Wollen Matrastopper 90×200 🔴 7 VERBAZENDE WEETJES

Emma Slaap – Matras Info – Beoordelingen en Ervaringen en Promoties

De Beste Emma promoties, prijzen, kortingen en kortingsbonnen

Doorgaans geeft Emma altijd een korting, in dit tekst lees je op welke manier je de beste afprijzingen en voordeligste deals kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Wollen Matrastopper 90×200:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren onderzoek naar slaap. Gecreëerd om jouw de ideale slaap te geven. Slaap sneller en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je lichter door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat triple foam- en pocketveringstechnologie combineert voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende stevige steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te vormen.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s aller economische matras. Met triple schuimtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor ideale steun van diverse lichaamstypen. De matras met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Wanneer je besluit een Emma te kopen is het belangrijk om te weten dat er 4 mogelijkheden zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en is samengesteld uit vijf lagen, waaronder koelschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Verder zit er wel een onderscheid in prijs. De kleinste variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grote versie (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinste variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grote variant (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleinste maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 thuis. Het grootste formaat (200×200 cm) van de Emma Hybrid is 2.039 euro. Er zijn voor ieder matras tal van maten verkrijgbaar. Het kleine formaat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en het grote formaat (180 x 210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 versus Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op de website van Emma Sleep. Het originele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kan je dan nog wel kopen op hun eigen website? Dit betreft de O2-matras, het hybrid-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. We gaan ieder van deze matras van een eigen review bespreken.

Emma 02

Zowel het Emma O2 matras als Emma Hybrid matras hebben een dikte van 25 centimeter. Het O2 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaarder slapers. De samenstelling van de 02 is samengesteld uit diverse types schuimen. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant aan het bovenkant van het matras. Daarna door een dune plak visco-elastisch schuim. Daarnaast bestaat dit matras uit een dikke laag HRX-schuim dat zij kennelijk op innovatieve wijze gesneden hebben. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Wollen Matrastopper 90x200

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan O2 matras. Het enige dat wat anders is dan het 02 is de pocketvering laag die toegevoegd is. Deze maakt het een hybrid matras. Er wordt immers schuimlaag gecombineerd met pocketvering gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere vorm van technologie voor het maken van matrassen. Interessant is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting toe beweegt. De overige schuimlagen in het matras zijn: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar de 02 matras schijnt het voor ons dat een betere aankoop omdat de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van Emma Hybrid matras. Het matras heeft een dikte van 25 cm en is samengesteld uit 7 lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koudschuim. De Premium matras heeft meer pocketveren in vergelijking met de standaard Emma Hybrid matras, waardoor het matras meer ondersteuning en vastheid levert. Daarnaast heeft het Premium matras een afneembare en wasbare hoes die soepeler is dan de hoes van het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit matras in de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het meest recente Emma Sleep matras is de Emma Easy. Dit matras is een budget matras dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te concurreren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld uit Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit matras ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Wollen Matrastopper 90×200: Kortingen op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds die prijsverhoging biedt Emma doorgaans kortingspercentages tussen 10 tot zelfs 45%. Een korting van 20% korting is dan ook een sigaar van eigen makelij. Echter, hoe is het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen te geven en toch een succesvol onderneming blijven?

Hoes van Emma matras

De matrashoes van de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien met vier grepen en kan bij 60 graden gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel gecontroleerd is op niet schadelijke stoffen.

Bedden van Emma-

Emma biedt naast haar matrassen en accessoires ook bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe is het ‘simpelste’ bedtype uit alle Emma bed varianten, dankzij zijn minimalistische uitstraling. Het platform moet een goede ondergrond bieden en omdat er lucht door de lattenbodems heen mag lopen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe komt verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren van €289 tot €379. Het bed frame is echter echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel precies bij jouw slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavische levensstijl, het Original Bed een minimalistisch design dat ervoor zorgt dat het in vrijwel ieder slaapkamer past. Er bestaan diverse elementen beschikbaar om toe te voegen bij het bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder zonder. Het is te merken dat de bed bekleding 100% polyester is, terwijl er veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen variëren tussen de €569 euro tot €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vind je het lastig om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal wanneer u alles in 1 wil ontvangen. Hierbij ontvang t namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een matrastopper erbij te kopen. Uit alle bedden van Emma, is is dit de bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens een hardheidsschaal waarbij 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het voor de doorsnee persoon goed te verstellen is.

