolom tot gevolg heeft. Elk onze bestsellers zijn niet uitsluitend grondig getest door autonome consumentenorganisaties in heel Europa, maar hebben er ook prijzen van behaald en dat is te wijten door dit design.

Gedurende de varianten door is er gewerkt aan steeds meer gemak, steun en warmtebeheersing door het gebruiken van meer vernieuwende materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen doven, supermakkelijk schoon te maken zijn door de verwijderbare hoezen en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die gecertificeerd zijn als onberispelijk, zelfs voor zuigelingen.

Welk matras is geschikt voor individuen met rugpijn of pijn?

Dit is afhankelijk af van je lichaamstype, je slaaphouding en het vorm last dat je hebt.

We kunnen spijtig genoeg geen omstandigheden aanpakken, maar we kunnen je toch wat adviezen geven.

Wie last voelt door drukzones (gewoonlijk wanneer een gedeelte van je lijf wordt belast of afgekneld als het teveel gewicht draagt) heeft er gewoonlijk voordeel van om te veranderen naar een soepeler matras.

Zijslapers die op heel harde matrassen slapen, beknellen vaak hun armen en schouders tussenin hun fysiek en het matras. Eentje van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen kunnen hierbij bijstaan. Hoewel ze zachter zijn, worden deze matrassen nog steeds gezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn onderzocht op een goede positionering van de wervelkolom, mocht je bang bent dat het matras te soepel zal zijn.

Mensen die rugpijn ervaart door een slechte positionering van de wervelkolom (meestal als een matras niet stevig genoeg is en begint door te verzakken bij de heupgebied), verlangt meestal meer aan een matras dat extra support biedt. Het meest geschikt is dan één van onze hybride matrassen met pocketveren. Het probleem treedt aker voor bij individuen die wat zwaarder of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of mensen die simpelweg te veel tijd op heel oude, misvormde matrassen hebben gerust. Zulke personen hebben heel veel profijt bij iedere van onze Hybride pocketveringmatrassen, alhoewel de Combinatie Premium enigszins extra waarde heeft met een dikker comfortlaag en microveren, om de hiervoor vermelde problemen met drukpunten te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussen een pocketveer en foam?

Gelijk als ieder grondstoffen hebben ook schuim en binnenveren elk afzonderlijk krachtige kanten. Foam opereert drukverlagend. Wanneer je een persoon die op zijn zij slaapt bent en regelmatig het besef beleeft dat je hand slapen, is een schuim matras wellicht een superieure alternatief voor.

Binnenveringen zijn gewoonlijk wat steviger en bieden daardoor wat toegevoegde support. Het voornaamste voordeel van de kern met binnenveren is dat hij optimaler ventileert. Wanneer je heel veel zweet produceert of in een heel nat milieu leeft, is de veerkern zeker het overwegen waard.

De genoemde productlijnen in het in het algemeen:

De O2 is in het over het algemeen beschouwd als een medium-hard matras dat het meeste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te veel wegzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt aangemerkt als een medium stevig matras dat het balans houdt (hieraan kiezen de grootste deel van de mensen de keuze).

De Hybride Premium is qua liggevoel het meeste vergelijkbaar met de Original Hybrid, in welk geval de bovenste laag is aangepast voor een enigszins gezelliger gevoel van wolken en dientengevolge als zachter (echter nog steeds vaster dan de Original) wordt gezien als gezien.

Is het juist het feit dat mijn persoonlijke matras een krachtige stank mag hebben?

Inderdaad, indien uw recente Emma-slaapoppervlak een geur ervaart, is dat heel gewoon. Het stank ligt ongevaarlijk en wanneer jij het slaapoppervlak tweeënzeventig uurtjes laat doorluchten, verdwijnt deze stank. Ons artikelen zijn OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 met certificaat en tevens goedgekeurd met het doel zuigelingen op het toestaan rusten. Derhalve maakt jij niet bezorgdheden betreffende het lucht afkomstig van je verse Emma bed

Hoe functioneert de testperiode van honderd nachten?

De zorgeloze proefperiode is een perk dat exclusief voor Emma-consumenten is. Op de dag dat jouw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet perfect voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Naast het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een fantastische prijs leveren.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen iets solider vanwege hun bouw. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te selecteren of de topper helemaal te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de poten meegerekend. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra luxe assortiment valt.

Top 10 artikelen over Wat Is Perkalkatoen

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️