Welke Topper Bij Rugklachten ᐅ 5 ONTHULLENDE TIPS

Emma Slaap – Matras Info – Reviews en Recensies en Kortingscodes

De Beste Emma promoties, kosten, afprijzingen en kortingscodes

Normaliter geeft Emma altijd een korting, in dit stuk leer je hoe je de beste afprijzingen en beste promoties kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Welke Topper Bij Rugklachten:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang studie naar slaap. Ontwikkeld om je de beste nachtrust te geven. Val in slaap vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je gewichtloos door geleidelijke ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie combineert voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en extra stevige ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt samen met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een ideaal slaapklimaat te vormen.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons aller economische matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van diverse lichaamstypen. Het matras met de allerbeste prijs-kwaliteit verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Indien je overweegt een Emma te kopen is het essentieel om te weten dat er vier opties zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koudschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Daarnaast zit nog een verschil in kosten. De kleine versie van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote variant (180×200 cm) voor 459 euro. De kleine variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grootste versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinere maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. De grote maat (200×200 cm) van de Hybrid kost 2.039 euro. Er zijn voor elk matras verschillende maten te koop. De kleinste formaat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost €999 en de grote formaat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 vs. Emma Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op hun website van Emma Sleep. Het orginele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kan je dan nog wel aanschaffen bij de website? Hieronder vallen het O2-matras, de hybride-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. We zullen ieder van dit matras van een afzonderlijke review bespreken.

Emma O2

Zowel het Emma O2 matras als Emma Hybrid matras hebben een dikte van 25 cm. Het O2 heeft een middelstevig karakter. Dit maakt het geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaardere slaper. De 02 bestaat uit diverse soorten schuim. Er bevindt zich een klein Airgocell schuimlaag aan de bovenkant aan de bovenkant van het matras. Daarna door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder is het matras uit een dik laag HRX-schuim dat ze blijkbaar op innovatieve wijze gesneden hebben. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Welke Topper Bij Rugklachten

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het O2 matras. Het enige dat wat verschillend is ten opzichte van de 02 betreft de laag pocketveren dat toegevoegd is. Deze maakt het het een hybride matras. Er wordt immers schuimlaag gecombineerd met pocketvering gecombineerd. een matras met pocketvering is een wat oudere techniek van het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma Sleep hierna toe beweegt. De overige schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €899,00. Als we kijken naar het 02 matras schijnt ons dat de betere aankoop omdat deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van het Emma Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 cm en bestaat uit een totaal van 7 lagen: airgocell-schuim, pocketveren, traagschuim en koudschuim. De Premium matras bevat meer pocketveringen dan het standaard Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer ondersteuning en vastheid biedt. Daarnaast heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes die zachter is dan de hoes het Hybrid matras. Je koopt dit in de de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De meest recente Emma matras is het Emma Easy matras. Dit matras is een budget matras dat al beschikbaar is voor €229,00 in de kleinste formaat en is bedoeld om te concurreren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras bestaande van Airgocell-schuim en HRX schuim. Met dit matras krijg u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Welke Topper Bij Rugklachten: Aanbieding op EmmaMatrassen en overige producten

Na die prijsverhoging biedt Emma doorgaans kortingen tussen 10 en zelfs 45. Een 20% korting is dan ook een sigaar van eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen te geven en toch een winstgevend onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De matrashoes van de Emma matrassen heeft een grijze zij bekleding en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien met 4 handige handvatten en kan op 60 graden gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat het textiel getest is op niet-schadelijke stoffen.