Maar, voor mensen met andere voorkeuren kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet voldoende zijn. De kosten voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 en €2.599 euro.

Samenvatting over Wollen Matrastopper 90×200

Emma heeft een uitgebreid assortiment aan bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit van hun artikelen heeft Emma Sleep zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en het feit dat de kortingen meestal al in de oorspronkelijke prijs zitten verwerkt. Voer dus voldoende onderzoek voordat je een aankoop doet, en denk niet om eveneens andere bedrijven te bekijken.

Kussen van Emma

Wollen Matrastopper 90x200

Naast de bedden heeft Emma 6 verschillende hoofdkussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van drie lagen die met elkaar zijn om te veranderen voor de juiste ondersteuning. Je kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het kussen toepasselijk voor elke soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, maar Emma spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te noemen aangezien de klant misschien iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het moment biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet u de gevoel bieden om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen aan ultralichte microvezels. net als bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijgt u 40% korting dus heb je het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wilt geven aan je matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper waar Emma zelfs een octrooi op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, begint de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Wollen Matrastopper 90×200 Extra’s

Buiten de belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse andere slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar afmetingen. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, welke in alle maten verkrijgbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks het hetzelfde denkbaar is te de dekentje om te reinigen, is de dekentje te zwaarwegend voor huishoudelijke wasserettes. Er zijn twee formaten beschikbaar vanaf 150×200 centimeter alsook 240 bij 220 plus het kostprijs begint op 165 euro’s.

Temp pad

Dankzij het temp pad instrument kunnen het temperatuur vanuit de bed zijn gereguleerd. Het machine moet vlakbij het bed te zijn geplaatst en mogen door middel van een afstandsbedieningstoestel zijn aangepast. Daarvan zijn het batterijen geen standaardmatig inbegrepen. De prijs vanaf het tempereerpad ligt op 259 euro euro.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma bezit 4 diverse matrassen. We focussen in de een tweetal populairste matrassen: Het Emma O2 en het Emma Hybrid. Allebei matrassen bezitten een omvang vanaf 25. Het O2 bezit een gemiddeld naar vast karakter, hetgeen prima aansluit bij kant en rugslapers.

De gemengde schijnt net iets harder. Het grootste afwijking tussendoor de 2 bedden schijnt dat op de gemengde ’n pocketveringssysteem laagje is toegepast.
Het kleinste maat van het Het Emma merk O2 bed kost 439 euro en ook het grote formaat €1.069. Bij het Emma bedrijf Hybrid matras starten het kosten van 899 euro t/m €2.039. Gelijkend op jij mag zien, bewegen de tarieven krachtig uiteenlopend.

Worden er korting gegeven op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, stunten met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang biedt Emma garantie en wat wordt er vergoed?

Emma geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het materiaal ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emma-matras?

Beide matrassen, de O2 en de Hybride, bezitten het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Wollen Matrastopper 90×200

Behalve de matrassen, zijn er meer slaap gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaande uit de doos, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk inrichting wel iets geschikts tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Verdere slaapaccessoires zijn de hoofdkussens, matrasbeschermer, deken en het verzwaring deken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet echt bevallen zijn, dan wordt het matras gratis bij je afgehaald en krijg je het aankoopsom teruggestort.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een juiste ondersteuning van je ruggengraat. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische problemen tot gevolg heeft. Elk onze bestsellers zijn niet uitsluitend zorgvuldig getest door onafhankelijke consumentenverenigingen in hele Europa, maar hebben er ook prijzen van behaald en dat komt door dit vormgeving.

