Westfield Mall Hotel In De Buurt ➡️ 5 LUCRATIEVE ZAKEN

Emma Slaap – Matras Info – Beoordelingen en Ervaringen en Kortingen

De beste Emma deals, kosten, kortingen en kortingscodes

Standaard biedt Emma steeds een korting, in dit artikel lees je hoe je de hoogste afprijzingen en beste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Westfield Mall Hotel In De Buurt:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang onderzoek naar slapen. Gecreëerd om jouw de ideale slaap te geven. Slaap vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je lichter door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat triple schuim- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen comfort en aanvullende stevige ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te vormen.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons aller betaalbare matras. Met triple schuimtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor optimale steun van diverse lichaamsvormen. Het matras met de allerbeste kwaliteit-prijs ratio.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Als je denkt een Emma aan te schaffen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er 4 mogelijkheden zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en bestaat uit vijf lagen, waaronder koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Verder zit er wel een onderscheid in prijs. De kleinste versie van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor €229. De grote versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleine variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grootste versie (200 x 200 cm) voor €1.069.

De kleinere formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 thuis. De grote formaat (200×200 cm) van de Emma Hybrid kost €2.039. Er bestaan voor elk matras verschillende formaten te koop. Het kleinste formaat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost €999 en het grootste formaat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma O2 versus Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma. De orginele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kan u dan nog wel kopen op de website? Hieronder vallen het 02-matras, het hybrid-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. We gaan elk van deze matras van een afzonderlijke review voorzien.

Emma O2

Zowel Emma 02 matras als Emma Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 centimeter. Het 02 heeft een medium tot stevig karakter. Dit maakt het matras geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit geschikt is voor de gemiddeld iets zwaardere slapers. De samenstelling van de O2 bestaat uit diverse soorten schuimen. Er is een klein Airgocell schuimlaag aanwezig van het matras. Gevolgd gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Daarnaast is dit matras uit een dikke laag HRX schuim dat ze blijkbaar op innovatieve wijze gesneden hebben. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Westfield Mall Hotel In De Buurt

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan 02 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van de 02 betreft de laag pocketveren dat is toegevoegd. Deze maakt het een hybrid matras. Hierbij wordt immers schuimlaag met pocketveren gecombineerd. een matras met pocketvering is een wat oudere vorm van technologie van het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma hierna toe beweegt. De andere lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de O2 matras schijnt het voor ons dat een betere aankoop omdat deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Emma Hybrid matras. Het matras heeft hoogte van 25 cm en is samengesteld uit zeven lagen: airgocell-schuim, pocketveren, memoryschuim en koudschuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveringen dan het standaard Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras extra ondersteuning en vastheid levert. Daarnaast heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes die soepeler is in vergelijking met de hoes het Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit in het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De meest recente Emma Sleep matras is de Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is voor €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras samengesteld uit Airgocell-schuim en HRX-schuim. Bij dit matras ontvang u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Westfield Mall Hotel In De Buurt: Kortingen op Emma-Matrassen en andere producten

Na deze prijsverhoging biedt Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10 tot zelfs 45. Een korting van 20% korting is dan ook een sigaar van eigen makelij. Maar hoe is het mogelijk om tot 45% korting te geven en toch een succesvol bedrijf blijven?

Hoes van Emma matras

De hoes voor de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van 4 handige grepen en kan op 60°C gewassen gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat de stof getest is op niet schadelijke stoffen.

Bedden van Emma

Emma verkoopt naast haar matrassen en accessoires eveneens bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame is het ‘simpelste’ bedtype uit de bedvarianten van Emma, vanwege minimalistische minimalistische uitstraling. bed moet een stevige ondersteuning bieden , en omdat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe komt verkrijgbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen tussen €289 euro en €379. Het bed frame is echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel precies bij je interieur passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, heeft het Original Bed een eenvoudig ontwerp wat ervoor zorgt dat het bed in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er zijn verschillende onderdelen beschikbaar om toe te voegen aan het bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het is te merken dat de bed bekleding van 100% polyester is, hoewel er veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen variëren van de €569 euro en €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt je het moeilijk om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal wanneer je alles in 1 wil ontvangen. Hierbij krijg t namelijk het bedstel en het matras samen, met de mogelijkheid om een matrastopper erbij te kopen. Uit alle bedden van Emma, is dit de variant met de meeste opties. Er worden namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Emma Original bed ligt met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens een hardheidsschaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het bed voor de gemiddelde persoon goed te verstellen is.