Bedden van Emma-

Emma verkoopt naast haar matrassen en accessoires ook bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype uit de bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische look and feel. Het bedframe biedt een goede ondergrond bieden en doordat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame is beschikbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren van €289 tot €379. Het bedframe is echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies in jouw interieur passen.

het Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavian lifestyle, het Emma Original bed een eenvoudig design dat maakt dat het bed past in vrijwel ieder slaapkamerinterieur past. Er bestaan verschillende onderdelen beschikbaar om toe kunnen worden toegevoegd bij het bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het is te merken dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel Emma veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen de €569 euro en €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt je het lastig om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect als u alles in 1 wilt ontvangen. Bij een boxspringbed ontvang t namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een topper toe te voegen. Uit alle Emma bedden, is dit de variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk 6 formaten aangeboden. Het Original Bed heeft qua de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (volgens de schaal van 1= hard en 10 het zachtst). Dit betekent dat het bed voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Echter, voor personen met specifieke voorkeuren is de verstelbaarheid mogelijk niet toereikend zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 en €2.599 euro.

Samenvatting over Welke Topper Bij Rugklachten

Emma Sleep heeft een breed gamma van bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun producten heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en het gegeven dat de aanbiedingen meestal al in de oorspronkelijke prijs zitten verwerkt. Voer dus voldoende onderzoek alvorens je een aankoop neemt, en denk niet om eveneens andere merken te overwegen.

Kussen van Emma

Welke Topper Bij Rugklachten

Naast de slaapmeubels biedt Emma zes verschillende hoofdkussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van 3 lagen welke met elkaar zijn om te veranderen om de juiste ondersteuning. U kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de kussen geschikt voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te noemen aangezien de klant misschien wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het moment geeft Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet u het ervaring geven om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg je 40% korting dus heb u ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig indien je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil geven aan uw matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper op Emma zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, start de prijs bij €679 (zonder korting).

Welke Topper Bij Rugklachten Accessoires

Naast de belangrijkste assortiment van Emma bieden Emma nog diverse andere slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbeschermer, welke in alle formaten beschikbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks het feit dat het haalbaar schijnt te zijn om het dekentje te schoonmaken, blijkt de dekbed te zwaarwegend gedurende huishoudelijke wasmachines. Er zijn een tweetal afmetingen verkrijgbaar vanaf 150×200 cm en 240×220 en ook de prijs begint op 165 euro’s.

Temp pad

Met behulp van het temperatuurpad gereedschap mag de warmte vanaf het bedden wezen gereguleerd. Het apparaat moet naast de de bed om te wezen opgesteld plus mag met 1 afstandsbediening worden bijgesteld. Daarvan zijn de batterijen niet echt standaardmatig inbegrepen. Het kosten van de temperatuurpad ligt op €259 euro.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma heeft een viertal uiteenlopende matrassen. Wij focussen in het een tweetal meest populaire materassen: Het Emma O2 en tevens het Emma Hybrid. Allebei bedden hebben een omvang vanaf 25 cm. De O2 bezit een gemiddeld tot ferm aard, hetgeen goed past bij kant en ook rugslapers.

Het hybrid schijnt net een beetje steviger. De grootste verschil tussenin de twee matrassen is het feit dat bij de hybrid een pocketveer laag schijnt geïntegreerd.
De minste formaat van de Het Emma O2 materas bedraagt €439 en tevens het grote formaat 1.069 euro. Bij Emma Hybrid bed vangen aan het kosten van 899 tot €2.039. Net als jij mag aanschouwen, bewegen het kosten aanzienlijk verschillend.

Wordt er korting aangeboden op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emma voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, promoten ze met reguliere kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang verstrekt Emma waarborg en welke aspecten worden er gedekt?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het schuim ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emmamatras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybride, beschikken over het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Welke Topper Bij Rugklachten

Naast de matrassen, zijn er andere slaap verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat samengesteld uit de boxspring, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk interieurstijl wel iets geschikts tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Verdere slaapbenodigdheden zijn de hoofdkussens, matrasbescherming, dekbed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet aangenaam zijn, dan wordt het matras gratis bij je opgehaald en krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een juiste ondersteuning van je ruggengraat. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische problemen teweegbrengt. Allemaal onze bestsellers zijn niet uitsluitend grondig getest door autonome consumentenverenigingen in geheel Europa, maar hebben er ook prijzen van gewonnen en dat is te wijten door dit vormgeving.

