Waterdichte Molton 180×200 🔴 8 LUCRATIEVE TRUCS

Emma Slaap – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Aanbiedingen

De beste Emma deals, prijzen, kortingen en kortingsbonnen

Standaard biedt Emma steeds een korting, in dit tekst lees je op welke manier je de beste afprijzingen en aantrekkelijkste promoties kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Waterdichte Molton 180×200:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang research naar slapen. Gecreëerd om je de ideale nachtrust te geven. Doeze vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je lichter door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat triple foam- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en aanvullende solide ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtcirculatie om een ideaal slaapomgeving te vormen.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s aller voordelige matras. Met triple schuimtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor perfecte steun van verschillende lichaamsvormen. Het matras met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

De verschillen tussen de Emma matrassen Wanneer je besluit een Emma aan te schaffen is het cruciaal om te weten dat er 4 keuzes zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en is samengesteld uit vijf lagen, waaronder koudschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Daarnaast zit wel een onderscheid in kosten. De kleinste variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grote versie (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinere versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grote variant (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleinere maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro thuis. De grote formaat (200 x 200 cm) van de Hybrid kost 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras talrijke maten verkrijgbaar. Het kleinste maat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost €999 en het grootste formaat (180×210 cm) is 2.149 euro.

Emma 02 vs. Hybrid

De Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op de website van Emma Sleep. Het originele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kan u dan nog wel kopen bij hun eigen website? Dit betreft de O2-matras, het hybride-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. We gaan ieder van deze matras van een eigen beoordeling voorzien.

Emma 02

Zowel Emma 02 matras als het Emma Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 centimeter. Het O2 heeft een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaarder slaper. De O2 is samengesteld uit diverse soorten schuim. Er bevindt zich een kleine Airgocell schuimlaag aanwezig aan het bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Daarnaast is het matras uit een dik plak HRX schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier hebben gesneden. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Waterdichte Molton 180x200

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan O2 matras. Het enige wat anders is dan het O2 is de pocketvering laag dat is toegevoegd. Deze laag maakt het het een hybride matras. Hierbij wordt immers schuimlaag gecombineerd met pocketveren gecombineerd. een matras met pocketvering is een iets oudere vorm van technologie voor matrassen maken. Interessant is dat de koers van Emma in deze richting toe beweegt. De overige schuimlagen in dit matras zijn: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar het O2 matras schijnt ons dat een betere koop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van het Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 cm en bestaat uit 7 lagen: airgocell-schuim, pocketveren, traagschuim en koudschuim. De Premium matras bevat meer aantal pocketveren in vergelijking met het standaard Emma Hybrid matras, waardoor het matras meer steun en vastheid levert. Bovendien bezit het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die soepeler aanvoelt in vergelijking met de hoes van het Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit matras in de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De meest recente Emma matras is het Emma Easy matras. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat al verkrijgbaar is voor €229,00 in de kleinste formaat en is bedoeld om te wedijveren met matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras bestaande van Airgocell schuim en HRX-schuim. Bij dit krijg u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Waterdichte Molton 180×200: Korting op EmmaMatrassen en overige producten

Sinds deze prijsverhoging biedt Emma standaard kortingspercentages variërend van 10 en maar liefst 45%. Een 20% is dus een sigaar van eigen doos. Maar hoe is het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen te geven terwijl ze toch een winstgevend onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De hoes voor de Emma-matrassen heeft een grijze zij bekleding en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt met 4 handige handvatten en kan bij 60°C gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd is op niet schadelijke stoffen.