Maar, voor mensen met andere voorkeuren is de verstelbaarheid wellicht niet toereikend zijn. De prijs voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over Westfield Mall Hotel In De Buurt

Emma Sleep heeft een breed assortiment aan matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit van hun producten heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge kosten en het feit dat de kortingen vaak reeds in de oorspronkelijke prijs zijn verwerkt. Voer dus voldoende research voordat u een aankoop neemt, en vergeet niet om ook andere bedrijven te bekijken.

Emma kussen

Westfield Mall Hotel In De Buurt

Buiten de slaapmeubels biedt Emma 6 diverse hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma kussen bestaat uit drie lagen welke met elkaar zijn om te veranderen om de correcte ondersteuning. U kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het kussen toepasselijk voor elke soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, maar Emma spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te noemen aangezien de consument wellicht iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het moment biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet u de gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met twee lagen aan superlichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijg je 40% korting dus heb u het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig indien u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wilt bieden aan je matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper op zij zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de prijs op €679 (zonder korting).

Westfield Mall Hotel In De Buurt Accessoires

Buiten de belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden zij nog verschillende andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar afmetingen. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrashoes, welke in alle formaten verkrijgbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel het hetzelfde haalbaar is om de dekentje te schoonmaken, is het dekbed te erg gewichtig ten behoeve van huishoudelijke wasmachines. Er zijn een tweetal afmetingen beschikbaar voor aankoop vanaf 150×200 centimeter tevens 240×220 plus de prijs vangt aan bij €165 euro’s.

Temp pad

Met het tempereerpad tool kunnen de warmte vanuit het bedden worden geregeld. Het apparaat dient naast de de slaapplek te zijn opgesteld en kan via één afstandsbedieningstoestel zijn versteld. Daarvan bevinden het accu’s niet standaard ingesloten. De kostprijs vanaf de temp pad bedraagt 259 euro euro.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk bezit een viertal verschillende materassen. We focussen in de een tweetal populairste materassen: Emma O2 en ook het Emma merk Hybrid. Beiden matrassen hebben ’n omvang van 25 cm. Het O2 heeft een middelmatig naar stevig karakter, dat goed past bij zij en achterkant slapers.

Het hybride is net enigszins harder. Het grote verschil tussendoor het twee materassen blijkt het aan de gemengde een pocketvering laag blijkt geïntegreerd.
Het kleinste afmeting vanaf de Emma O2 matras bedraagt 439 en ook de grote afmeting 1069 euro. de Emma merk Hybrid materas vangen aan het prijzen vanuit €899 tot en met 2.039 euro. Net als je mag bekijken, lopen de kosten sterk verschillend.

Worden er korting gegeven op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, komen ze met met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang geeft Emma- waarborg en wat worden er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het foam ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emmamatras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybrid, hebben het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Westfield Mall Hotel In De Buurt

Buiten de matrassen, zijn er verschillende nachtrust verbonden producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaat uit de doos, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk interieur wel iets geschikts tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Aanvullende slaapaccessoires zijn de kussens, matrasbescherming, deken en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je honderd dagen om het bij je thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet echt bevallen zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je opgehaald en krijg je het aankoopbedrag terug.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma-matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een juiste ligging van je wervelkolom. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt niet problemen met de wervelkolom tot gevolg heeft. Elk onze bestsellers zijn niet alleen diepgaand getest door zelfstandige consumentenorganisaties in hele Europa, maar hebben er ook prijzen van gewonnen en dat is te wijten door dit vormgeving.