Tussen de uitvoeringen door is er gebruikt aan toenemend comfort, steun en warmteregulering door het gebruiken van meer vernieuwende materialen. Bovendien zijn alle onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen doven, supermakkelijk rein te maken zijn door de afneembare covers en ze zijn gemaakt van materialen die goedgekeurd zijn als betrouwbaar, eveneens voor zuigelingen.

Welk matras is passend voor mensen met rugpijn of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamsvorm, je slaaphouding en het type last dat je hebt.

We kunnen helaas geen omstandigheden verhelpen, maar we kunnen je toch wat adviezen voorschotelen.

Degenen die pijn ervaart door drukplekken (doorgaans indien een deel van je fysiek wordt belast of afgesloten als het teveel belasting verdraagt) heeft er meestal voordeel van om over te stappen naar een minder stevig matras.

Zijdelingse slapers die op heel vaste matrassen slapen, klemmen vaak hun armen en schouders tussenin hun lichaam en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen zouden hierbij kunnen. Ondanks dat ze minder stevig zijn, worden deze matrassen nog steeds gezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn onderzocht op een correcte uitlijning van de wervelkolom, als je bang bent dat het matras te zacht zal zijn.

Mensen die rugklachten ervaart door een slechte positionering van de ruggengraat (doorgaans als een matras te zacht is en aanvangt door te verzakken bij de heupgebied), verlangt doorgaans meer aan een matras dat extra ondersteuning biedt. Het beste is dan een van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het issue komt aker voor bij personen die een beetje zwaarder of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of individuen die simpelweg te lange tijd op heel oude, vervormde matrassen hebben gerust. Zij hebben enorm baat bij ieder van onze Combinatie pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybrid Premium een beetje toegevoegde belang heeft met een dikker comfortabele laag en micro-veren, om de hiervoor vermelde drukpunten issues te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussenin een pocketveer en vulling?

Net gelijk elk stoffen hebben ook schuim en interne veren hun unique sterke punten. Schuim werkt druk verminderend. Wanneer je een persoon die op zijn zij slaapt bent en vaker het besef krijgt dat je handen slaperig zijn, is een schuim matras waarschijnlijk een verbeterde optie voor jou.

Binnenveringen zijn meestal wat steviger en bieden hierdoor wat meer steun. Het grootste voordeel van de kern met binnenveren is dat hij beter luchtcirculatie toestaat. Als je veel transpireert of in een heel dampig weer verblijft, is de verenkern absoluut het overwegen waard.

De product assortimenten in het algemeen:

De O2 wordt over het in het algemeen aangemerkt als een medium-hard matras dat het hoogste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te veel doorzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als een gemiddeld stevig matras dat het evenwicht hanteert (hieraan geven de grootste deel van de mensen de keuze).

De Hybride Premium is qua gevoel tijdens het liggen het meeste gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, in welk geval de bovenste laag is aangepast te een enigszins knusser wolkengevoel en daarom als zachter (desalniettemin toch harder dan de Original) wordt gezien.

Klopt datgene mijn slaapoppervlak een intense stank kan bezitten?

Ja, als uw nieuwe Emma-slaapoppervlak een lucht bezit, is het feit dat zeer gebruikelijk. Die stank ligt onschadelijk en als jij de slaapoppervlak tweeënzeventig uurtjes laat toe luchten, verdampt deze stank. Onze eigen items zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 gecertificeerd als en eveneens toegestaan met het doel baby’s op de om dutten. Derhalve maak u geen enkele bekommeringen aangaande deze geur van uw verse Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachten?

De zorgeloze proefperiode is een voordeel dat uitsluitend voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat je bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Naast het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een geweldige prijs bieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen enigszins krachtiger dankzij hun opbouw. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te selecteren of de topper volledig te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de top matrassen en de steunen bijgevoegd. De topper is apart verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra hoogwaardige assortiment valt.

Top 10 artikelen over Welke Topper Bij Rugklachten

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️