Tussen de modellen door is er gewerkt aan meer en meer gemak, support en temperatuurregulering door het invoegen van aanvullende vooruitstrevende materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen absorberen, supermakkelijk schoon te maken zijn door de verwijderbare covers en ze zijn geproduceerd van stoffen die gecertificeerd zijn als onberispelijk, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor mensen met rugklachten of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamstype, je slaaphouding en het soort ongemak dat je voelt.

We kunnen helaas niet alle situaties aanpakken, maar we kunnen je toch wat aanwijzingen aanbieden.

Wie pijn voelt door drukpunten (doorgaans indien een stuk van je lijf wordt overbelast of afgekneld als het teveel massa verdraagt) heeft er gewoonlijk voordeel van om te wisselen naar een zachter matras.

Zijslapers die op erg vaste matrassen liggen, klemmen vaak hun armen en schouders ertussen hun fysiek en het matras. Een van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zouden hierbij kunnen. Alhoewel ze zachter zijn, worden zulke matrassen nog altijd gezien als ‘medium stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een juiste alignering van de rug, als je bang bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Mensen die rugklachten lijdt door een verkeerde positionering van de ruggengraat (gewoonlijk als een matras te zacht is en start door te slinken bij de heupzone), verlangt meestal meer aan een matras dat extra support geeft. Het beste is dan een van onze hybride matrassen met pocketveren. Het issue treedt regelmatig voor bij mensen die een beetje zwaarder of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of personen die gewoon te lang op erg versleten, verwrongen matrassen hebben gesluimerd. Zij hebben veel profijt bij elk van onze Combinatie pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybrid Premium iets meer kwaliteit heeft met een meer omvangrijke comfortlaag en microveren, om de hiervoor vermelde problemen met drukpunten te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussen een pocketveer en vulling?

Zoals gelijk ieder materialen hebben ook foam en binnenveren hun unique krachtige aspecten. Foam functioneert druk verminderend. Als je een zijslaper bent en regelmatig het besef beleeft dat je handen slaperig zijn, is een schuim matras wellicht een betere alternatief in jouw geval.

Binnenveringen zijn meestal wat harder en leveren hierdoor wat meer steun. Het grootste pluspunt van de binnenveringskern is dat hij efficiënter luchtcirculatie toestaat. Indien je veel zweet produceert of in een heel nat milieu verblijft, is de verenkern zeker het aandacht geven waard.

De productlijnen in het algemeen:

De O2 wordt gezien als over het in het algemeen gezien als een medium hard bed dat het grootste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te extreem inzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als een gemiddeld stevig matras dat het midden behoudt (hieraan voorkeur geven aan de grootste deel van de mensen de voorkeur).

De Hybride Premium is op het gebied van gevoel tijdens het liggen het meest gelijk met de Original Hybrid, waarbij de boven laag aan de bovenkant is aangepast om om een wat gezelliger gevoel van wolken en daarom als meer zacht (desalniettemin nog steeds vaster dan de Originele) wordt gezien als beschouwd.

Is het waar het feit dat mijn eigen matras een sterke geur kun hebben?

Klopt, indien je verse Emma-bed een lucht bezit, ligt datgene heel normaal. Het stank staat ongevaarlijk en als jij de bed tweeënzeventig uurtjes toelaat ventileren, verdampt die lucht. Onze eigen items zijn ook OEKO-TEX 100, klasse 1 met certificaat en ook toegestaan om baby’s op de toestaan rusten. Dus maak jij geen bekommeringen over de stank uit jouw nieuwe Emma-matras

Hoe functioneert de proefperiode van 100 nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een voordeel dat alleen voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat jouw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet geschikt voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Buiten het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een uitstekende prijs aanbieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met traditionele slaapsystemen wat steviger dankzij hun bouw. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te gebruiken of de topper volledig te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de steunen inbegrepen. De matrastopper is apart verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer premium assortiment valt.

Top 10 artikelen over Wollen Matrastopper 90×200

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️