Tussen de varianten door is er gebruikt aan steeds meer comfort, steun en temperatuurregulering door het gebruiken van extra vernieuwende materialen. Daarnaast zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen doven, supermakkelijk rein te maken zijn door de afneembare covers en ze zijn geproduceerd van stoffen die erkend zijn als veilig, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor individuen met pijn in de rug of pijnklachten?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het type last dat je ervaart.

We kunnen jammer genoeg geen gevallen aanpakken, maar we kunnen je toch wat aanwijzingen voorschotelen.

Personen die ongemak ervaart door drukpunten (doorgaans wanneer een gedeelte van je fysiek wordt belast of gekneld als het teveel belasting verdraagt) heeft er gewoonlijk nut van om over te stappen naar een minder stevig matras.

Mensen die op hun zij slapen die op heel harde matrassen rusten, beknellen vaak hun armen en schouders tussen hun lichaam en het matras. Eentje van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen kunnen hierbij kunnen. Alhoewel ze zachter zijn, worden zulke matrassen nog altijd gezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een goede positionering van de rug, mocht je beducht bent dat het matras te zacht zal zijn.

Wie rugklachten lijdt door een slechte uitlijning van de rug (meestal als een matras niet stevig genoeg is en aanvangt door te slinken bij de heupen), verlangt meestal meer aan een matras dat extra ondersteuning geeft. Het meest passend is dan een van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het probleem komt regelmatig voor bij mensen die enigszins zwaardere of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of personen die simpelweg te lang op erg oude, vervormde matrassen hebben gesluimerd. Zij hebben enorm profijt bij ieder van onze Hybrid pocketveringmatrassen, hoewel de Hybride Premium een beetje meer kwaliteit heeft met een meer omvangrijke comfortlaag en kleine veren, om de eerder genoemde drukpunten issues te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil ertussen een pocketveer en foam?

Zoals als elk stoffen hebben ook vulling en interne veren ieder afzonderlijk sterke punten. Schuim werkt druk verminderend. Indien je een persoon die op zijn zij slaapt bent en aker het sensatie beleeft dat je vingers slapen, is een schuim matras vermoedelijk een verbeterde alternatief in jouw geval.

Binnenveringen zijn doorgaans wat steviger en geven daardoor wat toegevoegde support. Het voornaamste pro van de kern met binnenveren is dat hij optimaler luchtcirculatie toestaat. Wanneer je veel zweet produceert of in een heel nat klimaat woont, is de kern met veren absoluut het overwegen waard.

De genoemde productreeksen in het algemeen:

De O2 wordt in het algemeen aangemerkt als een medium hard slaapoppervlak dat het meeste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te overmatig wegzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als aangemerkt als een medium stevig slaapoppervlak dat het midden behoudt (hieraan kiezen de meeste mensen de voorrang).

De Combinatie Premium is op het gebied van ervaring tijdens het liggen het meest gelijkwaardig met de Original Hybrid, terwijl de boven opperste laag is aangepast te een wat warmer wolkachtig gevoel en dus als meer zacht (desalniettemin nog steeds vaster dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als aangemerkt.

Is het juist het feit dat mijn bed een intense lucht kun ervaren?

Klopt, indien jouw verse Emma-bed een lucht heeft, ligt dat heel gewoon. Het stank ligt onschadelijk en wanneer jij de slaapoppervlak 72 uren laat toe luchten, verdwijnt die stank. Ons artikelen zijn OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 gecertificeerd en ook erkend om baby’s op toelaten rusten. Derhalve maakt jij geen bekommeringen over het geur uit je verse Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de proefperiode van honderd nachten?

De zorgeloze proefperiode is een voordeel dat alleen voor Emma-consumenten is. Op de dag dat je bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet perfect voor je is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Buiten het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een uitstekende prijs leveren.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met traditionele slaapsystemen enigszins steviger vanwege hun constructie. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te gebruiken of de topper helemaal te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de poten bijgevoegd. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer hoogwaardige assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Westfield Mall Hotel In De Buurt

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️