Bedden van Emma

Emma biedt behalve haar matrassenreeks en accessoires ook bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame is de eenvoudigste bedtype uit de bedvarianten van Emma, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. bed biedt een stevige ondersteuning bieden , en doordat er lucht door de lattenbodems heen kan lopen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe komt beschikbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren tussen €289 euro en €379. Het bed frame is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel net in je interieur passen.

het Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavische levensstijl, het Emma Original bed een minimalistisch ontwerp dat ervoor zorgt dat het bed past in bijna ieder slaapkamerinterieur past. Er zijn verschillende onderdelen beschikbaar die toe kunnen worden toegevoegd aan het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder. Het is te merken dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel er veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen variëren van €569 tot €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind u het lastig om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als je alles in 1 wilt ontvangen. Hierbij ontvang je namelijk het bedstel en het matras samen, met de mogelijkheid om een matrastopper erbij te kopen. Uit alle bedden van Emma, is is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Original Bed ligt met de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (volgens een hardheidsschaal waarbij 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het bed voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Echter, voor personen met andere wensen is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet voldoende zijn. De kosten voor het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over Waterdichte Molton 180×200

Emma biedt een uitgebreid assortiment van bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit van hun producten heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en het gegeven dat de aanbiedingen meestal al in de basisprijs zitten verwerkt. Voer dus goed research alvorens je een beslissing neemt, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Kussen van Emma

Waterdichte Molton 180x200

Buiten de bedden heeft Emma zes diverse kussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat uit drie lagen welke met elkaar zijn om te veranderen om de juiste steun. Je kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de kussen toepasselijk voor iedere soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, maar zij spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te noemen omdat de consument misschien wat anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het ogenblik biedt Emma 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u de gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met 2 lagen van ultralichte microvezels. net als bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan je wens. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heb u het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig indien je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wilt geven aan uw matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper op zij zelfs een patent op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de kostprijs op €679 (zonder korting).

Waterdichte Molton 180×200 Accessoires

Naast het hoofdassortiment van Emma Sleep bieden Emma nog verschillende andere slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrashoes, die in alle formaten verkrijgbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande dat het mogelijk is om de dekentje om te reinigen, is de dekbed te erg zwaar ten behoeve van huishoudelijke wasmachines. Er een tweetal maten beschikbaar vanaf 150×200 cm alsook 240 bij 220 plus het kosten vangt aan bij 165 euro.

Temp pad

Met behulp van de temp pad instrument kunnen het warmtegraad van de bedje wezen gereguleerd. Het toestel dient naast de bedden te worden opgesteld en kan via een afstandsbediening zijn aangepast. Van dit bevinden de energiecellen niet echt standaardgewijs inbegrepen. Het kostprijs vanaf het temp pad bedraagt €259 euro.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma beschikt over vier diverse matrassen. We concentreren in het twee populairste matrassen: Emma O2 en ook het Emma bedrijf Hybrid. Beiden matrassen hebben één dikte vanaf 25. Het O2 heeft een medium naar ferm eigenschap, hetgeen uitstekend past voor zijde en tevens rugzijde slapers.

Het hybride schijnt precies iets harder. Het belangrijkste onderscheid tussendoor het twee materassen blijkt het feit dat bij het hybrid één pocketveringssysteem niveau schijnt toegevoegd.
Het kleinere maat vanaf het Emma O2 bed bedraagt €439 en ook het grote maat €1.069. Bij Emma bedrijf Hybrid matras starten het kosten vanuit 899 euro t/m €2.039. Zoals je kunt bekijken, lopen de tarieven krachtig uiteenlopend.

Wordt er kortingen aangeboden op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emma voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, promoten ze met standaard kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur biedt Emma- waarborg en welke onderdelen worden er gedekt?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het schuim ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emma-matras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybride, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Waterdichte Molton 180×200

Behalve de matrassen, zijn er andere nachtrust geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaat uit de boxspring, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk interieur wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee toppers.

Verdere accessoires voor slapen zijn de hoofdkussens, matrascover, beddengoed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100-dagen om het thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet echt aangenaam zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je opgehaald en krijg je het aankoopsom terug.

Wat zijn de kern kenmerken van een matras van Emma?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een juiste ondersteuning van je rug. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische klachten teweegbrengt. Elk onze bestverkochte producten zijn niet uitsluitend zorgvuldig getest door onafhankelijke consumentenorganisaties in hele Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat is te wijten door dit design.

Gedurende de varianten door is er gebruikt aan meer en meer comfortabelheid, steun en warmteregulering door het toevoegen van extra innovatieve materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen doven, supermakkelijk schoon te maken zijn door de losse overtrekken en ze zijn gemaakt van materialen die gecertificeerd zijn als betrouwbaar, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor mensen met rugklachten of pijn?

Dit hangt af van je lichaamsbouw, je slaappositie en het soort ongemak dat je hebt.

We kunnen jammer genoeg niet alle gevallen oplossen, maar we kunnen je toch wat aanwijzingen geven.

Degenen die last voelt door drukpunten (doorgaans wanneer een gedeelte van je lijf wordt overbelast of gekneld als het teveel belasting verdraagt) heeft er gewoonlijk nut van om over te stappen naar een zachter matras.

Zijslapers die op heel vaste matrassen liggen, beknellen vaak hun armen en schouders tussen hun lichaam en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen zouden hierbij kunnen. Hoewel ze minder stevig zijn, worden dergelijke matrassen nog steeds beschouwd als ‘medium stevig’. Ze zijn onderzocht op een correcte positionering van de rug, als je bezorgd bent dat het matras te zacht zal zijn.

Mensen die pijn in de rug ervaart door een verkeerde positionering van de ruggengraat (gewoonlijk als een matras te zacht is en aanvangt door te zakken bij de heupen), verlangt meestal meer aan een matras dat meer ondersteuning geeft. Het meest passend is dan een van onze hybride matrassen met pocketveren. Het vraagstuk treedt vaker voor bij personen die een beetje zwaarder of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of individuen die eenvoudigweg te lange tijd op heel versleten, misvormde matrassen hebben geslapen. Zulke personen hebben heel veel baat bij ieder van onze Hybrid pocketveringmatrassen, hoewel de Combinatie Premium iets toegevoegde belang heeft met een dikkere comfortlaag en micro-veren, om de hiervoor vermelde drukpunten issues te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het onderscheid tussenin een pocketveer en foam?

Zoals zoals elk grondstoffen hebben ook foam en binnenveren elk eigen sterk kanten. Schuim opereert druk reducerend. Wanneer je een persoon die op zijn zij slaapt bent en aker het sensatie beleeft dat je handen slaperig zijn, is een schuimmatras wellicht een superieure alternatief voor jou.

Binnenveringen zijn meestal wat vaster en leveren hierdoor wat toegevoegde steun. Het belangrijkste voordeel van de binnenveringskern is dat hij efficiënter luchtcirculatie toestaat. Wanneer je veel zweet produceert of in een zeer nat weer leeft, is de veerkern absoluut het bekijken waard.

Deze productreeksen in het in het algemeen:

De O2 wordt gezien als in het in het algemeen beschouwd als een medium hard bed dat het hoogste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te overmatig inzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als aangemerkt als een medium stevig bed dat het balans hanteert (hieraan geven de meeste mensen de voorrang).

De Hybride Premium is qua gevoel tijdens het liggen het meest gelijkwaardig met de Original Hybrid, terwijl de boven opperste laag is aangepast voor om een enigszins gezelliger wolkengevoel en daarom als zachter (echter nog steeds steviger dan de Oorspronkelijke) is aangemerkt.

Is het waar dat mijn slaapoppervlak een intense lucht kun bezitten?

Ja, als uw nieuwe Emma-bed een stank bezit, staat dat zeer normaal. Die stank is onbedreigend en wanneer u hetzij bed tweeënzeventig uurtjes laat toe luchten, vervaagt dat geur. Ons producten zijn wel OEKO-TEX 100, categorie 1 gecertificeerd als en tevens toegestaan om baby’s op om dutten. Derhalve maakt je geen enkele bezorgdheden over de geur van jouw recente Emma-matras

Hoe werkt de testperiode van 100 nachten?

De risicovrije proefperiode is een pluspunt dat exclusief voor Emma-klanten is. Op de dag dat jouw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet perfect voor je is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Buiten het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een geweldige prijs leveren.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen iets krachtiger vanwege hun opbouw. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te selecteren of de topper helemaal te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de top matrassen en de poten meegerekend. De topper is apart verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra hoogwaardige assortiment valt.

Top 10 artikelen over Waterdichte Molton 180×200

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️